- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
Ezt értem... De akkor nem csapná be a mérőprogramot sem? Mert az összefüggést viszont nem értem. Mivel itt "csak" arról van szó, hogy a letöltési sebességnek irreálisan keveset mutat annak ellenére, hogy a valós sebesség megfelelő. Tehát a wifin csatlakozó eszközök tökéletesen tudják használni a mobilnetet.
-
Tompika777
senior tag
Külön-külön is lepróbáltam 2,4 és 5 GHz-en, úgy hogy közben a másik frekvenciasáv tiltva volt, és mindkét esetben ugyanilyen sebességet mutattak a mérőprogramok.
Mint írtam is a kapott érték nyilván fals, hiszen ha valós lenne, akkor nem videót hanem jó esetben diavetitést néznék. Próbából bejelentettem hibára, de szolgáltatói oldalról nyilván mindent rendben találtak. -
Bogyó bá'
nagyúr
Amíg - olcsó előfizuval - 35 forint az "általános" percdíj, Domino Most-tal meg 19, addig ez halva született ötlet. Legfeljebb a Most-nak és a Maratonnak a kinyírásával tudnák a "keveset fogyasztókat" előfizetésre rábeszélni, viszont a konkurencia ajánlatai meg néhol jobbak...
-
sfefe
addikt
Ha olyat hasznalok ami sok adatot fogyaszt akkor atteszem digi kartyara a netet mert azert az 50giga az veri a tkmot...
Pesten halisten csak 1-2 hely van ahol gyenge, meg az epuleten belul ( de az is csak a vastag regi epuletek)
ha ilyen helyen vagyok akkor valtok at tkomosra.
( ja es nem csak az adat ami szamit hanem pl az 5ft/perc is, jo tudom ez meg csak digiseknek elerheto )
Persze lep majd a tobbi szolgaltato de addig huzzuk meg a nepet, ertem en. -
thomas77
senior tag
A többi szolgáltatónál is lenne értelme a VoWifinek.
A munkahelyemen az épület előtt van mind a 3 nagy (Digi nincs). Az irodában már gyengébb a vétel. Haladva befelé az épületben csak Telenor van. Az is csak azért, mert velük van szerződése a vállalatnak.
Ha menne a VoWifi, akkor tudnám itt használni a Telekomos kártyámat is.
Szóval hiába tökéletesen le van fedve a környék, nálunk mégis jól jönne a VoWifi. Persze másnál is lehet ehhez hasonló helyzet. -
dragon1993
őstag
Közben felhívtam őket, és elmondták, hogy külön választ nem kapok, mert előző üggyel függ össze. A levélben szereplő új kérdéseim Pl: hogy az ászf melyik része szerint van ez így, nem izgatta őket..
Legutóbb telefonon se az ügyintéző se a háttércsoport nem tudta megmondani, ezért lett részben új panasz, sebaj megint felveszik panaszra
-
anglergab
addikt
A vezetékes technológiáknál is van és mindig lesz korlát, a kérdés hogy az átlagos használat során az mennyire elérhető az esetek nagy részében, illetve mi számít átlagos használatnak.
A mobilnetnél ez elsősorban a kisképernyős (kisebb felbontású), nem leosztott használat, azaz a mobiltelefonos használat.
-
SteveAd
tag
Mas keszulek nem alternativa nekem sajnos: mutass Sony XZ1C-hez hasonlo meretet (es hardvert ekkora meretben), azonnal megveszem
Huawei tepsik nem erdekelnek.
Raadasul nem pusztan a telefon a gond, mert ugyanaz a telefon (3 egyforma Sony van itthon) a Telenor* 4G-t siman viszi ugyanolyan akkufogyasztassal mint a T-n a 2G.
Koltozes termeszetesen nem jatszik, tul jo helyen lakom ahhozAzt en se bannam, ha a szolgaltato jobb jelet produkalna, de nem hiszem, hogy ra tudnam venni ilyen fejlesztesre egy sima panasszal.
Szoval a 2G-re valo valtas akkor miert nem a legracionalisabb, olcsobb stb. alternativa (az altalad felsoroltakkal ellentetben)?Ja, hogy tisztazzam, szamomra mi a "problemas" akksi: standby 4G-n kb. 0,7-0,8% orankent, 2G-n 0,3-0,4% orankent (Telenor 4G-n utobbit hozza ugyanazon a telefonon)
*Meg nem kerult szoba a mas szolgaltatora valtas, a Telekom nekem jobb mint a Telenor (az utobbi csak megmaradt nekem, de lehet, hogy azt is atviszem a Telekomhoz), ezert hajlando vagyok a 2G-s "aldozatot" is meghozni
-
SteveAd
tag
Na de speciel nekem a sajat lakasom pont nem eltero eset, mert min. a nap felet ott vagyok, es ott gyenge a 4G jel. Ez minden csak nem idealis. Es azert meg eleg sok ember lehet igy vele (lasd meg martonl vitaindito hozzaszolasat). En is szivesebben hagynam 4G-n allandoan, de mit csinaljon az ember ha a halozat ilyen (az akksit meg inkabb kimelem, ha lehet)?
-
SteveAd
tag
Gyenge a jel, egyszeru. A megfelelo feltetel nem adott es ez nyilvan nem egyedi eset. Ezert nem lehet altalanossagban kijelenteni, hogy nem erdemes 4G-rol 2G-re kapcsolni ha wifin van hosszabb ideig (ezzel csak martonl hozzaszolasara reagaltam [link] )
Ja, persze a telefon antennaja is befolyasolja, de ugyanaz a telefon ugyanott a Telenortol jobb jelet vesz 4G-n, ennyi. Szoval nalam leginkabb megis a halozat befolyasolja.
-
Huroq
senior tag
Köszönöma segítséget.
Igen ma láttam, hogy felajánlotta a rendszer a hosszabbítás lehetőségét.
Sajnos megint belefutottam ebbe a csodás dologba, hogy 100+ ezer forintos mobil előleget kér be. Direkt jó pár nappal ezelőtt már befizettem az összes maradék törlesztőmet ami volt, gondolván erre majd, hogy biztos a rendszert ez zavarni fogja. Hát nem igazán érdekli, mert ugyan úgy egy rakat pénzt bekér még hűséghosszabbításnál is. Megvenném személyesen is a telefont, de a Mate 20 Pro -t néztem ki ami kifutó készülék és nem lehet tudni melyik boltban lenne elfekvőben egy. -
-
-
SteveAd
tag
Koszi a gyors valaszt. A fogyasztasbeli kulonbsegre a lakasban figyeltem fel, mert utobbi napokban kb. 70-80%-ban a lakasban volt mindharom egyforma telefon, egyforma hasznalattal.
Kozben megneztem egy masik appon (Network Cell Info Lite) a dBm kulonbseget (4G-n): Telekom RSRP kb. -105-110, Telenor RSRP -80-85 ha a 2 telefon egymas mellett van. Azert ez eleg nagy kulonbseg.
Ja, azt mar probaltam, hogy a 2 (amugy egyforma) Sonyban megcsereltem a kartyakat, de akkor is ugyanez a kulonbseg -
adolfo01
tag
Lehet,hogy van havonta megújuló net csomagod is?
Valahol azt hallottam,hogy csak akkor engedik a maraton csomag megrendelését ha van havonta megújuló net csomagod is.De akkor meg minek? Nekem csak a Maraton kell több hónapig elég! Sumákolást érzek,ennyi ideig már javitották volna.... -
dreko
aktív tag
korlátlan hívásom van a kártyán minden irányba, tehát értem én, hogy helikopter, mégis feltüntették ezt a számlámon, és hosszas fejvakarás és munkatárs kapcsolása után sikerült megfejteni, hogy a hangpostával kapcsolatos:
TeleMátrix CF
Telekom mobilhálózaton belül 7:04 p:mp 24,00 169,60 215,39 -
jarvitom
csendes tag
Sziasztok!
Az egész család át szeretne térni kb minden létező eszközzel egy Magenta csomagra és én lennék az új tulajdonosa az egész előfizetésnek, illetve ha már ennyi készülékkedvezményt adnak valószínűleg egy új telót is kérnénk részletre.
A kérdésem az, hogy ilyenkor van bármi fizetőképesség vizsgálat/ x ideje keresetednek kell hogy legyen?
Illetve olvastam valami mobilelőlegről ezt pontosan mit takar?Köszi a választ!
-
kalanchoe
senior tag
Holnap chaten megpróbálom intézni, az gyorsabb, ha ott se megy akkor marad a 1414.
Ez érdekes, egy SMS-t kaptam, hogy aktiválták a Net Alap csomagot, minden hónap 1-jén van a fordulónap, de eddig meg 16-án volt. Akkor most ezzel mi van?Ráadásul a Magentás fogy, ami meg 16-ig tart.
-
kalanchoe
senior tag
Kértem a chaten a bekapcsolást. Elvileg be is kapcsolták, gyakorlatilag meg... nem.
SMS se jött, újraindítás is megvolt, szóval nem tudom mi lehet. Többször is megpróbálkoztam egyébként.
Valaki a (#107772) hozzászólásomban lévő kérdésre tud választ adni? Ez is egy bug lenne?
-
-
-
-
4Grider
félisten
Ha nem tudod a hátterét, hogy mi az oka annak, ha valaki rákényszerül egy identitásának elhagyására, akkor ne dörgöld az orra alá. Sokadiknak nevezni úgy egy második regisztrációt, hogy az elsőt onnantól kezdve egyáltalán nem használom, az meg főleg nem szép. A moderátortól anno megkaptam a magamét, hogy nem tudtam a fórumszabályzat megfelelő pontjáról, de ezt innentől kezdve majd mindenki az orrom alá fogja dörgölni érvelésként?
-
törölt tag
Ja... meg korábban is rendszerhiba...konkrétan erre [link] gondoltam, ha gondolid, feltöltöm az eredeti, még szerkesztetlen hszed.
A 200MB-ra visszatérve: 4Grider véleményét osztom.
Az én értékrendembe nem fér bele az amit, és ahogyan teszel. A hsz-id egyik része segítség a fórumozóknak, a másik része a telekom "pozitívabb" fényben való feltüntetése.
Eddig még nem fogalmaztál meg olyan kritikus hangvételű hszt, amit egy telekom áremelés kivált a többi fórumozóból.
Az hogy ki hol van bejelentve, semmit sem mond. Vannak megbízásos szerződések...
-
törölt tag
Megindokoltam, miért nem hasonlítható a 200MB a 400-hoz. Az egyszeri kiadást kell nézni. Erről nem akarsz tudomást venni.
A másik: midig szoktam képernyőmentést csinálni, ha tudom, később szerkesztésre kerül adott hsz. Arról is van mentésem, amikor betetted a fiókodrók készült képet, és azt írta: dolgozói csomag. Persze miután szóltam, szerkesztetted a hszt, és azt állítottad, rendszerhiba. Az persze nem feltűnő, hogy senkinek nem írt ilyet, csak neked.
Szóval fenyegetőzz csak.... -
törölt tag
A kijelentésed féltevezető, mert minden! újonnan bevezetett csomaggal drágul: az 500MB-ossal 1MB 2,12 Ft, az új 400MB-ossal 1MB 2,5 Ft, ugyanúgy mint a 4GB vs. 3,5GB.
Ezen felül kivonják a legkisebb csomagot (200MB) e helyett nem lesz más, tehát aki ezzel élt (pl. gyereknek havonta vett egy 200MB-ost, hogy ne gyógyuljon rá a telefonra, és pl. csak chat funkcióra használja, ha pedig elhasználta, mondhassa a szülő, hogy így jártál, majd a következő hónapban kapsz), az csak drágább csomagok közül választhat. Tehát neki is drágul.
Pont te ne tudnád mi a helyzet a telekom kínálatával?
Nem értem miért kell folyamatosan szépíteni a helyzetet....ja de értem! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged