- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[P]laci #73633 üzenetére
Nem tudom, hogy ehhez köthető-e, de az utóbbi pár hétben az egyik érintett városban (Szegeden) nagyon leromlott a Telekom térerő. Ahol korábban teljes térerőt jelzett a telefon, ott gyakran 2 pálca, sőt sokszor csak 1, de olyan is látható mostanában ami eddig nem volt elképzelhető, hogy visszaáll 3G-re, 2G-re. Voltam olyan helyen a múlt héten (2 egymástól távol lévő helyén a belvárosnak) ahol konkrétan nem volt épületen belüli telekom térerő. Nem hiszem hogy ólomból lettek volna a falak, mert vodafone 4/5 LTE térerő volt.
-
-
válasz
[P]laci #63804 üzenetére
Az osztrák T-Mobile-nál már régóta van olyan opció, hogy 2 éves hűségnél már 1 év után cserélhetsz telefont. De ott nem számítják be, hanem a régi mellé veheted az újat. Bár ők már szintén régóta minden telót függetlenül árulnak, ráadásul sokkal olcsóbban. Sajnos a drága édes jó telekom csak a jó dolgokat nem veszi át nyugatról...
-
válasz
[P]laci #63691 üzenetére
majdnem elfelejtettem válaszolni, pedig nagyon akartam már akkor; valami elindult, ha még nem is a honlapjuk lett tökéletes, de t-email webfelület és a mobilos verziója is korrekt lett nem olyan régen, egyszerű és átlátható, mégis sok/több funkcióval bíró.
leszoktam a régebbi felületről, notin és mobilon is beállítva az integrált kliens, azt használtam, de mostanság szívesebben lépek be ismét a webes felületre, mióta megújult. -
vwpolopg
őstag
-
ANDROID???
addikt
válasz
[P]laci #56232 üzenetére
Á, semmi "sztorno" kijelentés..
A monitoron a böngésző két külön ablakban volt megnyitva 1/2-1/2 és úgy, ha ráhúztam az akcióra és lenyitotta a szöveget a lenyíló volt apró hirtelen, teljesen monitor képen ok...
Hirtelen fura volt, mert tegnap nem így volt...
23" full hd előttem is -
ANDROID???
addikt
-
-
válasz
[P]laci #54922 üzenetére
A másik számlámat, ami évek óta távszámlás, már rég ki is fizettem. Csak a Telekom online felülete áll ott egy helyben. Semmihez sem férek hozzá, csak mutatja, hogy be vagyok jelentkezve.
Egy gondolat. Tudják, hogy kb. hány ügyfelük van. Ezen belül tudják, hogy kb hányan használnak elektronikus számlát. Azt véleményem szerint meg lehet határozni, hogy egy ekkora felhasználóbázishoz mekkora infrastruktúra kell. Pláne, ha ez az infrastruktúra azt szolgálná ki, hogy minél előbb, minél olcsóbban (postai átfutás ideje helyett, postai költségek helyett) hozzájussanak a pénzükhöz. Hogy ezt miért nem áll érdekükben / módjukban elősegíteni, rejtély.
-
válasz
[P]laci #54908 üzenetére
Nálam is, számlát szeretnék befizetni, de 503 service unavailable.
Tiszta nevetséges, ha meg beenged, mutatja hogy be vagyok jelentkezve, és csak tolja a reklámokat, de a számlákig nem lehet eljutni. Hihetetlen, hogy egy ekkora cég ennyire képes!
Én kezdő elektronikus számlás vagyok, de valaki mondja már meg, hogy ez mindig így működik, vagy szokott tényleg működni is? Mert a céges számlánkról lenne szó, ergo dolgozok munkaidőben, és ezt a b.sz.kodást nem igazán tudom magamnak megengedni időben.
Vagy próbálkozzon az ember 10-e után, hátha akkor beenged a rendszer? :/
-
-
Nazara
őstag
-
válasz
[P]laci #51260 üzenetére
Én semmikor. Jártam már Svájcban, nagyon-nagyon kevés hely van a világon szerintem, ahol rettentő módon irritált a helyiek attitűdje, mentalitása, Svájc volt az egyik. Ezt röviden nem, csak hosszan tudom leírni, úgyhogy inkább bele se kezdek, de a lényeg nem tudnám (inkább nem akarnám) megszokni őket.
-
válasz
[P]laci #51241 üzenetére
Igaz hogy nem 45 euro hanem 45 chf a 20/2-es csomag, de úgy is drága. Mondjuk a csomagban antivírus és tűzfal progi ára (licenc) is benne van.
Illetve a wifi ingyenes használata amit a UOC biztosít akárhol Svájcban.Inkább az a durva, hogy a 250 mbit-es csomagjuk 89 chf, vagyis majdnem 23 ezer Ft, Magyarországon ugyanez a diginél (majdnem ugyanez, kicsit lassabb le-, de sokkal gyorsabb feltöltés) meg 4700 Ft.
Viszont ha már itt tartunk, a Basic csomagjuk (upc ch) az alap kábeltévé, és az alap (2 megabites) internet csomag ingyen van. 49 chf bekötési díj és csá
Az a csomag is jó, hogy kb 12 ezer Ft, 135 kábeltévé csatorna, 60 HD, 125 megabites net, felvehető-visszajátszható tv-adás, ezt lehetővé tevő HD-s set top box, az országos ingyenes wifis hálózatuk használata, ill. 1000 perc ingyenes mobilhívás a csomagárban (vezetékes korlátlan ingyenes). Ez 12k-ért nem rossz csomag, pláne ha figyelembe vesszük, hogy ott nem 101500 Ft a minimálbér.
-
club1
veterán
-
válasz
[P]laci #51141 üzenetére
nem is azért, csak tényleg annyiszor leírjuk, illetve leírtuk már.
tzsolesz; elvileg, de szokta mutatni listát a választható készülékekről a listaáras 110%-os eltéréssel is kalkulálva, és több esetben is hallottam már, hogy elég rugalmasak voltak.
motoflug; igen, akkor a papír alapú számlán megtalálod majd.
-
válasz
[P]laci #50849 üzenetére
amennyiben olyan díjcsomagba lépsz át, amivel használható a meglévő bővítés, úgy az aktív marad.
kikapcsolhatod a díjcsomag módosítása előtt, viszont később nem tudod már azt aktiválni, mivel időközben kivezetésre került, a 100 ft-tal drágább, de cserébe a jelenlegi 30-as ellenében a maximális 150-es sebességet adó netplusz l lehet az alternatíva. -
Zeki
nagyúr
válasz
[P]laci #50831 üzenetére
Így is lehet nézni.
Meg úgy is, hogy mondjuk melyik csomag az a T-nél, ahol 28Ft egy perc hálón belül/kívül?
Mennyi ennek a havidíja? Mert a molmobilnál 4000Ft feltöltéssel, 60 napig 28Ft a percdíj, csak egy ingyenes multipont kártya kell még hozzá. Vagy bluemobilnál 33Ft, és semmi nem kell hozzá.
Telefont meg mint látható, elég sok helyen lehet olcsóbban kapni. Akár 0%THM részletre is.Amúgy a Telekom legidétlenebb csomagja az ECOSurf, aminek egyszerűen nem látom mi értelme, mert olyan durván lehúzás.
-
Soulfly842
addikt
válasz
[P]laci #50758 üzenetére
Külön kell itt választani a díjcsomag hűségidőt és a készülék hűségidőt. Készüléket ugyanúgy vehetnél, ahogy egyébként is..
(#50773) Ákinard
Ezt úgy lehetne megoldani, hogy az édesanyjának a dominóját átváltják előfizetésbe - személyes ügyfélszolgálaton lényegesen egyszerűbb - nem sok élő embert láttam még, aki a hosszas webes/telefonos folyamatot sikeresen végig vitte.
Mondjuk pl. egy Move XS-re át kell váltani és amellé - ugyanarra a névre - mehet egy next s-es aranytárskártya
Így 1990 Ft+5490 Ft = 7480 Ft és az édesanyja is kap minden hónapban két ezer forint lebeszélhetőséget.
Máskülönben csak - készülékvásárlás esetén - a 7990 Ft-os Next S marad csak. Így mindenképpen kedvezőbb.
(#50781) erdoke
"de a feleségem családjának nagyobbik része hálózaton kívül van flottában, és velük beszél a legtöbbet"
Rá kell nézni egy havi számlára, hogy mennyi az annyi, hogy hány perc volt a hálózaton kívüli/vezetékes beszélgetés.
Ha az aranykártya Move M-vel nézem a díjcsomagot a hálzaton kívüli beszélgetésre: 160 percnyi beszélgetés= 5600 Ft
és ebbe még nincs bele kalkulálva, hogy hálózaton belül meg ott van a bármennyiSzámold át az elmúlt pár hónap perceit és ha egy-egy hónapban 'túlcsorran' a beszélgetés, akkor már jobban megéri.
(#50754) [chelloZotya
"Ezt nem teljesen ertem, marmint hogy miert kell elobb move M-re vagy move M atk-ra valtani, majd kesobb next s-re. Leirnad kerlek?"
Te magad írta, hogy Ikon 400 -ra vállalt tarifahűséged van.
Ebben a hozzászólásban írtam le, hogy milyen díjcsomagérték szerint módosíthatsz addig, hogy ne terhelődjön ki a készülék kötbér. Ettől lentebb csak a decemberi hűségidő lejáratot követően módosíthatsz:
Pl. válthatsz hűségidő nélküli Next S-re addig, mivel az megfelel a hozzászólásban tárgyalt tarifaértéknek.
(9551-12599 Ft közötti sáv)Hűségidő nélkül a next S-es díjcsomag 10990 Ft.
Ha arany, vagy platinakártyás vagy, akkor már most megvásárolhatod előrehozott készülékcserével az iPhone-t
(bár nem tudom, hogy ezt az egyedi paraméterezést a webshop kitudja-e szolgálni (jó eséllyel nem))
És akkor szépen a korábbi hűségidő lejárta után, módosítasz Next S Aranytárskártyára, de ehhez -ahogy korábban is írtam a Move M/Move M aranytárskártyának megfelelő készülékárakat kell alapul venni, mert azok azonosak a Next S aranytárskártyával (az is szükséges, hogy nagyobbra ne vállalj hűségidőt, mert akkor ugyanúgy nem tudsz majd lentebb váltani két évig)
Remélem így már érthetőbb.
-
anadroid
senior tag
-
ShadowX
őstag
válasz
[P]laci #50618 üzenetére
"Az viszont nem derült ki beszédéből, hogy teljesen lemond-e a kormány erről az új sarcról..."
Nem akarok negatív lenni, de szerintem most csak fellélegezhet mindenki. Természetesen ehhez az is hozzájárult, hogy egy ötlet kontrollálatlanul, még a tervezet előtt kikerült a közvélemény elé. Normális helyeken ilyen nem fordulhat elő. Egy szakmai/szakértő bizottság megalapozottan kidolgoz valamit, mielőtt egyáltalán a döntéshozók elé terjesztenek valamit.
Pedig épp ma reggel gondoltam bele, hogy ha ezt bevezetik, akkor azt a kis 500 mb-os csomagomat is felmondom egy 200 mb-os javára. Pedig az 500-ba se nagyon szoktam beleférni.
Sok más dologról el lett terelve ezzel a 700 ft-al a figyelem...pl. Cafeteria. Azért senki nem vonul utcára, pedig sok embert végképp a csőd szélére képes szorítani az a 3-4000 Ft havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest