- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
TheProb
veterán
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Sajnos a melegedés az vele jár, van hogy játszok és már megkell mozgatni az újjaimat mert annyira meleg a telefon... Ha még csak most ismerkedsz a droiddal meg úgy átlag, akkor szerintem felesleges a root/custom rom, stb. én pl csak azért rootoltam a telefont, hogy tudjam használni a titanium backup-ot (bizt mentő app), egyébként tökéletes unrooted is. Fólia és tok az mindenki ahogy érzi, ha zsebben tartod és nincs mellette kemény cucc, mint pl kulcs akkor nemgáz, bár sose árt az elővigyázatosság, főleg h ebay-en pár ezer forntért vannak tokok fóliával együtt. Én azt mondom, hogy jó ha van antivírus, mindenhol azt hallani, hogy egyre több a vírus már droidra is, én eddig a Dr.Web-et használtm, többször jelzett is. hogy nem oké 1-2 app és ingyenes verziója is jó. én most a trustgo-t próbálgatom, mert van benne "lopásgátló" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest