- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vangelis #88619 üzenetére
Régi szép idők, mikor még hekkelték az sms központokat, meg a hangpostákat, és többet tudtam a rendszerek egy részéről mint a technikus akihez kapcsoltak.
Ugyan állásra nem hívtak be, de a zsaruk sem jöttek értem.Igaz jól nem szóltam senkinek.
Azóta már arra sem emlékszem, a múlt héten mit ebédeltem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis #88188 üzenetére
A helyzet azért itt nem ennyire egyszerű. Nagy valószínűséggel hűségidővel vásárolhatta az előző tulaj (ki tudja milyen csomaggal, mennyit fizetett rá).
A garanciális csere (listaár +/- 5000 Ft), s ennek megfeleltethető jelenlegi készülék az még rendben is van. De érték-különbözettel történő vásárlás itt kivitelezhetetlen, ha hűségidővel vásárolta az eredeti tulaj a készüléket, s ha ő csak másodkézből vette meg.
1, Kötbér törlés, 2 felvásárlás (s ki tudja, hogy az eredeti vásárlási számlát megkapta-e, vagy csak a garjegyet másodkézből).
2, Új határozott hűségidővel történő vásárlás.Ez a Ptk értelmében is kivitelezhetetlen folyamat, ha nem az előfizető van jelen.
-
bara17
tag
válasz
Vangelis #88070 üzenetére
A két - nem akciós - kisker árat nézték, ezzel semmi gond nincs (arányaiban reálisnak is tartom a korábbi H7 182 eFt és a jelenlegi H8 191 eFt-os árát).
A topicot és az összefoglalót átolvasva mentem be, arra azonban nem tudtam igazán mit mondani, hogy csak a korábbi kisker ár +/- 5 eFt-os telefonok közül lehet választani és nem lehet se olcsóbbat elhozni, se ráfizetni (azzal indokolta a srác, hogy csere esetén nem lehet pénzmozgás).
Mindegy szerintem elmegyek egy másik üzletbe és kicsit erélyesebben intézem az ügyeket
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Vangelis #85749 üzenetére
Tudod, hogy én nem hagyom magam, hiszen pont a te károdon tanultam meg a Telekomos nagy lehúzást orvosolni.
Emlékszel az S5 -> S6 edge cserére, az én voltam.
Az S4 LTE még jó, és szép állapotban van, van rá biztosítás is. Csak utána akartam járni, hogy ha teljesen véletlenülmég is valami baj érné, és gariztatni kéne mert javíthatatlan, akkor mik lennének a lehetőségek. De kiderült, hogy rossz üzlet lenne ha baj érné, mert az akkori listaáráért nem kapna párom jobb telefont.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Vangelis #85747 üzenetére
Értem. Hát nagyjából kiszámoltam hogy mennyi lehetett 2015 05 hóban az S4 9506.
Az S4 topic-ban van egy hsz. Ott 2015 02 17-én 130K volt a lista ár, és 90K a kedvezményes lista ár.
2015. június végi posztban már 86K volt a kedvezményes lista ára. Egyébként erre emlékszek én is, hogy ennyi volt az már májusban is, mert 59990 Ft volt a közepes csomaggal az S-el, kb. 5500-6000 Ft havi díj.
Tehát, még ha nem is 130K, de minimum 120-125K volt a rendes lista ára.Ez azt jelenti, hogy mivel még elég szép állapotban van a telefon, nagyon nem éri meg kihasználni a biztosítás adta lehetőségeket, mert ennyiért nincsenek jobb, csak rosszabb telefonok. (P9 lite, Honor 7, meg az alja....)
Meg ugye 12K önrész stb...
Tehát vigyázni kell rá, nehogy baja legyen, nem pedig az ellenkezője. -
neo-geo
senior tag
-
-
313313
addikt
válasz
Vangelis #85666 üzenetére
Én 7.800-at fizetek kb ennyi tv csatornáért, 30-as netért, meg az "ingyen telefonért", na meg a számkijelzés 300 huf, augusztusba lejár a hűség... Havi 300-400 perc telefonálás azért van rajta...
Szerk.: nállunk elérhető a Flipp, lehet majd matekozni, hogy jövünk ki jobban...
Szer2.: milenda: Szerintem meg a Digit akarják lenyomni...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis #84413 üzenetére
Neeem, csak annyira gyorsak ezek a telefonok már, hogy vérszemet kaptak!!!
Mivel még nem aktív az értékesítés, ezért csak 1-1 kósza Webshop átvétel volt... kérdezz meg erről 1-2 hét múlva
Ha már agyzsibbasztás, múltkor egy céges ügyfélnek mondtam, aki sopánkodott vagy 5 percig, hogy milyen rohadt drága ez az Iphone 7 RED 128 GB-s, de úgysem tudja meggyőzni az asszonyt más telefonról....:
Hát iggeeeeen, A piros alma már Hófehérkének is fájt nem csak neked!
*trollface*
-
balint82
senior tag
válasz
Vangelis #81663 üzenetére
Ok, de ha valaki beesik utcáról vagy nem olvassa a megjegyzést a számlákon (2-es betűméretben
), az vajon honnan tudja, hogy várjon még egy kicsit? (gondolom nem hirdetik a boltban/honlapon stb...)
Eladni olyan csomagot, ami egy hónap múlva zárásra kerül, az nálam nem túl korrekt.Decemberben írtam alá +2évre NEXT S-re, de egy kicsit reménykedem benne, hogy kedvezőbb változások lesznek és érinteni fog engem is...
-
-
-
tomy86
addikt
válasz
Vangelis #80312 üzenetére
Azért nem rendelem meg újra, mert így most többe kerülne szállítási díj nélkül is, mivel az előző megrendelésnél felhasználtam a hűségpontjaimat is. 1430-on állítólag nem tudták törölni a megrendelést, mert már kiszállítás alatt van. Tegnap este óta háromszor beszéltem az ügyfélszolgálattal és három különböző verziót hallottam arról, hogy miért is kell kifizetnem a 950 forintos szállítási díjat T pontos átvétel esetén is.
Azt tehetném, hogy most nem veszem át, megvárom amíg újra visszakerülnek a hűségpontok a rendszerbe és akkor rendelek újra. Nem tudom ez mennyi idő, de ennyit nekem nem ér az egész. 21 éve vagyok 30-as, de a színvonal csak csökken a T-nél az id előrehaladtával. -
tomy86
addikt
válasz
Vangelis #80308 üzenetére
Az új verziójuk az, hogy csak akkor ingyenes a T pontban az átvétel, ha van raktáron az adott termék ott ahol átvenném. Ennek ellenére, ha most elindítom a megrendelést ugyanarra a termékre ugyanabba a T pontba, akkor a szállítási díjnál 0ft szerepel.
Erre annyit tudott mondani az üsz, hogy rendeljem meg még egyszer és azt ne vegyem át, amin van szállítási díj. Viszont a másiknál felhasználtam a hűségpontokat, úgyhogy maradok az eredeti rendelésnél és elkönyvelem, hogy a T rendszere továbbra is egy hulladék. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Vangelis #79949 üzenetére
De mégis hol közlik???
Most csak én vagyok ilyen balfék?Mindegy, holnap megkérdezem egy Telekom üzletben...
Itt sincs meghatározva hogy mennyi az előleg...
Komolytalan cég.....
-
jozsi968
tag
válasz
Vangelis #79411 üzenetére
Tökéletesen igazad van, a percdíjak is jobbak, bár én nem a dominomat használom elsődlegesen.
Nekem Vodafone Dupla tarifám van. Minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra a bónusz egyenlegemen.
Duál simes telóban ez a kártyám van a 2.slotban , az egyesben pedig egy blue mobilos kártya, mely biztosítja a 90 ft-os netet a Voip-hoz /Stuntcalls/.
A Vodafone Dupláról csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegem pedig akár el lottózom vagy innen bármit: http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas
A Voip ellenesek mindig a hívás minőséggel jönnek. Nekem ha szükségem van a jó minőségre, akkor gsm-en hívok a bónuszegyenlegből /ingyé'/.De egyébként nekem semmi bajom a voip minőséggel sem. -
313313
addikt
-
zsofi03
csendes tag
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Vangelis #77860 üzenetére
A T meddig szokott ülni ált a webshopos panaszokon?
Nekem 09.12 óta (!) van velük rendezetlen ügyem. Eddig 6-7 naponta válaszoltak, de most eltelt már 10, és semmi...
Nem ezért mentem oda, de rákérdeztem egy üzletben és azt mondták, ők nem látnak/látnának semmit, várnom kell.Esetleg akkor mégis fogyvéd/békéltető lesz belőle minden igyekezetem ellenére, hogy elkerüljem?
Szerk:
bocs, nem válasz akart lenni -
glaci
őstag
válasz
Vangelis #77838 üzenetére
Szerinted (mint nagy Telekom Mágus) ez a teledobós lemondás működni fog? Nem szeretnék 2 szék között pofára esni ...
(#77839) dptrsk:
Ez nem gyors döntés volt, hanem kín keserves.
Már az első pillanatban csalódás volt, nem ezt vártam, nem erre számítottam.
Szombaton le is írtam Nektek és kértem tanácsot, mert mint akkor is írtam a meglevő telefonokkal már sok a gond és kellene helyettük valami, viszont a Gear S csak Samsung telefonnal működik. (Normálisan legalább is.)
Aztán nem érkezett semmi jó tanács vasárnap estig sem, viszont mint írtam, telefonra meg szükség lebme, így győzött a kényszer és a félelem, hogy telefon nélkül maradok. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Vangelis #77741 üzenetére
2.8k -s ár az Céges előfizetéshez tartozik.- amúgy 4.490 Ft mint belépési díj , Havidíj meg 3.592 Ft normál esetben, normál előfizetés esetén
Hűséges? Fogalmam nincs, de 200MB -os csomagról váltottam most (ami 800MB volt) és azelőtt 1GB -os csomagom volt (ami 4GB volt) de asszem csak 2x vagy hányszor négyszereződik a megrendelés után.L
-
glaci
őstag
válasz
Vangelis #77734 üzenetére
Szerintem 40 Ft -os percdíjra gondolt, nem havira. (Gondolom úgy értette, hogy vissza áll az eredeti percdíj.)
Bár szerintem ennek semmi értelme nem lenne, hiszen akkor mindenki húzna el a Tutiba.
Más:
A BF akciós kérdésemre esetleg valaki?
Várható, hogy jövő héten is lesz esetleg valami? Netán értelmesebb, mint a mostani?
(Milyen teló az a Honor7? Nagyon ratyi?) -
gjo
tag
válasz
Vangelis #77546 üzenetére
Magától nekem se szűnt meg
Azt még külön követelnem kellett, de elég kitartó tudok lenni ilyenkor
Én mindenkinek azt javaslom, ha bármiben nem értenek egyet, azonnal panaszlevelet írjon, írásban már csak nem mernek hazudni. Vagy lehet hogy mernek, de akkor hatóság előtt nyert ügyed van. -
joelke HU
őstag
válasz
Vangelis #77257 üzenetére
A neten rendelt kártyát bizony aktiválják a megrendelő nevére a tkomnál. Ezt nem tudtam. 4 db domino plus kártyát rendeltem. Gondoltam majd a családtagok aktiválják a saját nevükre. Hát a fenét. Bontatlanok, de már a nevemen vannak és az első hívással kezdetét vette az egy éves rendelkezésre állási idő. Mondta a csaj az ügyfélszolgálaton, hogy a neten megadtam az adataimat így egyértelmű, hogy a kártyák a nevemre kerültek. Mondom, csodás. Mostmár érthető hogyan tudtak mások többszázezer simet venni egyetlen névre...
-
leslieearth
tag
-
leslieearth
tag
válasz
Vangelis #76902 üzenetére
lehet, de a dolog jellegéből adódóan, mit tudsz tenni?
beballagsz t-pontba, húzol egy sorszámot. hív egy ügyintéző, elmeséled mi a sztori, mit szeretnél. hát szerinte nem lehet. kérsz egy üzletvezetőt, aki vagy szóbaáll veled vagy nem, vagy simán letagadja az ügyintéző, hogy bent van. kérsz panaszkönyvet, írsz egy litániát, stb...
a baj az, hogy ha jól csalódok, a vonatkozó tv csak LEHETŐSÉGET ad a boltnak a pénzvisszafizetésre, de nem kötelező. számomra az a "vicces" az egészben, hogy hajlandó lennék ráfizetni, de abban sem partnerek. 4 előfizetésem van náluk, 15+ éve velük vagyok kapcsoltban, azért ez nonszensz, na....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest