- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
-
válasz
lugosi #101097 üzenetére
Tényleg, nekem a díjmentes SMS keret fele arra ment el általában, hogy új csengőhangokat kértem le.
Az árakra csak részben szeretek visszagondolni, mert 1997-ben halál volt a Szervusz díjcsomag csúcsidős percdíja, viszont a készülékekből akkoriban még korrekt kedvezményt adtak 1 év hűségért - nem létezett még 2 év.
Nyáron voltunk otthon vidéken és a szülői házban pont a kezembe akadtak a Westel 900-as fémdobozok, mappák, jegyzettömbök - mennyi mindent adtak, ha új szerződést kötött az ügyfél - és megannyi magazin - amit mindig küldtek nagy borítékban a számlával -, nosztalgiázni jók így huszonév után, milyen sok dolog változott a Westel 900 óta, a mostani Telekomig. -
-
-
törölt tag
válasz
lugosi #99215 üzenetére
Roaming partnerek listája.
-
-
-
válasz
lugosi #99106 üzenetére
Együtt kell nézni, szóval igen, válthatsz.
(A Next S-ben is van mobilnet, nem? Vagyis úgy fizetsz, hogy beszélős rész + net, csak annyi a különbség, hogy nem választhattad meg az alap mennyiséget)
(#99107) r3dsnake:
Ha a telefonnal kaptad -> 1 év Apple
Ha külön vetted náluk -> 0,5 év Telekom (üzletben cserés)
-
8
senior tag
válasz
lugosi #98984 üzenetére
ÁSZF 9. sz melléklet 16. oldal 47. sorszámú akció
Sorszám
47.Érintett szolgáltatás
mobil internetAkció megnevezése
Ingyenes 50MBIgénybevevők köre
Telekom alkalmazást használó Domino és havidíjas
előfizetőkAkció tartama
2018. július 1-jétől 2018. december 31-igTerületi hatálya
országosKedvezmény
Telekom alkalmazáson keresztül Domino előfizetők számára havonta, havidíjas előfizetők számára fordulónaponként egyszer díjmentesen aktiválható, belföldön felhasználható 50MB mobil adatmennyiség.Feltételek
A promócióban kizárólag egyéni előfizetők vehetnek részt. A kedvezményt Domino előfizetők kizárólag havonta egyszer, havidíjas előfizetők kizárólag fordulónaponként egyszer aktiválhatják, a kedvezményben biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel. Az 50MB kizárólag a Telekom alkalmazáson keresztül aktiválható, aktiválása díjmenteses.Jogkövetkezmény
nincs"díjmenteses"
-
válasz
lugosi #98305 üzenetére
Tanulva egy fórumos társunkkal eszközölt tesztből, akinek mint kiderült, az iPhone kapcsán/miatt voltak problémái - és az ügyfélszolgálat sem tudta megoldani -, azt tudom javasolni, tedd át a SIM kártyádat egy más oprendszerű okostelefonba és azon kapcsold be a megfelelő szolgáltatásokat, mint az átirányítás a megfelelő számra, hívásvárakoztatás...stb.
Oda és vissza tesztelgettünk mindent, hívogattuk egymást minden módozatban, nála nem működött megfelelően néhány kapcsolódó szolgáltatás - ami nálam igen -, hiába volt bekapcsolva a Telekom fiókjában a szolgáltatás, kikapcsolta és utána vissza, de nem segített, SMS kód szintúgy.
A SIM kártyáját átrakva egy Androidos telefonba, bekapcsolva/felülírva az átirányítást a megfelelő számra...stb., aztán a SIM kártyát visszarakva az iPhone-ba, rendesen működött minden, aminek kell. -
törölt tag
válasz
lugosi #98099 üzenetére
Szted én értem?
Mintha nem is a telszámos reget akarták volna anno annyira átnyomatni emailes regre... Én jól elvoltam a telszámos reggel, amíg hagyták, de eccer vót vmi, h muszáj az emailest megcsinálni... Most is a telszámos reget használnám, de most már olyan baromságokat kell végigcsinálni a belépéshez a telszámosnál különösen, h csak muszájból lépek be, pl a számla miatt.
De a másik örök bosszantó a trénél, h amíg a blue-s ügyekben mindent el tudok intézni emailben, és képesek az emailre emailben válaszolni, az anyaszörny csak postai levélben hajlandó válaszolni, amit meg szinte soha nem kapok meg, pláne nem időben.
És mikor egyszer szóvá tettem, arra hivatkoztak, h emailben nem vagyok beazonosítható... Ja, persze... Azzal az emaillel, ahova évek óta mégis képesek kiküldeni a számlát, amivel mégis regelve van a fiókom, stb, stb...freeknight: Kiderül a végén, h diszlekszijás vagyok, és a november mostantól május???
-
gabor9991
addikt
válasz
lugosi #97993 üzenetére
Telefonom beleesett a fürdőkádba a bejelentéskor válaszolnom kellett néhány kérdésre, hogy a balesetet meg lehetett-e volna előzni.
Nem offolnám itt a topikot a részletekkel a lényeg az, nem mindegy mit válaszol a kérdésekre vagy milyen sztorit ad elő azzal kapcsolatban, hogy mi történt. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
lugosi #97380 üzenetére
1-2 hete csináltam pár számra egyeztetést, androidon chrome-mal. Fiókot én sem akartam létrehozni, valahogy úgy sikerült tovább lépnem, hogy a telekom oldal keresőjével menetközben újra rákerestem az adategyeztetésre. A telefonszámmal így be volt jelentkezve, de a fiók létrehozással már békén hagyott, ha jól emlékszem.
-
törölt tag
válasz
lugosi #97368 üzenetére
A múltkor olvastam vmi könyvet, amiben a trollokat föld alá zárták
Melyik böngészővel próbáltad?
Nekem a régi firefoxxal tök simán ment, igaz, azóta már volt egy "fejlesztés", ami miatt morogtam is itt az előbb, úh nem kizárt, h az adategyeztetést is elszarták megint, de meg is nézem neked mindjárt.
Jelentem, működik. -
-
-
törölt tag
válasz
lugosi #97202 üzenetére
Nekem egy vitás ügyben, mikor a tré szemétkedett, rögtön el is lett már "veszve" a hangfelvétel, ami persze az én igazamat bizonyította volna, amikor nem hagytam magam hülyének nézni, és eló akartam vetetni... Megérdemelték volna az NMHH-t, csak éppen nem értem rá párezer ft-ért ennyi kört futni.
-
-
thomas77
senior tag
válasz
lugosi #97155 üzenetére
Az lenne a kissebik baj, de leginkább 2G-re vált le. Akkor meg ugye vissza a kőkorszakba. Se net, se hd hang.
Bár anno a nokia 6120c-vel ment együtt a net és a hívás is 2G esetén is. Nem is értem, hogy ez mostanában miért nem működik. Gondolom hálózati beállítás az oka... -
tibor23
senior tag
válasz
lugosi #97110 üzenetére
Én mostanában 3x adategyeztettem sikeresen:
- saját szem. igazolvány számomat nem fogadta el (néhány hónapja lejárt és cseréltem), sem az új sem a régi számot. Aztán a jogsimmal ment.
- mind a 3 esetben az adategyeztetésre kattintva (előzőleg be voltam lépve a T fiókomba), visszadobott túlterheltségre hivatkozva. Utána újra próbálva beengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged