- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
anglergab #109484 üzenetére
Jogilag is problémás a terület, mert a Magyar Telekomnak nincsen pl. Törökországban távközlési koncessziója, szóval helyi jogértelmezés kérdése, hogy ha az ottani szolgáltatók megsértődnek, hogy kihagyják őket a jóból, akkor a helyi hatóság mit fog lépni.
Viszont ha külföldről nem működik a vowifi, még mindig ott a vpn - magyar ip címmel működnie kellene onnan is.
-
anglergab
addikt
válasz
anglergab #109437 üzenetére
Amúgy onnan az SMSoIP és VoWiFi összefüggés, hogy VoLTE esetében értelemszerűen mindig elérhető az LTE NAS SMS küldéshez, viszont a VoWiFi esetében ez már nem mindig igaz (pl. amikor nincs mobil lefedettség, repülő módban van a telefon).
Ekkor, ha van VoWiFi, annak a csatornáján megy az SMS is. Ha nincs VoWiFi, akkor természetesen a fenti esetekben nem megy az SMS.
Illetve ha van VoWiFi szolgáltatás az előfizetésen, akkor a VoLTE esetében is IP-n megy (a VoLTE csatornáján) az SMS.
-
Totka1986
csendes tag
válasz
anglergab #109407 üzenetére
Ugyfelszolgalat lesz, én váltottam dijcsomagot a t oldalán. A tmobil app is azt mutatja hogy az új csomagban vagyok, jött is róla SMS értesítés, és a korlátlan zene is aktív a szolgáltatasok között. Régóta használok tmobil netet, ezt az adatot csak a spotify ette meg...
-
válasz
anglergab #109378 üzenetére
Nekem egyik kártyám többszöri egyeztetési kísérlet ellenére is lejárt(még szerencse, hogy ez már külföldön derült csak ki), még az 1GB ajándék és Maraton is volt rajta, valahogyan csak sikerült megoldani* az egyeztetést és minden megmaradt. Mondjuk fura is lenne, ha előtte 5 nappal feltöltöm a Maraton adatot és csak úgy elveszne.
*ebben az a szép, hogy totál mást mondott majd az összes ÜSZ-es a boltos majom(úgy viselkedett, csak azért említem így) arról, hogyan lehet/nem lehet megoldani így, hogy külföldön van a SIM és nem nálam.
Utóbbit csak azért írom, mert nálam így történt, de nálad akár történhet bárhogyan is, elvégre örök tesztidőszakba lépett egy ideje T barátunk.
-
viktorhu
veterán
-
Andie
őstag
válasz
anglergab #109308 üzenetére
Nem, most legutóbb hívni sem tudtam már vele. Azt írja, hogy "calling..." de tök süket, nem cseng ki, nem történik semmi, csak próbálkozik gondolom.
Hopp! Itt azt írja, hogy Volte is supported. De hol? És hogy tudom bekapcsolni?
-
válasz
anglergab #108978 üzenetére
Azzal van a gond, hogy sokan a vezetékest akarják kiváltani a mobilinternettel, ami nem működhet.
Mivel sokaknál nem működik a szükséges önkontroll a korlátlan mobilinternet kapcsán, így ha a szolgáltatók nem korlátozhatják majd például a torrentet, vélhetően letesznek idővel a korlátlanságról, hiszen nem akarhatják bedöntetni, vagy a többi előfizető számára kompromisszumossá tenni a hálózatot.
Jó példa erre a Telenor HD csomagok lezárása -
SteveAd
tag
válasz
anglergab #108942 üzenetére
Azert ez nem teljesen igy van. Pl. a Sony Xperia XZ1C-m ketszer gyorsabban merul 4G-n mint 2G-n (Budapest, belvarosi kornyezet) lakasban. Erdekes modon a masik ugyanolyan, par honappal regebbi telefonom Telenoron ugy merul 4G- mint a masik T-n 2G-n. Probaltam SIM cserevel is, tehat nem a telefon miatt van. Szoval igenis van jogosultsaga a 2G-nek ha valakinek fontos az akksi
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anglergab #108777 üzenetére
Én is 06.30.-n regeltem nekem és asszonynak Mozijegyet és ő megkapta, én nem.
T-vel beszéltem és Panaszra vették ~ 30 nap mire kivizsgálják
Többet nem tudtam/tudtunk tenni. Érdemes jelezni feléjük.
Én T-mail címre regeltem a sajátomat, az volt a baj szerintem, mert elég tré az a mail rendszer... és azért nem kaphattam meg. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
anglergab #108779 üzenetére
"Minden Játékos kizárólag egy alkalommal vehet részt a regisztrációs játékban; az ezen felül leadott regisztrációk nem vehetők figyelembe. Több regisztráció esetén a legelsőt vesszük figyelembe függetlenül attól, hogy melyik nyereményt választotta a regisztráló."
Ha a HBO volt az első azt a pályázatot vették figyelembe. -
-
-
válasz
anglergab #107811 üzenetére
Jó dolog. Nem szakad meg a mobilnet, de ami tényleg fontos, hívásindítás után szinte azonnal kicseng. Semennyit sem kell várni, plusz tényleg jobb a hangminőség és engem is jobban hallanak. Csak kevés telefon támogatja. Én most cseréltem telefont és váltottam Samu A40-re, ez támogatja. Bekapcsoltam és felhívtam a 1414-et, Vandával megküzdöttem és sikerült egy élő emberrel bekapcsoltatni szolgáltatói részről is. Újraindítás és működik.
-
Keem1
veterán
válasz
anglergab #107811 üzenetére
Nálam már alapszolgáltatásnak minősül, jó ideje jelen van. Ahogy kell, transzparensen működik, pont ez a lényege. Nem annak örülök, hogy van, hanem annak nem örülnék, ha nem lenne. Gyorsabb, stabilabb, észrevehetően jobb hangminőség, mint 2G-n (bár hangminőségben a 3G-féle HD hanghoz képest már nem ad többletet, de gyorsabban épül fel a hívás 4G-n).
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anglergab #107773 üzenetére
Ha jön új FW az megoldás lehet?
Akkor az nem fog így menni, mert:
1. Nem Telekom által forgalmazott (SEA régiós) EU -ba sem behozott modell.
2. Akkor csak a RooT / QPST segíthet rajta (megéri?)Jelenleg használt gépre fel sem tudom telepíteni (Installation Incomplete-vel a befejezés előtt leáll) C++ 2010 -el van gondja előtte (azt Repairolom, felteszi, meg minden...)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anglergab #107744 üzenetére
Addig nem akarok Maraton csomagot hozzá adni, míg nem tudom biztosan, hogy melyik fogy előbb (10GB nekem sokáig elég, nagyon sokáig) Mobilon nem töltök semmit, max. YouTube, Viber, Messenger meg ilyenek - azt sem sokat nyomkodom, 99% -ban van WiFi is amihez csatlakozom...
Hosszú történet, kaptam amit kaptam cash, net, stb.. (még tavalyi sztori, vissza keresve láthatod az egész történetet, mert itt is kitárgyaltuk már)
-
válasz
anglergab #107593 üzenetére
Szia,
450 Mbps a maximum 4G+ háló, ami 3CA, Gödöllőn volt először (2.5 éve, ha jól emlékszem), aztán később más városokban is, én a fővárosban a Keleti pályaudvarnál mértem többször is 300 Mbps feletti értékeket - ráadásul csúcsidőben -, tettem is be róla ide (is) képeket.
A vidéki (nagy)városokban ahol nincs 3CA 450 Mbps, ott 2CA 300 Mbps háló van, a fővárosban pedig sok helyen 2CA 225 Mbps, csak kevés helyen gyorsabb.
A havi díjas (publikus) konstrukciókban nincs korlátozás egyik csomagban sem. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
anglergab #107276 üzenetére
Ez nem igaz, az a 70MB maraton már egy éve megvan kb. azóta csak ajándék neteken élek, pedig be van tárazva egy 4GB is utána, és mégsem nyúlt hozzá sosem.
Nálam a használati sorrend mindig ajándék 50MB > ajándék 1GB > ajándék 4GB > vásárolt maraton (azok viszont a vásárlás sorrendjében használódnak el).
-
válasz
anglergab #107194 üzenetére
Szia,
Még ha a maximális 60 + 60 perccel is számolunk, Domino Fix és Most opcióval 1680 Ft, mellé pedig az előttem is írt 4 GB, vagy később 3.5 GB Maraton (mert jobb ár-érték arányú, mint a kisebb opció), így ha azt lebontjuk négy részre, akkor havi szűk 900 Ft a fenti hang mellé, így összesen 2500 - 2600 Ft-ból kihozható havonta.
Annyi, hogy a Most opciót minden hónapban muszáj manuálisan bekapcsolni az alkalmazásban.
Annak éri meg inkább a havi díjas előfizetés, aki kellően kihasználja a mobil és/vagy otthoni (vezetékes) hálózaton belüli korlátlanságot és/vagy a jobb percdíjú EU alapdíjas irányba indított hívást belföldről vagy roaming helyzetből. -
válasz
anglergab #107190 üzenetére
Az új Mobil S díjcsomag és 1 GB adat díjcsomag a megfelelő neki az alapján, amit írtál.
Díjcsomag verziók ára:
• új Mobil S + 1 GB = 3.590 HUF
o 40 perc X 35 HUF = 1.400 HUF
o 60 perc X 35 HUF = 2.100 HUF
o 3.590 HUF + 1.400 HUF = 4.990 HUF
o 3.590 HUF + 2.100 HUF = 5.690 HUF
• új Mobil M + 1 GB = 6.040 HUF
o Itt lényegtelen a perceket nézni, mert a 90 perc több, mint a 40 perc.
o Itt lényegtelen a perceket nézni, mert a 90 perc több, mint a 60 perc.Szerkesztés: itt csak a havidíjas verziókat néztem, de a többiek ötlete jobb.
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
anglergab #47518 üzenetére
igen:
"A Like S díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető" Forrás: [link]
(#47519) djculture: ezért kell ccleaner-rel takarítani néha, valamint a beépített Lemezkarbantartóval rendszergazdaként a Windows update fölösleges fájljait törölni.
volt hogy egy combosabb windows 8.1 update után a hátremaradt update fájl vagy 4 gb volt.
ment is a lecsóba, ne foglalja a helyet!
-
-
-
válasz
anglergab #47473 üzenetére
technikus és társai illetékesek tudnának rá válaszolni - már ha akarnak és/vagy megtehetik...
a kérdésedben ott a válasz is; 1800 MHz - már ha azt érdtetted sávszélesség alatt.djculture; a domino esetén a túlnyomó többséget nem az olcsóbb bővítő, hanem a jóval drágább adatdíjcsomag érinti, abba szerintem beleférne, inkább a megvalósíthatatlan, vagy aránytalanul drága beruházás miatt nem foglalkoznak vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- RAM topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Steam Deck
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest