- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
válasz
Csabi1984 #63979 üzenetére
Szia!
Ha Telekomos vagy, akkor érdemes, főleg lefedettség miatt. 3G lefedettség tippre 50% körüli Mo.-n, és bővülni már nem fog. 4G esetében viszont már most 80%-ot súrolja alulról, és 2015 végére elvileg 90% fölé fog menni. Nagyon sok helyen már most is észreveszed, hogy vagy LTE, vagy EDGE hálózat van, 3G nincs, mert nem fejlesztik.
Telenornál ugyanez.
Vodánál annyiban más az üzletpolitika, hogy ott a 3G nagyon erős (95% fölött), 4G-ben viszont óriási a lemaradásuk (Területre szerintem kb. 10-15% lehet e lefedettségük, és az se túl szerencsés frekvenciákon).
Ezért egyedül a pirosaknál nem érdemes csak a 4G miatt megvenni egy eszközt, az összes többi szolgáltatónál nagyon ajánlott.Én Telekomnál kb 3 hónapja váltottam HSPA+ only készülékről LTE-képesre, és sokkal jobb a lefedettség, érezhetően jobb a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Projektor topic
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Autós topik
- eBay
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest