- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #82468 üzenetére
Ennyi erővel ott van a korlátlan vezetékes net is, nem kell 4-10-30GB csomag...
Amúgy a korlátlan duma Telekom triplával vagy Magenta1 mellett 4GB nettel 9750ért nem olyan rossz, eddig kb 1GB volt ennyi.
Korlátlan duma Next M ATK 9810 helyett Új Mobil csomagggal 8250 forint.Tény és való, hogy aki vezetékes oldalon nem Telekomos rosszabbul jár mint eddig.
Szerintem azért annyira nem lettek rosszak, az extra neteken, illetve a 35 forintos túlfutáson kicsit lehetne csiszolni... -
Gedeon31
addikt
válasz
313313 #82143 üzenetére
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
Olvass vissza mit írtam itt a harmadik évről van szó és senki nem tudja ilyenkor mi a helyzet,mert az előfizetés megszűnt.
-
válasz
313313 #81472 üzenetére
Miért ne engedne? A NetPlusz L mindig is 4G-s volt, ráadásul sebességkorlátozás nélkül. Simán mérek 50/30-at vidéken, Bp-n többet is akár, csak az ára emelkedett szinte mindennel együtt, már nem emlékszem mikor, ami ellen nyilatkozatot (vagy mit) lehetett tenni, azóta a számlámon van az utolsó sorokban erre vonatkozó levonás.
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80612 üzenetére
a félrement tranzakciók esete valóban érdekes.. gondolom ennek kezelése a belső szabályzatok eltérésén is múlik...amúgy sztem a telekom túl szabálykövető lehet talán ezen a téren, s addig nem csinálja vissza az ilyen feltöltéseket, amig valamilyen hatóság fel nem szólitja...amugy -elvileg- csak peres uton rendezhető az igény, ha csalás történik, kivéve ha a belső szabályzat erre lehetőséget ad már korábban is...talán a telekomnál épp ez a lehetőség hiányzik, s pont azért szeretik annyira a csalók ezt a módszert
-
lufi7
aktív tag
válasz
313313 #80562 üzenetére
Múltkor voltam az egyik T-pontban ügyet intézni és közben a másik asztalhoz került egy csaj. Lejárt a hűsége és hosszabbítana és venne hozzá egy Iphon akármit fehérben. Van? Van. Ügyintéző el. Jön vissza sajnos nincs, de van rózsaszínben. Jó lesz? Jó. El. Jön. Sajnos az sincs, de másik Iphon (kisebb) fehérben van. Jó? Jó. El. Jön. Csak rózsaszínben talált. Jó lesz? Jó.
Csak néztem ki a fejemből. -
Soulfly842
addikt
válasz
313313 #80366 üzenetére
Egyszerű a történet.
Leírták a reklamáció felvételekor, hogy elkészült számlából kéred a jóváírást, de a fennmaradó összeget csak bekönyvelték folyószámla szinten (és nem a havidíjas számlázásban írták jóvá (később elkészülő szla)), mert arról nem szólt a fáma.
Gyakorlatban egyszerű a helyzet: ha egyértelmű, h. -3999 Ft volt az egyenleg, akkor egyszeri alkalommal csak a különbözetet utalod el, s a fennmaradó összeggel nem foglalkozol. Ha zavar, felhívod a számlázást, hogy egyenlegrendezés okán könyveljék be a szóban forgó összeget a fennmaradó számlaösszegben.
Ha csak folyószámlára könyvelik be, s nem a számlázásban jegyzik elő, attól függetlenül az összeg, a jóváírás meg van, csak a rendszer nem kezelte közvetlenül.
Mivel nem történt erről is kinyilatkozás, h. ezt hova is tegyék
szép magyarul megasszond'va
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80251 üzenetére
komoly cégeknél termeszetesen kell indok a titkos adatok lekéréséhez... aminek megalapozottságát ellenőrzi is rendszeresen a munkahelyi vezető vagy az adatvédelmi megbízott...nem Andersen vagyok csak ismerem pár ügyfélszolgálat működését...a telekom-ét speciel nem nem igazán, 20 éve dolgoztam náluk, ma már semmi nem úgy működik ott sem ... de neked sem ártana egy-két pillanatra beleképzelni magad a "másik oldal" helyzetébe... nekik jogszabályok tömegének kell megfelelniük
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80248 üzenetére
mellesleg (ha a nyilván titkos infó lekerését indokolnia kéne) mit kellett volna beirnia az "indok" rublikába a szerencsétlen ügyfélszolgálatosnak? az igazat, azaz hogy egy betelefonáló nyomozgatna saját szakállára? ugye nem várnád ezt el tőle, rövid úton utcára kerülne szerencsétlen...
egyébként pedig akkor járt volna el
-szerintem- helyesen, ha nem hablatyol, hanem korrekt módon közli veled, hogy "ez az információ titkos, Önnel nem megosztható".... ez megfelelne a jogszabályoknak is teljes mértékben... abból indulj ki, hogy ami számodra "rugalmatlanság" azt a cégek úgy hívják hogy "adatvédelem".. még ebben a speciális esetben is... ha pedig egy átlagos ügyfélszolgálatosnak mérlegelési joga lenne, az elképesztő dolgokat hozna magával.. hagyd tehát a nyomozgatást a profikra.. -
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80248 üzenetére
de bizony kértél infót... épp azt az infót, hogy övék-e az a bizonyos szám... erre nem válaszol semmilyen ügyfelszogálat, mert nincs felhatalmazása hogy egy betelefonálóval efféle infót megosszon.. amugy ez a szám - elvileg- lehetett volna akár egy szerződött alvállalkozó tulajdonában is akár, s akkor mit mondjon szegény ügyfelszogálat? továbbra is csak annyit látok, hogy jogosan tagadták meg tőled bizonyos infók megosztását, akár tudták, akár nem a választ... te bizony olyan infót kértél ami nem megosztható, kvázi nyomozásra akartad őket rávenni... ahelyett hogy a kézenfekvőbb rendőrségi feljelentésnek futottál volna neki már a legelején is...
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80246 üzenetére
sztem azzal hogy infót kértél a kérdéses számról, gyakorlatilag nyomozásra kényszerítetted volna a üsz-ot... szerintem jogosan nem adtak felvilágosítást neked, ez nem az ő dolguk... hivd fel az nmhh-s központi számot ha épp erre az információra van szükséged, szerintem csak ez van mögötte..
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80243 üzenetére
elég sok közleményt adott már ki ezekkel az átverésekkel kapcsolatban a telekom... fellépnek ahogy tudnak nyilván, de nem ők a hatóság... ezert mondom mindenkinek hogy irány a rendőrség, ha kár is van, akkor különösen..ügyfelszogálat nem nyomozgat sehol, erre ne is számíts... ha szolgáltatói infó kell egy telefonszánról arra meg ott van a dedikált szám, amit tudtommal az nmhh üzemeltet...
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80239 üzenetére
akkor valóban nem... ennek ellenére tipikusabb a kidobott számla... sőt, én pl. rendszeresen kapok email-eket egy upc-s ügyfél adataival is mostanában, aki annak idején rosszul adta meg az email címét a szolgáltatójának... a te esetedben talán egy évekkel korábbi számláról vagy értesítésről is lehet szó, amit esetleg a központi szeméttelepen került kiguberalásra vmikor... ha nem igy történt akkor is vannak még lehetőségek a belső informátoron kívül is, pl. egy elkallódott (rossz helyre kézbesitett) levél vagy értesítés... természetesen nem zárom ki a belső informátort sem, de te CSAK ezt az irányt látod, ami nem "egészséges"...amugy a csalási kísérletek többsége (nem a tied) véletlenszerűen tárcsázott számokkal indul..
-
tsteve
senior tag
válasz
313313 #80237 üzenetére
erre nem vennék mérget.. gyakran pl. kidobott számlákkal függ össze az ilyen csalás, kukabúvár módszerrel fellelik ezt, s így indul a folyamat.. nem kell mindig minden mögött összeesküvést gyanítani, lehet persze hogy a te eseted más, ki tudhatja.. talán még te sem...egy telefonszám hova tartozását pedig te is lekérdezheted közvetlenebb módon is, nem kell ezzel az üsz-ot terhelned
-
Black_Raven
veterán
válasz
313313 #79825 üzenetére
Így van, nehogy már ingyen telefonáljanak 40ft-ért
rasotamas enyém 2013-as és levágattam, és kifogástalan. Igaz azóta újra micro simnek használom kártya bővitővel.Legalább jó mindenbe mert jó normál,micro, nano simes telóba, nem kell a telekomba szaladgálni havonta másik kártyáért. -
Bornie127
aktív tag
-
glaci
őstag
válasz
313313 #78845 üzenetére
Azzal az a baj, hogy korlátlan film és tv (vagy valami hasonló) néven megy, de ugye ezt szó szerint nem teljesíti, hiszen szelektál az adatokkal.
Át kell nevezni korlátlan TVGO -ra és máris OK lesz a dolog!A korlátlan böngészés és e-mail szerintem teljesíti, amit ígér, így azzal megint nincs gond.
-
-
törölt tag
válasz
313313 #78831 üzenetére
Nálunk a Magenta 1 megvolt rendelve anyum címén, de pont a mobilszám akadt be náluk, és így lett sima 10-es net + IPTV + telefon speciális kedvezménnyel.
Az én címemen meg a Telekom csak a Telefonnal + az IPTV-vel rúg labdába, de az Internet már a UPC-től van Fiber Power 240 (4062 Ft/hó januártól), és mivel a telekom csak 1 HD Stream-et ad (2016-ban lol), illetve VDSL2-őn 50 Mbps-ért kérne annyit mint amennyit a UPC-nek fizetek, így ha hűség lejár a Telekomnál, marad a Telefon kb, aztán TV is UPC-től lesz.
-
törölt tag
válasz
313313 #78828 üzenetére
Nem, mert van Hoppá plusz, az is kb annyi, plusz ugye a TV szolgáltatások, csak az egyik lakásunknál befizetek 13 K-t (Internet UPC-től van) a másiknál meg 10K-t és még nyomjak be nekik plusz 4K-t... havonta 1090 Ft-tal két Dominoval még elment volna, de így majd megoldom másként. A Net & Roll S-t azért mondtam fel, mert egyrészt nem voltam vele megelégedve (városomban 300 méteres belvárosi szakaszon ahol mindig járni szoktam nem volt térerő így még a Netrádió is kiesett addig) és még 2580 Ft-ról (SAT+Net 40 kedvezményem volt) 4390 Ft-ra emelték volna. De csak volna, mert egyből lemondtam
-
Bferibörs
addikt
válasz
313313 #78723 üzenetére
igen sajnos tudom, de régen a 3G 10 Mbit/s sebességű csomagom "hasított" használható volt még nagyon vidéken is , aztán az első kártya csere óta ( 4G bevezetése környékén) meghalt, most meg használhatatlan a 15 Mbit/s is , hogy miért van gőzöm sincs. ( 3x küldtem a telómat szervizbe ez miatt, mindháromszor vissza jött, hogy hibátlan )
a gondom ezzel az, hogy "sok pénzért " szenvedhet vele az ember, a szolgáltató meg széttárja karjait , kereshetjük a térségnek megfelelő szolgáltatót, hogy némi net is legyen
( sajnos a tapasztalatom az , hogy egyik szarabb mint a másik,mindhármat próbáltam.
(#78727) CineDOG1
próbáltam mint írtam- csak dühít , hogy ilyen, elég sok pénzért, max. sűrűbben töltöm a telót, vagy szolgáltatót váltok ami nem sokkal jobb jelerősségben de jobb.
Elköltözni? hova Diósd belterülete (munkahely) Budaörs belterülete (lakás) a térképük szerint fullos lefedettség .
-
kenny123
addikt
-
313313
addikt
válasz
313313 #78117 üzenetére
A november 21-én vásárolt készülékem mellé még mindig nem töltötték fel a garanciajegyet.
Ma bementem hivatalos T Pontba, ahol átvettem a készüléket, ők nem is tudnak garijegyet nyomtatni(ha nincs bent a rendszerbe) meg kell várni még feltöltik...
Aztán kérdezte miért kell az neken, ha van számlám....(Mintha nem lennének kötelesek garijegyet adni törvény szerint...) Továbbá közölte (próbálkozott meghatni) hogy netes rendelésnél amúgy se jár garanciajegy a telefon mellé, arra ott a számla, ő is így vett telefont...
Elálltam a vásárlástól, mire visszakérdez, hogy csak ezért? Pofám leszakad... Aztán mikor töltötte ki a nyomtatványt, meg kellett indokolni miért állok el. Ezt mióta kell, úgy todom ezt meg se kérdezhetik... Aztán indoknak beírta: nem kaptam garanciajegyert.
Kiváncsian várom az okosok mit írnak majd rá emailba, de az tuti nem hagyom annyiban... -
-
embe
nagyúr
válasz
313313 #77216 üzenetére
Ne ez így remek! Köszi!
"azonos folyószámlán lévő lakossági Telekom mobil havidíjas előfizetés" - Már csak azt lenne jó tudni, hogy a nem publikus flottás előfizetésem lakosságinak számít-e. Én vagyok az előfizető, nem kell semmi engedély az ügyintézéshez. A flottára való jogosultságomat egy igazolvánnyal igazolom, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest