- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Hát én akkor meg sem szólalok, nem ingerlem itt a népet inkább
-
Ed Parker
nagyúr
leírom miket telepítettem:
google authenticator
barcode scanner
beyondpod
currency
dropbox
ds audio
ds download
ds file
ebay
foreca weather
geekbench 2
gsam battery
olive app
opera classic
speedtest
spotify
tunein radio
a tv és youtube nem emlékszem hogy gyári vagy én raktam fel,de ennyi,mind a play-ből szedtem le.nem tudom hogy mi csinál a háttérben forgalmat,de pl a facebook már ki van kapcsolva,így a kezdőképernyőn levő újságot nem tölti.
az lehet hogy a híroldalak generálják ezt,mert azok mennek. -
Ed Parker
nagyúr
nem vitatkozom,csak próbálok rájönni arra,hogy két ugyanolyan készüléknél,ahol a szoftververzió is ugyanaz,hogy lehet ekkora különbség akksiban?
ráadásul az enyém 1 hetes.
ha mindegyikőtöknél sokkal többet megy,akkor az én készülékemmel van a baj.
pedig most már nem akad,nem lassú,de mégis gyorsan merül.
ez nevetségesen kevés,3 óra kijelzővel.
podcastot hallgatok,ami ráadásul a telefonra van töltve,még azt sem lehet mondani hogy a hálózatot használom.
a kocsiban 20perc bt-n keresztül streameltem,de ez nem akkora energiazabáló sztem.
netezek,de nem töltögetős oldalakat,ph és index,cikkeket olvasgatok,mert ha folyamatosan a youtube-ról nézném a filmet és használom a hálózatot,akkor megértem,de nem töltök.
gőzöm sincs mitől merül ennyire.
gps,wifi ki van kapcsolva.
passszZack:hagyd már ezt a stílust és a szardobálást.
minden progit a google play alkalmazásboltból töltöttem le,azt a kb 10-et. -
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9589 üzenetére
És te ebből mit látsz?
Mert én azt, hogy valami progi ébren tartja a telót, nem engedi deep sleep - be. Mi következik ebből? Hogy nem a telefonod a kaki, hanem valamelyik progi okozza.
Szóval eddig úgy fest a köpködésed oka egy valószínűleg általad telepített program okozza. Azt már meg se merem kérdezni hogy marketes progikat használsz vagy innen-onnan beszerzett forrásból. -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9587 üzenetére
Köszi, isten vagy
Most végeztem a telepítéssel, azt ugyan nem tudom mitől törlődhetett az SD card, de megoldottad a problémámat, nem tudom mikor lettem utoljára ennyire ideges, mint ma emiatt a hiba miatt , de köszi mégegyszer
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #9585 üzenetére
Miert ide küldi ez a szar, ha egyszer a privatra kattintok?
Ed Parker: Szerintem ezen kar vitatkozni, mivel mindenki maskepp hasznalja.. Mondjuk a 6 orat akkor is kevesnek erzem, nem tudom, ezt hogy hozod össze. Ennyi kijelzöidövel nekem kb olyan 16 ora körül szokott menni.
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9580 üzenetére
(#9575) Loboda
A TWRP látja, még az exFat-re formázott kártyát is, csak mountolni kell.
(#9576) NandorHUN
Nyugi, nem történt tragédia, nem kell venned otg kábelt, ha nincs.
Ha nincs a pc-den adb és fastboot, akkor telepítsd fel innen az 1.1.2-es verziót. A könyvtárba ahová telepítette, másold be az Insertcoin romot.
A telefonon lépj be a recovery-be, ott az Advanced menüben az ADB Sideload menübe, majd alul Swipe to Start Sideload
A Pc navigálj a windows intézővel a Minimal ADB and Fastboot könyvtárba, itt Shift + jobbklikk az egérrel egy üres helyre, majd a menüben válaszd a parancssor megnyitása itt. A parancsorba írd be:
adb devices
Ha kiiírja a telefonod sorozatszámát, akkor minden ok, lehet másolni a romot.
adb sideload romodneve.zip
Ha az adb nem látja a telefonod, fel kell tenni a HTC drivert, majd megpróbálni egy újraindítás után.
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9574 üzenetére
Nincs
Amúgy a mappák megvannak, de nincs .zip valamiért az sdcard/ belül, tehát nem üres a a telo, csak valamiért nincs meg a zip...
Valahogy sima USB-n nem tudom feltolni ? -
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #9571 üzenetére
Rosszul wipe-oltad, és törölte az sd tartalmát!
Vagy adb parancsa recoveryből felmásolod a rom zippet az sd-re, vagy pcről futtatsz egy gyári RUU-t!
Marad az s-off de gyári lesz a rendszer, tudsz ismét win alól másolni fájlokat az sd-re!(#9574) zaibatsu
Nem emlékszem hogy recovery instalnál látja e a külső meghajtót. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9537 üzenetére
Nem a "tetszik, nem tetszik"-en van a hangsúly. Hanem melyik mit tud kihozni a telefonból és egy jobb fülesből. A kezelés meg a kinézet nem érdekel. De eddig a Neutron szól a legjobban a Marketes progik közül.
Persze ettől még lehet mást használni, csak küllem alapján nem érdemes választani. -
NandorHUN
addikt
Lenne egy problémám, feltettem az új recoveryt, wipeoltam és feltettem elötte a SuperCoin .zip-et, de installnál az sdcard/ belül nem lát semmit!!!
Egyetlen file vagy mappa sincs benne!
Most mit kéne tennem, már wipeoltam a készüléketO
Ötletem nincs, hogy mit csináljak, idáig nem volt ilyen probléma... ráadásul folyton felajánlja, hogy rootoljam, amikor már elvileg rootoltam 1x...
USB-n meg nem tudom felmásolni már a zip-et sem. -
Nightfall75
tag
válasz
TheProb #9560 üzenetére
Ezt a 2.24.401.12-t hol találtad? Ha itt mike1986 topicjában, akkor szerintem az egy elírás lesz. Ha letöltöd a firmware-t, akkor a 2.24.401.1-t szedi le, ami méretre és MD5-re megegyezik a kb két hete megjelent hivatalos wwe ota firmware-el, ami már nálad is fent van.
TheProb:
Bocs nem néztem amit linkeltél. Igen, a 2.24.401.1 a legfrissebb.
-
Xaels
félisten
[link] a múltkori vaterás FAKE cucc úgy látszik feltűnt máshol is és itt az Engadget össze is hasonlítja a 2-t.
-
mumk1
addikt
válasz
TheProb #9560 üzenetére
Nem kell visszazárni. Itt már csináltam egy rövid leírást.
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9561 üzenetére
Nem fog bekavarni.
-
Red Bull fan
aktív tag
Úgy néz ki a neutron győzött,a jet is nagon jó de az nem viszi ezt a nagy kiterjesztést,a neutron mintha halkabb lenne a gyárihoz képest.
KÖSZÖNÖM:Adodanielnek és Zacknak a válaszokat!
szerintetek nem kavar be ha több lejátszó van fönt a telón? -
TheProb
veterán
Szeretném frissíteni a firmware-t, nekem 2.24.401.1 van fent. Ezt a leírást kövessem? Valamint akkor muszáj visszazárni a bootloadert flashelést elött és a 2.24.401.12 verzió a legfrissebb?
-
TheProb
veterán
válasz
NandorHUN #9555 üzenetére
Ugye kell hozzá az android SDK, ahova kicsomagoltad és frissítetted, stb. a következő elérsi úton lesz:
D:\asdk\sdk\platform-tools (nálam pl. itt, lényeg h a platform-tools mappába kell másolni). Ide másolod a recovery fájlt majd shift+jobb egér az üres háttérre majd "parancsablak nyitása", ezután jön az a rész amit zaibatsu írt a fastboot-ra -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9549 üzenetére
Sorry, hogy állandóan kérdezgetek, de nem tudom, hogy melyikbe kéne másolni a file-t, nem találtam sehol olyan mappát aminél egyértelműen kiderülne ...néztem http://forum.xda-developers.com/ -n is, de ott se láttam, hogy hova kéne, install alatt is csak ezta fastboot ot írják meg a parancssoros mizériát
-
ndavey
tag
Köszi szépen! És mennyi idő alatt jöttek meg nektek?
-
Nightfall75
tag
válasz
Dreamie #9546 üzenetére
Én speciel a Solid Explorer-t. Bár nem ingyenes, de 14 napig kipróbálható. Szép és funkciógazdag, akárcsak maga telefon.
-
Dreamie
őstag
Parancsolj! Minőségben is ott van és elég jó áron van, fólia is kiváló.
(#9547) dani3l: Köszi, ez jó lesz!
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9544 üzenetére
Mivel ez img fájl, ezt fastboot segítségével tudod feltenni:
- Másold be a recovery fájlt abba a könyvtárba, ahol az adb és a fastboot parancsfájlok vannak
- Lépj be a bootloaderbe. (hangerő le + power gomb)
- Csatlakoztasd a számítógéphez a telefont, várj amíg a fastboot felirat a telefon képernyőjén átvált fastboot usb-re
- A számítógépen töltsd be a parancssort, majd írd be az alábbi parancsokat:
- fastboot erase cache
- fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.imgEzután már be tudsz lépni az új recoverybe.
-
ndavey
tag
Hali!
Valaki rendelt olyan tokot amihez adtak fóliát is? Ha igen legyen olyan szíves és adjon egy linket, hogy honnan.Tudom sokszor volt már tokokról szó, de engem most csak olyan érdekelne amihez fóliát is adnak pluszba.
-
HUTCHDB
nagyúr
ma egesz nap probalkoztam a htc -vel felvenni a kapcsolatot a tegnap kozzetett blogban szereplo elerhetosegen, de sajnos folyamatosan "nincs magyarul beszelo elerheto ugyintezonk" gepi hangot kapok.
szerintetek a telemax tudhat valamit egy adott keszulek garanciajarol? -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9543 üzenetére
Fu, de jó, hogy mondtad ezt a recovery-s cuccot totál nem tudtam róla... idáig
Engem igazábol csak za érdekelt hogy nehogy mellényúljak vele, vagy garivesztés legyen a vége.
Ha már van fent egy TWRP akkor hogyan "frissítem"? (Leszedtem a openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.img -t) -
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9537 üzenetére
A firmware frissítést azért érdemes feltenni, mert a hivatalos rom is ezzel jön ki, és erre van optimalizálva az adott rendszer. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne menne a korábbi firmwarrel pl. egy 2.24-es főzött rom.
A mostani firmware frissíti többek között a bootloadert 1.54-re, tartalmaz egy új touchscreen drivert (telepíteni kell a legfrissebb recovery verziókat hozzá, különben nem megy majd az érintés a recoveryben), és talán ami a legfontosabb, egy új rádió drivert is (ez felelős a vezetéknélküli modulok stabilabb működésért: wifi, bluetooth, gps, nfc, jobb hálózati jelerősség, ezáltal hosszabb akksi üzemidő stb.) Az hogy pontosan mi módosult, csak a htc mérnökei tudják, mi max. csak empirikus módon kitapasztalni tudjuk. Ha a firmware zipbe belenézel, láthatod a különböző img fájlokat, itt meg lehet nézni mi mit jelent.
Egyszóval, ha feltelepítesz egy 2.24-es főzött romot és gondok vannak a hívás minőségével, gyenge a térerő vagy a wifi, érdemes elsőként frissíteni a hozzávaló firmware-t is a radio.img miatt. Bár azt lehet külön is telepíteni.
Ha viszont rászánod magad, figyelmesen olvasd el a telepítési utasításokat.
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz
Red Bull fan #9519 üzenetére
PowerAmp, pl. Neutron nekem nagyon nem tetszik. Egyetlen ami zavar, hogy )iPhone után) ezekben nem találtam az a csúsztatós hangerőszabályzót ami iOs-ben volt....
ui : Azt valaki meg tudná mondani, hogy az InsertCoin 3.0-5 Rom-ban mi értelme a 2.24 Firmware-nek?
[link]
Azt írják, ha nem tudom minek kell inkább ne tegyem fel, ... de azt nem bírták leírni, hogy mi értelme.. :/ -
zack
nagyúr
válasz
Neutron Music Player.
-
TheProb
veterán
Hál' istennek lesz 4EXT Recovery One-ra is, ezektől a 2 meglévőtől kikészülök
(Kérdés mikor, szerintem nem mostanában sajnos) -
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9528 üzenetére
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #9527 üzenetére
Szerintem a kernel topikjaban olvass utana, ott le szoktak irni. Idönkent az is le van, mi az ajanlott.
En pl nem piszkalom ezeket, minden az alapon van, nekem csak a tweakek miatt kellett a custom kernel, nem oc vagy ilyesmik miatt..
-
Kokufuu1986
tag
Leírnátok, hogy ti milyen beállításokat használtok custom kernel-nél:
CPU read ahead size, I/O scheduler, governor, UV (global vagy MHz-enként), GPU OC, esetleg thermal control?
Nekem főleg játékokra kellene optimalizálni... Esetleg ROM ajánlás is jöhet, bár a ViperOne eddig teljesen jó.
Előre is kösz az infókat!
-
adodaniel
őstag
válasz
Poweramp szerintem viszi.
-
boksz
senior tag
Tud valaki lezárt képernyőre ( tök sötét ) órát varázsolni ?
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna olyan zenelejátszót ajánlani ami flac zenéket pl. 1,5-2 gigás albumokat is lejátszik? -
CSiPet2
tag
válasz
torrente777_ #9514 üzenetére
3.4.10-g445d072 a gyári 4.2.2-es kernel.
-
torrente777_
aktív tag
Aki gyári 4.2.2 t használ a kernel verziót írja már le köszönöm.
-
SzlobiG
félisten
Mkv-t nektek viszi a gyári lejátszó? Nekem azt írja, hogy nem lehet lejátszani a videót. Mx player meg viszi simán.
-
NandorHUN
addikt
Azt valaki meg tudná mondani, hogy az InsertCoin Rom-ban mi értelme a 2.24 Firmware-nek?
[link]
Azt írják, ha nem tudom minek kell inkább ne tegyem fel, ... -
MegaQxY
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a 4.2.2. kint van-e már az országban? Csak mert olvastam pár helyen, hogy igen, és páran már frissítették is stb. stb.. Nekem érdekes módon, a beállításoknél a szoftverfrissítés alatt azt írja nincs frissítés. (független). Vagy nem így kéne frissíteni ?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
ThorsHUN
őstag
-
NandorHUN
addikt
Valaki venne mostanában Poetic Atmosphere tokot, mert akkor beszállnék esetleg én is , hogy kisebb legyen a posta
-
Petyb00
aktív tag
Jelen pillanatban T-mobile-nál, ha valakit érdekel...
Hálózati korlátozás feloldása/alkalom.
Dominós csomagban 25.000
Előfizetésesen pedig 15.000 -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Zagg Invisible Shield fóliát,adtak hozzá valami löttyöt amit rá kellett fújni,csak nem volt jó,küszködtem vele egy csomót,jól felidegesített,kivágtam a tetejét,ráöntöttem,viszont már olyan ideges voltam,hogy nem is foglalkoztam a kijelző létakarításával,aztán került alá egy kis kosz,így most van vagy 2 fekete pöttyöm,rohadtul idegesít.
Ezáltal,tervezem egy új fólia vásárlását,de most már csak Magyarországról. Melyiket ajánlanátok? Esetleg tudtok valakit Debrecen környékén aki fel is rakná nekem hibátlanul?
Eddig ilyet találtam: BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus 3-4 ezer forint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest