Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz Soulfly842 #84350 üzenetére
Nálam is így írta be az ügyintéző.
Pécs (Magyarország) -
Vangelis
nagyúr
Nekem változott a lakcímem... akkor így már kénytelen vagyok bemenni...?
Meg is kérdeztem kérték, hogy csúcsidőm kívül menjek..., mert mire mindegyiket leegyeztetik....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
1egaly
aktív tag
Megint nem lehet belépni kibeb*szo..oldalukra...
-
tylerddd
veterán
Kolléganőmnek J5-ös Samsungja van a szolgáltatótól. Állítása szerint eddig mindig kapott SMS-t a nem fogadott hívásokról vagy ha pl. valaki beszélgetés közben kereste. Ez most egyik percről a másikra megszűnt. Ez telefon beállítási hiba lehet (néztem, nem találtam erre semmit) vagy szolgáltatós probléma? Köszönöm!!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tsteve
senior tag
válasz tylerddd #84358 üzenetére
nézze meg azt is az illető, hogy a telekom alkalmazásban a "hívásátiranyitás" funkció működik-e az "előfizetések testreszabása " menüpontban..legyen
ott a pipa... tehát ez legyen bekapcsolva feltétlenül ha sms értesítést akar kapni... a telekom rendszere sajnos mostanában elvégzi az átirányítást kikapcsolt funkció esetén is, de sms értesítést nem küld... sajnos elég zűrzavaros egy ideje...ezen felül - ahogy az előttem szóló is irta- ez lehet beállitási hiba is, ha pl. nem a hangposta számra vannak átirányítva a bejövő, (de nem fogadott) hívások...
+36309888333 a helyes szám[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
-
313313
addikt
válasz Cilindrik #84322 üzenetére
Én se lettem okosabb, keresgéltem, de nem találtam semmit.
Meg kell kérdezni üzletben, hogy HTC mit szokott ilyenkor csinálni (garanciális feltételekről lesznek szívesek tájékoztatni), vagy írásban, de az hosszabb ideig fog tartani.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
válasz tylerddd #84358 üzenetére
Telefonon a Tárcsázó app-ban a Hívásátirányításoknál valahogy így nézzen ki:
Illetve ahogy írták a Telekom weboldalon vagy app-ban meg kell nézni, hogy a Hívásátirányítás vagy Hívásértesítő be van-e kapcsolva az adott előfizetésre.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
7s26c
őstag
Havonta jön sms, hogy változnak a szolg. feltételek. Fárasztó mindig elolvasgatni, mi változik.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Slavia
aktív tag
Üdv! Biztosan volt már de még 1*leírom!
Az adategyezetetésnél:
A nevetek: Pl: CSEKE BURTUS
A születési hely: Pl: KISTÁKOLMÁNY (MAGYARORSZÁG)
Anyja Neve: Pl: KIS NAGY IRÉN
Tehát gyakorlatilag úgy ahogy az igazolvány hátulján szerepel!
[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
Sziasztok!
A mobilelőleget bele lehet forgatni a havi díjas előfizetésbe? Értem ez alatt a vele való számla kifizetését, aki nem értené.
És már az elején vagy pedig a hűségidő végén használható fel a mobilelőleg?A választ köszönöm előre is!
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Donki Hóte #84369 üzenetére
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Ennyi erővel minek minden adat, megadom a személyi igazolvány számát, a többit meg kérdezze le nem?
Ha nálam van egy lopott személyi, akkor tudok róla minden adatot... -
4Grider
nagyúr
Az ellenőrzés maga nem a szolgáltató rendszerében történik. Azaz a szolgáltató csak visszakapja az ellenőrzés eredményét, nem ő tehet róla, hogy case sensitive az elvárt adat. Ettől persze még nyugodtan használhatnák az upper függvényt az adatbeviteli maszknál, azaz egyik oldalon sem szeretnek igazán gondolkozni...
-
Slavia
aktív tag
Nekem mondod, kb a 15. próbálkozás után esett le hogy teljesen úgy kell beírni az adatokat mint ahogy a személyim hátulján van.Nekem máshogy nem volt hajlandó elfogadni.
-
anadroid
senior tag
válasz Slavia #84372 üzenetére
Elfogadta vegyes nagy- és kisbetűvel. Ahol kerület volt, ott oda kellett írni, pl. Alsókisbürgözd-Felső 03 formában.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Ezt gondolom a rendelet kiötlőire érted. Mert azok. Nem csak voltak.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
válasz dptrsk #84370 üzenetére
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Töltöttél már ki adóbevallást elektronikus formában
Gondolom, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy még a NAV (amely szerv pedig a legkukacosabb Magyarországon) sem kéri azt, hogy a születési helyed után írd oda, hogy (MAGYARORSZÁG)
Arról nem is beszélve, hogy a születési hely sima városnévvel történő beírása után megjelent a zöld pipa a sor mellett és semmilyen hibaüzenet nem jött arról, hogy miért nem fogadta el a TKOM az adategyeztetést.
Ha odaírnák, hogy hol a hiba, akkor az ember csak rájönne, hogy mit akarnak, de semmi visszajelzés
Ha lenne valami kitöltési útmutató, akkor be lehetne írni, hogy mit kell ebbe a rovatba írni. De mivel nincs, az ember megy a józan esze után, de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
k-adi
nagyúr
válasz Donki Hóte #84377 üzenetére
Én nem írtam utána és simán elfogadta a várost.
-
4Grider
nagyúr
Mint írtam, NEM a Telekom rendszere ellenőriz. Ők csak továbbküldik az általad beírt adatokat és egy eredményt (elfogadva vagy nem) kapnak vissza.
-
veterán
A személyidben be van írva a városnév után?
Azt mondják, hogy sok embernek nincs odaírva a város után a (MAGYARORSZÁG) pontosítás, nekik nem is szabad beírni ezt, mert ha beírják, akkor az lesz a hiba oka
Agyrém
Ja, egyébként a születési hónapot arab számmal, római számmal, betűvel, rövidítve, vagy teljes egészében kell írni Ebben is lehet hiba
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DFlash
tag
Harmadik szám ellenőrzésénél simán ment minden, a születési helynél csak a várost írtam, s nem reklamált.
#84381 Donki Hóte: Születési időt én így adtam meg: Év.hó.nap. Mindet számmal. pl: 2017.04.24.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz Donki Hóte #84381 üzenetére
Római számmal..persze... atyaég.
-
veterán
-
Soulfly842
addikt
válasz Donki Hóte #84383 üzenetére
Nem ők bonyolították túl, hanem hivatalos okmányellenőrzés zajlik. Néha az okmányirodás Magdika is vad dolgokra képes
-
Slavia
aktív tag
(de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével) end of story .
Legközelebb nyomok egy screenshotot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Slavia
aktív tag
válasz Donki Hóte #84389 üzenetére
Elsőnek soha nem írtam hogy CSAK azzal működik,másodszor pedig csak azért írtam hogy ha valaki belebotlik ilyen hibába majd utána olvasva megtalálja. hülyeségeket meg ne írkáljál...
-
k-adi
nagyúr
válasz Donki Hóte #84389 üzenetére
Bár totál őrültség lenne, de lehet a fővárosokat tudja a rendszer azaz pl. Budapest -et felismeri egyből.
-
veterán
-
DFlash
tag
válasz Donki Hóte #84386 üzenetére
Számmal adtam meg, s elfogadta.
-
Black_Raven
veterán
Minek kinlódtok ezzel a sza**al, T-pontokban a kutya sincs, megcsinálják 1 perc alatt.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az új csomagoknál, konkrátan a Mobil M, az sms is ingyenes hálózaton belül vagy csak a hívás?
Csak, mert ebből nekem nem egyértelmű:
"A Mobil M díjcsomagban foglalt hálózaton belüli korlátlanság a Telekom mobilhálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes belföldön. Egyéb esetben a fenti további perc és SMS-díjak érvényesek belföldön és EU roaming helyzetben, alapdíjas irányokban."
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Elküldés előtt a rendszer, mint minden hasonló rendszer azt jelzi zöld pipával, hogy kitöltöttél egy mezőt s a karaktertartalma megfelelő, azaz nincs benne kukac jel pl.
Csak a pontosság kedvéért nem a TKOM, hanem a központi nyilvántartó utasította el az adategyeztetést.Töltöttem már ki nem egy adóbevallást, az adóhatóság elírásokat automatikusan javít, ha pl. a név hibás...
Az ugye világos, hogy ha kitöltés közben jelezné a hibát barkochbázni tudna bárki, s nem saját névre is aktiválhatna SIMet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen