- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ékszíj
csendes tag
Éssss meg mindig nem adom fel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__12350619-van-egy-meg-mindig-mukodo-iphone4s-keszulekem-amin-van-1200-fotom-ezeket-szere
Walaki?
-
zoltanz
nagyúr
próbáltam új telefonként beállítani,de elakadt 1 órája
"Icloud beállítások frissítése"
[ Szerkesztve ]
-
Salamander
tag
Ugye az Apple már nem írja alá az iOS 6-ot, de így nincs valamilyen módszer, amivel még fel lehet rá rakni? Jelenleg 9.3.6 van rajta.
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
zoltanz
nagyúr
Nálam működik még második telefonként egy 16GB -os darab. aliexpress-ről kapot most új aksit is. Tepsi telefonok mellett egy frankó egykezezes telefon hanghívásoknak ma is.
-
ékszíj
csendes tag
Még nem adom fel, hátha... Egy másik kérdést is kiírtam a gyakorin. https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__11798166-van-egy-iphone4s-telefonom-hogyan-kell-a-fenykepeket-a-felhobe-icloud-tenni
-
ékszíj
csendes tag
Sziasztok! Nagyon megköszönöm, ha valaki elolvassa a kérdésem és a válaszokat ill. az én válaszaimat. Tud valaki segíteni? https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__11785092-iphone4s-telefon-biztonsagi-mentes
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy makulátlan 4S-t, fehér 8GB-os.
Öröm
Ami fontos nekem: 8.4.1, Telekomos.
Nade!
Appstore/Keresés-be beírom, mit szeretnék letölteni, pl Youtube, és kírja, hogy nem kompatibilis ezzel az Iphone-al...
Csak úgy tudom letölteni, hogy Frissítések/Megvásárolt, és itt szól, hogy kérem-e az utolsó kompatibilis verziót?
Miért van ez?
Aki ma venne egy i4S-t, mint "első" iOS eszközt régebbi OS-el, az nem tudna letölteni semmit?[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
Sziasztok! Komoly bajban vagyok, kaptam a húgomtól egy Iphone 4S-t, az övé volt, megkaptam mellé az Icloud hozzáférését is. A készülék egy nap után (és kikapcs után) elkezdte kérni az aktiválást. Már mindent kipróbáltam, már nincs a fiókhoz se kötve, eltávolítottam, azon kívül itunes-on keresztül frissítettem a rendszerét 9.1.akármire, majd visszaállítottam, hogy minden beállítás törlődjön, de még most is kéri az aktiválást. Ha beírom a fióknevet, meg a jelszót, visszadobja, hogy ez a fiók nem használható az aktiváláshoz. Ugyanez az itunes-ra dugva is. NINCS másik fiókja a húgomnak, szóval csak ez lehet. Mi a frász lehet? Aprítsam fel és küldjem el tértivevénnyel Cupertinóba? Már nagyon pipa vagyok rá!
Köszi minden segítséget előre iscmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Diokhan
addikt
-
domerator
veterán
Megszunt a 6.1.3 visszarakasanak lehetosege.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
arkades
senior tag
válasz Diokhan #18582 üzenetére
Nem, jb nincs. Volt régebben pár app aminél ment a letöltés. Ezen a telón kettő ilyen is van. Ezért nem szívesen frissítenék, mert a 9-esen már nem menne, legalább is szerintem. Egyébként most is van egy letölltő alkalmazás ami tökéletesen működik.
Каждый дрочит как он хочет.
-
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18578 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani.
Jó a 7-es iOS, de már nagyon sok alkalmazás nem kompatibilis vele, sokan már minimum 9-es iOS-hez ragaszkodnak.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
arkades
senior tag
válasz Diokhan #18577 üzenetére
Sikerült megoldani. Frissíteni persze nem tudtam, mert ahhoz 2 giga szabad tárhely kellett volna, nekem meg csak 1.8 van ( Ez csak egy 8 GB-os verzió ) Aztán mielőtt törölgetni kezdtem volna, gondoltam még megpróbálkozok egy visszaállítással. Szerencsére ezzel helyre is jött a telefon. Mondjuk nem is bánom, hogy ennyi is elég volt, mert ezzel a 7-es szoftverrel elég gyors. Azért érdekelne, hogy ez mitől volt? Jövő héten akkut kell cseréltetnem az iPadben, úgyhogy majd a szervizest megkérdezem, hátha tudja.
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18573 üzenetére
Valamiért rendellenesen működik, mert nem kellene másodpercenként új kódot küldenie, pláne nem úgy, hogy az előző még aktuális kód nem lett felhasználva. Próbáld meg frissíteni az iOS-t a telefonon, azt hiszem iOS9-ig támogatott.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Ez a telefont már hónapok óta nem használtam. Most bekapcsolás után olyat csinál, hogy miután kéri az Apple fiókhoz tartozó jelszavam, üzenet érkezik miszerint ez a fajta azonosítás kevés neki, és írjam be a másik Apple eszközre érkező megerősítő kódot. Ezzel az a gond, hogy másodpercenként küldi az újabb és újabb kódokat. Beírni sincs időm, ráadásul a telefonon sem ugrik fel megfelelő rubrika, ahová ezt beírhatnám. Az iPad-en meg mire rábökök az OK gombra, már ott is az újabb kód. Esetleg valakinek van ötlete, hogy ez mi lehet? 7-es iOS van a 4S-en.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
...és itt a kulcs mondat, "Nagyon hiányzikSteve Jobs a csapatból".
Nos véleményem szerint sokkal szebbek lennének aziPhone-ok, ha mai napig élne Jobs és kivenné a részét a munkából. Biztos vagyok benne, hogy teljesen máshol tartana a cég mind dizájnban, mind pedig szolgáltatások és kiegészítők terén.
Pl szerintem nem hagyta volna, hogy ne legyen a dobozban jack átalakító, vagy hogy a monitorhoz külön lehessen állványt venni 1000 dodóért....Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
oszy
veterán
válasz Diokhan #18570 üzenetére
Szerintem sem történt előrelépés. A szín nekem fotókról tetszik. Élőben még egyik készüléket sem láttam. A notch igazán változhatott volna. De ha maradnak a szokásuknál, talán jövőre már megváltozik a dizájn. Nagyon hiányzik Steve Jobs a csapatból!
A 4S nekem is örök darab marad!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Diokhan
addikt
válasz giroud199 #18569 üzenetére
Hát ide is azt tudom írni, mint a többi topicba:
"Hát, egy-két fícsört leszámítva, nekem nagy csalódás az egész. Az iPad ugyanúgy néz ki, mint a sok évvel ezelőtti, az új Apple watch is kb ugyanaz, mint a series4, az új iPhone pedig ronda és ötlettelen. Nincs képernyőre épített ujjlenyomat olvasó, notch maradt, lett libafoszöld szín és kb ennyi... Elmondták, hogy ők a legfaszábbak mindenben és az új iPhone a világon a leggyorsabb, aztán “nesze semmi fogd meg jól”"
Nekem pont nem tetszik zöldben..., meg amúgy sem. Az eleje semmit nem változott, a hátulján meg csak rontottak design téren... Maradok az SE-nél
-
Diokhan
addikt
válasz giroud199 #18567 üzenetére
Kétlem, hogy kijönne egy SE2, de bízom benne, hogy lesz valami hasonló kompakt méret és nem csak a nagy 6 colos és társai. Este kiderül, én nézni fogom a bemutatót élőben.
-
giroud199
senior tag
válasz Diokhan #18566 üzenetére
Kár volt ennyire hazavagni a frissitesekkel az Apple nek, most talán kijon az se2 és akkor az I6 után újra benevezek egy készülékre tőlük... Mindennapi használatra sajnos már nagyon kevés, szinte használhatatlan az újabb telefonok után, már pár perc után az ideg tép szét
Viszont akkor lezarom és csak nézegetem, a mai napig telitalálat a design, a méret minden
(anno valóban rettenet gyors készülék volt, sőt még az ios8al is nagyon szerettem)>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
Diokhan
addikt
válasz giroud199 #18565 üzenetére
Valóban!
Kollégámnak meghalt egy androidos készüléke, és most kapott egyik rokontól kölcsönbe egy fekete 4S-t. Sárgulok az irigységtől, pedig SE-t használok. De nekem is a 4S volt az első alma készülékem, mindig is az lesz a kedvenc számomraA témaindító írásnál az "Apple iPhone 4S - Gyorsult" felirat az poén?
[ Szerkesztve ]
-
giroud199
senior tag
válasz karl_fischer #18562 üzenetére
Ejszaka végigment, azt hittem jofejek lesznek és titokban gyorsitanak a rendszeren
[ Szerkesztve ]
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz karl_fischer #18558 üzenetére
Igen meg is lepődtem amikor bekapcsoltam a telefont, viszont egyszerűen nem települ... Ellenőrzés után beall...
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
karl_fischer
aktív tag
-
-
marcitp
őstag
Messengerre megoldás!! -nem tudom, ismeritek-e.
Szia!
Ma én is elővettem a régi 4S-emet, és ugyanebbe a hibába ütköztem.
Viszont sikerült találnom egy megoldást!
Ha a Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Nagyítás menüben vagy, akkor ki kell választani a “Vezérlő megjelenítése” eszközt, ekkor megjelenik egy kis gomb a kijelzőn, utána visszamész a messengerbe, rákattintasz az előbb bekapcsolt gombra, felhúzod a nagyítót a maximumig, akkor rá lehet kattintani arra a lenti kék gombra, és felhozza, hogy megnyithatja-e a messenger a kontaktjaidat, utána működik is rendesen a progi.Remélem sikerült segítenem
És működik!
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Diokhan
addikt
válasz Misi1980 #18551 üzenetére
Ha factory resetet csinálsz rajta és nem tudja az iCloud jelszót (mert ha a jelkodot sem tudja, esélyes, hogy az iCloud jelszó sincs meg), akkor iCloud záras lesz a telefon, szerintem próbáljon meg emlékezni a jelkodra.
-
oszy
veterán
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok! A tesóm barátjának a gyereke lezárta a telefonját jelkóddal. A kérdésem az lenne hogy lehet valamilyen gombkombinációval factory reseret csinálni?
-
oszy
veterán
Na. Vissza akarom rakni a 6-osat ismét. Jó lesz ez telefonálásra. Viszont mac gépen, szoftver kibontás után ebbe a hibába futok: „declined to authorize this image on this device for this user"
-
galaxys80
veterán
Nem lesz sajnos megoldás. 6-on hiába fogod tudni letölteni a régebbi verziót nem fognak működni. Legalábbis a Google maps és a FB messenger (ez 8-on sem működik) biztosan nem. Ki fogja írni, hogy a program elavult. Frissíteni kell. Azt viszont nem fogod tudni.Hülye vagyok. Most látom, hogy 9-ről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
pedig tuti használtunk valamit. a nem mennek alatt mit értesz? KIírja, hogy újabb iOS kellene? csakmert azok már régi motorosok, a jól bevált "arra az iOS-re az utolsó verziót" kellene feltenned.
Biztos hallottál már arról a metódusról, hogy másik készüléken amin újabb iOS van belépsz az ID-dal, ott elindítod az adott App installját (nem is kell felmennie). Majd ott kilépsz, a 4S-en belépsz és amikor rányomsz az installra, akkor felajánlja, hogy a legfrisebbet nem tudja feltelepíteni, de az iOS9-al kompatibilis utolsó verziót fel tudod tenni. OK és kész.
ebben a topikban is volt már többször szó róla, keress rá ha több infó kell
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
oszy
veterán
Köszi! Az fb megy, de a messengert nem tudom telepíteni, mert az utolsó lépésnél nem jelenik meg a teljes képernyő és nem tudom feljebb húzni a képernyőt. Nem nagy gond, csak teszteltem. Vibert még nem próbáltam. Annak mi a neve?
-
-
oszy
veterán
Gyári visszaállítást megcsináltam. Mikor rádugom a gépre, akkor tölti le, de utána rányomok a telepítésre, egy pillanatra kiszürkül a "Telepítés" felirat és annyi. Azért nem telepíti, mert nem írja már alá? De akkor miért ezt ajánlja fel? Miért nem a 9-eset?
Amúgy hely is van, akksi is majdnem 100%-on, közben pedig a mac-en lóg.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Letöltötte a telefon a 8.4.1-et, de nem telepíti. Hol akadhatott el a dolog? Ki akarok próbálni valami, és mivel még aláírja a 6-osat, így majd felrakom újra ezt, ha nem lesz jó a 8.
-
lorcsi
veterán
a párom 8 éves telójában cseréltem a gyári akksit
hogyan lehet megnézni, hogy milyen minőségűt sikerült kínából venni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Noxy
veterán
válasz gyuri2008 #18519 üzenetére
Ott van a PC-n a 3utools.
Ebben szintén ott van a Stop iOs update ikon.
2 kattintás meg egy iPhone újraindítás. Ezután már nem fog frissíteni.
(Ha meg ilyen dolgokra vállalkozol nem árt némi angol nyelvismeret.)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gyuri2008
veterán
Hogyan tudom az automatikus frissítést leállítani?
Most a 8.4.1-re frissítette magát a telefon de tovább akarja frissíteni,ezt nem akarom.
Nem tudok most belépni az iCloud fiókomba mert nem küldik az ellenőrző kódot.Miért nem? -
gyuri2008
veterán
Sikerült visszarakni a 6.1.3-at most frissíti magát a telefon 8.4.1-re ha sikerül azon is hagyom.
-
Diokhan
addikt
válasz gyuri2008 #18512 üzenetére
Az idézet Noxytól csak egy elnagyolt leírása a DFU módnak.
Ezen a linken pontosan és részletesen le van írva, hogy mit kell csinálnod.
Ezen a linken pedig bár iOS10-ről van szó, a metódus ugyanaz, így vissza fogod tudni tenni a 6-os iOS-t
-
gyuri2008
veterán
Sikerült összehoznom.
De a frissítés után a 9.3.5 maradt a telefonon.
Nem a 6.1.3
Csak ki akartam próbálni,hogy milyen a 6.1.3[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz gyuri2008 #18506 üzenetére
En kipróbáltam az enyémet azzal is, a fiókban lévő 3GS mai napig ios 6-al megy, se sajnos már szinte semmi nem kompatibilis vele, így gyakorlatilag a hívás és SMS-en kívül szinte semmi másra nem lehet használni. Valóban szép és gyors, de kb ennyiben ki is merül a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz gyuri2008 #18501 üzenetére
Elméletileg minden példánynak benne kell lennie a rendszerben. Nagyon érdekes, de nem egyedi eset. Sok hasonló 4S-ről lehet olvasni a fórumokon. Hívd fel az AppleCare-t, hátha tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest