Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8295 üzenetére
kifutottam az idobol...
viper rom. -
Xaels
félisten
Gyári 4.2-vel kapcsolatban ki mit érez üzemidőre? Nekem ma reggel Opera Classic-al kicsit több mint 1óra netezés után még 85% volt az akkuban. Ezzel a böngészővel nem is melegedett úgy mint a Webkit-es cuccokkal eddig.
-
Avicularia
veterán
S-OFF-ot megcsináltam. Melyik romot ajánlanátok, ami jól működik? Gondolom a custom romok rootolva vannak.
-
k.soma
senior tag
válasz
NandorHUN #8285 üzenetére
70-80°C ?
Az nem lehetséges.. szerintem max. 50-60 körül újra kéne indulnia a telefonnak.
Én húztam a GPU órajelén (400-ról 450-re) mivel azt írták, hogy az S4 is azon az órajelen van gyárilag.. akkor már nekem miért ne?CPU órajel húzásnak értelmét nem látom viszont, nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül máshol meglátszódna.
Szerk.: Szerintem csak nagyon melegnek érzed.. de nem olyan meleg az papíron.. szerintem nincs 40°C sem.
Ha nem adsz neki feszt, nem nagyon fog jobban merülni. Nekem is most ugyan ez az összeállítás van a telefonomon. -
NandorHUN
addikt
ElementalX -el érdemes húzni valamennyit a procin vagy a GPU-n?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8272 üzenetére
igaz nem vagyok régi one felhasználó, de ezt cáfolnám.
nekem jó pár napja van fent a viper rom (szigorúan "gyárilag" beleépített kernellel) és hibátlan!
legalább is nekem ...(#8278) zack!
ez előző viper romban még benne volt ez a funkció, de a tegnap megjelent frissítésben már eltűnt.
szerintem valami általános hiba lehet, mondjuk eddig míg nem jelezted észre sem vettem...(#8277) adam.zoltvai!
nekem nem tatszik....elveszi a kecsességét, az alakját a telefonnak.
ha megtehetném, nem is tennék rá tokot. -
zack
nagyúr
Mindegyik Google Editiom ROM-ból hiányzik a Play alkalmazásból a 3 pöttyös választó, amivel a saját alkalmazásokat tudnám feltenni. Vicc, komolyan mondom.
Kik csinálják ezeket a romokat?Pedig ez szinte nevezhető akár hivatalosnak is.
-
törölt tag
-
hurrikan
addikt
Egy főzött ROM sem lesz soha olyan stabil mint a gyári.
Jó pár ében át ROM-olgattam Sonykat, aztán HTC-t (HOX). És ezt szinte biztosra mondom.
Lehet hogy csicsásabbak, többet tudnak, gyorsabbak, némelyikben esetleg hajszálnyival jobb a teljesítmény vagy az üzemidő, de a gyári ROM stabilitását sosem fogják elérni.
Ha neked a stabilitás a fontos akkor szerintem maradj a gyárin. -
zack
nagyúr
AHD 11.5 is kaki.
Úgy dobálta a Margitszigeten a GPS jelet, hogy már nagyon elegem volt a végére.
Kuka ez is.
De letöltöttem még vagy 4db ROM-ot...Megnézegetem azokat is. -
simon7012
aktív tag
-
Loboda
senior tag
válasz
borkarico #8260 üzenetére
Hasonló tok, csak jobb az árfekvése, case-mate tough case for htc one
Egy videó róla! -
Bdanyy
addikt
Légkondihoz milyen taviranyitóprogit ajanlotok?
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8261 üzenetére
Pedig nincs nagy különbség, nekem simán elfért a HOX övtokjába.
-
Avicularia
veterán
Üdvözlet az uraknak, csatlakoznék a topikhoz egy szürke független készülékkel. Feketét akartam, de ez volt eladó jó árban bontatlanul. Pixelhibát és illesztési hibát nem látok, elsőre tökéletesnek tűnik.
Persze nem jó hozzá a one x-hez használt övtokom, úgyhogy nem is tudom mibe belerakni hirtelen.
Mindjárt jelzett bekapcsoláskor, hogy update van, de nem rakom fel, mert S-OFF-olni akarom. -
woodpaul
őstag
Megerősítem, a Nillkin tok valami iszonyat jó! Nekem 4 dollárért sikerült beújtani, ebay-es árverésen. De kb. 8 dollárért bárhol meg lehet kapni. Akinek nem szempont a telefon teljes védelme (azaz meg szeretné őrizni a telefon eredeti karakterét), annak ez a tökéletes választás! Nekem kb. 7 munkanap alatt megjött Kínából, meg is lepődtem...
-
adodaniel
őstag
Úgy vettem észre a 4.2.2-ben, hogy ha egy weblapot elrakok háttérbe és közbe más appot használok, akkor már nem tölti újra amikor visszaváltok rá. Végre!
-
Acsifun
aktív tag
Üdv! Épp frissiteni akarom a One-t de valaki irta,hogy az energia takarékos funkcio eltünt az értesitesi savbol....ettöl függetlenül még elérhetö máshol ugye?
-
törölt tag
Napot!
Tudtok valami olyan tokot mondani,ami max 3-4ezer ft kiszállítással(Őrbottyánba),és mégsem olyan xar minőségű és ronda tok?
Előre is köszi,sürgős lenne,mert már van 2 karc a telómon,és sajnálnám,ha több lenne rajta. -
Cobyka
csendes tag
A 4.2.2-es frissítés úgy néz ki, hogy megoldotta a proximity sensor problémát. Fuckyeah :-D
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #8242 üzenetére
Ez olyan kérdés, mintha egy alkoholistától megkérdezed miért iszik.
Igazából évek óta megy a hack. Pont most hagynám abba?
Sok olyan apróság van, ami miatt jó lehet egy főzött. Nincs benne sok nem használt felesleges szemét, ami csak foglalja a helyet, nem kell vesződni a törölgetéssel Ti Backup-ból. Eleve vannak Sense nélküli verziók, és mivel én sosem fogom használni, így az is felesleges hogy a ROM-ban legyen.Xposed framework-hoz van valami progi amivel a status bar-t rendesen színezni tudnám, illetve testreszabni?
-
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem speciel, tegnap csinált érdekes dolgokat. Böngészés és zenehallgatás közben jött egy üzenetem, ami aztán legalább 15 másodpercre úgy leültette a telefont, hogy azt hittem újra kell indítani. Másrészt az Elemental kernellel elég megbízhatatlanul működik a Sweep2Wake is, hol jó hol nem, de leginkább nem.
Más: Nyitott bootloaderre, custom recoveryvel, ne is próbáljátok feltenni a gyári OTA frissítést, még akkor se, ha gyári rom van fent, mert nem fog menni. Ha az új gyári rom kell valakinek akkor ITT VAN, recoveryből lehet flashelni.
Megint más
Valaki tegye már meg, hogy stock készüléken megnézi a HBOOT verziószámát a frissítés után. Köszi! -
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem a beépített camera app pl nem talál fókuszt rendesen. Exposed framework felrakása után elkezdett lagzani az app drawer... Hívások gyengébb minőségűek voltak, tegnap szétbontott két hívásomat is úgy, hogy hívás után kikapcsolta a WiFi-t is, és mivel telefonként üzemel nálam elsősorban, (simán belecsúszik havi 2-3000 perc + bejövő) ezért a telefon funkció az egyik legfontosabb, és persze a legstabilabbnak kell lennie.
Most a legújabb Android Revolution HD-t tettem fel, mert ez Note2 egy jó ROM volt, sokat használtam. A kerneleket meg egyelőre hagyom.
Feltettem a RazerLite_3.1.0-et is (Google Edition) ami jó is lett volna, de a Play Store app-ban hiányzott az a kis fül amivel a saját megvett, és kívánságlistás dolgaimat tudtam előhívni. Szerintem Google Edition ROM-ot fogok használni, de meg kell találnom melyik a tuti. -
-=Ghost=-
őstag
-
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #8232 üzenetére
Erre én is gondoltam még. Viszont így se jó...
Ugyan úgy belép a belép a recovery-be (cwmd-nél legalább megpróbálta futtatni az .img-t,itt nem) és semmi, ha recovery-ből manuálisan próbálnám flashelni akkor jön a következő furcsaság, hogy semmilyen mappát nem látok az "sd kártyán" csak 1 clockwork és 1 twrp mappát, ezen kívül semmit se (így ugye nem is tudok/tudnál flashelni semmit). Valamint nemtudom ez normális-e, de mikor system alól indítom az update-et, újra indul a telefon és belép a recovery-be, mint írtam, viszont elötte htc logós kép és alul írja, hogy development edition, stb. (persze ezt lehet írja amúgy is ha recovery-be lépek, csak még sose figyeltem) -
Szakiii
addikt
Sikerult eltuntetni a lenti pottyoket es home gombra beallitani a menut.
-
törölt tag
Sziasztok.
H tudom beállítani a százalékos aksikijelzést?
(most frissitettem) -
hurrikan
addikt
Hát kerestem de most épp nem találom
Közben rájöttem hogy az energiatakarékos kapcsoló akkor van kint ha be van kapcsolva a funkció. Ha kiveszem a pipát akkor eltűnik, nem marad ott mint 4.1-nél.
Viszont ha a gyors kapcsolóknál újra bekapcsolom akkor kikerül.
Pár gyors kapcsolót azért még betehettek volna, pl GPS, Zseblámpa, szinkronizálás. A beállítási ikon meg szerintem elfért volna a fő értesítési sávon ahogy eddig. -
markyy18
aktív tag
Akiknek gondja van a Viper+Elemental kombóval azoknak pontosan mi a problémája?
Nekem eddig tökéletesen működik. -
Badboys
őstag
Azt írták új loock sreen nálam maradt a régi 6 verzió .
-
zsoleer
senior tag
T-mobile-os One-ra is megjött a frissítés??
-
Kokufuu1986
tag
Milyen képernyő védő fóliát tudnátok ajánlani? Melyik márka megbízható?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
-=Ghost=- #8221 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés. :/
Update után az app drawerből el lehet tüntetni az dock sávon lévő appokat, úgy, hogy a dockban azért megmaradjanak?
Notification baron a gyorskapcsolókat nem lehet beállítani, hogy folyamatosan ottlegyenek egy vékony sávban, ahelyett, hogy a jobb felső sarokban meg kéne nyomni a gombot, hogy elérjem őket?
-
-=Ghost=-
őstag
Vicc, hogy olyan ritkán kell beírni, hogy állandóan elfelejtem a pinkódom... Bár asszem, ez jó.
Mióta megvettem, most másodszor volt újraindítva, most is az update miatt. Az első alkalommal meg a hangover 3-ra kellett kikapcsolni a moziban.Más: swiftkeynek hogy tanítok új szavakat?
A gyári billnek elég bepötyögni, majd rábökni, hogy tényleg azt akarom, ne csodálkozz és meg is tanulta. Ilyen SK-ben nincs? -
TheProb
veterán
Clockwork recovery mellett nem tudom telepíteni az OTA frissítést, van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet felrakni? vissza kell rakni a stock recovery-t és úgy? Ha igen honnan lehet leszedni, mert google-el nem találtam használható linket.
-
zack
nagyúr
ViperOne 1.2.0 + ElementalX kombó nem jön be. Elég sok főzött ROM-ot használtam az elmúlt 2 évben Samukkal, de ez a kombó nem az igazi. Van 3-4 ROM amit kinéztem, de egyikben sem fogok kernelt cserélni.
-
robit74
tag
válasz
HUTCHDB #8200 üzenetére
A daydream, magyarul álmodozás, csak és kizárólag dokkoláskor vagy/és töltéskor (beállítástól függ) működik, amennyiben hagyod, hogy a telefonon magától alvó módba menjen át, bekapcsol és nem engedi a telefont "képernyőzár" módra váltani (sötét képernyő). Ha nem akarod hogy menjen, annak ellenére, hogy aktiválva van a menüben, egyszerűen meg kell nyomni a bekapcsolódó gombot.
Ahoz hogy óra legyen, le kell tölteni a play-ről és telepiteni, ahogy azt xsales írta, majd a menüben kiválasztani a "szinek" helyett. -
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Most akkor lejött a hívatalos 4.2.2 frissités?
Érdemes rá frissiteni vagy maradhat a régi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest