- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Az LDAC TWS-el eleve nem való forgalmas utcai helyre.
Nálam OnePlus 13-nál a Nothing Ear hajlamos akadni. Amíg volt Edifier NeoBuds Pro 2-m az is. LHDC 5.0-n viszont atomstabil volt és a Nothing is az.
Egyszerűen TWS-re kellene egy LDAC 2.0. -
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Most este kipróbáltam a tablettel és a telómmal. Youtube közben ha csörög a telóm, akkor simán fel tudom venni. Illetve automatikusan arra az eszközre vált, amin aktív hang van. Ha mindkettőn van, akkor ha leállítom az "aktív" kapcsolatnál a zenét, akkor automatikusan átvált. Tabletnél viszont az LDAC codeccel nagyon szakadozik (telón elég stabil). Illeszkedésnél amióta megvettem (2 hónapja) azóta a jobbal küzdöttem folyamatosan, a bal pedig szinte mindig elsőre jó volt. Most a képeket elnézve próbáltam a jobbat bedugni a fülembe (szár majdnem vízszintes), úgy jó az illeszkedés. Viszont azóta meg elkezdtem küzdeni a ballal...
-
janeszgol
félisten
Mélyorientált, szóval kihagyom.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Ohh, köszönöm az infót. El voltam tévedve, elnézést.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A multipont két eszközzel valós időben tart fenn aktív kapcsolatot, ezt a CMF-ből nem sikerült sehogy kicsikarnom. Az tény, hogy egyszerre két eszközt megjegyez, de azok között manuálisan kell váltani, és egyszerre csak az egyikről fogad bármit is, telefonra bejövő hívást például nem tudtam rajta felvenni úgy, hogy közben számítógépre volt csatlakozva és arról szólt a zene.
-
Toninho13
aktív tag
Nekem is ilyen fülesem van. Az LDAC nem jó, de jobb, mint a Sony WF-1000XM5-nek. Multipont szerintem van "kettős kapcsolat" néven. Az illeszkedés szerintem is érdekes, mert az egyiket 30-45 fokkal jobban el kell fordítanom, mint a másikat úgy illeszkedik jól (bár másik fülessel is szoktam ezzel szívni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged