- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #84377 üzenetére
Elküldés előtt a rendszer, mint minden hasonló rendszer azt jelzi zöld pipával, hogy kitöltöttél egy mezőt s a karaktertartalma megfelelő, azaz nincs benne kukac jel pl.
Csak a pontosság kedvéért nem a TKOM, hanem a központi nyilvántartó utasította el az adategyeztetést.Töltöttem már ki nem egy adóbevallást, az adóhatóság elírásokat automatikusan javít, ha pl. a név hibás...
Az ugye világos, hogy ha kitöltés közben jelezné a hibát barkochbázni tudna bárki, s nem saját névre is aktiválhatna SIMet.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az új csomagoknál, konkrátan a Mobil M, az sms is ingyenes hálózaton belül vagy csak a hívás?
Csak, mert ebből nekem nem egyértelmű:
"A Mobil M díjcsomagban foglalt hálózaton belüli korlátlanság a Telekom mobilhálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes belföldön. Egyéb esetben a fenti további perc és SMS-díjak érvényesek belföldön és EU roaming helyzetben, alapdíjas irányokban."
-
Black_Raven
veterán
Minek kinlódtok ezzel a sza**al, T-pontokban a kutya sincs, megcsinálják 1 perc alatt.
-
DFlash
tag
válasz
Donki Hóte #84386 üzenetére
Számmal adtam meg, s elfogadta.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84389 üzenetére
Bár totál őrültség lenne, de lehet a fővárosokat tudja a rendszer azaz pl. Budapest -et felismeri egyből.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Donki Hóte #84389 üzenetére
Elsőnek soha nem írtam hogy CSAK azzal működik,másodszor pedig csak azért írtam hogy ha valaki belebotlik ilyen hibába majd utána olvasva megtalálja. hülyeségeket meg ne írkáljál...
-
-
Slavia
aktív tag
válasz
(de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével) end of story .
Legközelebb nyomok egy screenshotot.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #84383 üzenetére
Nem ők bonyolították túl, hanem hivatalos okmányellenőrzés zajlik. Néha az okmányirodás Magdika is vad dolgokra képes
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84381 üzenetére
Római számmal..persze... atyaég.
-
-
DFlash
tag
Harmadik szám ellenőrzésénél simán ment minden, a születési helynél csak a várost írtam, s nem reklamált.
#84381 Donki Hóte: Születési időt én így adtam meg: Év.hó.nap. Mindet számmal. pl: 2017.04.24.
-
A személyidben be van írva a városnév után?
Azt mondják, hogy sok embernek nincs odaírva a város után a (MAGYARORSZÁG) pontosítás, nekik nem is szabad beírni ezt, mert ha beírják, akkor az lesz a hiba oka
Agyrém
Ja, egyébként a születési hónapot arab számmal, római számmal, betűvel, rövidítve, vagy teljes egészében kell írni
Ebben is lehet hiba
-
4Grider
félisten
válasz
Mint írtam, NEM a Telekom rendszere ellenőriz. Ők csak továbbküldik az általad beírt adatokat és egy eredményt (elfogadva vagy nem) kapnak vissza.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Én nem írtam utána és simán elfogadta a várost.
-
válasz
dptrsk #84370 üzenetére
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Töltöttél már ki adóbevallást elektronikus formában
Gondolom, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy még a NAV (amely szerv pedig a legkukacosabb Magyarországon) sem kéri azt, hogy a születési helyed után írd oda, hogy (MAGYARORSZÁG)
Arról nem is beszélve, hogy a születési hely sima városnévvel történő beírása után megjelent a zöld pipa a sor mellett és semmilyen hibaüzenet nem jött arról, hogy miért nem fogadta el a TKOM az adategyeztetést.
Ha odaírnák, hogy hol a hiba, akkor az ember csak rájönne, hogy mit akarnak, de semmi visszajelzés
Ha lenne valami kitöltési útmutató, akkor be lehetne írni, hogy mit kell ebbe a rovatba írni. De mivel nincs, az ember megy a józan esze után, de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével
-
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte #84369 üzenetére
Ezt gondolom a rendelet kiötlőire érted. Mert azok. Nem csak voltak.
-
Slavia
aktív tag
válasz
Nekem mondod, kb a 15. próbálkozás után esett le hogy teljesen úgy kell beírni az adatokat mint ahogy a személyim hátulján van.Nekem máshogy nem volt hajlandó elfogadni.
-
4Grider
félisten
válasz
Az ellenőrzés maga nem a szolgáltató rendszerében történik. Azaz a szolgáltató csak visszakapja az ellenőrzés eredményét, nem ő tehet róla, hogy case sensitive az elvárt adat. Ettől persze még nyugodtan használhatnák az upper függvényt az adatbeviteli maszknál, azaz egyik oldalon sem szeretnek igazán gondolkozni...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Ennyi erővel minek minden adat, megadom a személyi igazolvány számát, a többit meg kérdezze le nem?
Ha nálam van egy lopott személyi, akkor tudok róla minden adatot... -
-
TannerHUN
aktív tag
Sziasztok!
A mobilelőleget bele lehet forgatni a havi díjas előfizetésbe? Értem ez alatt a vele való számla kifizetését, aki nem értené.
És már az elején vagy pedig a hűségidő végén használható fel a mobilelőleg?A választ köszönöm előre is!
-
Slavia
aktív tag
Üdv! Biztosan volt már de még 1*leírom!
Az adategyezetetésnél:
A nevetek: Pl: CSEKE BURTUS
A születési hely: Pl: KISTÁKOLMÁNY (MAGYARORSZÁG)
Anyja Neve: Pl: KIS NAGY IRÉN
Tehát gyakorlatilag úgy ahogy az igazolvány hátulján szerepel!
-
7s26c
őstag
Havonta jön sms, hogy változnak a szolg. feltételek. Fárasztó mindig elolvasgatni, mi változik.
-
KZP
őstag
-
tsteve
senior tag
válasz
tylerddd #84358 üzenetére
nézze meg azt is az illető, hogy a telekom alkalmazásban a "hívásátiranyitás" funkció működik-e az "előfizetések testreszabása " menüpontban..legyen
ott a pipa... tehát ez legyen bekapcsolva feltétlenül ha sms értesítést akar kapni... a telekom rendszere sajnos mostanában elvégzi az átirányítást kikapcsolt funkció esetén is, de sms értesítést nem küld... sajnos elég zűrzavaros egy ideje...ezen felül - ahogy az előttem szóló is irta- ez lehet beállitási hiba is, ha pl. nem a hangposta számra vannak átirányítva a bejövő, (de nem fogadott) hívások...
+36309888333 a helyes szám -
tylerddd
veterán
Kolléganőmnek J5-ös Samsungja van a szolgáltatótól. Állítása szerint eddig mindig kapott SMS-t a nem fogadott hívásokról vagy ha pl. valaki beszélgetés közben kereste. Ez most egyik percről a másikra megszűnt. Ez telefon beállítási hiba lehet (néztem, nem találtam erre semmit) vagy szolgáltatós probléma? Köszönöm!!!
-
1egaly
aktív tag
Megint nem lehet belépni kibeb*szo..oldalukra...
-
Vangelis
félisten
Nekem változott a lakcímem... akkor így már kénytelen vagyok bemenni...?
Meg is kérdeztem kérték, hogy csúcsidőm kívül menjek..., mert mire mindegyiket leegyeztetik....
-
dragon1993
addikt
válasz
Soulfly842 #84350 üzenetére
Nálam is így írta be az ügyintéző.
Pécs (Magyarország)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest