-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #83147 üzenetére
Kötbér!
-
btudos
nagyúr
válasz enginev3.0 #83147 üzenetére
A számhordozás elindítása és az eredeti szolgáltatótól (esetedben a Vodától) érkező visszajelzés között nincs sok rálátásuk a folyamatra. Szerintem ennél sokkal többet nem tudsz tenni, mint hogy mindkét félnél panaszt teszel, és türelmesen vársz.
A fenyegető hangnem főleg nem ér semmit. Attól, hogy olyan emberekre förmedsz rá, akiknek nincs ráhatásuk a történetre, nem leszel előrébb.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #82223 üzenetére
Múltkor írtam ezt, azóta voltam bent múlthét pénteken személyesen, azt mondták újra elindítják a folyamatot, aznap írtak emailt a vodafone-nak, és szóltak ha látnak haladást, akkor hívnak. Ma hívtak, mondták hogy egyelőre nem tudják mennyi idő lesz, valszeg a héten, nem tudják még megcsinálni
Ez most mégis mi? Egy számot áthoztak, ami semmit nem ér, mert családi opció kilőve, a többi számmal meg pancserkodnak
Hogy lehetnek ennyire balfszok
Melyik számot hívhatom fenyegető hangnemben, mert a 1430 semmit nem ér, 4-ből 4 ügyintéző mást mondott
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
the.odzsy
aktív tag
válasz radio100jozs #83144 üzenetére
Csesszék meg!
Most töltöttem fel épp egy 5000-sel. Arra gondoltam mert 71 Ft. volt az egyenleg ezért nem sikerül.
Netre használom időközönként. Rá mértem és a régi 150Mbit-ről 30-ra lassult, ezért akartam váltani.
Nem baj elhasználom, és megy a levesbe.
Ennyi.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #83126 üzenetére
Voltam bent a Köki T pontban, és nem lehet a Domino net & roll kártyás csomagról sehová sem váltani. Egy lehetőség van, amit az üzletben is mondtak, hogy számhordozni kell a Telenor, vagy Vodához, és 30 nap után visszahordozni a Telekomhoz, és akkor lehet már Dominó Fix-re átvinni a számot. Viszont a számhordozásnál a kártyán lévő összeg elvész, erre külön szóltak.
Ne kérdezzétek, hogy ezt egy sim-kártya cserével miért nem lehet a számot átvinni más csomagba, azaz a net & roll kártyát inaktiválni (előfizetést felmondani), és a számmal kötni egy új előfizetést a Domino Fix-re.Régen rugalmasabbak voltak a Telekomnál. Anno évekkel ezelőtt volt egy 20-as Pannonos számom, és lekértem, hogy ez a szám szabad a Westelnél, így bementem, hogy előfizetést kötnék, de ezt a számot kérném (sima szám, nem arany szám, vagy külön díjfizetéses), hozzá. Nézi az ügyintéző, valóban ez a szám már nem aktív, de még valamiért fogja a rendszer, de utánajár, és kis várakozás után fel is szabadították a számot, és meg is kaptam. Mi volt a trükk? Hát a kezdeti kétkártyás korban mivel csak a (06-2/30-BCD-EF-GH) körzetszámban volt eltérés, de a mobilok az utolsó 7 számjegy alapján azonosítottak a telefonkönyvben, így akár a 20-asról, akár a 30-asról telefonáltam, az ismerősök mind egy számot, vagy is nevet láttak, mint hívó félnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz grafikus17 #83141 üzenetére
Egy év? Nem összesen?
Különben pár év alatt terrorista lesz belőle...
-
Keem1
veterán
válasz grafikus17 #83141 üzenetére
Valóban... akkor viszont egy rossz újítás lehet.
-
Keem1
veterán
válasz grafikus17 #83139 üzenetére
Feltehetőleg...
[link] -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Miért nem tudok domino Fix kártyából kettőt rendelni online?
Régebben engedte, hogy én válasszam ki hányat akarok, most meg eltűnt a lehetőség.
21.-én rendeltem kettőt, de még mindig nincs sehol. Tegnap azt mondták, már kiszállították, ma megyek a benzinkútra átvenni, nincs sehol. Felhívom a 1430-at, és azt mondják, hogy még kiszállításra vár.
Na mondom akkor megrendelem újra és személyes átvétellel a telekom üzletben átveszem. De itt meg nem enged kettőt választani, ráadásul a személyes átvételre is pénteket ír, eddig másnap már mehettem érte.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
szalai112
senior tag
válasz kicsihuszar #83131 üzenetére
Most kérem a wifi fon
user passwordot amit smsben küldenek ell , mivel hétvégén váltotam mobil l csomagra
most mondták telefonban hogy várni kell kb az év közepén alakul a dolog[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #73820095 #83136 üzenetére
semmi,nem használom a kártyát,ki van kapcsolva ,csak mérést végeztem vele addig volt bekapcsolva ,nem volt időm sem másra használni mivel a 3G miatt szaladgáltam,kártya csere ilyesmik, azóta sem használom utána kb. 1 órát volt bekapcsolva semmi több, az is csak ismerkedésre, már mint a szolgáltatás milyenségére értem.
3G-n egész tűrhető sebességet mértem 30 Mbit körülit.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #83134 üzenetére
akkor nem tudom mi szedett le 400 MB-ot ( összesen 600 ha megkaptam a 200 MB feltöltés után járót is ), másra nem használtam, de köszi az infót !
ui: ráadásul akkor még 3G-n mértem ,mert nem volt 4G a kártyán,itt írtunk róla anno.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Atus85 #83132 üzenetére
vagy nem aktiválódik, elküldtem sms-ben a hozzá tartozó szöveget, vissza írtak, hogy már aktiválva van, gondoltam egy speed test ebből, de nem, levont az 1 GB ajándék netemből, nem a 200 MB feltöltősből
az általad feltöltött maratont ott tudod megnézni ahol írtam,regisztrálás után - mást egyenlőre én nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
kicsihuszar
csendes tag
vajon a wi-fi fon hasznalatanak feltetelei hogyan alakulnak ezekkel az uj dijcsomagokkal?
ez a resz az oldalon meg nem frissult.
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/telekom-wifi -
radio100jozs
őstag
válasz szabogabor10 #83128 üzenetére
De akkor nem online lehet a T pontban, csak ügyeskedni kell valahogy, akkor ennek utánanézek, nem akarom elveszteni a feltöltött egyenlegemet.
-
veterán
-
radio100jozs
őstag
válasz the.odzsy #83124 üzenetére
Pont ebben a pillanatban akarom én is ezt a műveletet végrehajtani, de ugyan úgy hibába esek. Nekem is van egy internetes Domino net '&' Roll kártyám, van is egyenleg, és meglepetésre felajánlotta a Fix díjcsomagot. Mivel nagyon jó a telefonszám, így át akartam váltani a akkor hangalapú csomagra, erre a Fix-re, de hibát jelez. Megpróbáltam a 1777-en, ott meg nem is mondja be, hogy milyen ez a díjcsomag.
Az ÁSZF szerint azt írja, hogy erről nem lehet sehová sem váltani, így most akkor én sem értem, hogy mi a helyzet? Ha meg bemegyek személyesen a T pontba ügyintézni, és díjcsomagot váltani, akkor meg pénz kérnek érte. Viszont csak be kéne mennem, mert a simet cserélni kéne, mert nincs benne nano-s, így lehet rákérdezek, hogy akkor most mi is van, és akkor milyen megoldással tudnám átvenni ezt a számot egy hangalapú csomagba.
B verzió, megpróbálom blue mobilba akkor márkaváltani.
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
A telekom.hu-n az előfizetés áttekintésnél felajánlja a Domino Net 'n' Roll előfizetésről a fix-re váltást.
Ok és valami technikai hibára hivatkozva azt kéri próbáld később.
Mi lehet a gond, találkozott ezzel valaki? bocs ha már szerepel valahol de átfutottam a fórumot de nem találtam.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
társkártya nincs ha jól értelmezem aszf-ét?
egy kicsit pofátlan árak társkártyára[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Atus85 #83119 üzenetére
aalkalmazásban vagy online ha regisztrálsz, eltérő az adat a kettőn van amit csak az alkalmazásban látsz és van amit csak online ( ezeknél viszont nem látod a kedvezményeket ( 80 perc+ 1 GB net) csak részben ,jelenleg én pld. csak a netet látom az online felületen, alaklmazásban azt sem )
1-2 napja még így volt, lehet,hogy már javították.nem tudom,mi jelenik meg Neked ebből.
húú,hogy ingyenes e azt nem tudom !
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz Bferibörs #83118 üzenetére
Dominónál hol a legegyszerubb lekerdezni ingyenesen az egyenleget és a netes egyenleget ? *#102# - nél csak pénz egyenleget látom, a netet nem. Még csak az van rajta amit kaptam lehet azért nem látom. Szóval arra vagyok kíváncsi ha majd fel töltöm azt hol tudom megnézni. (netet)
-
Digitalis
senior tag
válasz MK VII #83114 üzenetére
Csak megállapítás volt. Persze, hogy jó volna mindenkinek a Korlátlan és megfizethető mobilinternet kapcsolat, amit nem nulláz le egy windows frissítés sem, de elsősorban inkább oda kellene, ahol égetően szükséges, ahol nincs más lehetőség, ott ahol rászorulnak a külterületen és tanyán élőknek.
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
gurabli
őstag
válasz radio100jozs #83111 üzenetére
és (#83113) Bferibörs
köszönöm, akkor 3G és 4G is rendben.
Még egy kérdés: a T korlátozza esetleg a VoIP forgalmat mobilneten, pl. Skype, Whatsapp, stb, vagy gond nélkül működik?
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Bferibörs
addikt
-
tsteve
senior tag
jelenleg a 6 300 ft-os lehetőséggel fogok élni.. ebben 10 giga van telekomnál + mobil s... vodánál sztem drágább... akár angol akár magyar vodát nézek havidijasban (nekem a 10 giga a fontos)
[ Szerkesztve ]
-
-
kazan23
aktív tag
válasz #73820095 #83027 üzenetére
Köszi Digitalis, prozodus!
Ott a pont. Már csak azt nem látom - de nem is akarom -, hogy mi a pláne abban, hogy szívatják a "régi hűséges"szolgákatelőfizetőket és az új belépőkre, az új regisztrációkra gyúrnak. Jobban mutat az éves jelentésben, vagy nagyobb állami támogatást kapnak, az "új" kuncsaftok után?Tehát a Domino FIX/EXTRA csomag esetén, ami kimaradt az apróbetűsből is:
- +40/80perc +0,5/1GB +5 SMS csak új előfizetőként új SIM kártyával = új hívószámmal jár
- honlapon, vagy appban csomagot váltva nincsenek a fenti "ajándékok, csak lesz egységes 25Ft/perc.kis matek
1GB maraton - 1845 Ft
80 perc /25Ft - 2000 Ft
5x SMS/25Ft - _125 Ft
summa: 3320/3970 FtEzt kapod a FIX/EXTRA csomagban 990 Ft-ért, egyszeri 2330-2980 Ft kedvezménnyel. Ha be van kapcsolva a MOST opció, akkor 240-480 (640-1280) Ft-tal kisebb a kedvezmény.
Extrém esetben 1690-1700 Ft-ot kapsz ajándékba, ha eldobod a régi számod.Természetesen, ha amúgy is szükséges lenne egy új SIM, akkor logikus lehajolni* azért az apróért.
*azaz befáradni a tegnapi állapot szerint[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #83106 üzenetére
és ez forditva is igaz... az ottani csomagok olcsóbb roamingja is megszünhet az eu-s államokra
-
Digitalis
senior tag
válasz MK VII #83062 üzenetére
Wifi - híján, többek közt, pont a "tanyán a libák közt" élő embereknek, kint a gazdáknak, lenne nagyon fontos, az életkörülményüket megkönnyítő, boldogulásukat (urambocsá szórakozásukat) is elősegítő és értékelhető, ügyfélbarát, megfizethető és kiszámítható biztonságos jó mobilinternet kapcsolat. Biztos fontos két buszmegálló között a városban élőknek is, de a külterületen, illetve tanyán élő embertársainknak ezerszer fontosabb lenne.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
gurabli
őstag
válasz gurabli #83036 üzenetére
Az előbb adtam le a számhordozási kérelmet, sok-sok év után otthagyom a Vodát és a T-hez csatlakozom. Ráadásul mint feltöltőkártyás, pedig mindig előfizetésem volt. De ez a Domino Fix + Most + Maraton net nagyon bejön, meglátjuk, hogy mennyire leszek elégedett velük. Ezzel az ajánlattal, az én szokásaimat figyelembe véve, egyáltalán nincs versenyképes ajánlata a Vodának, de hosszabb távon a Telenornak sem (őket különben is kerülöm, nem szívesen mennék).
Remélem gyorsan lezajlik a számhordozás és megkapom a SIM-et is. Aztán egy ideig maradok (úgy sincs hűség), meglátjuk a Digi mivel áll majd elő. Az áraik biztos nagyon jók lesznek, inkább a lefedettség és a szolgáltatás minősége lesz a kérdés.
Jut eszembe: ez a Maraton net csak 4G-n működik, ha nincs 4G csak 3G, akkor nincs mobilnet?
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
radio100jozs
őstag
Most kaptam sms-t, hogy 04.01-én is lesz egy ÁSZF közlemény a módosításokról, azaz nem csak ez a 03.24-i módosítások vannak most. Szerintem a Domino csomagokba is gondolom belenyúlnak.
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #83103 üzenetére
még mindig nem érted, Neked 24 havi hűséggel,egyéb telekomos szolgáltatási kedvezmény nélkül mennyibe kerülne a jelenlegi csomagod ? - erről próbálok beszélni, nagyon sok előfizetőnek nincs lehetősége a 24 havi h. kedvezményen kívül más kedvezményt igénybe venni. Erre Te hozol egy angliai vodás díjat ami nem ugyan az mint amiről itt Te beszélsz, elhiszem, hogy Neked a jelenlegi csomagod megéri a jelenlegi kedvezményeiddel, de sokakra tényleg nem ez a jellemző, náluk igen durva áremelés történt.
ha jól látom ez lenne a legolcsóbb csomag:
80 perc vagy SMSbelföldi hálozatokba itthon és EU roaming esetén 2000 Ft
10 GBadatforgalom belföldön és az EU-ban 6500 Ft
Havi díj összesen2 év hűséggel és e-Packkel 8500 Ft
Havi díj kedvezmény 300 Ft[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #83100 üzenetére
két kérdés,
kedvezmények nélkül mennyi lenne Neked?
( az angol voda kedvezmény nélküli, és mint itthon valszeg az egyik legkakibb szolgáltató )
itthon ez a csomag mennyi lenne a vodánál ?nem egészen értem miről beszélsz
(#83102) tsteve
ennél legalább fut fullon 30-32 Mbittel
de írhatom úgy is , hogy nem 150 Mbites csomagom van ami ott ahol én megfordulok napközben sem fut 30 Mbitnél többel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest