- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
btudos #36562 üzenetére
Pontosan az ilyen esetekből kerekedő problémák elkerülése érdekében van ez a ráhagyás, amit annyira nem reklámoznak, de nem is titok, mert korábban én is említettem már a topikban.
De még mindig inkább most menjen tönkre, mint fél év múlva, főleg úgy, ha valakinek nem célja maximum 2 évente benchmark csúcsokat dönteni. -
törölt tag
válasz
btudos #10357 üzenetére
Mivel részletre vettem gondolom van rá hűség :/
Kövi kérdésem:
H tudom a telót teljesen újratlepiteni?
4.2.2 van most rajta,nincs is gond vele,csak az aksikalibrációja xar,és igy nem tudom sose h hány %on vagyok,ezért gondoltam ujrarakom vhogy a telót.
Ötletek?
Gyári visszaállitás segithet ezen?
Vagy,mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged