- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
válasz
Teko001 #56293 üzenetére
Nem, de lehet simához is kérni. Tegnap több nem üzleti embernek bekapcsolták.
Az új díjcsomagok egyelőre nem szerepelnek a Telekom weboldalán, csak az üzleti előfizetőknek szóló üzletszabályzatban (ez ne zavarjon össze, ettől még lakossági csomagok mellé is igényelhetők az opciók), szóval ne is keressétek még őket. Tegnaptól viszont már élesedtek a rendszerben, szóval ha az ügyintéző tétovázna, legyél rámenős, hivatkozz a weboldalon található szerződési feltételekre, kösd az ebet a karóhoz - hidd el, megéri. -
válasz
Teko001 #56119 üzenetére
Engem is ugyanez a kép fogad, mikor belépek, mint a kollégát.
Nem vagyok flottás, csak sima lakossági.
Akkor most lényeges? Vagy lényegtelen?
A régi rendszert pedig jól mondod: régi.
Ez meg új. És nem jó.
Látom az illetékes is itt hagyott minket. Pedig olyan szépen levezette...
(#56120) BéHGT:
Próbáld meg a ki/be kombót, hátha.
-
válasz
Teko001 #56107 üzenetére
Tökéletesen lényegtelen. Nekem sem engedi. (ld. tegnapi hozzászólásom...)
Pedig teljesen sima mezei előfizető vagyok. De a cseten megnyugtatott a hölgy, hogy rövidesen javítják.
Remélem nem ilyen keserves halálom lesz...
Szerk. Vagy már a movexs is katonai flotta.... (ide kellene a sirvaröhögős szmájli, de az sajnos nincs...)
-
smiti
veterán
válasz
Teko001 #56107 üzenetére
Akár annak is nevezhetjük.
A régi webshopban sokkal egyszerűbb volt, bejelentkezés után nem kellett szüttyögni hogy vajon melyik díjcsomag ára vonatkozik ránk. De gondolom a legdrágább ár vonatkozik ránk, mert emlékeim szerint sosem kaptam egy fillér kedvezményt sem.
mod.:
(#56108) Soulfly842 - Elvileg már így online is lehet. De még most csak az árakat nézném, rá kell jönnöm, hogy meddig ér a takaróm.
-
törölt tag
-
ShadowX
őstag
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Teko001 #55739 üzenetére
de bizony, elkezdi, aztán egy zongora-hang után bemondja, hogy a megadott számon hangpostafiók nem található... viszont nem számol a hívásszámláló, tehát még a kicsengetés alatt mondja be... de nem is ezzel van a bajom, hanem hogy kicsit keveslem a kicsengetési időt,..
-
ferob
őstag
válasz
Teko001 #55656 üzenetére
Az elmúlt napokból csak annyi derül ki, hogy tudnom kell azonosítani, gondolom abból az okból, hogy kizárják a téves hívószám megadását, viszont ebből számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy mert tudom a nevét és címét, ezért aktiválják egy tőlem teljesen idegen előfizetésen is?
Elvégre senki se adja ki a saját jelszavát szívesen, hogy azzal bárki eljárjon helyette.Az üzleti előfizetésre is a kérdésem még ugyanúgy nyitott.
-
válasz
Teko001 #55626 üzenetére
A mi piacunk valóban nem mérvadó, de ha maga a DT vezetné be minden országban, ahol van leánya, akkor azért a sok ország sokmillió ügyfele közül jónéhány tuti kihasználná.
Kali: én se voltam teljesen biztos a dologban. De egyébként meg lehetne valósítani, csak egységesíteni kell a piaci szabályozásokat, és ez még sok-sok év.
-
válasz
Teko001 #55624 üzenetére
"Swisscom-os lista is csak a fél EU-t fedi le, és ott is bizonyos partner hálózatokat csak."
Igen, de azért jóval több a semminél, és a jelentősebb országok le vannak fedve.
Egyébként ha már EU-ban vagyunk, legalább a telekommunikaciós szabályozások / árak lehetnének egységesek. Ez is a végső cél. Akkor már tényleg nem lenne szükség roaming-ra, csak sajnos ezt rettentő nehéz lesz elérni az országok közti óriási különbségek miatt.
A VoLTE-vel annyi a baj, hogy elég kevés készülék támogatja, és Európában még konkrétan sehol sem vezették be. Egyébként ideje lenne mostmár elkezdeni.
"Vannak olyan szolgáltatók is, akik olyan csomagokat is kínálnak, amikkel partner hálózatokon külföldön olyan, mintha otthon lennél."
Igen, a Three erre ékes példa. És nyugodtan megcsinálhatná ezt a DT is.
-
válasz
Teko001 #55619 üzenetére
Elvileg decembertől nincs többé EU roaming.
A másik az, hogy az LTE-t a teló is jobban szereti, lassabban merül. Meghát mostmár elég sok szolgáltató lehetővé tette (a Deutsche Telekom is).
Pl. a Swisscomnak szép kis listája van. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
Teko001 #55434 üzenetére
Ugyanaz a verzió, ráadásul most átálltunk CM12-es nightlyra, nekem továbbra is leeseget, neki meg semmi.
Mindkettőnk SIM kártyája augusztusi amúgy, direkt azért kaptuk, hogy kis sim legyen, ne az addigi nagyot kelljen levágdosni.
Ha ledobálásra hivatkozva kérek másikat azt azonnal szokták adni, vagy küzdelmes kivizsgálos 3 hónapos procedúra?
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Teko001 #55432 üzenetére
Inkább hajlok az SW gondra, mivel ez a GSM eldobálás akiket érint, az szinte mind T-Mobile-os és LTE-re kapcsolódik. Ez a közös bennünk. Bár akolléga is, és neki nincs gondja..
Október 18-n kapcsolta be a T az LTE-t orszgágosan, nekem október 30-tól van ilyen GSM leesős problémám (bár én Bp-en vagyok) Persze lehet nem függ össze, csak érdekességként megemlítettem... A telefon amúgy augusztus végétől használom, tehát 2 hónapig semmi gond nem volt, azóta viszont 1-4 naponta leesek a hálózatról. A többi fórumozó, aki hasonlóval szenved szintén az elmúlt 2 hónapban kezdett el leesegetni és ugye mind T-s LTE-vel. Leginkább az érdekelne, és emiatt kellene nekem egy T-s műszakis kolléga, hogy csak azt nézze meg, az én és a kollégám kapcsolata között lát-e bármi eltérést (pl más paraméterekkel csatlakozik fel vagy nem tudom én nem olyan szép kék az ég felette mint felettem.. nem tudom mi lehet más, nem értek a GSM-hez
).
Kolléga telóját megnéztem, tökéletesen egyformák az APN beállításaink.
laca
-
madle
őstag
válasz
Teko001 #55376 üzenetére
Persze, teljes mértékben vidék, Szeged és környéke. Városban nincs baj, de a tanyák között igen. Legalább is Telenor alkalmatlan.
A lefedettségi térkép teljes mértékben a használhatóságot ábrázolja? Mert egyszer valkai kampányolt itt az ellen, hogy az egyáltalán nem azt jelenti, hogy ki mennyire fogja a netet az adott részen stb... Akkor bekavarodtam, hogy akkor mit is takarna mást, nem? -
djculture
félisten
válasz
Teko001 #55280 üzenetére
Az minket mint ügyfeleket hol érdekel hogy mit mivel cserélnek meg csinálnak. A lényeg az hogy nem lehet használni. Ők buknak rajta mert online vásárolni se lehet. A kosár 404-et dob ...
Ez olyan mintha lemeennél a boltba vennéd a kajának valót azután a pénztárnál eltünne a kosaradbol minden. Magyarán a bolt nem tud kiszolgálni akkor zárjon be... Ilyen állapotban nem lehet üzemeltetni a webshopot. -
válasz
Teko001 #55117 üzenetére
engem meg ha nem is kimondottan a telekom honlapja miatt, de sokszor hívtak hasonló problémához, és többnyire különböző, a böngészőbe beépülő reklámot...stb. blokkoló, vagy más célt szolgáló bővítmények okoztak problémát, sokszor elég volt a bővítmény tiltása és már működött is rendesen.
nem ritkán, akár magát az oldal megjelenését is képesek szétcseszni bizonyos bővítmények/beépülők, használhatatlanná téve opciókat/hivatkozásokat is. -
válasz
Teko001 #54955 üzenetére
Csavarok egyet a dolgon: üzleti előfizető vagyok, lakossági csomagra előfizetve.
Most megjelent egy link a számla alatt, hogy megtekintés, meg is lehet nézni, de pdf-ben nem lehet letölteni, hanem csv-ben lehet letölteni a hívásrészletezőt. A pdf link inaktív. De legalább valami fejlődés van. -
Intel fan11
őstag
válasz
Teko001 #54913 üzenetére
Kecskemét főterén van 1 sarki épület!
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/halozati_tolto/nokia_usb_halozati_tolto_adapter_5v_1_3a_2018987396.html
Akkor inkább veszek 1 ilyet ha elromlana a régim ami van!
Amúgy nekem már vicc kategória ez a nano sim! Miért nem jó a micro sim? Így ha meghibásodik a teló vagy bármi oknál fogva ott kell hagynom 10-15 munkanapra a sim kártyám nem tudom hova rakni! Lumia 800am van de abba nem jó!Ja és jan 1el megszünt a cserekészülék is! Szóval mindenképp megszívom ha pl a telefonommal történik vmi!
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Teko001 #54745 üzenetére
Először egy Nokia 6310i-be tettem, PIN kód módosításhoz, ha jól emléxem azt írta ki, hogy "A SIM kártya regisztrációja sikertelen" .
Ilyet "döglött" SIM kártya behelyezésekor szokott kiírni a telefon .
Aztán próbáltuk egészen "okos" telefonba is, (valami SONY Xperia) azzal sem lépett fel a hálózatra .
Azóta már többször tettem ide-oda, de ezt a hibát már újra nem írta, de hálózatot így sem talált .
Nem akartam USB modemet kicsomagolni sem, de most már azzal is próbáltam, a hálózatokat látja, de nem csatlakozik fel .
Viszont nagy ötlet club1 -től, hogy nem biztos, hogy van nálam 3G hálózat, csak 2G, és 4G .
Az USB modemmel ez már látható, hogy így van .
Ott a gebasz, hogy a notebookos modemem viszont csak 3G -ig tud, az meg épp nincs nálunk .
Üdv.
Astra
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Teko001 #54748 üzenetére
[link] itt vannak az árak, az apple készülékek sem viselkednek szerintem máshogy, révén ez egy olyan tranzakció, mintha vennél egy telefont az utcáról besétálva...
Az más kérdés, hogy mi történik olyankor, ha eddig is Apple telefonod volt, mert akkor szerintem Refubot adnak.
Viszont, ha eddig nem Apple volt, de most Apple-t kérsz.
Pl. Note 4 -->I6 esetén szerintem nem adhatnak refubot...De nem tudom megmondani pontosan.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Teko001 #54472 üzenetére
Igen az áraik azonosak .
Nem is az érdekel, hanem a tulajdonságaik .
A T-nél nincs is kínálatban csak a Huawei E3372 .
Azon agyaltam, ha használtan vennék E3276-ot, akkor modem nélkül, az előfizetésre vállalt rövidebb hűségidővel, mennyivel lennék előrébb .
Meg nekem kellene egy független is, külföldi használatra .
Lehet, hogy az előfizetéshez kérek Huawei E3372-t, a magyar SIM megy notebookba, a modembe meg majd külföldi SIM .
Üdv.
Astra
-
funk648
aktív tag
válasz
Teko001 #53713 üzenetére
"A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt."
Próbáltam több böngészőből is, de sajnos semmi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001 #53654 üzenetére
A demo készüléket többnyire ingyen kapja a bolt/áruház/szolgáltató. Ahogy az x drága készülékhez adott y dolgot is, ami csak ahhoz van "csomagolva".
Ezeket eladni több mint érdekes, a NAV is nézne erre, meg a hazai importőr is.
Az Auchan is beleszaladt egyszer a csőbe, egy LG tv-hez adott LG kamerát árultak külön... én írtam az LG-nek, meg CC-zve Auchan központba is.
2 napra rá már a TV mellett volt ár nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest