Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz thomas77 #94799 üzenetére
Én Telekomos Mate 10 Pro-val használom, a hangminőség a 3G-hez képest is jobb (ott a HD feltétele, hogy mind a két fél Telekomos 3G hálóra csatlakozzon, VoLTE esetén ez nem elvárás), pláne ha a másik fél is VoLTE képes, a kapcsolási idő is parádés, illetve az akkumulátort is jobban kíméli a VoLTE telefonálás.
Ahol nincs 3G, hanem csak 2G és 4G, ott pláne előny a VoLTE, illetve bizonyos telefonok valóban előszeretettel váltanak akkor is 2G hálóra telefonáláskor, ha amúgy elérhető a 3G is, olyankor is segít a 4G hanghívás.
Karácsonykor olyan helyen voltunk vidéken (Link), egy hétig, ahol 2016. decemberéig csak 2G volt, azóta van 4G - amit közben újabb torony felhúzásával javítottak is -, de 3G nincs a környéken, az ilyen helyeken - gondolom máshol is van ilyen - feltűnő a különbség, ha egymás után kipróbálja az ember mind a kettőt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szajo
őstag
válasz zsoltzsolt #94797 üzenetére
Megkérdeztem az a gond, hogy online kedvezmény van a telón ami 40ezret jelent... Tehát az adott csomaggal telekom uzletben nem 153ert hozhatnam el hanem 193ert.
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Segítsetek választani. Telenornál eszméletlen jó húzás ez a korlátlan mobilnet ügye telekomnál jóval drágább dolog ez. Egyre inkább érzem azt át kéne pártolnom a telenorhoz, de a telefonszámom semmiképpen sem változhat. Tudom van számhordozás is, de mekkora macera ez nekem? Mert igazából nekem még next s előfizum van amiben általába nem elég az 1 gb internet. Viszont gondoltam arra is már, hogy váltok 6 gigás csomagra és legkisebb hanghívás csomagra mert alig beszélek. Ez így már tuti elég lenne csak akkor már ott motoszkál a fejembe, hogy ennyi pénzért a telenornál már lehetne korlátlan. És akkor akár megoszthatnám a netemet a telefonról egy PC nek és csinálhatnék róla bármit gondolom. Mert a telekomnál igen a telenornál azt hiszem még a torrent sincs korlátozva.. szerintetek váltsak? Gondolom míg hűségem nem jár le ezt sehogy nem tehetem meg, vagy is úgy biztos nem, hogy a számom maradjon sajna.. még 10 hónap.. 😢
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
4Grider
nagyúr
válasz Kispotter #94808 üzenetére
Jól gondolod, amíg a hűséged tart, addig ha számot hordozol, ki kell fizetned a kötbért és a készülékkedvezményt.
A számhordozás nem egy nagy macera, bemész az egyik új szolgáltatóhoz és előfizetői szerződést kötsz, ami során jelzed a számhordozási igényed. Jellemzően egy héten belül valamelyik este az új sim-re kerül a régi számod. Logikusan az új sim-hez független, vagy az új szolgáltatónál függő készülék kell... -
legenda
válasz lugosi #94804 üzenetére
A VoLTE HD, annyi lehet a különbség, hogy ha nem VoLTE <-> VoLTE, akkor maximum 12.65 kbps, VoLTE <-> VoLTE pedig 23.85 kbps, de ez a különbség is könnyen kihallható megfelelő telefonokkal.
Kispotter: Szia, Nem annyira macerás a számhordozás, viszont érdemesebb a leendő szolgáltatónál kezdeni, nekik inkább érdekük, hogy az adatok stimmeljenek...stb. és ne legyen időhúzó tényező.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fifi
őstag
Coop kuponos fejlemény. Több mint egy hónap után végre elfogadja a telekom rendszere a 10.000,-Ft tartozékkupon beváltását a Samsung vezeték nélküli töltő-re. Jobb később, mint soha.
A vásárlási folyamat végigment, a fennmaradó összeget on-line bankkártyával kifizettem, ennek ellenére a Rendelés státusza: "Jóváhagyás alatt".
Mit kell jóváhagyni még ezen, ha egyszer már kifizettem? -
legenda
válasz Lackooo84 #94816 üzenetére
Tölti, de nem biztos, hogy pont ugyanúgy, szabályozás és védelem tekintetében inkább bíznám olyan eszközre, amit a gyártó házon belül tesztelt és optimalizált.
Dicséretes, hogy mostanság már 3-án letölthető a tételes számla, régebben csak a végösszeg jelent meg ilyentájt és további egy hetet kellet várni a számlára.
-
Kispotter
tag
válasz lugosi #94810 üzenetére
Igen van még 10 hónapom azt mindenképpen megvárom, msrt kitudja lehet lesz a telekomnál is kedvező ajánlat. Max addig váltok a 6 gigára.. csak félek ha elfogyna véletlen akkor vége nincs lassítás. Bár az a lassítás is olyan használhatatlan az internet csak a messenger megy el úgy..
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
legenda
válasz Kispotter #94819 üzenetére
Lehet azért trükközni az adatcsomaggal, ha elfogy épp, akkor lehet váltani (havonta egyszer) felfelé vagy lefelé (utóbbi esetben figyelni kell a vállalt minimumra) a fordulónapig, ha nem hosszabb intervallumról van szó, akkor még felfelé sem húzós anyagilag, jobban megér(het)i ár-érték arányban, mint az eseti bővítők aktiválása.
Igaz, attól is függ, hogy mire van használva a mobilnet, de mióta bizonyos közösségi alkalmazások forgalma (illetve azok böngészős használata) nem/sem számít bele meghatározott módon az adatkeretbe, azóta családon belül is tapasztalom, hogy rendre nem fogy el az adatkeret a fordulónapra.[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
Hívott a foszer a telekomtol hogy elhárításra került a hiba ma v holnap fel tudják adni a csomagot. (Samsung S8at)
-
Fifi
őstag
válasz Lackooo84 #94816 üzenetére
Pl. állítható, így fektetve és állítva is tudom rajta tartani a telefont. Esztétikus. Technikai paramétereit meg itt találod.
Hát meg ez eredeti csamcsung és csak ~4eFt-tal kerül többe most kuponnal, mint a Te trustod.
-
legenda
válasz #08176384 #94821 üzenetére
Megkockáztatom, ez a telefontól is függhet.
Lackooo84: A szabvány egy dolog, sokszor elég tág mozgásteret biztosít a gyártók számára, amin belül apróságok, egyedi fejlesztések is számíthatnak, márpedig hosszabb távon számíthat, hogy miként bánik adott töltő a hozzá csatlakoztatott készülékkel, annak akkumulátorával, mennyire kezeli és/vagy veszi figyelembe a különböző töltési technológiák specifikációit...stb.
#94827: Pont ezért írtam korábban a gyártón belülit, az a biztos.
A most használt telefonomnál konkrét töltési példát is tudnék írni, specifikációval és mással is alátámasztva,
de nem itt van a helye, viszont más módon leírom, ha igényled.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz #04441088 #94813 üzenetére
Hát a 'Jóváhagyás alatt' alatt kifejezésre sok elrettentő dolog jött elő, de én szerencsés vagyok, mert a megrendelést követően 26 órán belül kézhez vettem a terméket.
Rendelés és bankkártyás fizetés: 2018.01.04. 9:10
Futár által kiszállítva: 2018.01.05. 10:25Ezúton is köszön Telekom!
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Létezik olyan feltöltős csomag, ami nagyon alkalmi használatra való?
Tehát egyszer megveszek 1 gb netet, amit nem kell havonta fizetni, hanem ha úgy jön ki akkor 2 év alatt használom el. És nem kell évente tölteni a telefonra pénzt hogy megmaradjon a számom.A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
-
Putyin90
senior tag
Üdv! Ha dominós egyenleget 1500 Ft-tal töltenek fel, akkor az 180 nappal növeli meg a szám aktívságát?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
A maraton net addig él, amíg a kártyád. Tehát ha van maradékod, de időben feltöltöd a kártyádat, akkor a net él tovább.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Altalaban milyen sebessegu Budapesten a korlatlan net mobilhoz?
Jelenleg next s aranytarskartyas csomagban 1 gb adatom van viszont meg megvan a korlatlan bongeszes funkcio, esvigy 135/38at merek belteren, kulkeruleten. -
thomas77
senior tag
-
legenda
válasz mouzrr #94839 üzenetére
Szia,
Nagyon változó, valahol csak 80 - 90 Mbps sebességet mérek, máshol meg 180 - 200 Mbps, szélsőséges esetben pedig azt írt minimum alatt és a maximum felett is.
Tényleg sok tényező befolyásolja, a helyszín, az időpont, hogy akkor és ott mennyien és mennyire terhelik a cellát és nem utolsó sorban a telefonod típusa, az LTE-A képes vagy sem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HXY
addikt
válasz thomas77 #94843 üzenetére
A UPC WiFree nálad rendesen működik?
Mert nálam mint a mesében hol volt net, hol nem volt.
__________________________________________________________________Én a Telekom-nál mindig 20-30 megabit között mérek, valószínűleg 30 megabitre le van korlátozva a Dominos net csomag.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Több Domino adatcsomag is korlátozva van 30 Mbps sebességre, a konkrétan használt alapján tudod ellenőrizni és érdemes is, mert vannak olyanok, ahol papíron már nincs 30 Mbps korlát, hanem 300 Mbps szerepel a leírásban, a gyakorlatban viszont valamiért mégsem megy sehol 30 Mbps fölé, pedig minden más feltétel adott.
mouzrr: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
Sziasztok! Az mms küldést le lehet tiltani valahogy?? Gondolom az mms nincs benne a korlátlan csomagban.
-
legenda
válasz hacki87 #94848 üzenetére
Szia,
Nincs benne az MMS, a Telekom fiókban kikapcsolható, vagy a telefonon is kilőheted az üzenet beállításainál, illetve úgy is ellehetetlenítheted, hogy az MMS hozzáférési pont APN értékét módosítod valami kamura.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest