Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #8899 üzenetére
Helyes.
Akarod mondani 4.1.2-vel. -
torrente777_
aktív tag
Megérkezett a telefon hibátlan darab és 4.1.2 el érkezett és már unlock olt is.
-
dani3l
őstag
Pont ezert maradok en is az ARHD-nel, van egy-ket dolog a ViperOne-ban, ami tetszene, de annyi mindent belepakoltak, ami nekem fölösleges, hogy nem biztos, hogy megerne lecserelni, anelkül a nehany tweak nelkül is tökeletesen elvagyok, azt a par tenyleg lenyeges dolgot meg ugyis a kernelcsere orvosolja (vagyis az sem teljesen..).
Mas: Ma sikerült röpke 2 perc leforgasa alatt 10 db kimenö hivast inditani a zsebemböl, hala a logo2wake funkcionak..
Meg elötte irtam egy szep hosszu üzenetet facebookon is ugyan ezzel a modszerrel.. -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8892 üzenetére
Jól gondolod. A feszt, és a CPU órajeleket sem érdemes babrálni, ahogy ROM-ban levő kernelt sem célszerű lecserélni. Fel kell tenni, belakni, és így lesz a legkisebb a hibalehetőség.
-
Koris
aktív tag
válasz
Avicularia #8889 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8876 üzenetére
nalam hibatlanul, es teljesen megbizhatoan mukodik ez a funkcio (is) a viperone rommal (gyari kernellel).
-
zack
nagyúr
Ezt nem mondanám...
Gyári kamera app teljesen jó. [link]
A Pro Capture Panorama, Vignette, Camera Zoom FX mind trágya minőséget produkálnak. pedig utóbbi kettő S2, Note2, S4-el remekül teljesített. Gondolom ez az Ultra pixel Technológia miatt van, hogy eddig csak a gyár a jó.
-
Koris
aktív tag
válasz
Avicularia #8876 üzenetére
Nekem most (Sentinel v2) 100%-os a volume-wake up.Xposedet telepítettem és a Modaco modullal tökéletes
-
zack
nagyúr
Használ valaki fényképezésre Camera FV5-öt gyári helyett? Milyen minőséget tud a gyárihoz képest?
-
vasii
senior tag
válasz
Kai_Rong #8879 üzenetére
Hali,
én épp most akarom megrendelni a tmobilos dominos verziot, telenoros vagyok.
Beszéltem ügyfélszolgálattal és a függetelnítést azonnal megcsinálják helyben, szóval nem lehet nagy dolog. mivel alapból ők teszik függővé..
Szerintem így 160ért függetlenül, 2 év garral ez a legjobb megoldás jelenleg.
(az akció 15.éig él úgyhogy gyorsan dönts) -
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy One vásárlásán, amikor megláttam róla az első képeket és a specifikációkat, szerelem volt első látásra. Jelenleg még mindig az első okostelefonomat gyűröm, egy ZTE Blade-et, de már kezdi így két és fél év után az utolsókat rúgni, a 4.2-es custom rom már rendesen szaggat, heti szinten háromszor-négyszer lefagy, tényleg megérett már a cserére... Szeptembertől kezdődik a karrierépítés, gyakran kell majd a Távol-Keletre járnom, szóval most már egy megbízható jó telefonra van szükségem.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kártyafüggetlen készülék esetén mikor várható nagyobb áresés? Ezt a 200k-t sokallom, ma néztem a speedshop honlapját, "lejjebb" ment 195-re, de ez még mindig nem az igazi.. Kevésbé megbízható GSM-esnél láttam már 155-ért is, de az unibody miatt félek, hogy a normális garancia hiányában szívás lesz a vége. Eddig szerencsésnek érzem magam, egy telefonomat sem kellett még szervizbe vinni, de az ördög sosem alszik. Szóval, mit tippeltek, mikor lesz olyan 160/170k-s ár körül?
Kicsit bosszantó, hogy bontatlan ájfón5-öt már láttam 155-ért, samsung garis új, bontatlan S4-et pedig 150-ért. A HTC viszont továbbra is nagyon tartja az árátIgazából az előbbi két opció is játszik, de az iOS-szel az a probléma, hogy a drágán megvett appek androidos licenszét nem tudom átvinni oda, szóval az jó 50k bukó így alaphangon, a samu meg nagyon nem tetszik kinézetre, support ide vagy oda. Viszont ha szeptemberig marad a 200k-s ár, akkor viszont beadom a derekamat a samura, bármennyire is ez a HTC a nagy szerelem.
Kínában fogdostam a One-t a China Unicomnál, ott a megjelenéskori ára 4800 yuan volt (176k), jóval olcsóbb, mint itthon, ráadásul az ottani változat dual-simes is meg alapból kártyafüggetlen. De az androidja miatt nem mertem megvenni...
Láttam most a T-mobile-os akciót, de félek attól, hogy nem lehet normálisan kártyafüggetleníteni, és akkor külföldön nem tudom használni normálisan a telefont
-
Land
veterán
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy fényképezésnel hullámzik a képernyő?
Szerkesztve: A felkapcsolt neon miatt volt. Gyarival.
-
Avicularia
veterán
Sajnos vagy működik vagy nem, eddig nem tudtam rájönni mitől függ. Van hogy bekapcsol a telefon a hangerő gombra, van hogy nem. Venom rom, gyári kernellel. E miatt raktam fel másik kernelt, mert ott van olyan, hogy dupla klikk a kijelző alján és ébred a telefon. Viszont nem gyári kernellel akadozik a one nekem venommal
-
adodaniel
őstag
A Poetic tokom jobb felső sarkánál levált a külső gumi perem. Simán ragasztható, de gondoltam futok egy kört az ügyfélszolgálatuknál. Elküldtem az amazonos rendelésem számát + 2 képet a hibáról. Már úton van a "csere" tok és a régit is megtarthatom.
Ezt nevezem a customer supportnak, eddig ilyet csak a Zagg-nál tapasztaltam. -
zack
nagyúr
Igen. Gyári 4.1.2 alatt lett S-OFF, és onnantól TWRP-ből fel a ROM. Most már jó pár napja használgatom.
Ez egy olyan főzelék, ami (nálam) hiba nélküli. Semmi anomália. Csak azért jegyeztem meg, mert többször elhangzott, hogy nincs normális, és hibamentes főzött. Eddig ez az.
Szerintem kihúzom vele GE 4.3-ig. -
Devil Smile
őstag
2x ment..
-
zsoleer
senior tag
Akik S4-röl jöttek át One-ra mi a különbség a kettö között? Pro Kontra jobban tetszik a van de az S4-nek még is jobb a supportja!
-
Devil Smile
őstag
Nekem nem tűnik annyira bonyolultnak a szerelése.. de az h egy kijelo digitizerrel $200..
-
mumk1
addikt
válasz
Devil Smile #8860 üzenetére
Jó kis videó. Kb. meg is van a véleményem az iFixit-ről, amilyen siránkozást levágtak, hogy a ONE nem szerelhető. Biztos csak egy gitár pengetőjük volt, amatőrök....
-
Koris
aktív tag
Most látom,hogy új témák vannak a highlight videohoz(4.2.2),és már nem csak 13 elemet lehet kiválasztani
-
balika333
tag
válasz
Aztaa!!! Egy akksi cseréhez ennyi mindent kell bontani? Nem egyszerű feladat. Mibe se fog kerülni: új akkumulátor ára, munkadíj, s utazz fel vidékről. És reménykedsz hogy hibátlanul rakták össze. Durva
-
zack
nagyúr
válasz
Atyaég!
Ennek a javítását nem tudom melyik GSM bolt vállalja be, de az nem normális. Szerintem összerakhatatlan...A végén tuti kimaradna valami.
Még szétszedni sem egyszerű, pedig ez a könnyebbik fele. Csak aksi cserénk ne legyen. Mert az egész telefont le kell bontani hozzá.
-
Devil Smile
őstag
Ha esetleg valaki erdekel egy szetszerelos video..
-
Flashback
addikt
Screenshotot hogy lehet csinálni? Véletlenül sikerült de nem tudom hogy hogy...
-
zack
nagyúr
Valaki esetleg nem nézné meg nekem, hogy a GoSMS-ben előjön neki a menü ahol a beállítások vannak (nem az oldalsó sávra gondolok)?
Nálam nincsenek beállítások, és nem tudom hogy ez most ROM vagy a teló hibája. nagyon régóta GoSMS-t használok, megvettem a fél éves premium tagságot is, de most kuka lesz. Nagyon nem örülök.
Gyanítom, bizonyos alkalmazásoknál a gombkiosztás miatt nem lesz beállítások fül. -
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #8849 üzenetére
Ha van pár perced, feltolom. Remélem jó lesz.
Megelőztek.
-
Loboda
senior tag
válasz
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hu, bocs, nem neztem meg....
nem vagyok pc kozeleben, igy a geprol nem tudom feltenni neked...
holnap du.-ig gondolom nem er ra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #8847 üzenetére
-
torrente777_
aktív tag
One_All-In-One_Kit_v2.1 tudna valaki egy elérhetőséget adni mert az xda s elérések nem működnek?
-
robit74
tag
Sziasztok. Az MMS-ket nem akarja letölteni, általános hálózati hibát ír.
Hol tudom megnézni az MMS központ beállítást?
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #8843 üzenetére
Köszi Neked is!
Rootexplorerrer megtalaltam, igy mar at tudom masolni olyan helyre, ahonnan elerem gepröl is. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de mostmar tenyleg neki akarok allni firmwaret, romot, meg kernelt is frissiteni, aztan mondom azert legyen meg mashol is a mentes, ne csak a telon, hatha lesz valami gebasz..En pl ezeket a mappakat is üresnek lattam, de akkor mint kiderült, nem üresek, csak root jog kell hozzajuk..
-
Kokufuu1986
tag
Én se találtam egy darabig, aztán neten kerestem rá, hogy miért... ha jól értettem, akkor a 4.2 óta biztonsági okokból más app-ok elől elrejtve tárolja.
A ROM Manager ezt írja: "In Android 4.2, backups are placed in secure directory, inaccessible to other apps. Backups can be pulled with adb or by using the ROM Manager Backup Download Server"
Tárolási hely: /mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup
Én ezt használtam: CWM Backup Manager
-
dani3l
őstag
Kerdes: Aki esetleg CWM recoveryt hasznal, megtalalja gepen a telefonon a nand backupot? En mar atfesültem parszor, de egyszerüen nincs sehol. Plusz az elsö arhd romtelepitö sincs, amit föltettem, recoveryben ottvan, de sehol mashol nem latom.. Igy most az is elvesz egy gigat a tarhelyemböl, meg a nand backupot se tudom lementeni gepre, ha esetleg szükseg lenne ra..
#8836 asddsa: Hasznald mar a szerkesztes gombot legyszives..
Es attol, hogy a kesöbbi modellekbe nem HDR miki kerül (az ujrol pedig egyelöre nem tudni, milyen lesz, lehet akar jobb is, mivel egyelöre meg nincsen..), attol a masodik mikrofon meg nem fog eltünni a telefonrol..
-
asddsa
tag
Tenyleg, itt van HDR mikrofon nelkuli keszulek? (Hatul jobb sarokban kis lyuk)
-
asddsa
tag
válasz
Szakiii #8832 üzenetére
Nalad nincs a grazsban hezagmero? XD (nekem sincs, nagypapanal viszont, elastam egyet a homokozoba gyerekkoromban, utana kiasta es elrejtette, azota nincs meg) XD De legkozelebb arrajarok, tuti elokeresem, es akkor kiabalok, hogy lehet nalam sportszeletert hezagotmerni... Amugy masuk forumon arra jutottunk, h le(censored)juk... Valszinuleg HDR miki nelkukit kapnank, es az zsenialis.
-
-
asddsa
tag
válasz
Avicularia #8827 üzenetére
Koszi
-
asddsa
tag
Itt vigyazni kell, hogy azonnal flesseld vissza a custom recoveryt. Es a rombol a boot.img -t.
Firmware utan:
1. Fastboot reboot-bootloader
2. Fastboot erase cache
3. Fastboot flash recovery recovery.img
4. Fatboot flash boot boot.imgHa nem igy teszel, zar a telefon, es kicsit macerabb ezeket telepiteni (nem lesz fastboot es adb, de s-off marad, csak a default.prop ban ir at par dolgot)
-
asddsa
tag
válasz
Avicularia #8819 üzenetére
Linket irnal, hogy mi is megtalaljuk?
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #8819 üzenetére
Nekem fel sem tűnt.
De nem is igen érdekel. -
dani3l
őstag
válasz
Avicularia #8816 üzenetére
Valoszinü mindenkinek.. Ez a beepitett erösitö miatt van elvileg, akkor kapcsol ki, amikor hallod a pattanast. Egyebkent en csak akkor hallom, ha egeszz közelröl direkt azt figyelem, amugy meg sose tünt föl..
-
Avicularia
veterán
Kinek van még olyan problémája, hogy bármilyen hang lejátszása után kb. 2 mp-el pattan egyet a hangszóró?
Közben üvölt a fülembe az Iron Maiden koncert, most van a koncert a malmöi stadionban, én meg közvetlenül itt lakok mellette -
Szakiii
addikt
Egyébként illesztési hibánál új telefont adnak?
-
Land
veterán
Na megvan a Kicsike. Vélemény majd napokon belül.
-
Szakiii
addikt
Megjött a matrica, holnap este teszek fel képet ha érdekel valakit hogy néz így ki.
-
Loboda
senior tag
Nem kell hozzá vissza zárni!
Itt a leírás!Ezt még hozzá tenném!
Folyamat után vissza áll a készülékre az alap kernel és recovery, így ezeket újra fel kell tenni!
Először a custom recovery, majd a kernelt ( csak a főzött kerneleket érinti, aki gyárit használt azt ez nem )! -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Bár a telefonom elvileg jövő héten fog érkezni, a tok beszerzését már most elindítanám.
Találkoztatok már ilyen tokkal? Sensation-höz ilyet használok és ennél jobb nekem nem kell. A lényeg, hogy bőr, vagy bőrhatású legyen és anyagában mintás. Esetleg ha nincs minta, akkor legyen igényes bőr, valamivel megspékelve.
-
-
hurrikan
addikt
Ma megpróbáltak az utcán kirabolni itt Egerben a ház előtt.
Lementem a kisboltba, visszafele jövet SMS-t jelzett a One, és el akartam olvasni.
Ekkor egy figura kikapta a kezemből és futni kezdett vele, rácseszett mert utolértem, elég robbanékonyan tudok gyorsulni, 7éve vagyonőr vagyok így megszoktam, volt időm gyakorolni tolvaj kergetést.
2 olyan maflást kapott a One élével hogy kifeküdt a parkolóban, ezután fogtam magam és bejöttem nehogy jöjjön a rokonság a bokor mögül xD
Bár a One nagyon bejött fegyverként, szerintem két csík lesz az arcán egy darabig, nem szándékosan, inkább kényszerből használtam fegyverként, hiszen kicsavartam a kezéből és abban a pillanatban azzal kapott, el nem engedhettem a telefont hogy puszta kézzel üssem.
Amint jön tesztre a G pro, beviszem a T-hez és megkötöm azt a q..a biztosítást. Olyat amiben a lopás is benne van. xDsze: bocsi nem neked akart menni válaszként, csak új posztként de mellé nyomtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest