Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomas77

    senior tag

    válasz kali #94798 üzenetére

    Nem bírtam kivárni a VoLTE bevezetését a dominósoknak is, így tegnap rendeltem két előfizetést. Dominóról váltanánk az asszonnyal. Mára volt visszaigazolva az átvétel a DPZ-ben. Persze nem lett kiszállítva. Gondolom ez is legalább 3 hétig fog tartani, mint mostanában az ilyen rendelések... na mind1.
    Utána én is aktívan tesztelni fogom a VoLTÉ-t, mivel két S7-esünk van. És nem csak Budapesten fogom használni, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok.

    @lugosi
    Lehet, hogy te nem tapasztalsz semmilyen pozitív előnyt, de nagyon remélem, hogy én fogok. Eddig a hívás felépülésnél nagyon gyakran 2G-re lépett vissza a telefonom, holott van megfelelő 3G hálózat. Ezt a munkahelyemen 80%-os arányban adja elő a telefonom. Ilyenkor nagyon ramaty a hangminőség. Azonnal le szoktam tenni, be a beállításokba, 3G only kiválaszt, majd újraindítom a hívást. Ha végeztem, akkor megint visszaállít automatára a hálózati mód. Ez napi szinten elég unalmas. Én ezen a téren várok javulást.
    Mivel leginkább telekomos 30-as (tehát nem hordozott számokat hívok), nagyon észrevehető a különbség a 2G hívás és a 3G-s HD hang között. A VoLTE meg ugye hozza a HD hang minőséget, illetve egy kicsit jobbat is.
    És persze remélem, hogy nem fognak elveszni a bejövő hívásaim!

Új hozzászólás Aktív témák