- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Egy ideje ugye már a Telekomnál is elérhető a Google PLAY vásárlások költségének kiegyenlítése Telekom számlával. Ezzel támadt egy kis gondom. Korábban nekem egy bankkártya volt beállítva, ami most megszűnik. Így gondoltam átváltok rá. De mikor ráböktem, kiírta hogy az előfizetésemen a szolgáltatás nincs bekapcsolva, hívjam a 1430-at. Ezt meg is tettem, ha minden igaz mindent beállítottak, azóta viszont nem kínálja fel a "ellenérték beszedésének engedélyezése a Magyar Telekom számára" opció, csak a "bakkártya hozzáadása". Nincsen további fizetési opciók gomb sem.
Próbáltam megoldani restrattal, a Google Play illetve a Google Play szolgáltatások alkalmazás adatainak törlésével, de nem jött be egyik sem, a korábbi opció így sem került vissza. Próbáltam másik telefonon full resettel, ott sem ajánlja fel. A Telekomnál azt mondták telefonon hogy forduljak a Google-höz mert náluk lehet a hiba.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest