- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #115722 üzenetére
Mint írtam, ha úgy van a jogszabály akkor egyetértek. Viszont eddig csak "szerintem, gondolom, úgy kéne, ha mondjuk" elmélkedések vannak, attól még nem biztos ténylegesen úgy van a jogszabály. Az is kérdés, akinek ez fontos, az írt a futárcégnek változtassanak, hogy ilyen igény lenne? Mert többet érne ennél a fórumnál.
-
btudos
nagyúr
válasz
Lackooo84 #115646 üzenetére
Nem véletlenül szigorított a Telekom, annyi internetes csalás van mostanában, hogy szerintem nem baj, ha a futár nem adja oda bemondásra akárkinek a csomagot.
Nagyméretű TV átvételnél (HDT) be kell diktálni a rendszerben tárolt okmány azonosítót, a futár nem is adhatja oda a csomagot, ha nem egyezik a rendeléshez kapcsolt adattal, amit a futár nem is lát, csak az ellenőrzés eredményét. Ennyit a nyomi futárról...
-
gabor9991
addikt
válasz
Lackooo84 #115557 üzenetére
"El lehet ezt online intézni vagy vissza kell ballagni az üzletbe ahol csinálták a cserét?"
Akkor most melyik a helyes válasz?Köszi, nem az enyém a SIM de valószínűleg akkor a személyes ügyintézés lesz a befutó amivel annyi a probléma csak, hogy át kell utaznia a szomszéd városba a tulajnak
. -
clon
senior tag
-
-
fil
őstag
válasz
Lackooo84 #113281 üzenetére
Úgy tűnik ,hogy nem egyszerűen teló specifikus, hanem inkább szolgáltató specifikus a kijelzés. Samsung A8-on a Diginél megjelenik a VoLTE/VpWifi ikon (Telenornál is) a Telekomnál nem, de híváskor kiírja, hogy HD. Gondolom akkor megy a VoLTE. Ugyanaz a teló. Sim1 "T", sim2 Digi.
-
martonl
senior tag
válasz
Lackooo84 #113254 üzenetére
Megköszönném, ha megírnád, melyik ACR-nek melyik verziójával sikerül wifi hívást rögzíteni. Én egy fajtát próbáltam Android 9 alatt, de az még a mobil hívást sem tudta rögzíteni, hát még a wifit. De tudtommal van több fajta app, ami ACR-nek nevezi magát, Cube ACR, ACR pro stb. A Samsung belső rögzítője nem veszi fel a wifi hívást, egyéb app meg jó esetben a saját hangomat jó, ha felveszi, de az is bizonytalan.
Egyébként nem kötözködésképpen, de a wifi hívásod az biztos wifi hívás? Menüben bekapcsolva és wifi hálózat előnyben beállítva? Mert csak akkor fog tutira wifin menni a hívás, de akkor is csak megfelelő wifi térerőnél.
-
4Grider
félisten
válasz
Lackooo84 #112946 üzenetére
Nem csak az sms alkalmazáson keresztül lehet sms-t küldeni. Van egy csomó telefonmodell és egy csomó olyan szoftver, aminek jogot adsz sms-t küldeni. És azért adod meg nekik a jogot, mert annak használatával tudnak működni.
Példák: A xiaomi telefonok kártyacserekor automatikusan küldhetnek sms-t (ráadásul külföldre). Egy csomó telefonkövető alkalmazás is kártyacserekor sms-t küld. -
-
viera
őstag
válasz
Lackooo84 #112580 üzenetére
Megértelek,de a Telekom legalább hamar vissza adja az árát.Nem úgy mint a Telenor.
Tavaly december 9-én vittem vissza 3 nap után egy webshopon vásárolt telefont mert elálltam a vásárlástól.Azóta sem kaptam az árát.Az ünnepekre hivatkoztak amit meg is értettem.Január 8-ra ígérték a vissza utalást,azóta is csak ígérgetnek mindig a következő hét szerdára mert csak akkor van náluk utalás.
Ezek után még nekem kell hívogatnom őket,hogy valami történjen már meg emailt írnom mert nem képesek normálisan kezelni a dolgokat.Többet ezektől semmit nem veszek az biztos.
-
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #111385 üzenetére
Az app eroltetese a meglehetosen idiota uzletpolitika resze. Durva eufemizmus szolgaltatonak csufolni az ilyet. Nem szolgaltatoi mentalitas ez, hanem sokkal inkabb, mint a maradvany szoci gyoker hozzaallas, h a boltos az ur... 1. Magasrol tesznek ra, h sokaknak nincs, es nem is lesz, okosteloja. 2. Nyomatni egy szar, sokszor nem mukodo appot, ami meg az olyan alapfunkciokat sem kepes ellatni, h MINDEN maradek percet es adatot korrektul mutasson... hat... ehhez mar rinoceroszboru pofa kell...
-
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Lackooo84 #110307 üzenetére
Én ma reggel kapcsoltam be több számhoz is és a 100 percet nem engedte bekapcsolni:
1 GB bekapcsolása után még aktiválni tudtam a 300 MB+30 percet is
Ha viszont a 100 percet kapcsolom be, akkor az nem aktiválódik, viszont utána szintén engedi a 300 + 30 -at
Azt nem próbáltam, hogy mi van, ha először a 300 + 30 -at aktiválom -
lge73x
tag
válasz
Lackooo84 #109239 üzenetére
Megerősítem, be lehet kapcsolni a VoWifit 1414-en keresztül, habár az ügyinézőnek fogalma sem volt mi az (atuzán ráklikkelt valamre, mondja remélem jót kapcsolatam be :-)!
Kérdés roaming helyzetben mi van, olvastam valahol, külföldön nem működik? Ha vpn-t használok, akkor lehetséges Zona 2-3 ból is itthoni tarifán beszélni? Tapasztalatok? -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lackooo84 #108931 üzenetére
Valami ceges flotta,normal mobilnettel, nem tudom miert ez a neve (2 eve amikor kaptuk, annyit mondtak h 4 GB adatunk van, ha tullepjuk lassitjak) Samsung Galaxy xCover4 a keszulek amugy, netezeskor pedig ott az LTE ikon a terero mellett.
Amugy nem elso eset mar h lassitanak, csak edsig 3-4 napot kellett csak varnom honap vegeig, most kicsit tobbet.
-
pamesz
tag
válasz
Lackooo84 #108322 üzenetére
Megszületett a végeredmény! Budapesten a Pólus centerben azonnal cserélték, egy jelenlegi, ugyanolyan listaáron lévő készülékre. Plusz minusz 5 ezer forint. Ráfizetni nem engedtek, így egy mate 20 pro-t kaptam. Így már elégedett vagyok, ráfizetni sem kellett, a hűségem meg hónapokon belül letelik, és telefonon is van, és a kezem sincs megkötve. Egyet nem értek, miért kellett nekem ehhez Pestre menni. Miért nem ment ez egy vidéki hivatalos Telekomban.
-
pamesz
tag
válasz
Lackooo84 #108285 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor a beszámolással járnék a legjobban, ugyans anno 0Ftért kaptam a telefont egy magas előfizetés mellé. A számlán szerepel hogy 294600Ft minusz 294600Ft kedvezmény. Viszont akkori listaár szerint, kis ráfizetéssel jól járhatok
Ebből akkor nem engedek. A lényeg, hogy a jelenlegitől ne legyen roszabb telefonom.
-
válasz
Lackooo84 #108169 üzenetére
Ezen már nem volt ajándék, hiszen lejárt az egy év is, emiatt is volt ez a 8 napon keresztüli adategyeztetési horror. Annyit megállapítottam, hogy szinte mindenki, akivel kommunikáltam, mást mondott.
Amiben egyöntetű véleményük volt, az az volt, hogy a rendszer sajnos......
A vicces az volt az egészben, hogy akkor jött meg 7. napon az SMS az érintett telószámra, hogy sikeres az adategyeztetés, mikor már lemondtam róla és egy másik Domino-t feltöltöttem pénzzel, hogy kiküldöm a másik helyett futárral.
Na meg találkoztam a Pólusban egy ránézésre is arrogáns nyegle tapló faszi ügyintézővel, aki nem is figyelt, csak a saját nyavajgását adta elő, hogy őt kirúghatják....
- ha így ügyfelezik, előbb-utóbb ki is fogják, nem véletlen ez jár a fejében. -
Indiant
addikt
-
SteveAd
tag
válasz
Lackooo84 #108131 üzenetére
Sajnos az. Most lemertem utcan is a kornyeken (Bp. I. ker. kb. 1km-es seta) Network Cell Info Lite appon: a Telekom -70 es -95 (neha -100) dBm 4G-s halozaton. Azert az durva, hogy ugyanez a telefon Telenoron hozza ugyanezt bent az arnyekolo vastag falak kozott.
Telenortol hoztam at a szamomat a T-hez par honapja, mas szempontbol nem bantam meg, de ez a jelszint eleg gaz -
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lackooo84 #107768 üzenetére
Erre gondolsz? [kép]
VoLTE maga csak ITT állítható. (felső képernyő sáv lehúz és ott pipa rá, de inaktív marad)
Nem lehet hogy az a gond, hogy csak 4G hálózatom van és nem LTE-n a telefon ? (felső sávban mutatja/jelzi ügye)
Bemegyek városba, asszem ott 4G/LTE-t ír. (nem biztos de úgy rémlik)
Számom 70-es, de T-hez átvitt, szóval szolgáltató az a T és nem Voda. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Lackooo84 #107766 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos volt!
Sajnos nem megy (be sem tudom kapcsolni)[kép]
A service menübe be van állítva minden, APN/VPN is rendben van, megnéztem.
Írtam az LG-nek is egy mailt... aztán majd mondanak rá valamit. (vagy-vagy) de sok jóra nem számítok, mivel SEA régiós a telefon és 8.0 Android rendszer van rajta, tavaly év végi bizt. frissítéssel... (nem kapkodják el) és majd érkezik rá a Pie is. /1x biztos meg is kapja/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- The Crew sorozat
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPad topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest