- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Bferibörs #143686 üzenetére
tedd bele egy iphone-ba vagy egy másfajta android-os telefonba (ami nem samsung) a sim-et, menj a sim-beállításokba és szerkeszd át. ha visszarakod elvileg megtartja (a sim-re menti gondolom).
megnéztem egy samsung-ot, tényleg nem lehet szerkeszteni, de egy oppo-n lehet szerkeszteni a sim-beállításoknál.itt írnak róla a végén: [link]
-
-
Top cat
addikt
válasz
Bferibörs #143302 üzenetére
Nálunk van T, de nincs flip.
Intruder2k5
Ex DIG is van, még sincs flip. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bferibörs #142760 üzenetére
Próba nélkül nem fogod tudni.
Anno az iOS is mutatta minden régióban, miközben csak a US regionális telefonok esetén működött. Azóta már ez változott, itt is elérhető lett, de önmagában az, hogy ott a menüpont a rendszerben, még nem jelenti azt, hogy működik is.
Az iOS esetén erről volt hír több felületen is, plusz a Telekom oldala is írja. Ha lesz Androidon is ilyen, arról is lesz majd hír, bejelentés.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Bferibörs #142756 üzenetére
Az járja, hogy a visszaélések miatt tiltották le a webes felületen való igénylést.
Na ez nekem új info, hogy a Samsung át tudja vinni a Telekomos eSIM-et. Fantasztikus, ha itt is készülékgyártónként kell ezt támogatni, nem pedig OS szintjén. Ráadásul a Telekom honlapján az eSIM-hez tartozó kérdés-válasz részben továbbra is új eSIM igénylését írja új telefon vásárlása esetén
-
-
TomPack
őstag
válasz
Bferibörs #142284 üzenetére
Én is így jártam, és kénytelen voltam a Vodához menni!
Először technikai hiba miatt nem bírták megoldani a boltban, utána nem volt SIM, harmadjára amikorra ígérték hogy lesz Domino SIM, mégsem volt…
Tavasszal viszem az otthoni vezetékes szolgáltatásaimat is át, mert úgy dupla mobilnetet adna a feltöltőkártyára a Voda. -
-
-
Marci112233
addikt
válasz
Bferibörs #138827 üzenetére
Tudom hogy vannak ilyen keretek. Sőt, egy van is ami 600 forintba került, de jó lenne ha a kártya saját helyére simán visszamenne. Ugyanis 3 robotkormány lesz, az elsőben benne már az átalakító. Így ha a saját kerete nem fogja meg, akkor kelleni fog megint két adapter is.
-
Gyzmo
csendes tag
válasz
Bferibörs #138112 üzenetére
Kérdezném, hogy másik eszközön (pl. telefonon) be tudtál-e jelentkezni? Ehhez hasonló probléma az elmúlt héten nálam is jelentkezett, akkor egyik eszközön sem tudtam bejelentkezni, csak számítógépen keresztül, azonban ott sem jelenítette meg az összes szolgáltatást (előfizetést). Kiderült, hogy a Telekomnál volt a probléma, és a telefonos ügyfélszolgálaton tudtak segíteni (itt sem rögtön).
-
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #136284 üzenetére
A kodot biztosan. De meg azt se tudja, van-e fiokja... Nagy szive van, de nem ert az ilyenekhez...
Annyi fejlemeny van, h a pasi beijedt, h nem lesz teloja, uh megigerte, h kifizeti a tartozast, es nevere veszi a szamot (talalt masik jobolondot, az unokaoccset... -inkabb nem mondok smit...). Na most, egyreszt hiszem, ha latom, masreszt lehet-e egyaltalan atiratni, v elobb a huseget fel kell mondani.
Nagyon fel kell kesziteni a csajt, nehogy megint megvezessek.
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #136268 üzenetére
Az MT-re gondolsz?
Mindenesetre azt se hagyjuk ki a szamitasbol, h a csajnak minel kevesebbet kelljen fizetnie a tovabbiakban, mivel egyelore meg az o neven van a kartya. Ebbol a szempontbol a szuneteltetes a legjobb. A letiltasnal, kartyacserenel, e-simnel megy tovabb a szamlazas, nem? A masik szempont pedig, h el tudja intezni egyszeruen, mert nem ismeri ki magat ezekben, de nem tudok bemenni vele, 200km.
-
janeszgol
félisten
válasz
Bferibörs #135995 üzenetére
Köszi! A cégesen Yettel. Elmegy, de a Vodánál jobb lett, pláne a hívás. A Voda az utóbbi kb másfél évben tragikus lett. Olyat még az életben nem láttam, hogy hívás közben aki hív, azt bekapcsolja a vonalba, a másikat meg leteszi. És ez nem csak velem fordult elő.
Az internettel még csak-csak elégedett vagyok.Lehet visszamegyek a Telekomhoz. De majd még átnézem a lehetőségeket. (Tudom van Netfone is, meg minden.)
Köszi mindenkinek.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bferibörs #135451 üzenetére
Értem. Akkor "előbb jár" le, vagy ilyesmi lehet.
De Domionál 10-ig írja az érvényességi időt, havidíjasnál meg 16-ig. Ez volt ma a téma.
Ott mindig az a dátum látszik, hogy ha most bekapcsolod, meddig tart, mikor jár le.
Akkor ezt elszúrták a Dominonál, Domino Day lett ebből is.Csak ezt találtam a sorrenddel kapcsolatban.
-
slice14
veterán
válasz
Bferibörs #134613 üzenetére
A reklám úgy szólt anno hogy 5G képes díjcsomag,persze a legdrágábbak....
Igen fel volt tüntetve hogy a Gigaerős Net/Net+ (és az új Okos Világ) csomagokkal érhető el. De nem az 5G volt bennük a pláne, hanem a korlátlanság. És aki vette a fáradságot hogy ránézzen az 5G lefedettségre, az láthatta hogy a nagyvárosokban volt elérhető. Ez most bővült, és tesztelés képen ráengedtek mindenkit, akinek 5G képes készüléke van. És a teszt időszakot leszámítva, idővel ráengedik az összes előfizetőt, mint anno 4G esetében is.
-
Oliverda
titán
válasz
Bferibörs #134613 üzenetére
"Per/ pillanat igen,tudtommal tesztüzem valameddig,aztán kikapcs."
Ez belsős infó, vagy csak találgatsz?aprokaroka87:
Szerinted arányaiban mennyi ügyfél méregeti a sebességet? Szerintem elég kevés. Én is csak néhanapján, ha valami különleges okom van rá. Pl. túl lassú, vagy épp (várhatóan) túl gyors a hálózat, amúgy csak használom és ennyi. Szvsz ilyen a rendeltetésszerű használat.
-
totron
addikt
válasz
Bferibörs #134600 üzenetére
Ennyi. Egyéb ok miatt volt egy elintézni való, személyes jelenléttel, telefonnal, ügyintéző látva a 2G-beállítást: "na ez így eleve hülyeség..." Nem kezdtem el magyarázni, hogy számomra nem épp az ottani ügyféltérben aktuálisan uralkodó viszonyok irányadóak az én felhasználási helyemen és felhasználási módomhoz. Igen, akksi kímélés, optimális beállítás, józan ész.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bferibörs #134557 üzenetére
Domino jelszót a 1777-es Domino Központban tudsz beállítani.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Bferibörs #126506 üzenetére
Nekem minden itt van a Telekomnál… A Telen(yom)or és a Vod(k )afone felejtős nálam, a Diginek meg még van hova fejlődnie mobilszolgáltatás terén… És ki is fújt…
Amúgy lekopogom, szolgáltatások terén nincs kimondottan bajom a Telekommal, de a 1414 sokszor siralmasan kezeli a problémákat. Ezt az eSim hibát sem tudom hova tenni így hirtelen… Remélem nem kell visszaküldenem szervizbe
De az tény, hogy az eSim áthelyezési folyamatban valami hiba van, mert se a weboldalon, se a Watch appban nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Delta Force (2024)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest