-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bociusz
aktív tag
válasz
Winne #119939 üzenetére
Egyelőre Non-Standalone (NSA) 5G rendszerek üzemelnek Magyarországon, ami felfogható úgy is, mint a meglévő 4G hálózat "kiegészítése". A jelzések, hívások ugyanazon a 4G hálózaton mennek át, az 5G még csak csak sávszélességben egészíti ki a meglévő rendszert, némi terhet tehát levesz.
A valódi, független rendszer a Standalone (SA) 5G bekapcsolásával indul majd, de ilyen egyelőre csak néhány nagy országban üzemel (USA, Kína, stb.).
-
MadMancs
veterán
válasz
Winne #119740 üzenetére
Nem mert mint neve is mutatja technikai szám. Minden gsm kód a fő számot érinti. Azaz ha Te letiltod bejövő/kimenő hívásokat, az a fő simre is hatással lesz. Célszerűbb fix hívás listát csinálni egy számmal (pl 1414) amit le tudsz a pin2 kóddal védeni. Bejövő hívás ellen nem tudsz mit tenni mert ha multisimen elutasításra kerül a hívás (auto vagy kezzel) akkor a fő sim se csörög tovább. Ezt annak találták ki aki saját maga használja mindkét kártyát, nem több személynek. Neked aznlenne a megoldást ha routerbe/mifi be kerülne sim, és arra csatlakozna gyerek telóval.
-
-
Dicker
őstag
válasz
Winne #119593 üzenetére
Hát ez az, hogy régen volt legalább valami. Emlékszem a platina kártyára. Abból legalább tudta az ember, ha sokat kérnek a szolgáltatásért, akkor legalább megtisztelnek annyival, hogy adnak valami morzsát.
Most még az a fél évi havidíj kedvezmény sincs, ha jól tudom? Talán 1 hónapot adnak?
De most cserébe hozzánk vágják a készülékkedvezményt, a sokszor jócskán felárazott termékekre. Szépen mutat az összeg, de jó ha a fele valós. Persze terméktől függ. PS5-öt pl. bármikor kihoznék, de nincs rá szükségem. Míg egy laptop annyira fel van árazva, hogy nincs értelme.
Azért kérdeztem amúgy, mert láttam, hogy itt többen is vegyes áron kapták ugyanazt a szolgáltatást. De akkor ez csak nagyobb városokra igaz? Illetve van ez az ügyfélmegtartó csoport része is, ami a 1430-on is elérhető, vagy már nem él?
-
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Winne #118846 üzenetére
Nekem átlag havi 80-90 giga összejön lazán. Én is nézek tv-t, Netflix, Amazon Prime, YouTube és Hi-Fis Tidalt használok. Meg persze Facebook... Jah, meg néha a céges 1drive-ot is használom.
Soknak tűnik az a 100-150 giga, de lazán összejön, ha nem kell figyelni a megabájtokat. -
atosan
veterán
válasz
Winne #118799 üzenetére
Hosszú évek óta Telekomos vagyok, idén januárig minden rendelést online végeztem. Azután valamikor változtatta meg a belső szabályzatukat a Telekom. Onnantól ha nincs magyar személyi akkor csak boltban vásárolhatok. Nyáron egy mobil előfizut hosszabítottam. Akkor az ügyintéző online felületen lépett be a saját felületükön, de kellett egy sms kód is. Valahogy összekombinálta, hogy meg legyen az online kedvezmény is. Most más ügyintéző volt, szerinte úgy nem lehet ahogy a kollégája csinálta. Valószínűleg száz százalékban nem tudja senki. Gondolom nem vagyunk sokan.
-
válasz
Winne #118650 üzenetére
Ma váltottam. Nekem 116 ezer, de eszem ágában sincs kifizetni.
30-án jár le a 14 napos elállás, necces lesz.Mondjuk nem értem ezt a hó végi kiterhelést, megsértem a költési szintemet, ergo azonnal szerződésbontás és kötbér. Ez lenne az egyetlen normális út. Vagy így, vagy sehogy.
-
martonl
senior tag
válasz
Winne #118577 üzenetére
A 4G hálózaton is van ilyenkor lehetőség a beszédforgalomra jobb hangminőség és gyorsabb kapcsolás mellett. És elképzelhető, hogy az adott helyen a 4G hálózat erősebb, mint a 2-3G. A VoLTE topik is van erről.
A T VoLTE-ja nagyon jó valóban, még a Doogee készülékemmel is működik. A hátulütője, hogy a hívás közbeni hálózati értesítések nem jelennek meg a készüléken, azaz pl. ha a hívott fél foglalt és várakozásba megy a hívás, akkor azt a készülék nem fogja jelezni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Winne #118141 üzenetére
En ezzel tisztában vagyok, de anyós most hó elején hosszabitott és vett vele tabletet, ugyanez volt. Ugyan nem telefonált hanem személyesen kérdezte meg, ott mondták hogy fizesse be a szamláit (másik 2 telefon, és 1 törlesztő) utána engedni fogja webshop. Pedig ott se járt le hónap utolsó napja a számlazárás és 3.-án akarta. Még aznap befizette, 4.-én minden további gond nélkül leadta rendelést amit e hét csütörtökön már meg is kapott. Szóval ezt épp tapasztalatból írtam, mondjuk már bánom.
-
törölt tag
válasz
Winne #118113 üzenetére
Én is néztem egyet, amikor megnyitottam az appot befizetni a számlát. Köszöntem nem éltem az új ajánlattal.
0 Ft hang csomag (35 Ft/perc amikor kell, erre van havi ezres kedvezményem hűség miatt) + 3 GB net 1900 Ft
most meg már lett alapdíja a 35 Ft hang csomagnak és többnyire wifin lógok, nem nyerek semmit 3 helyett 4 GB mobilnettel -
glacious
addikt
válasz
Winne #117894 üzenetére
Csak 800, mert ugye annyival drágább a korlátlan NET+, a NET-nél féláron.
És hazudnak a weblapon, hogy lezárták a korlátlan net csomagot szept 4-én, de nem zárhatják le csak okt 1-jével.#117896) staker : azért poftlanság, mert ugye elállhatsz az új szerződéstől, de a kötbért az előző felbontásáért fizettetik.
#117897) szabogabor10 : kíváncsi leszek lesz-e sajtóvisszhangja, ha sok embert kötbéreznek esetleg
-
-
-
glacious
addikt
válasz
Winne #117878 üzenetére
Pontosan. És emellett van egy kép arról, hogy a telefon az átvevőhelyre beérkezett. Persze átvettem és azóta használom.
A háttérrendszerben minden rendben, csak valamiért nálam be van fagyva.3. Pont ugye arra vonatozik, ha hűségidő alatt feljebb váltasz, akkor később visszább válthatsz, de nem visszább, mint a eredeti. Az teljesen rendben van így.
#117881) Winne : próbáltam, ők is azt próbálták, többször is, sikertelenül
Most így belegondoltam, tehettem volna próbát a net+HBOGO-ra váltással esetleg. De már késő nem tudnám viszaváltani okt 1 előtt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winne #117494 üzenetére
Azért vannak itt gondok. Ez mi a ....m? Eddig 0 forintos csomag volt telefonálásra és 10gigás net. Gondoltam felváltok Mobil S -re. Erre ezt dobja. A telefonos ügyfélszolgálat azt mondja,hogy azért mert valami 8980-as költési szintet állapított meg a rendszer de ő sem érti, mert neki sem jön ki a matek.
-
-
válasz
Winne #117403 üzenetére
Ezek teljesen jól olvashatók, amint rájössz, hogy gyakorlatilag értelmes szöveget látsz. Nekem azzal van bajom, hogy a facebook nyelvezet nagyon divatba jött, így ha valamit nem értek, mindig arra gyanakszom, hogy az tette be a lábát.
Régebben fel sem tételeztem volna, hogy a de szócska az akár DE is lehetne, mondjuk nekem ez külön nehezített, mert ha leírom valahová a DE rövidítést, az 100-ból 100x desktop environment-et fog jelenteni. Egyszóval nagyon rossz irányba megy a nyelvünk, ha így megy tovább, pár száz év múlva makogni fogunk, mint a Neandervölgyi komák.
(#117405) Nikaré
Teljesen normális, ha hibázunk, de törekednünk kell ennek minimalizálására. Én elég régen tanultam a helyesírást, így ma már sok esetben meg kell néznem kifejezéseket, hogy jól írtam-e. Simán rászánom az időt, mert ez az anyanyelvem, ha ezt lesz*rom, akkor én is sz*rdarabbal leszek egyenértékű. Sajnos a nagy magyarkodó nemzethy népek jó része ezt elfelejti és félanalfabétán fröcsögi, amit a főcsimpi mond neki......ahelyett, hogy ennek a nagyszerű nyelvnek az ismeretét próbálná elmélyíteni.
(senkire nem vonatkozik ez innen, csak előjön az emberből.....)
-
Nikaré
őstag
válasz
Winne #117403 üzenetére
Nem vagyok nyelvtanmániás, szerintem sokszor velem is előfordul, hogy hibázom. Sőt az is előfordul, hogy félreértem az egyébként teljesen normál mondatot, ha ehhez jön még valami nyelv újító aki azt bizonygatja "nálunk így mondják" = jó pont teszek rá, akkor menj oda alsóbökénypálpusztára és bizonygasd ott!!!
Nem neked szól, csak leírtam az ezzel kapcsolatos gondolatomat. -
m1lan
őstag
válasz
Winne #116808 üzenetére
Ha az applikációban kapcsoltátok be az 1990 ft-os HBO GO opciót, akkor igen, az számlázódik Korlátlan Net Max mellett is, mert a csomag nem kinullázza az HBO GO árát, hanem konkrétan annak a része az 1 db "díjmentes" előfizetés. Csomagváltás után lehet a weboldalon igényelni az aktiváló kódot, és azzal regisztrálni az HBO GO-ra, így nem fog számlázódni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Winne #116449 üzenetére
Nem veszel ilyen telefont. Ha számlát sem tud adni hozzá, akkor pláne nem. Adásvételit írsz, ha jót akarsz magadnak, de mást nem tehetsz. Legfeljebb te leszel a jóhiszemű vevő, akitől elviszik az így vett telefont és polgári peres úton megpróbálhatod az eladón visszakövetelni a vételárat.
De tipikusan az ilyen telefonok nem az átlagáron mennek, hanem alatta, amiből azért lehet vélelmezni a sunyiságot. -
csacsi67
addikt
válasz
Winne #116451 üzenetére
Itt azért ez már nem polgári törvénykönybe ütközü tényállás ennek már komoly büntetó jogi következmeényei vannak. Sokan tévedésbe vannak evvel a dolgokkal ha Te már ugy hozol ki egy telefont hogy tovább értékesited és nem fizeted az büncselekmény ha a vevö feljelnet. De létezik önhiba mondjuk a fenti tényállásnál is lehet sok féle képpen védekezni ,mondjuk ez 2 telefonnál el megy de 10 nél ilyenre nem lehet hivatkozmi.
-
válasz
Winne #116427 üzenetére
Ha a részlet nincs fizetve, az előfizetés nem tiltható, fordítva viszont igen, illetve akkor mind a kettő.
Amikor a részlet nem kerül befizetésre, de a számla igen, szerintem okkal várnak ki látszólag sokáig és csak utána lépnek, mert olyankor csak a készülékre van/lehet kihatással, de ebbe inkább nem mennék bele, mert csak tippem van. -
válasz
Winne #116339 üzenetére
Ez azért nem olyan egyszerű, hogy odamennek ahová csak akarnak.
Ez igaz, ezért nem is mennek sehová, eleve ők vannak itt alapból ezer éve, sőt a lakók minimum fele, de talán még több jelenleg is Telekomos minden szolgáltatásában. Szóval itt ilyen beengedem/nem engedem nem merülhet fel. Anno nekem is Axelero-s netem volt itt, abból lett a T-Home. Ezt követte a Digi, de mostanra a Magenta1 már jó lenne. Ha lenne ez a supergyorsnak reklámozott net itt is.
-
blackmajesty
aktív tag
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Winne #116092 üzenetére
Mo->Telekom mobil=korlátlan.
Mo->más magyarországi mobil és magyarországi vezetékes=100 perc, felette fizetős.
Mo->EU=nemzetközi hívás, EU zóna.
Mo->EU-n kívül=nemzetközi hívás, nemzetközi 1-6 zóna.
EU->Telekom mobil=100 perc, felette fizetős.
EU->más magyarországi mobil és magyarországi vezetékes=100 perc, felette fizetős.
EU->EU=100 perc, felette fizetős.
EU->EU-n kívül=nemzetközi hívás, nemzetközi 1-6 zóna.A nemzetközi zónák percdíjait [itt] találod.
-
MadMancs
veterán
válasz
Winne #116005 üzenetére
Ez így is van. Ausztria pont olyan hely (több családtag és ismerős lakik kint) ahol elérhető nagy sebességgel muködik, de rengeteg a fehér folt ahol alig vagy nincs is mobilnet.
Nálunk gyakorlatilag mindenhol elerhető bár nagyon sok helyen nem száguldozik.
Kettő közül inkább az a jobb ami nálunk van. -
-
Starchm
őstag
válasz
Winne #116005 üzenetére
Gondolom ez valami átlag alapján van, nem csúcs alapján. Ez lehet az talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest