-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
"Technikai okok miatt az internetbank és az OTP Bank WebShop szolgáltatása jelenleg csak részlegesen, vagy nem érhető el.
Nagy erőkkel dolgozunk a probléma elhárításán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendszerek minél hamarabb teljes körűen használhatóvá váljanak.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!"Emiatt nem megy.
-
-
reddoors
tag
Ha online tv kell akkor mindenképpen a szolgáltató saját alkalmazásán keresztül ami persze plusz költség .
Viszont aki nem akar fizetni a tv csatornákért és van KORLÁTLAN internete és van otthoni digi előfizetése az a digi alkalmazásán keresztül ingyen nézheti akár HD-ben is a csatornákat mobilon is. -
Ne felejtsük azért el a Stagefright-ot.
-
-
azigazimoris
aktív tag
Utánam jött, aki az Iphone-t vette, csak valahogy az én adataim kerültek a szerződésre ...
Kemény volt, mikor otthon megnéztem a friss dokumentumaimat a neten, mert gyanús lett, hogy jött egy sms, hogy aktiválták a 10GB netcsomagomat. Mondom WTF, aztán majdnem infarktust kaptam, amikor beléptem az oldalra
Rögtön 1430, de persze nem tudtak semmit csinálni este 9-kor. Viszont korrekten hívtak másnap reggel és folyamatosan kapcsolatban vannak velem, hogy hogyan áll az ügyem. Lassan de biztosan haladunk. -
tsteve
senior tag
"maratonhoz nem lehet" ezt irtad eredetileg... ezért javítottam akkor.. ne rugózz ezen, tök fölösleges... a maraton irreleváns van-e vagy nincs, hiszen csak opció az is...azt kellett volna írnod hogy "technikai nethez nem lehet", s nem kellett volna belekeverni a maratont...s akkor én sem szóltam volna bele, hogy nem igaz amit irsz
-
CHIPman
nagyúr
És milyen netcsomag kell hozzá? A régiek közül valami, vagy Maraton is jó?
4Grider: Azt tudom, hogy van, mert reklámozzák is nagy bőszen, csak egy fikarcnyi infó nincs róla az oldalon. Az ügyfélszolgálatos Julika meg kb ugyanannyira fogja tudni, mi az az IPv6.
Az tuti, hogy ha az APN-t átállítom IPv6 onlyra, akkor is v4 címet kapok. De majd felhívom őket.
-
-
-
reddoors
tag
Csak az a problémám , hogy jövő hónapban kétszer is utazok az EU-ba (két különböző országba ) , és sajna sehol nem tudnak egyértelmű választ adni. Nekem úgy is jó lenne, ha nem lehetne a korlátlan opciót használni csak a Netplusz XXL csomagomat de még ez sem biztos. Ha meg esetleg használhatom mennyi adatot lehet leforgalmazni az 5Gb +150 Mb keretemből plusz költségek nélkül.
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése. -
TomPack
őstag
Én pár hete voltam egyeztetni a vodánál, de nem kérték el a SIM-kártyát, és nem is küldtek rá semmilyen kódot. Odaadtam a személyim, és bemondtam a számot.
Lehet csak akkor küldenek kódot, vagy kérik el a kártyát, ha nem stimmel a név?
A címem tutira nem egyezett, mert azóta költöztem. A Telekomnál még nem egyeztettem, de gondolom hasonló lehet az eljárás. -
tsteve
senior tag
a kártyának fizikailag is nálad kell lennie egyeztetésnél.. kódot küldenek... de ha eddig "gazdátlan" (rendszer szerint valós személyhez nem rendelhető) kártya volt és az utcán találtad vagy piacon vetted, akkor sztem a nevedre kerülhet adategyeztetés során is akár ilyen egyszerű módon is, hisz valójában nincs "kiről" átíratni a te nevedre... az államnak ugyanis az a legfontosabb, hogy valós személyhez legyen köthető minden élő prepaid kártya...
-
Körülbelül!
Ez a fajta volte bevezetés így nagyon gyenge. Mondhatni nyomi. Csak Samsung, csak szolgáltatónál vásárolt telefon, kb innentől fogva nem érdekel, mivel egyik körbe sem fogok beletartozni. Ha a szolgáltató bármikor úgy látja hogy az én készülékemen is elérhető lesz, hajrá, ha nem, az se ráz meg különösebben. Például a 3G-s HD hang is több éves, mégis elvétve találkozok vele.
Szifonon nem lesz elérhető? Gáz.
Na majd ha máshol már 6G-n zajlik az összes beszélgetés, akkor nálunk talán elérhető lesz széles körben, ha a sima HD hang elterjedését vesszük.
-
Bailey
senior tag
Én most írásban kértem tőlük választ erre a kérdésre, csak hogy legyen a kezemben valami ha gond van. Van idejük válaszolni június 30-ig. Hívtam a megadott adategyeztetős vonalat, ott azt mondta a hölgy hogy ha nincs 10 kártyám, akkor csak az veszik el amit nem egyeztettem. Azt nem tudta megmondani hány kártya van a nevemen, ők csak az adategyeztetéssel foglalkoznak, csak azt a szoftvert látják, hívjam az ügyfélszolgálatot. Nem is tudta elvégezni az egyeztetést, mert az a szám amit szerettem volna egyeztetni nem volt még a rendszerükben. Majd ha kapom az sms-t akkor kell hívni, mert csak akkor kerül a szám a rendszerbe.
-
Bailey
senior tag
"Azok az előfizetői szerződések, amelyekről nem nyilatkozol, illetve amennyiben egyáltalán nem nyilatkozol, úgy az összes előfizetésed megszűnik 2017. július 1-jén – még abban az esetben is, ha a neveden lévő SIM-ek egy része esetén az adategyeztetés egyébként sikeres volt."
Ez csak a 10 felettire vonatkozik ugye? Mert korábban írták a fórumban hogy nem csak a 10 felettiekre vonatkozik. Amit nem találok, az nem is kell. Szóval akkor felesleges keresgélni az egyeztetéshez. -
nemethchek19
aktív tag
Nem értem a választ.... Most írtam, hogy működik a 4G a Net Plusz L csomaggal. A Maraton 100 MB tech-nettel viszont nem tudta. Most arra szeretnék választ kapni, hogy az 1GB maraton tech.nettel működni fog e 4G-vel, mert hogy a NET Plusz L (1GB)-vel minden fasza!
Egyébként 2-szer is cseréltem már a sim kártyám az utóbbi 3 hónapban.
-
jozsi968
tag
Itt a link! ADATEGYEZTETÉS FELTÖLTŐKÁRTYÁS ELŐFIZETŐKNEK
-
toeki
senior tag
s7 edge
edigital : 210e , 24 hónapra leosztva 8750
mediamarkt : 230e , 24 hónapra leosztva 9583
euronics: 260e, 24 hónapra leosztva 10833telekom: listaár 194e, 24 hónapra leosztva 8083 és ebből még lejön az 500-tól 5000ig terjedő kedvezmény díjcsomag függvényében
nem védeni akarom a telekomot de szerintem ezzel a felsorolással csak nekik hoztál plusszpontokat...
A gsm boltok verik telefonárban a szolgáltatókat, ott viszont nincs részletfizetés -
-
_q
addikt
Érdekes, mert én Domino nap-ról váltottam Domino 5-re onnan Fix-re kb 2 hét leforgása alatt, de nekem nem adott plusz adatforgamat, de még lebeszélhetőséget se. A Netpluszt időközben lemondtam, annak az adatkerete megmaradt, illetve a Most is maradt. Nem tudom hogy jöhetne a plusz hozzá. Vagy csak néhány napja adják a bónuszt váltásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged