- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
közben megoldódott a sebesség problémám a második fucktory reset után
most már a sync is 100%-ban végig megy,ami azelőtt 50%-nél megállt és 1066-os hibakódot írt ki.
valszeg ez is befolyásolhatta a hibás működést.
most már csak az a kérdés,híváskor jelentkezik e még a hiba?
ha nem akkor elvileg a telefon helyreállt.
mindenkinek köszönöm a segítséget,aki segített -
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9492 üzenetére
Ok, pontosan milyet rendeltél?
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9483 üzenetére
Jo kerdes, szerintem 2.24.401.1 az utolso, lehet csak eliras. De lehet mar van ujabb, bar 5-en lett frissitve, akkor meg ez volt az utolso..
Egyebkent itt van mike stock romja is, bar ez nem tiszta nekem, leiras szerint 4.2.2 de a letöltes oldalon mar 4.1.2 alatt szerepel. Persze lehet csak elfelejtette atirni..
-
Egyébként lehet rá vhogy olyan funkciót csinálni,hogy a szgép kameraként ismerje fel ?
Erre vmi infó ?
-
adodaniel
őstag
Ilyet próbált már valaki? Gondolkodok a csomagon, csak féleg a mágnesgyűrű belelógna a kamera lencséjébe... Vélemény?
-
dani3l
őstag
Ha romot is tettel föl, nem csak soffoltad, akkor nem is fog ota frissitest talalni. De ha nem akarsz fözött romot, akkor föl tudsz full gyarit is flashelni, söt, ha olyant teszel föl, utana visszateszed a gyari recoveryt, akkor kapni fogod a frissiteseket.. Bar sztem a root többet er, friss stock romokat is föl lehet mindig tenni.
-
BenHans
addikt
Nem a levegőbe beszélek, családtag telefonja. A saját szememmel láttam a leadott telefont is, a hibát is, és azt is hogy a visszakapott telefon (rá is volt írva a papírra hogy cseretelefon) olyan helyen volt karcos ahol a leadott makulátlan, és mily' meglepő 2 hét múlva nem a karcolások miatt(mert az ugye nem akkora hatalmas gond csak végre működjön rendesen), hanem más hibával újra szervizbe került.
Én nem szeretnék tovább offolni, így ha válaszolsz, sztem a legjobb lenne ha privátban beszélnénk.
"Konkrétan ha nem szólnak, akkor fel sem tűnne." Ezt nem tudom mire írtad.
-
Xero
nagyúr
válasz
BenHans #9455 üzenetére
Nem akarok offolni, de ez marhaság.
A refurbished termék ugyan olyan ellenőrzéseken megy át (sőt kiegészítőkön is), mint egy új darab. Karcoltat nem kaphatott vissza, lévén karcok esetén a házat cserélik, ahogy minden egyes elemét ami nem felel meg a gyári paramétereknek és/vagy hibás.Konkrétan ha nem szólnak, akkor fel sem tűnne.
-
válasz
Dreamie #9470 üzenetére
Ez elég király cuccnak néz ki.
Igazából nekem csak állvány kellett volna,de ezzel a plusz lencsével nem kicsit dobhat a kameráján.
Reméljük,hogy nem ront rajta.Mondjuk van olyan is a listában amiről sztem simán le lehet venni a lencsét és csak a kamarerát ráfogatni.
Sajnos mind messze van,de körbe nézek itt is.
Egyébként lehet rá vhogy olyan funkciót csinálni,hogy a szgép kameraként ismerje fel ?
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #9461 üzenetére
Annyira nem, bár biztos vannak kirívóan sokat működő hiba nélküli példányok. Fogyasztói társadalomban élünk, ez nem elrugaszkodott vélemény volt. Több gyakorlati példa is bizonyítja ezt. Anno volt 4 év garis Videoton tévénk, ami 4 év 3 hetesen javíthatatlan lett...Lehet hogy véletlen, de az évek folyamán több ehhez hasonló szitum is volt, amit az i4 esetén is írtam, de az ismerősök körében is volt bőven hasonló eset.
Eleve egy mikrokapcsolóknak van bizonyos élettartama (i4 esete), amit pontosan be tud határolni a gyártó hány gombnyomást bírjon ki kb. -
Szpisti
addikt
A T kicsit reklámozza a One-t a face-n: [link]
-
Dreamie
őstag
-
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már szó róla...
Keresnék egy állvány vagy ahhoz hasonló dolgot amire rá tudnám rakni a telefont.
Elég jó a kamera ahhoz,hogy bárhová lerakhassam és felvételt készíthessek vele.Ha vki tud vmit légyszi ne tartsa magában.
Köszönöm!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #9452 üzenetére
kevés olyan céget ismerek a tech iparban,akik többet adnak alapból.
-
dani3l
őstag
válasz
csacsi67 #9463 üzenetére
Vegigolvastam a kommenteket, de ez pont elkerülte a figyelmem.
Ettöl függetlenül ezt akkor is szervizelik, ami idö, meg nem vagyok benne biztos, hogy ha ezt szetkapja egy szervizes, annak kesöbb nem lesz nyoma, föleg ha valami "szarokbelenemazenyem" forma..De mindegy, ahogy adodaniel is irta, marhara elkanyarodtunk a tematol, szoval en be is fejezem az offolast.. (mara
)
dns86: Az enyem olyan halk, hogy nem is hallani.. Igaz ki van kapcsolva..
-
dns86
tag
Nektek is nagyon halk a képernyőfeloldás hang, illetve az érintés hang?
-
dani3l
őstag
válasz
Lol.. A minap valaki epp azt kritizalta, hogy miaz, hogy a külföldi független htc-t nem gariztathatja itthon mert nincs papirja.. Lehet az apple 1 evet ad, de ha beszarik a telefonod mondjuk egy spanyol nyaralas alatt, akkor szepem bemesz az almas boltba, aztan kapod az ujat, le se szarjak a papirjaidat, meg nem ülnek rajta 2 honapot..
-
adodaniel
őstag
Fúúú szerintem nagyon el lett kanyarodva a topic témájától. Aki iOS-t akar, az adja el a One-t és menjen át / vissza a túlárazott készülékek topicjaiba, ez úgyis meddő vita, hogy melyik a jobb, melyik nem.
-
BenHans
addikt
+1 Ugyan nekem még mindig One X-em van, de olvasom a One topikot is, és már az előző nagyobb terjedelmű hsz-ed is megérdemelte volna. Még csak annyit offban, hogy ami rossz azt szervizbe kell adni, ha nem találunk rá magunk megoldást, csak sajnos a hibás felfogásra nincs megoldás. Ismerős, ha jól számolom 5. javíttatására adta le a 4s-t, és sz@rrá karcoltat kapott vissza más hibával... Mások az igények.
-
zack
nagyúr
válasz
Na igen. De nem ez a probléma gyökere. Hanem az, hogy mérnöki pontossággal ki van számolva ez, mert igen sok iPhone hibásodik meg gari idő lejárta után. Xarna a júzer arra hogy 1 év, ha olyan időtálló lenne a konstrukció, hogy 1 év problémamentes használat után még 2 évig problémamentesen fogja használni. Ez az egyik fele. A másik az, hogy egyből készülékcsere, nincs javítás. Készülékcserénél pedig refurbished (javított) példányt küldenek vissza garanciában. Nem tudom változott e már, de i4-nél még így volt. Hatalmas korrektség nem? Mondjuk bexarik a home gomb, ami 5-7k javítási költség, vissza gariba, majd e miatt a probléma miatt kapsz egy ki tudja milyen hibával javított refurbished példányt. Tehát egy apró hiba miatt az általad féltett újként vásárolt telefonért egy ki tudja mennyit használt, és milyen hibával javítottat kapsz vissza.
(#9453) csacsi67
Mehetne az 1-es hsz-be is!
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9427 üzenetére
Kicsit kevered a dolgokat.
Amióta itt vagy szidod ezt a szerencsétlen One-t ha kell ha nem. Tetézed a zsigerből utálatodat, az aláírásoddal, és az ilyen "lóf@szból furulya" elszólásaiddal. Rajtad kívül nincs itt olyan a topikban, de még PFC-n sem, akinek ennyi (valószínűleg kreált) gondja és problémája lenne a One-nal.
Az hogy nekem elketyeg ennyit, nem kirívó. Érdekes, Torrente kollégának, aki szintén konyít az Androidhoz valamicskét, szintén semmi gondja vele, és tudtommal elégedett, ahogy ezt a topik tagok többsége is elmondhatja magáról. Nem azzal van gond, hogy leírod mi nem jó, vagy mi nem tetszik, hanem mást sem tudsz csak fikázni, és adott problémát szajkózod folyamatosan. Lehet kifogtál egy hibás példányt, ezt innen nehéz lenne megmondani fórumon keresztül, pláne úgy, hogy elfogult "alma fan" vagy, és ami másképpen működik, az már eleve nem lehet jó, mert te csak használni akarod.Szerintem mindenki "csak" használja, semmi ördöngősség nincs ebben, nem kell agyon hackelni a telefont hogy jó legyen. Se ezt, se az S4-et, se a Note2-öt, pedig a Note2 az i5-tel egy idős. Elmúltak már azok az idők, amikor csak úgy volt jó az Android, ha agyon hackelted. Mivel használtam már i5-öt, 1 évig i4 32GB-ot is, kijelenthetem objektívan, hogy a Jelly Bean már simán hozza az iOS szintjét, ami az elődöknek nem sikerült (Gb, ICS).
A HTC simogatóról meg annyit, vannak hibák elenyésző mennyiségben, mint minden kereskedelmi forgalomban kapható műszaki cikknél, és azért van a fórum, hogy ezekre megoldást találjon a júzer, és ha nincs más, akkor szerviz. De ennek mi köze az Androidhoz? Mi köze a One-hoz? Tudtommal a te i5-öd is szervizben van...Akkor most ezért kaki az iOS és az i5? Ja hogy nem. Értem. Csak a One és az Android. Nekem az i4 az 1 éves garanciaidő lejárta utána 1 hónappal kezdte a home gomb a mikrokapcsoló hibát. De ezért még nem lesz ősellenség sem az iPhone, sem az iOS.
Intelligencia kérdése ezek megítélése...A mondatot nem fejezem be. Mindenki tudja hogy folytattam volna.(#9449) Ed Parker
Formázgasd csak. Egyébként nem Li-ion aksi van benne? Nos, biztos ezt se tudod, mert ez sem érdekel, de ezeket nem kell formázni. Kell nekik 3-4-5 teljes feltöltési ciklus, és ezzel el is éri a maximális kapacitását. A Li-ion aksikban nincs memória effektus, bármikor rá lehet tölteni, túltölteni se tudod, mert az elektronika lekapcsolja, ahogy lemeríteni sem tudod teljesen, mert bár 1% után biztonsági okokból kikapcsol, az aksiban még marad ilyenkor szufla, azt elkerülve hogy tönkremenjen az egyetlen dologtól, a teljes lemerüléstől. A NiMh aksikat és a NiCad aksikat kellett a régi időkben formázni, és kifejezetten káros volt a rátölteni lemerülés előtt a memória effektus miatt.
Gondoltam leírom, mert ennek éppen annyi köze van a One-hoz mint az i5-höz. Ha ilyen alapvető dolgok nem érdekelnek, és nem olvasol róluk, akkor miért is várjuk azt, hogy beleásod magad az Androidba... -
Petyb00
aktív tag
Ha rootolom a telefont akkor a sim locktól is megszabadulhatok?
Bőven elég egy igen/nem! -
adodaniel
őstag
Fényképezésnél automata módban szoktatok először fókuszálni (megérinteni a képernyő egy pontját), vagy csak a kamera gombbal készítitek inkább a képeket?
-
markyy18
aktív tag
Hát letöltöd netről a neked tetsző romot. Ez ugye egy .zip fájl. Felmásolod a telefonra. Telefont elindítod recoveryben (induláskor hangerő le + power > itt kiválasztod h recovery). Azután recoveryben install custum zip menüpont és kiválasztotod a megfelelő zip fájlt amit felmásoltál a telefonra. Leokézod és bejön az aroma installer onnantól már minden egyértelmű.
Igaz ehhez az egészhez kell custom recovery annak telepítését már leírták párszor. -
toeki
senior tag
válasz
Ed Parker #9427 üzenetére
Sajnos az androidot tanulni kell.
Hidd el, a one NEM a Te telefonod, ne szenvedj vele tovább. A te idegeid is nyugodtabbak lesznek, meg azon fórumtársainké is akik nem értik, hogy nálad miért nem áll össze az ami náluk igen.más:
Nálam főzött és gyári rom alatt is nagyon jól működik az energiatakarékos funkció, leszabályozza a magokat, féken tartja a fényerőt, éjszaka 2-3 százalékot merül bekapcsolt hsdpa-val. Bőven 5 óra screen-on-time felett vagyok, valószinű szerencsém van az adótornyokkal is , a lakásom és a melóhelyem között max 2 tornyot váltok és sem melóban sem otthon nem kell a one-nak azzal küzdeni hogy térerőt fogjon - ez valószinű jó hatással van a radio-rész fogyasztására. -
boksz
senior tag
Hogy tudnék lezárt képernyőre órát, dátumot, stb. varázsolni ?
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.
-
ThorsHUN
őstag
Nah megjott
FA35FW
Azt hol tudom lecsekkolni, hogy ebben vajon meg a nokia fele miki van e vagy sem? -
Ed Parker
nagyúr
Többen kaptunk hibás darabot,az hogy én leírom ha valami szar, én ilyen vagyok.
Ami jó es tetszik ,azt is leírtam.
A formázás megtörtént, a helyzet nem javult.
Ez ugye nem egy htc simogató,ahol egymás zacsiját morzsolgatjukAz i5-ötöt sem tartom meg,lassan kint az 5s.
Ha nem lenne ilyen suttyó stílusod,még raknék is fel képeket,hogy bizony 6:00 üzemidő volt ma,de ezt írtam hogy szervíz is látta.
17óra? Nem semmi,akkor neked szuper telefonod van,el ne add.Attól hogy ide nem mindrnki írja be,privátban sokan írtak cifrákat erről.
Ja és igazad van,nem akarom androidot megtanulni,csak használni akartam,nem szívni vele.Na mindegy
-
Land
veterán
válasz
Avicularia #9418 üzenetére
Én is ilyet fogok rendelni. Gondolom minőségi, mint a többi telefonhoz ez a típusú Nillkin. Hangerő gombok kényelmesen elérhetők? Milyen színű Onehoz vettél feketét? Én szürkéhez tervezem...
(#9422) zack: +1
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9407 üzenetére
"Lóf@szból furulya"?
Az hogy kifogtál egy hibás darabot, esetleg lusta vagy formázni, vagy csak pusztán jóleső érzéssel tölt el, fikázni egy remek készüléket, amíg megkapod a csere i5-öt, nem igazán tudom eldönteni. Ez utóbbi biztos benne van. Jössz itt ezzel a napi 2x töltéssel...Érdekes módon nálam tegnap is 17 órát ment el, de úgy hogy kapott rendesen. 2,5 órát telefonáltam és folyamatosan online voltam.
Szóval folyton a "szegénységi bizonyítványodat" magyarázod, nem akarod te ezt érteni, nem akarsz te ebbe beleszokni, nem akarod megoldani, és rájönni mi mitől lehet, ellenben az önigazolás, miszerint az i5 az isten, és hogy jól döntöttél hogy megvetted, az mindennél fontosabb számodra. Napi szinten másról sem szól a topik, mint hogy teleköpködöd olyan infókkal, amiket már mindenki tud veled kapcsolatban, mert amióta itt vagy ha 50x nem írtad még le hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r, és hogy óránként töltőre kell tenned, akkor 1x se.
Én nem istenítek egy telefont se, objektíven kezelem őket hibáikkal együtt, de ez a "lóf@szból furulya" kicsapta a biztosítékot...Őszintén remélem ezek után mindenki helyén fogja kezelni a veled kapcsolatos dolgokat itt a topikban, és a továbbiakban magaddal fogsz itt társalogni. -
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Nem tudja valaki, van már az új hboot-hoz S-OFF? -
Xaels
félisten
válasz
Petyb00 #9417 üzenetére
Ajánlom a fórum szabályzat átolvasását.
MÁS:
Glamour RED Hands On. Hát ezt finoman szólva nagyon eltalálták.
-
Avicularia
veterán
Hetedikén rendeltem ebayről fekete nillkin tokot, ma meg is jött. Elég minőséginek tűnik elsőre, jól passzol bele a telefon, semmi mozgás. [link]
-
Petyb00
aktív tag
A SIM lock-tól hogyan lehet megszabadulni?
-
zack
nagyúr
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Esetleg még a Vsonic GR-07. Olcsóbbak között pedig elég nagy a választék. Soundmagic, Sunrise (Xcape), Brainwavz. Xears füleseket inkább nem sorolom ide, mert manufaktúrában készíti őket Thomas, aminek számos előnye van, de számos hátránya is. Sok az apró-cseprő hiba, nincs minőség ellenőrzés, az összeszerelési minősége nem megfelelő. Ellenben olcsó, és a tudásához képest jó az ár/érték aránya, ezért szeretik. Garanciában jó, bár ezt is ki kell póstázni, és jó idő mire a csere darab megérkezik.
dani3l
Nem tudtam, hogy ilyened van, nem akartalak megsérteni a véleményemmel, de bizonyos tényeket el kell fogadni az objektivitást szem előtt tartva. 150 dolláros kategóriában nem jó vétel, mélyekben szépen domborít, és van nála jobb alternatíva. De ez függ attól is, kinek milyen a füle, és mennyire szereti a zenére rátelepedő erőteljes "V" karaktert. Persze 20k környékét simán megérheti, ha hasonló árban vetted, de sokaknak volt gondjuk vele minőségileg, és macera a garanciáztatás. Ez egy tipikus amerikai termék, elsősorban amerikaiaknak. Kapott egy nagy hype-ot és a "by Dr.Dre" utótagot keményem megfizettetik a vásárlókkal. Sok neves rapper és egyéb neves zenész közszereplő bevonásával reklámozzák, és jó eladásokat produkálnak elsősorban a tengerentúlon. Ennek a hype-nak pedig nagy a költség vonzata a vételárban. De bárkit akit megkérdezel, és ért a fülesekhez, hasonló véleménnyel lesz a Monsterről mint én. Ez nem fikázás, használd egészséggel, minden portéka annyit ér meg adott esetben amennyit adnak érte, és ha te elégedett vagy az ár/érték arányával, akkor gond egy szál se.
A garit kifejthetnéd viszont...Tudtommal nincs EU-s, vagy magyarországi képviseletük.
A Pro Copper pl az általam is használt IE8-cal versenyez egy ligában ami az árat illeti, de hogy is mondjam... Más kávéház a kettő és kétlem hogy van olyan ember a földön (aki nem botfülű), aki a Pro Copper-t választaná. Ez az összes Monster fülesről elmondható. Ha az MSRP árhoz viszonyítunk és nem az egyéni akciózásokhoz, akkor minden kategóriában van jobb vétel nála.
Az pedig hogy mi a féke és mi nem, sokszor nem eldönthető, mert a fake-et van aki az eredeti árában adja, tehát ár alapján csak a normális shopokban lehet erre következtetni.(#9373) spawn21
A Solo ára itthon 48k, kint 170 dollár. Az hogy te meg tudtad venni alkalmi vételben 130 EUR-ért, ne legyen már ez az referencia ár/érték arány.
-
Dreamie
őstag
válasz
Nightfall75 #9408 üzenetére
Köszi. Kipróbálom, nem is árt, ha van valami ilyesmi belőve. Arcfelismerést használja valaki? Jól műxik?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #9403 üzenetére
Mind a kétszer így lett androidom,hogy az i4 nem töltött többet,kuka,biztosító fizetett,vettem egy s3-at,na az volt az igazi shitgun
Most az i5-ön müködik nehezen a lock gomb,amugy semmi baja,kapok egy ujat,addig mondom veszek egy droidot
Kellett nekem lóf@szból furulya
Mindegy most már,nem mérgelödök rajta,csak mosolygok. -
woodpaul
őstag
válasz
Ed Parker #9400 üzenetére
Egész nap gép előtt ülök, így nekem nem oly fontos, hogy a telefonom is berregjen mindig, ha jön egy email vagy FB értesítés. Emellett otthon van Nexus7 tabletem is, inkább azon böngészek.
Jó kérdés, minek... A korábbi telefonom (Samsung Galaxy S) lagolása mindig kiakasztott. Ez legalább pöpec, ha kézbe veszem. Szoftveresen és hardveresen, anyagminőségben egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest