-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
sziasztok "bocsánat" még egy kérdés
érdeklődtem pár napja e felől az akció felől és azt írtátok, hogy ti úgy látjátok, hogy csak belföldre jó a +10gb internet amit adnak
én azt olvasom most az "apróhbetűsben" hogy
"Jó, ha tudod
A benne foglalt perc és adatforgalom belföldön és az EU-ban használható fel az adott SIM aktuális rendelkezésre állási idejéig.
(....)
1)Az ajánlat 2018. május 7-től június 6-ig vehető igénybe. Az online megrendelt új Domino SIM-kártyához járó extra 10 GB az aktiválástól számított 2 hónapig használható fel oly módon, hogy a Domino Fix Extra SIM-csomagban foglalt 1 GB mobilinternet adatforgalma előtt kerül leforgalmazásra."
e szerint, akkor mégis feltudom én ezt használni pl. Bulgáriban?
mert akkor "gonosz" módon vásárolok 1-2 simet a családban és akkor megvan oldva az internetem?
bocsi, hogy megint felhozom, csak végigrágtam ismét mint opciót és hát ha
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Donki Hóte #97744 üzenetére
és 4Grider
köszönöm szépen, így már tiszta
szóval kérek egy kis pluszt a (jelenleg 2gbm van, de az 2 hétre sovány lesz) csomagomhoz és azt akkor le sem kell mondjam? pl. 1 hónapra kérem, elfogy és akkor utána megy tovább a dolog? ez jól és "érdekes" módon egyszerűnek hangzik szokatlan az ilyen, de ez jó hír
köszi szépen nektek!
-
zsolt19900
őstag
válasz Donki Hóte #97739 üzenetére
őőőő nem igen vagyok ebben jártas bocsánat, így kérdeznék:
lehet kérni -1hónapra is akár- direkt "külföldi" internet csomagot az előfizunkhoz (üzleti flottában vagyok benne, amennyiben ez számít)
akkor ennek semmi értelme úgymond?
azt szeretném elérni -mivel ott szinte semmi internet nincsen csak plusz pénzért-, hogy a szobában tudjam bonyolítani az ügyes bajos munkával kapcsolatos ügyeimet
Konkrét kérdésemmel tavaly már fordultam a telekomhoz, ott a válasz annyi volt: amennyiben van lefeldettség nyert ügyed van, amennyiben nincs úgy kifizetted potyára azt a 7-8eft ot.... (akkor annyit mondtak nekem)
Szóval értem én itt, hogy EU meg minden, csak azt szeretném elérni -röviden tömören- hogy ha használni szeretném a netet, akkor kövi hónapra ne jöjjön ki ilyen "százezres" számla ez végett
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
valaki jártas közületek olyan témában, hogy Bulgáriában a Napos parti részen mennyire lehet lefedettsége a Telekomnak?
Mennénk ki nyaralni és állíttatnék be itthon mobilnetet külföldre, de ugye annak akkor lenne értelme, ha van ott "térerő" is a nethez
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
nem tudom volt-e kérdés róla
ez felhasználható pl. a nyaralás folyamán is? (Bulgáriába megyünk) mármint az internetre gondolok... ott beleteszem egy eszközbe, ami osztja és hurrá hajrá? (persze ha van megfelelő térerőm)
-
zsolt19900
őstag
válasz Lackooo84 #94275 üzenetére
azt az smst pedig azért kaptad, mivel a futár küld neked is sms-t ill emailt is arról a mozgásról, hogy ő a depoból az üzletbe viszi.... ezen én is csodálkoztam, de ez nem hiba, inkább annak mondanám, hogy összezavaró tényező sajnos
-
zsolt19900
őstag
válasz zsoltzsolt #94185 üzenetére
az előző hsz-ekre válaszoltam ezért nem jelöltem meg senkit
a "mit lehet tenni" re reagált a posztom, ha így már érthető
-
zsolt19900
őstag
amennyiben itt lehet róla beszélni, akkor itt én is érdeklődnék-e felől, hogy vajon mit?
mivel felvetettem a kis hölgyikének és urikának is, hogy akkor ilyen paraméterekkel ilyen telefont.... főleg, hogy rendelhető és főleg (mint később megtudtam személyesen) pl a városi tpontban is van kvázi fizikálisan honor8....
szóval mit lehet tenni?
igazság szerint arra gondoltam, hogy lerendelni jelenlegi áron és akkor szépen azt és ezt a régi rendelésemet összevetetni velük + a telefonbeszélgetéseket amiben az hangzik el, hogy "nincs készlet" közben pedig a 106k-s áron (vagy mennyi most nem tudom) viszont van készlet?!
picit furcsa ugye-ugyea gerinces dolog az lett volna, hogy figyi kupon vissza telefont viszont kapod, ennyi.... mivel ahogy néztem a döntő többség a kupon miatt nem kapta meg, ergó a listaárasak nagyobb (nem mondom, hogy mind) részben megkapták a telefont
pl. ugye a másik topikban írta egy pécsi fórumtárs, hogy ő is ment ma érte, na én is rendeltem mai átvétellel abba a tpontba és akkor én?
-
zsolt19900
őstag
válasz dptrsk #75816 üzenetére
ooksi akkor meglesz oldva a dolog, köszönöm szépen
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
úgy alakult, hogy 1 hónapra külföldön fogok tartózkodni (Németország) olyan kérdésem lenne, hogy van egy üzleti flottás előfizetésem és van hozzá társkártya, amivel ingyen beszélünk egymás között.
Ez az ingyenesség megmarad akkor is, amikor külföldön fogok tartózkodni?
-
zsolt19900
őstag
flottás t-s vagyok, kértem a kártyacserét az ügyintézőnél az önkoban, remélem így rendelte meg mert morcos leszek, amennyiben fizetnem kell így is érte nagyon morcos
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek a segítséget, és igen tudom, hogy le is tilthatják a garira pedig én is erre gondoltam, hogy ott biza meglesz az a papír
-
zsolt19900
őstag
válasz Indian74 #48248 üzenetére
oksi, akkor kinyomztatjuk én is csodálkoztam rajta, hogy nem adtak
és ez a sima / mikrosim csere hogy is megy? bemegyek kamuzok, hogy elhagytam, vagy kötelesek ingyen kicserélni mindenképpen? szóval kamuznom sem kell? nem akaródzok a kártyacseréért is 4.5k-t leszurkolni, vagy mennyiről hallottam
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
úgy látszik sikerül vennem használtan, kéz alól egy pár hónapos készüléket. Annyi vele a "probléma", hogy az eladó azt mondja, mivel webshopból rendelte -tmobilos- ezért nem kapott garilevelet.
Ezt hol és hogyan tudja, tudom pótolni? gondolom lehet, mert ez így eléggé nonszenszül hangzik, "hogy mivel webshop" ezért nem jár a gari.... ugye nem így van?
-
zsolt19900
őstag
válasz #40993792 #9896 üzenetére
jaja főleg a gorilla glass de hát majd meglátjuk, meg tudom-e játszani amit szeretnék
-
zsolt19900
őstag
így van így van, jól van most meg ne kövezzetek, azért szurkolok le majd' 2x annyit a telefonért, mint már fentebb írtam, hogy "ne kelljen dédelgetni", nem ütöm vágom, de kicsit elcsodálkoztam, hogy azért ilyen megtörtént, pedig vigyáztam rá, na mindegy majd meglátom mi lesz.
-
zsolt19900
őstag
vagy okosba megbeszélem az eladókkal majd megoldom
-
zsolt19900
őstag
álljon felőlem
tudod vigyáztam a gg-s üveges telefonomra mint a frász erre meg látom, hogy van egy karc, ami fehér kijelzőnél rohadtul idegesít, ennyit a hozzáállásról, ha ilyen vacak az üveg -direk ezért vettem a difájt és nem a blédet- hát akkor én sem tudok mást tenni.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
esetleg olyant lehet játszani, hogy megkötés előtt karcolódott, és utána kötök és pár napra rá bejelentem?
megnézik a telefont, mikor kötöm, vagy ez bolti eladó függő dolog
-
zsolt19900
őstag
telefonokra köthető kiegészítő garancia -ütés karc stb.- hogy néz ki a t-nél?
megkötöm és bármi karc stb. lesz a telefonon azt "állják" ennek a garanciának a fejében?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
láttam egy ilyen telefont: T-Mobile Vairy Touch II
kérdésem lenne, hogy erről hol találok valami infót, valami "belsőségesebbet" hogy milyen alapokon is nyugszik a ketyere, meghogy jó-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest