- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
dptrsk #78773 üzenetére
De kell.
Amíg csak technikai netem volt maratonnal ami elfogyott, nem engedte megvenni a Netpluszt. Amint aktiváltam a napinetet, lehetett. És itt jött egy technikai malőr, ugyanis napinet előtt akartam megvenni a netplusz S-t, amit ugye nem engedett, de utána meg nem vártam meg az sms-t a napinetről, és máris vettem, de ez hiba volt, mert bár a 200 mega már ott virított hogy használhatom, mégsem tudtam használni. Mégegy1x meg kellett vegyem a netplusz S-t, hogy valóban legyen netem. Aztán az üfsz visszaadta az első netplusz S árát. Szóval rendesek voltak. -
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #78741 üzenetére
valahol jogos amit írsz ,de egy car kínai 40 ezres telefon az előző net karimmal simán ment 2 napot úgy, hogy kidobtam róla wifit laptopra- ( mondom az előző net karim! ) új telefon új kártya , na ezzel megholt a 2 napi használat azzal is meg a csili-vili sonymmal is ( a régi karim 3-4 jellel ment, dB-t sajnos akkor nem néztem).
lényegében azt a középutat keresem ahol még elfogadható ideig használható a m. internet ( az eddigi szokásaimhoz mérten), ha kell szolgáltató váltással és nem újabb kütyü hurcolásával.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #78737 üzenetére
ehh köszi.
Azt hittem kicsit gyorsabb lesz. Csak meg akartam nézni milyen papírokat kaptam telefonhoz. Most vettem hétvégén egy újat és a hölgy nem adott semmit azt mondta minden a fiókban lesz fent. Samsung telefonokhoz szoktak adni egy szürke garanciapapírt, de az nem volt a dobozban. Az is fent lesz a fiókban?
A másik meg eddig csekken fizettem be a számlát. Az korlátozott hozzáféréssel meg tudtam nézni, hogy aktiválták az e-pack-et. Most akkor ezt csak mobil alkalmazással vagy bankban tudom befizetni? Mert akkor annyira az nem jó nekem.
Next S Aranytárskártya díjcsomagom van.Telenornál van e-pack-em, de ott vasútállomáson Relay vagy bármilyen inmedio üzletben be tudom fizetni ami kb minden nagyobb üzletben van.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #78733 üzenetére
mifi lesz a vége megint (vagy telenor nekik erősebb a jelerősségük nálam) ,- használtam csak unalmas volt, hogy 2 cuccot hordozzak magammal minden nap, az bírja napi 10 órát a 4 G-t.
azért vicces , hogy 4 telefonból 3 használhatatlan mobil internetre -illetve használható fél napig
-
Bferibörs
addikt
válasz
dptrsk #78719 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó topikba írom.
Telekom vadi új net kártya 30 Mbit/s sebességgel, 4G 1-2 pálcika térő jel, - 105 dB jelerősség ( ami ugye 0) a net sebességem 30-31 Mbit/s ennek ellenére tehát fullos. A gondom az, hogy a -105 dB jelerősség miatt valszeg a telóm állandóan tornyot keres , merül mint állat.
Valakinek ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni ?
( 3G-re átváltás nem jön be mivel a sebesség 14-15 Mbit/s és használhatatlan egy sima weboldalt percek alatt tölt be, ott 95 dB a jelerősség 3-4 pálcika)
-
válasz
dptrsk #78601 üzenetére
Sajnos nincs rajta, és sehol máshol sem találom. Csak nem szeretném, hogy áttegyék valami rosszabb díjcsomagba. Ezért aggódok.
A netes felületen se találom sehol, hogy meddig tart rajta a hűség. Készülékhűség nincs, nem lett készülék véve neki.Szerk.: megtaláltam, a dokumentumok között a webes felületen. Lejárt már neki a hűség pár napja. Most mit kell tennünk hogy továbbra is menjen neki a next s díjcsomag a 6500 Ft havidíjjal?
-
betyarr
veterán
válasz
dptrsk #78479 üzenetére
Ha bátrabb vagy, akkor Domino 5 + Domino Most + Technikai net + Maraton 1GB = 1990 ha elfogy az 1 GB.
ez kipróbált dolog?illetve miért írtad,hogy bátornak kell lennie?van buktatója?
St3ven: megválaszolta már a T a panaszleveledet?egy kicsit kihagytam a totyikot,így nem vagyok képben.
-
-
Sterilzona
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
dptrsk #77910 üzenetére
Rendben, akkor az is megoldható, hogy pl. 2 részre lennének osztva az elérhető csatornák. Az egyik fele elérhető rootolt készüléken a másik meg nem.
Maradjunk annyiban, hogy ha akarnák akkor meg tudnák oldani ezt a problémát. Arról nem is beszélve, hogy - ahogy más is írta - olyan készülékeket is rootoltnak lát, amik soha nem voltak rootolva. -
tomy86
addikt
válasz
dptrsk #77895 üzenetére
Részemről nem ér meg ennyit az egész. Jelenlegi telefonomon egy kattintás az unroot és kb. kettő újra rootolni.
De ha az is lenne az ok, amit írsz, akkor nem lenne megoldhatatlan feladat, hogy a program ellenőrizze, hogy az adott regisztrációhoz tartozó előfizetéshez van-e felvételi opció. Ha van, akkor ne cseszegesse a felhasználót. Persze ehhez hozzáértés és szándék is kellene. -
válasz
dptrsk #77203 üzenetére
S azt az 1000 percet bármikor eltelefonálhatom ugye? Nincs beszabályozva, hogy mondjuk éjszaka vagy mittomén.
Egyébként ezen filózom.:
6.490 ft összesen -> hálózaton belül korlátlan + hálózaton kívül 160 perc + 1 GB net + 2 év hűség
vagy
5.730 ft összesen -> 1990 ft csomag + 2.250 ft (1000 perc) + 1.490 ft (1 GB net) és necces, hogy elég lenne ez is.
-
Merlini
tag
válasz
dptrsk #77002 üzenetére
Érdekes.
Akkor csak az új SIM mellé 3 hónapra 1GB internet adatkeretét nem mutatja?Ajándék lónak ne nézd a fogát? Úgy emlékszem régebben mutatta. Tegnap kitöröltem a Telekom alkalmazás adatait és újra beléptem. De ugyan úgy, még a helye sincs meg az adatkeretnek.
Marathon mobilinternet csomagok adatkeretét mutatja valakinek?
-
Littoral
aktív tag
válasz
dptrsk #76778 üzenetére
Ez így OK, de az előfizetés testreszabása lehetőség lenyitásakor a "...betöltése technikai hiba miatt nem lehetséges..." lehetőséget kínálja csak fel a rendszer. Sokkal nem vagyok előrébb. Az alkalmazásból bekapcsolás nem "opció" nálam, a kártya egy ősrégi, nyomógombos telefonhoz tartozik, más t-s előfizetés nincs a környéken. Az ügyfélszolgálatot sajnos nem érek rá órákig hallgatni.
-
Fifi
őstag
válasz
dptrsk #76334 üzenetére
"Domino 5-ben 200MB kerül 1090 forintba, DE
Domino 5 + MOST + Maraton lehet jobban járnál"
Szerintem ez így nem működik!
A Maraton egy eseti forgalombővítő opció, mivel a Domino 5-ben nincs internet, ezért egy Domino NetPlusz szolgáltatás nélkül nem aktiválható.
A Domino Surf csomagban van 150MB internet, így ott lehet aktiválni a Maraton adatbővítéseket.
Ez van az ÁSZF-ben:
"A Maraton eseti adatopciók bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, és hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) használhatók.
A Maraton eseti adatopciók bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak.
A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennefoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel, A Maraton eseti adatopciók használatának további feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen, akár hang díjcsomagban foglalt adat, akár hangszolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomag formájában. Amennyiben a netszolgáltatás deaktiválódik, a Maraton opció egyenlege nem vész el, azonban csak a netszolgáltatás újraaktiválása után használható tovább."Bye, Fifi
-
HXY
addikt
válasz
dptrsk #76306 üzenetére
A weboldalon fel van tüntetve, hogy ha felhasználóként vesszük igénybe, akkor
"Felhívjuk figyelmed, hogy csak Telekom üzletekben tudod az igényed jelezni, Telekom Partner üzleteinkben nem."
De én nem is akartam egyből visszafizettetni, csak információt szerettem volna kérni.
Egyébként előfizetőként és felasználóként is Telekom márkaboltban is lehetne kérni a visszafizetést.
De ők semmilyen visszafizetésről még csak nem is hallottak, pedig már kb. 10 hónapja érvényben van az NMHH rendelet. -
Fifi
őstag
válasz
dptrsk #76273 üzenetére
Köszi!
Én is így gondoltam, de azért a kis ördög ott ugrál a bal vállam felettTelefonos ügyfélszolgálaton megrendeltem a gyerekeim előfizetéseire ezt a MOST opciót. A telekom alkalmazásban és a webfelületen ennek nyomát nem látom és a gyerekek sem szóltak még, hogy kaptak volna egy "furcsa" SMS-t.
Érdekes, mert a Domino S és M, valamint a Maraton opciókat tudnám aktiválni mindkét felületen (alkalmazás és web), de ennek a MOST-nak nyoma sincs.
Este hazaérve majd ki is tudom próbálni, hogy tényleg 9,-Ft-ért hívnak engem.
Bye, Fifi
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
dptrsk #76090 üzenetére
Beletrafáltál, S7 edge.
De akkor erről az ügyintéző miért nem tud?
Legfeljebb még egyszer felhívom a Telekom-ot.
Azt tudom, hogy a Vodafone-nál évek óta így van az összes iPhone-nál, és a Samsung felső kategóriás telefonjainál, hogy csak bankkártyával lehet fizetni, online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest