- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teko001
őstag
Van értelme a 150 megabitnek, mert azon nem csak te osztozol. Ezért is egy "elméleti" maximum. Persze, a te szempontodból mindegy, hogy 100 megabiten jön be az email, vagy 150-en (persze ehhez megkellene lennie a másik oldalon is a megfelelő feltételeknek, illetve a készüléknek is képesnek kell lennie rá), de a nagyobb kép szempontjából már nem mindegy.
-
-
adam3
aktív tag
Szia!
Telenoros kérdés:
A két szolgáltató 2*10MHz-e úgy viselkedik, mintha lenne egy 20MHz-es sávod, az elérhető elméleti maximum 150MBit/s.Carrier Aggregation:
Különböző sávokban üzemelő LTE layereket lehet összevonni. Most még feltétel az is, hogy ezek egy telephelyről jöjjenek. Itthon jelenleg a layerek 800/1800/2600MHz-en vannak. Az infoparkban és a székházban az 1800-as és 2600-as sáv van aggregálva, 2*20MHz-el így az elméleti maximális sebesség 300MBit/s. Vidéken még nem találkoztam két layerrel, így ott egyelőre ez nem megoldható.VoLTE:
Fontos lenne, de azért nem olyan egyszerű. Nem véletlenül van az, hogy ahol már működik, ott is csak tesztelik. Egy hívásnál sokkal szigorúbbak a követelmények, senki sem szeretné, ha egy technológia váltás (LTE->2G,3G) vagy cellák közötti handover hívásmegszakadással járna. Időt kell neki adni, ez nem a szolgáltatók hibája, a gyártók nem jöttek még ki megfelelő megoldással. -
btz
addikt
Amúgy most hogy a 800-as frekin összekapcsolódtak a Telenorral mennyi az elméleti max a sávon? Mert úgy tudom hogy ott eddig csak 60 megabit körül volt. Gondolom a telenyomorral most a 800-as frekin nyújtható sebesség elméleti maximuma is 100 megabit fölé ment akkor gondolom.
Azt LTE-A val mi a helyzet, azaz a "valódi 4G"-vel? Az most akkor sehol nem elérhető még? Vagy azt csak a mobil kliensnek kell tudnia? Szerintem nem de nem vagyok szakértő. -
-
Soma01
veterán
Igaz, hogy most nem tudok mondani egyet sem, de nem létezik olyan szolgáltatás, amihez nyitott portok kellenek és nem szerver?
Pl. ha nincs legalább UPNP, akkor szerintem a torrent sem megy valami jól és a távoli asztal sem vagy VNC sem. És szerintem egyik sem tiltott. Nas szervered ha van, miért ne használhatnád? Tudom, az már "szerver" de szerintem az nem számít szerver üzemeltetésnek. Egy router is tud már ilyet manapság. Akkor ilyen eszközöket ne is vegyen az ember? -
KDSH
tag
Nem szerver üzemeltetésére gondoltam. Ahhoz már fix IP is dukálna nem? Saját kis webszerver, alkalmi jelleggel, vagy egy alkalmi FTP átvitel (drága dolog mobilneten, de ha nincs más). Vagy bármi olyan, amit nem böngészővel csinálok.
(#59027) kali: Na. A NAT-olásnak van hátránya nem is kevés, persze a többségét ki tudjuk küszöbölni, ha tudjuk nyitogatni a portokat úgy, ahogy nekünk jólesik. Portot aligha tudnék én nyitni a Telekom NAT-os cuccán. Vagyis azért szemétség, mert nem teljes értékű a szolgáltatás, és eddig nem csinálták ezt.
Egyébként melyik kábeles szolgáltató NAT-ol? -
-
-
Lazika
senior tag
Korlátlan az adatmennyiség és nincs sebességkorlátozás. Ez nem e-farok ahogy te fogalmazol hanem ha van 4G dominoba, akkor ne 10mbit/secet adjanak hozza ami sokszor egy skype videohivassal nem bir megbirkozni. Nem kell nekem 150 mb/sec csak pl ilyen dolgok menjenek akadas mentesen. Ennyi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Erről beszélek. Ott a Duna....az a kiépített infrastruktúra. Tök mindegy hány hajó megy fel le rajta, nem arányos a fenntartási ktg.
Arról van szó, hogy magas az adó, de a részvényeseknek a nyereséget csökkenés nélkül virítani kell. Mi köze az egésznek ahhoz költségikeg, hogy 500mb net van a csomagba vagy 1tb... Nekik mindegy. Az a nem mindegy, hogy 500mb mellé még megrendeltetnek pluszba egy netes csomagot.
-
Daniel Alves
őstag
Igen megtehetem és ez most gondot jelent? Jó munkám, jó fizetéssel amiért MEGDOLGOZTAM!
Tipikus magyar irigy hozzállás.Azért akik segítettek azoknak köszönöm!
(#58078) Vangelis: Szerette az ujjamat
(#58076) Lacko84: Igen szórakozóhelyen volt. Amikor odlaéptem hozzá szerintem már tisztában volt azzal, hogy itt valami történni fog. -
-
-
nekem ugyan minden előfizetésem havidíjas és lte képes, de biztos nyilatkoznak majd a domino előfizetők, viszont hiába nézem a kapcsódó ászf-ben, illetve a változásokat taglaló leírásokban, nem találok érdemi infót.
bwin.party; a telefonon a hálózati módoknál is engedélyezve az lte?
-
bwin.party
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
Ugy latszik, nem hallott az online fizetessel kapcsolatos akciorol. Mondjuk az ugyintezo pont nem szolhat, mert a sajat zsebe fontosabb, de nem tudom mit szolna, ha kapott volna egy kis plusz ajandekot, ha nem kp-val fizet. Na ezt nem tudjuk meg most mar sosem
Bar eleg friss meg es el van dugva a honlapon, de a sasszemuek jobban jarnak ugy nezem. Gondolom ugyintezok hogy rohogtek utana mind a ~harman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged