Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A mostani karácsonyi event egészen jó lett, és nem csupán az új, ünnepi prop hunt pálya miatt. Spéci kihívások mellett a napi kihívások teljesítésével sütiket lehet gyűjteni, amiket háromféle dologra lehet beváltani: battle pass szint, konkrét kozmetikai cucc (köztük két epic skin) vagy loot box. Mindez tart január 6-ig, szóval van idő a gyűjtögetésre.
-
TBT
Topikgazda
Érkezik a Xal’atath skin (Symmetra-ra) az Overwatch 2-be (ingyenesen megszerezhető lesz, csupán játszani kell majd a WoW Midnight játékkal).
-
TBT
Topikgazda
-
vendingo
veterán
Jónak néz ki az új season.
Ez a maszkos mód brutál lesz. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy új hős biztosan, akit már teaselnek: egy bazi nagy pallost lóbáló nőci. Valamikor még ebben a szezonban lesz vele egy próbakör hétvége.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
19? wow.. na kíváncsi vagyok mi lesz a 20. szezonra
-
Necroman_Mk2
őstag
Október 14-én indul az 19. szezon. A felhozatalból a Haunted Masquerade játékmód érdekesnek tűnik a különféle módosítókkal.
-
BaLee
addikt
Rendbetették a dolgokat, tetszenek az újítások. Endorsment, amíg el nem éred az előző seasonban elért szintedet addig vereségnél vagy semmit nem buksz a rangnál vagy amikor már közel vagy akkor csak minimálisat (ezzel kb. leharmadolták a sz*pásfaktort addig amíg eléred a valós szintedet).
Persze vannak hülyék ill. nagy a szórás, tegnap pl. enrage-lt valaki mert elpickeltem előle Moirát mikor együtt választottunk de előrébb voltam a sorban...Phara stadium-ban brutális lett, ha nincs olyan dps aki eredményesen tud messzire lőni akkor kb. egyedül lehozza a meccset ha ügyes.
-
BaLee
addikt
Most meg első voltam a sorban, pickeltem Moirát. Alt - taboltam, mire visszajöttem Ana-val voltam és az utánam következő embernél volt Moira.
Valami itt nem 100-as.
-
BaLee
addikt
válasz
Redcaster
üzenetére
Na az tök jó, mentem is pár kört.
Tetszik ez az új loadout tologatós új játékmód. Összetettebb, mint a sima, mivel így, hogy mindkét csapatnak a sajátját kell tologatni elég bonyolult felhozni overtime-ban ha nem te vezetsz. Az ellenfél kocsijánál is lenni kell valakinek meg a tiédet is tolni kell...
Azt viszont mondja már meg valaki, hogy mitől van, hogy az elején kiválasztasz egy karaktert a draftban, majd a csapattársad pickeli előled, és utána ha mondjuk Mercy-t akartam választani de az ellenfélnél már volt erre beadott nekemv alami tök randomot...
-
vendingo
veterán
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Sikeresen abbahagytam a játékot.
Túl sok időt töltöttem vele, egy rossz sorozat után felidegesítettem magam, töröltem az xboxról, kijelentkeztem az xbox profilomból, a gépet meg beraktam az ágy alá. Hirtelen rengeteg szabadidőm lett, még sportolni is lett időm.Amúgy hiányzik, kipróbálnám az új hőst. Esténként nézek stream-eket, aztán ennyi.
-
Redcaster
őstag
Nyugodtan előveheted a játékot, már engedélyezve van a mirror matchup a Stadiumban.
Nagyon tetszik amúgy a Blizzard hozzáállása a játékhoz
Figyelnek a visszajelzésekre, gyorsan reagálnak és mernek merész dolgokat behozni a játékba. Jó látni hogy a kedvenc játékom a másodvirágzását éli
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Az lehetseges, hogy fullhd-n egy i3-10105 es 4gb-os rx570 parossal procilimites a jatek?
-
BaLee
addikt
Kicsit elbaszták a Stadium-ot.

Értem az újítást, meg jó, hogy egyre több hős van de ez az indulás előtti válogatás? Elvesz 3-4 percet illetve most már nem csak a csapattársad tudja pickelni előled a hőst, hanem ha a másik csapatban van már olyan akkor sem használhatod. Szerintem ezt a seasont pihentetem, pedig megszokásból megvettem a battle passt.

-
Necroman_Mk2
őstag
Aki még játszik vele, annak jó hír lehet: szeptember közepéig 77 lejátszott meccs után 77 darab(!) lootboxot lehet szerezni. A győzelem dupla, Stadium vereség dupla, Stadium győzelem pedig négyszeres szorzót jelent. Szóval, érdemes farmolni.
-
Necroman_Mk2
őstag
"NERF this!", avagy Overwatch x NERF kollaboráció augusztus közepéig. videó
-
Necroman_Mk2
őstag
No, annak ellenére, hogy a játékkal csak tartaléklángon foglalkozom, sikerült egy kitűzött célt elérnem a hétvégén: minden hősöm legalább 6-os szintű lett a Hero Progressben.
Widowmaker volt az utolsó, mert nem vagyok egy kempelős alkat, így vele főleg játékidővel tudtam csak "fejlődni".
Ez így is marad Wuyang érkezéséig, bár mivel ő gyógyító, ezért valószínűleg gyorsabban fel tudom majd fejleszteni. -
Necroman_Mk2
őstag
A hétvégén én is toltam, és kezdek ráérezni az ízére. Bár tény, hogy ez a mód nem kezdő barát, föleg a permanens perk kiválasztásakor kell tudni, hogy melyik illik leginkább a játékos játékstílusához a legjobban. Amúgy ez is egyfajta ranked mód, csak külön ranglétrával, de nem csak beszámít egyes Challengekbe, hanem még kompetitív pontokat is ad

"Nem kis meló lehetett ezt így összerakni."
Nyílt titok, hogy a Stadium az elkaszált, robotdarálós skirmish PvE átalakításából jött létre. Hogy őszinte legyek, jobb is, mert ez a PvP szerintem hosszabb távon lekötheti a játékosokat, mint a co-op missziók a meglévő pályákon, amik egy idő után könnyen unalmassá válhattak volna. (Ettől függetlenül remélem nagyon, hogy a sztori co-op missziókat folytatják még.)#16997 vendingo A hero bant a Marvel Rivals miatt vezették be, mert abban a játékban van, és pozitív fogadtatásra talált.
-
debrecenikri
tag
válasz
vendingo
üzenetére
nekem relatív változatosak szoktak lenni a bannok, az mondjuk biztos, hogy sombra az egyik legjellemzőbb (legnagyobb boldogságomra
), de azon kívül kb mindhárom más minden meccsen, doom, ball, hog, dva ban is volt már több, supportoknál meg aztán tényleg minden, még lw meg illari is, imo abszolút jó adalék, annak ellenére, hogy alapból elég szkeptikus voltam. Az mondjuk fix, hogy mélyebb a poolom, mint a legtöbbeknek, ha mind a négy ban valamilyen módon a legjátszottabb dps-eimre kerülne, akkor se lennék túl nagy bajban
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Filmvilág
- Star Wars Outlaws teszt
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Figyelnek a visszajelzésekre, gyorsan reagálnak és mernek merész dolgokat behozni a játékba. Jó látni hogy a kedvenc játékom a másodvirágzását éli