Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Eléggé kihalt a topik
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Került hozzám egy ilyen gyönyörűség, hát mit ne mondjak, kellemes csalódás ez a telefon.. Nem is értem, hogy miért nem lett népszerű itthon,mert konkrétan egy Huawei rendszert kap az ember Google támogatással, első osztályú kamerákkal innovatív külsővel..
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Magic 4 Pro vásárlásán. Egyedül a frissítések kiadása nem igazán szól mellette, olvastam, hogy áprilisban jött ki a 13-as droid. Általánosságban véve milyen gyakran jönnek frissítések? A 13-asra kapott már a kiadása óta?
-
Kiadták a MagicOs 7.1-et Android 13-at. Tegnap este néztem rá, fel is van telepítve.
-
válasz
koboldozat #134 üzenetére
Tudom. De az már régi én meg cserélgetem a telefonokat.
-
Mi ha megyünk valahová fényképezőgépet viszünk, számomra a mobil arra jó ha nincs a gép nálam de le szeretnék kapni valamit az azért legyen jó. Teljesen felesleges ez a megapixel rálicitálás az S23 Ultrám 200 mpx de én 16:9 képarányra állítottam 9 megapixele, a Pro módba is 12 megapixelre van állítva, csak összehasonlítás képen szoktam a fullra állítani.
-
Inarus
addikt
Ha már fotózunk, adok én is pár fotót a közösbe, hátha segít árnyalni az összképet.
[link]
Vannak benne jók, rosszak, zoom és ultrawide fotók vegyesen, illetve "AI on" és "off" fotók is. -
válasz
koboldozat #130 üzenetére
Mondjuk azt aláírom! Volt P30 Prom, a gugli hiány miatt váltottam, de azért megvettem a P40 Prot és P50 Prot is, most a Magic 5 Prot várom. Érdekes módon tavalyi év legjobb kamerás mobilnak választották meg úgy hogy a fő kamerába nincs optikai stabilizátor, de nem tudni mennyire független a teszt. Amúgy meg nagy fényképezőgéppel fényképezek azt még most sem überele egy csúcs telefon sem.
-
válasz
koboldozat #128 üzenetére
Szerintem meg jók a képek.
-
koboldozat
senior tag
válasz
firemanus82 #119 üzenetére
Úgy látom ezt sem kell megvenni, a képek minősége nagyon gyatra.
-
Még egy kérdés, lehet e tudni mikor várható az Android 13 a 4 Prora?
-
Vettem egy Magic 4 Prot mert Huawei párti voltam, eddig nem csalódtam benne, gyors, jó a kamera ahoz képest hogy a fő kamerába nincs képstabilizátor, nem melegszik és nem merűl annyira mint a Xiaomi 12 Prom ami volt. Most felváltva használom egy 23 Ultrával, egyenlőre még a kezdeti használatba vagyok mindkettővel majd a későbbiekbe derül ki hosszabb távon. De elvileg jön Európába Magic 5 Pro, arra kiváncsi leszek, meg a 13 Ultrára.
-
asddsa
tag
Ha esetleg valakit érdekel, maradt két Nillkin CamShield Pro (fekete [még nem volt telón] és kék) tokom.
Ugyanitt HONOR Earbuds 3 Pro is van, bontatlanul. -
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #122 üzenetére
Lehet az Ultimate verzio ezerszer jobb, de az meg ugye kurozium..
-
firemanus82
senior tag
Sajnos így van. P40 pro után elég nagy csalódás volt nekem is. De most már ez marad és a Google nélkül meg voltam lőve. Elő is került a szekrényben elfeledett Canon tükörreflexes, ami reneszánszát éli nálam
Éjszaka sokszor a fókuszt sem találja el, és ha több mozgó ember van a képen, mivel az arcukra akar fókuszálni nem engedi elsütni a képet.
-
Aryon87
félisten
válasz
Köszönöm a képeket.
Őszintén szólva jobbra számítottam. Persze átlagembernek bőven megfelelhet, de ebben a a kategóriában többet kellene nyújtania. Főkamera még okés, de a széleslátó az borzalmasan gyenge, és a zoomkamera is. Éjszaka meg teljesen elvérzik. Azért is vagyok csalódott, mert korábban volt Honorom (8 és 9) és azok kisebb szenzorral jobbakat csináltak, ahogy párom Honor20Pro-ja is. Marad a Mate50pro és Pixel7Pro versenyben, ez a Magic 4Pro kiesett így.
-
firemanus82
senior tag
válasz
A videón hallatszik a csoda 'audio zoom' és sehol sem lehet kikapcsolni.
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #114 üzenetére
Drive is megteszi, ha van fiókod. Az a legegyszerűbb
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #112 üzenetére
Kulso tarhelyre ha feltennel par kepet vegyesben megkoszonnem. Mgic 4Pro, Mate50Pro a kivalasztott, meg lehet hogy Pixel 7Pro, de ez nem biztos. Es lenyeges lenne a fotozas ugye. Huawei/Honor fele fotokepesseget nem tudom elengedni...
-
Aryon87
félisten
Annak örülnék nagyon. Lehetséges utódjelölt a Magic 4Pro, de még listában van a Mate50Pro (ha megjelenne végre, vagy legalább lenne értelmes kamerateszt YT-n) és a Pixel 7Pro is. Meg talán az S23Ultra, amennyiben Snapdragonnal jön.
Papirforma szerint a magic 4Pro jobb lenne mint a M50Pro, tudom nem a számokon múlik, de na. Az igaz hogy a Honornak nincs OIS a főkamerában?
Valamint ezen a telón megy a Gcam? (P50Pro-n nem sajnos) -
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #100 üzenetére
Ennyire nincs senkinek ez a telefon, vagy más topikban van aktiv élet? ha igen, kérnék egy átirányító linket. Köszi
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #98 üzenetére
Tévedtem, tud sorozatkepet lőni, ilyenkor nem is lassul be. De a sok expót nem szereti.
-
Deadwing04
csendes tag
Az UK-ban szolgáltatónál vettem, elég jó ajánlatuk volt. Még csak 3 napja van meg, de eddig minden szuper.
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #96 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #94 üzenetére
Vegre egy tulaj. Gratulalok a telohoz, hasznald orommel
Reszletesebb beszamolo + fotok is johetnek majd kesobb.
Honnan vetted? -
firemanus82
senior tag
Megjött a készülék és az óra is. Néhány alkalmazás értesítését kezeli csak az óra, de pl a Messenger-ét nem. Remélem ebben fejlődnek,ha már így egyben értékesítették.
A telefonnal eddig elégedett vagyok, melegedést sem érzem veszesnek, a fotós képességek is jók, de gyenge fényviszonyok mellett a videózás közben hajlamos a fókuszt elvéteni. -
firemanus82
senior tag
Tegnap indult a forgalmazás. Valakinek megvan már?
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #89 üzenetére
Remelem szolgaltatoi kinalatban is lesz sokaig ...
-
Jónak jó? lenne, de a képstabilizátort kihagyni a főkamerából mikor már a Oneplus Nordba és a Realme készülékbe is van, nagy hiba. De azért kipróbálnám de nem ennyiért. Jó lenne ha az Ultimate is jönne hozzánk, elvileg most az a csúcs a kamerába.
-
-
Alfred88
tag
válasz
Felesbandi #79 üzenetére
Kezdeti hypot sosem fogjuk megérteni :D
-
kchris78
veterán
válasz
firemanus82 #81 üzenetére
hmm melyik szolgáltató? itt valami más is lehet pl. VoLTE? Folyamatos elérhetetlenségnek nem szabadna kialakulnia. De volt már példa az S21U topicban hogy bevitte gariba a kolléga és alaplapcserés volt ilyen hiba miatt. Azóta vígan működik. Egy próbát megérne, nem biztos hogy a típus rossz lehet csak a példány.
-
firemanus82
senior tag
Én nem tudtam a Samut megszokni, de a nejemnek S21 ultraja van. Folyamatosan küzd a tererovel, ott ahol a P40 Pro-m vígan elmegy. Sőt, bizonyos idő után elérhetetlenné válik és csak sms-t kap a sikertelen hivasokrol, mindaddig amíg ő nem kezdeményez hívást. Ugyanannál a szolgáltatónal vagyunk. Nekem 0-24-ben elérhetőnek kell lennem, így a Samu ezért sem lehet opció.
-
kchris78
veterán
válasz
Felesbandi #79 üzenetére
pontosítom a gond fogalmát:
sokan írták hogy nem jó az Exynos térereje. Nekem S21Ultrám van ami szintén ebbe a körbe tartozik.. Az én tapasztalatom az volt Olaszorszgában Toszkánában a dombok között ahol működnek a telefonok, de nincs minden dombon azért bázisállomás hogy full legyen a térerő. Ott a kőházban ahol a szállás volt a párom saomiján már bőven nem ment a telefon és ki kellett mennie, az S21U még mocorgott lehetett beszélni is meg netezni is ha nem is tökéletesen. Magyarországon soha semmilyen gond nem volt. Szóval ha a Snapi Samu jobb akkor gratulálok, nekem eddig az S21U megfelel. Ez egy hasonló dolog lehet ami az IPhone-nál volt amikor bevezették az Intel chipjét a broadcom helyett, vagy érzékel valaki vagy igazából észre sem veszi mert működik használja és kész. (intellel sem volt gondom anno, de elhiszem ha valakinek az a plusz pár dBm hiányzott a boldogsághoz) -
Felesbandi
senior tag
Szemely szerint en 350-ert nem nezem tul jo szemmel egy telonal ha tererovel vannak gondok, de kit mi zavar.
Alfred88:
Tudom, hogy hasznalt arakrol volt szo, de fentebb irtak, hogy az uj keszulekek ara is szepen megcsappant, gyanitom a hasznalt arak se veletlen estek nagyot ennyi ido alatt. Igy normal esetben en nem azt neznem problemanak, hogy 3 honap mulva mennyiert tudnam eladni, mert tobb evre vennem ugyis a keszuleket, hanem azt, hogy par honapot varva mennyivel olcsobban juthattam volna hozza.Oszinten nem ertem, hogy aki tajekozott a temaban (pl. aktiv ezen a forumon es jol tudhatja, hogy kb mennyire esik majd be a keszulek ara), hogy kepes megvenni pl. egy S22 Ultrat megjeleneskor. Ertem en, hogy hype, de szerintem a legtobb aktiv tag mar sejtheti, hogy az elso par (bugosabb) honap alatt egy szazast esik ezeknek a mobiloknak az ara. Biztos van olyan gazdag forumozo, aki azt a 100-ast meg se erzi, igy nem erdekli ot, de ketlem, hogy akik kamatmentes reszletre hozzak ki a boltbol ezeket a telokat megjeleneskor csak ugy megengedhetik, hogy 100+ ezret bealdozzanak a kezdeti hype miatt. Legalabbis a sajat fejemmel gondolkodva, ha ugy allnek anyagilag, hogy 100k nem szamitana annyit, hogy inkabb varjak 3-6 honapot, akkor mar reszletfizuval se szorakoznek. Persze mind masok vagyunk es nyilvanvalo, hogy masok nem igy latjak ezt.
-
Alfred88
tag
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
Félre érted , használt árakra gondoltam :) nyilván ha van lehetőségem én is várok ,csak ahogy te is írtad inkább ki csengett 200kval többet csak hogy neki legyen először
én a ps5el vagyok így , fene sem ad ki érte 250-300at ,inkább megvártam amíg van az alzán raktáron és 154k ért holnap mehetek is érte -
kchris78
veterán
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
de maradjunk a telónál... kis kuponozgatással (de elég most csak az alap 15% is.. meg a ratyi készülékbeszámitás) elég jól le lehet dolgozni az S22U vételárát is. 350ezer körüli összegért szerintem elviseli az ember a hibáit
.
-
Felesbandi
senior tag
En inkabb azon remegnek, hogy mi a feneert nem voltam kepes par honapot varni, hogy 100-150 ezerrel lejjebb menjen az ara. Azert nagyon nem mindegy, hogy 500-ert veszed-e meg, vagy 400-ert. Legalabbis a legtobb vasarlo gyanitom nem annyire penzes, hogy 100k kulonbseg ne szamitson neki. Neha megeri varni.
Kicsit sarkitott, de hasonlo a szitu ezzel, mint karacsony elott a konzolokkal. Aki decemberben rendelt XSX-et, es azt akartra, hogy karacsonyra megerkezzen, annak kb. 270-et kellett fizetnie erte. En akkor megvettem 185-ert ugy, hogy februarra igertek a szallitasat. Inkabb varok, mint hogy 90k-val tobbet fizessek. Vegul aztan csak megerkezett december 28-an, szoval az alternativ opcioval 4 napert fizettem volna +90-et.
-
Alfred88
tag
válasz
kakuk.tamas #71 üzenetére
Nem mindenki remeg azon hogy mennyi lesz a telefonja 3 hónap múlva , a 2 éves poco f2 promat én sem nagyon tudom mire cseréljem , de egyenlőre még nem lassul amire kell arra tökéletes aksi is 96% szóval egy darabig még biztos velem marad
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Azért mekkora cumi, hogy egy 3 hónapos telót, amit 500ért vettél nem tudod eladni csak (majdnem) feléért. 3 hónaposan.
-
moma
őstag
Furcsa, hogy emberek akikhez ennyi pénz odakerül, ilyen döntéseket tudnak róla, hogy mi legyen vele.
-
rdt89
addikt
Az Ultimate ha valaha debütál mennyin fog nyitni itthon, 600ezer? Félelmetes, mint az, hogy a Honor Magic 4 Pro lehetett volna jobb is, de a Ultimate miatt vissza kellett fogni, így viszont ez ennyiért kevés.
-
firemanus82
senior tag
válasz
janeszgol #66 üzenetére
Igen, nem biztos, hogy mindig a trendi telefonokat választom. A P30 pro a mai napig meg van, a P20 pro-t nagyon imádtam. A G2 szerintem, akkoriban kenterbe verte a mezőnyt, a G5 szerethető volt a maga nyugjei ellenére is. S8 mai napig meg van, (a jack csati miatt, zenegep lett szegény), de sosem jött be nekem a Samsung "eleterzes". Tesztnek ne nevezzük, maximum a használat tapasztalatainak egy laikus embertől. De igyekszem majd hasznos infokkal szolgálni.
-
janeszgol
félisten
válasz
firemanus82 #59 üzenetére
Tökös ember vagy. Már a P40 Pro vásárlásod miatt is (de látom volt P30 Pro, amit a mai napig nem lehet érdemben lecserélni, mivel nem jöttek olyan telefonok, amire érdemes). P20 Pro/S8 is jó telefonok voltak (bár a mai napig szívesen használom bármelyiket). A G2, a 4X és a P970 pedig anno népszerű készülékek voltak. Érdekes sorozat.
A G5 pedig olyan választás, mint a P40 Pro-d: ritka, kevesen vállalják be. (Mindig csak G4 és G6, nekem is ez a kettő van, meg G8 is van, G5-öm sosem volt.) Bocs az elemzését.Kíváncsian várom majd a "teszted".
-
firemanus82
senior tag
Aryon82, Elit3Zotya: Természetesen ha megerkezik (június 6utan indul a forgalmazás) , igyekszek tapasztalatokat megosztani veletek (főleg a P30 pro és P40 pro kapcsán). Remélem lesz idén már lehetőségem kicsit fotózni, így az összehasonlítás nem csak az udvarról és a kertrol fog szólni.
Hunhool1979: előrendelésre eddig a mediamarkt és az Emag oldalán lattam lehetőséget, én utóbbiról rendeltem.
-
hunhool1979
tag
válasz
Megkérdezhetem, hogy mely' weboldalról rendelted?
-
DDA40X
aktív tag
Jaj ne már hogy ez is hajlított kijelzős....
De rohadt unalmas már...
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Ha még meglesz a p40 pro közben, egy fotó összehasonlítást szívesen vennék..
-
Aryon87
félisten
válasz
Kivancsian varom a velemenyed.
+ Fotokat hozz kerlek -
pontyos
senior tag
válasz
Várjuk az esetleges infókat!!! Kíváncsi vagyok milyen kézben, fotó képesség, stb. Remélem megosztod velünk, köszi előre
remélem van olyan jó mint P30Pro, 2 éve várom az utódot -
firemanus82
senior tag
Hát bizony én már előrendeltem a héten, fogcsikorgatva (amúgy is rám fér egy kis koplalás). P40 pro utána egy ismerős fog visszakoszonni viszont Google támogatással. Bízok benne nem fogok csalódni.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #55 üzenetére
high five
dslr (és mft) a szekrényben, redmi4X a zsebemben (2017-ből.. pff)
De.. egy látható összeget szivesen kifizetnék egy olyan telefonért, amiben kapok egy (azaz EGY!) tűrhető méretű, tűrhető zajszintű szenzorral rendelkező, 110-120fok körüli natív látószögű kamerát. Az sem zavarna, ha az optika egy centire kilóg a hátlapból.Ehhez képest lehet válogatni a többszázezres (lassan félmilliós) péklapátok között, amiben vagy tízcentes vagy tizenöt centes kategóriát képvisel a fotós szekció, dinamikában, zajszintben.
-
kchris78
veterán
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
na igen, az s21Uhoz képest nem jelent nagy előrelépést, sőt (pl RAM) így szerintem sokan még mindig az s21Ut veszik.. nekem is az van..
-
arnyekxxx
veterán
ettől még az 50es is bőven tudja azt amire ezerből 999 ember használja a telefonját akár 50 akár 500e-ért vette. Esküvőt meg kevesen kezdenek el telefonnal végigfotózni.
Nálam van pár dslr a szekrényben, de nem igazán érzem még az 5éves redmi4X-nél sem, hogy a mindennapi kattogtatásra ne lenne elég amit tud. -
paperboy
senior tag
Én pl egész jól elvagyok minden tekintetben egy RedminNote 11-gyel, igaz az picit több mint 50, de nem sokkal, és szép a kijelzője, jó akku ideje van, aránylag jó képeket lő, amikkel néha-néha játszok játékok, azokat szépen viszi, nekem pl ennél több nem kell. Eszembe nem jutna kiadni egy telefonért fél millió forintot, de még 150-200e forintot se... Persze ha valakinek kell állandóan a legújabb, meg teljesen ki is használja (amit kétlek), akkor megértem.
-
Doki42
őstag
Szép szép, de nem tartós … support…
-
arnyekxxx
veterán
válasz
SkyLine3000 #27 üzenetére
amivel lehet telefonálni, böngetni, lőni pár képet,
erre egyébként miért nem felel meg egy random 50ezres droidos telefon? -
7Heads Drago
veterán
válasz
bigmasterg #11 üzenetére
Sajnos a szoftveres háttér+Leica sincs most itt. Az ára meg úgy fog zuhanni, mint a gerely.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Alogonomus #5 üzenetére
Ezt kihagytad: a SOC-ja meg gyengébb, és ritka lassan tölt cserébe.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Érdekelne hogy szerinted melyik telo a szimmetrikus?
Az emberi arc se az. -
7Heads Drago
veterán
Ez így nokedli. Pedig az emlegetett Honor 6-al kezdtem én is ezt a vonalat.
Ennyi pénzt csak iPhonera érdemes kiadni ha van rá. Samsungokon is csak nevetni lehet. -
Hallosz
senior tag
Lehet, hogy csak nekem hiányzik, de szívesen megtudnám, hogy térerőben mennyire felkészült egy-egy telefon. Gondolok itt arra, hogy egy pontosan ismert, kevésbé lefedett területen miként viselkednek a készülékek.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jó telefon lett,az ára majd lejjebb megy.
-
klaya86
senior tag
Gondolom milyen esztétikus lehet, ha az a kamu káva be van kapcsolva. Alul 2 mm, felül meg majd 1 cm 😃 anno a csepp alakú notchnál próbáltam ki, baromi asszimetrikus a kijelző, ha a notch el volt tüntetve. Elhiszem, hogy baromi jól működik sötétben is a feloldás stb... De én simán beáldoznám, ha cserébe egy pici kamera lyuk lenne.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Végre a várva várt teszt. Köszönöm
Az ára mai viszonylatban nem épp kellemes, de a többi se indított olcsón.
Számomra nem is kérdés, hogy mi lesz a P40Pro-m utódja jövöre..
Felhasználói tapasztalatokat kíváncsian várom + fotókat -
bigmasterg
addikt
Igazából mindkettőtöknek igaza van.
Átlag vásárló nem fog utána nyomozni és kuponokat vadászni, hanem bemegy(akar virtuálisan) valamelyik nagy boltba, vagy szolgáltatóhoz és megveszi. De ugyanakkor az nem fogja meghatni, hogy mennyi volt fél éve a készülék ára, hanem azt nézi, hogy most melyiket tudja olcsóbban megvenni.
De a kuponozástól függetlenül is csökkent a Samsung ára.Na ezért nem szeretek átlag Android telefont megjelenés körül vásárolni, viszont iPhone-t igazából minél közelebb a megjelenéshez érdemes, úgysem csökken az ára 1évig.
Azt kell mondjam, hogy az Apple okosabban áraz. -
válasz
Anno a Nokia hasonló méretű és küllemű megoldása láttán is ez volt az érzésed?
-
SkyLine3000
addikt
Az a kamerasziget hányinger... Én nem tudom, de ezek a "dizájnerek" nem tanulnak esztétikát, nem ismerik a szimmetriát, stb?? Egy kijelző legyen már szögletes, minden szartól mentes! Okádék az összes ilyen és hasonló telefon! Inkább ne legyen telefonom, de soha a büdös életben nem vennék ilyen rusnyaságokat. Azok az árak meg... Nevetséges, hogy egy valamire való telefon, amivel lehet telefonálni, böngetni, lőni pár képet, legalább 150-200 ropi. Nevetséges ez az egész telefonipar. Már nem, olvasok el egy tesztet sem. Ránézek a képekre és elmegy a kedvem az egésztől.
-
klaya86
senior tag
Ízig-vérig csúcstelefon, ennek megfelelő árazással. Kár ezen sírni. A dizájn szintén ízlés kérdése. Nekem nincs bajom a hátlappal, legalább egyedi. Viszont amit nem tudnék megszokni, az a kapszula a kijelzőben. Marha zavaró. Volt Huaweiem, Honorom. Teljesen frankó rendszerük van. Mellé brutál gyors töltés, komoly kamera rendszer, kifogástalan kijelző stb ... Nincs ezzel baj, jó telefon. Szívesen látnék tőlük egy elérhető árú felső /felső középkategóriás cuccot ilyen 250 környékén.
-
janeszgol
félisten
Azert erdemes megnezni a GPU teszteredmenyeket. Mennyivel lemarad az Exys Samu.
-
h4h01
senior tag
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
Nem látok bele, legyen így..Csak majd az aprón is jusson eszébe az eladóknak, hogy nem 490-ért vették
Az meg majd a jövő zenéje, hogy hogyan fog mérséklődni ennek a konkrét honornak az ára, milyen kedvezmények lesznek stb..
A #20-as hsz végén az *összevetni szót szerettem volna
-
Zsoleszhun
addikt
-
h4h01
senior tag
Én értelek, de ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a samu 370, ez meg 470!! Azért mert most pont olyan a csillagállás és a samunál a fejetlenség, hogy meglehet csinálni ezt a kuponozgatást, meg összevonni 3 kupont ez marhára nem biztos, hogy a jövő héten is működni fog..
De ilyen erővel, akkor vonjuk le az ajándék órát a honor árából és akkor máris 380..szinte egy árba van a kettő nem???Meg a samuhoz kalkuláld hozzá a töltőt, meg a tokot..Ezért mondom, hogy ezekkel az ideiglenes akciókkal, kedvezményekkel nehéz összevonni a kettőnek az árát..
-
-
h4h01
senior tag
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Igeen, meg még eladod a kocsi alól a kerekeket és még 250-nel olcsóbb..
Nem tudom mennyire releváns egy majdnem 4 hónapja piacon lévő telefon "összekuponozott" árát összehasonlítani egy most piacra lépő telefonéval..A samu nyitóára hivatalosan 489.990 Ft volt, a honor 20 ropival olcsóbban nyit. Az, hogy akárki hogy könyörgi, vonja össze, többszörözi a kuponokat, az szerintem egy másik kérdés..Hivatalos nyitóárat a nyitóárral..
Továbbra is tetszik a telefon, szívesen használnám! Ez a kijelző/előlap arány azért még mindig brutál. Külön öröm a 3d-s arcazonosítás! A huawei-jel közös jellemzőket - a szoftvert tekintve - személy szerint pozitívnak tartom, meg úgy igazából a cikk hangvételével sem értek egyet annyira..Most miért kéne minden áron a huawei-jel szembemennie a honornak? Azé, hogy még a huawei-t szerető felhasználók se találják meg ebben a telefonban a számításaikat, vagy kevésbé legyen ismerős nekik? Hülyék lennének szerintem..A szoftver maga jó és gyors gondolom, most az, hogy ez igazából egy EMUI, én pont örülök neki..Fotókat nézve, ennél kb. nem kell jobb, mindenre is elég, főleg nekem..Egyedül az akksi méretéért és a melegedésért kár egy picit, de az meg részben a qualcomm és a pöpec samu node sara..Akksi időért meg kárpótol a 100w-os adapter, ami ugye bent van a dobozban, a kábel és a tok mellett khm...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Ha otthon lennék, már venném is
-
Alfred88
tag
Az a kamera bevagas... joistengyerele
500k ... Köszi nem
-
janeszgol
félisten
Jó telefon, szimpatikus. Igaz az SoC lehetne jobban hűtött vagy valami takarékosabb picit.
Ugyan ez SD870-el 200-250 ezerért instant buy lenne nálam. -
bigmasterg
addikt
Samsung.com
[link]
+ erre még lehet 10%-os kupon(okat) rakni.Viszont most buds pro akciót nem látok itt, pár napja lejárt, de akkor készülék beszámítási akció is volt.
szerk.:
A sima samsung fizikai boltokban meg 100ezer ft kedvezményt adnak készülék beszámítás esetén és itt is él a -15% 300ezer ft felett. -
bigmasterg
addikt
Az a baj, hogy a Honor név még nem cseng olyan jól.
A Huawei már ott volt a tiltás előtt hogy eléri a prémium szegmenst és most a Honronál azt hiszik, hogy ugyanonnan folytathatják.1-2 év építkezés, kicsit alacsonyabb árakkal nem ártana a Honornak sem, hogy megszokják és megszeressék az emberek.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Elit3Zotya #7 üzenetére
Köszönöm, hogy jelezted!
-
pontyos
senior tag
Röhej ára van... Egy 100assal olcsóbban biztosan jobban fogyna
-
Persie12
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #4 üzenetére
Szia! Azt meg tudod mondani hogy hol árulják ennyiért?
-
Elit3Zotya
addikt
Kamerában picit számomra csalódás, igaz ebben az Ultimate lesz a nagyágyú, de kezdek abban is kételkedni.
Mi 11 ultrát, egyszerűen nem tudja semmi meglépni.Pici hiba a tesztben.:
A főkamera 50 megapixeles adata még közös, ám az első oszlopban a Honor a P50-nél apróbb, 1/1,56”-es Sony szenzorral szállít képeket,A p50 pro-ban is ekkora szenzor van.
-
Valahogy egy Honorert nem adnék ennyit.
Teljesen más terméket vettem pár hete, közel fele ennyiért, arra azt mondom megérte, de eszembe nem jutna 200 ezer felett kiadni telefonra.
-
Alogonomus
őstag
Amennyiben a Nokia nyitóárak nevetségesek, akkor ez az ár gyalázat.
S22 Ultra ennél olcsóbban kapható, és az nem csak több paraméterében jobb, mint amennyiben gyengébb, de arra nyugodtabban is ad ki az ember ~420-450 ezret, mert várhatóan hosszú évekig létezni fog még a Samsung, és érkezik majd a telefonra a frissítés. A Honor önálló márkaként történt "megszületését" nézve viszont ez messze nem annyira biztos. Amilyen gyorsan döntött a politika, és lépett az önkormányzat a cég gründolása ügyében, ugyanolyan gyorsan vége is szakadhat a Honor történetének.
Pedig egy ilyen árkategóriájú telefont már több évre vesznek, és több év múlva is szeretnének támogatást kapni hozzá. -
Zsoleszhun
addikt
Ilyen áron bukásra van ítélve, most a 256GB-os S22Ultra 370Ft akciózva ajándék galaxy buds pro-val...
#2 Neurotoxin true
-
joey04
titán
a kamera semmi kiemelkedő, az üzemidő meg csalódás. de legalább drága.
-
Neurotoxin
őstag
-
GreatL
őstag
Ezek az árak... noname hülyeségek is ötszáz körül nyitnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged