-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Nemrég írtam a mobilnet-eltűnéssel kapcsolatban. Most egy olyan "problémám" van, hogy nem lassították be a T-s netemet. "Go Net S" csomagom van, ami 30MB adatforgalmat engedélyez, utána bedig belassítják 32/32-re a sebességet. Körülbelül 200MB-ot forgalmaztam már ebben a hónapban, de nem lassult be a net. Eddig mindig bekorlátozták, ha elértem a 30 megát. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy most mi van, nehogy rá kelljen fizetnem, de azt mondták, hogy semmiképp sem kell túlforgalmazási díjat fizetnem.
Szóval most mi a fene van? Járt már így valaki?
-
csasaKKP
senior tag
Látom többünknek gondja van a Telekom oldalával.
Nem tudom belépni, de már tegnap óta.Szerk.: Mármint az ügyintézőbe. A T Android alkalmazást át lehet helyezni az SD kártyára?
-
-
PNP
őstag
Sziasztok!
Első kérdésem:
T-Mobile honlapjából kiindulva nekem nem egyértelmű, hogy a havidíjban benne foglaltatik-e más mobil hálózat hívása is, vagy sem.
Like 300 díjcsomagnál ezt írják: "100%-ban leforgalmazható belföldi alapdíjas, T-Mobile előfizetők felé indított hívásra..."Tehát a "belföldi alapdíjas" alatt vezetékes és mobil számot is értenek? Csak mert pl. a Mozaik díjcsomagnál ezt egyértelműen leírják: "A Mozaik díjcsomagok havi díja 100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra"
Második kérdésem:
A 20% kedvezmény miatt online kötnék szerződést, viszont szeretnék egy meglévő Domino számot használni, ilyet pedig ha jól olvastam, akkor csak üzletben tudok intézni, úgy meg gondolom oda a kedvezmény. Meg tudom azt csinálni, online igényelek új sim-et, és miután megvan, átviszem rá valahogy a Domino számát?
Köszönöm.
-
krystman
őstag
Ez az új oldal maga a hulladék. Őrület, hogy mennyire lassú.
-
gomzol
tag
Mert a T-nél csak az iPhone-okhoz választható ez a díjcsomag, és nem tudom, hogy a hálózaton is alkalmaznak-e esetleg valami olyan megoldást, ami mondjuk a készülék beazonosítása alapján korlátozza az adott díjcsomag használatát az iPhone-okra (már ha ez egyáltalán megoldható), vagy egyszerűen ők csak ehhez értékesítik, utána meg már bármivel használhatjuk.
-
gomzol
tag
Lehet, hogy egy kicsit már elfelejtődött a kérdés, úgyhogy újra megkérdezem, hogy erre esetleg tud-e valaki mondani valami hasznosat?
Köszi! -
erdoke
titán
Engem csak sima díjcsomagváltásként érdekelne, nem most induló 2 év hűséggel. Ha ugyanilyen feltételek lesznek egy év múlva, akkor a hűség hosszabbítás kor megfontolandó a Next L. Más kérdés, hogy a mostani felállás szerint (= horror készülékárak még ilyen szintű csomagokkal is) inkább független készüléket vennék, és egy lényegesen kisebb csomagot tuningolnék az igényeim szerint...
-
savoo
addikt
Nevetséges, hogy már megint nem jelentkezik be az ügyintéző felületre. Egy normális motort kellene már az oldal alá tenni, nem a dizájnolgatásba fektetni az energiát, mert ez tényleg roppant mód gáz..
Közben látom, hogy az egész mobilos részleg halott. Tegnap este is ugyan ez volt..
-
Köszönöm a választ mindenkinek a mobilnet-eltűnéssel kapcsolatban!
Ezek szerint nem a telefonommal van a gond, hanem valami központi hiba lehet, ha más megyékben is el-eltűnt a napokban.
-
fatal`
titán
Látom az új weboldal ugyanolyan lassú szar, mint a régi volt.
Egyszerűen nevetséges, hogy a piacvezető telekommunikációs vállalatnak nincs egy használható sebességű weboldala.
Az meg egyenesen vicc kategória, hogy 2013-ban nincs mobil weboldal.
56k modemről fut vajon a webszerver?
-
Joker88
őstag
az előfizum a T-Mobile-nál ( bocsánat, Telekom
) október 14.-én jár le.
Nem akarom megszüntetni az előfizut,de szeretnék készüléket váltani.. ( decemberben Domino csomagban kellett vennem ajándékba egy telefont,de ahogy írták ez nem gond, mert : " Tájékoztatjuk továbbá, hogy természetesen van lehetősége kedvezményes készülékcserére. Amennyiben havidíjas előfizetéssel rendelkezik, melyre két éves határozott idejű szerződést vállalt, úgy a lejárat előtt 90 nappal van lehetősége kedvezményes készüléket vásárolni, ha arany vagy platina kiemeltségi szintű Kapcsolat Kártyával rendelkezik. " )
ezt most hogyan kell értelmezni ?
elég ha október 13.-án bemegyek egy üzletbe és akkor megújítom az előfizut,és tudok venni új készüléket egy adott hűségidőre megint ?szerk1.: ja, és arany kártyám van..
-
asddsa22
csendes tag
Hali!
Nov 9. tudok új készüléket venni, Xperia SP és Galaxy S3 LTE az esélyes
A legolcsóbb előfizetésnél az e hónapban érvényes 20%os kedvezmény miatt nincsen részletre történő vásárlásra lehetőség? Nem igen használnám ki a Mozaik S-t... illetve lehet az 5400 Ft-ot mobilvásárlásra is használni? vagy az külön van mindenképp?
Ja, és szerintetek kapható lesz e még az S3 karácsonykor? Most semmiképp sem tudom megvenni, akkor meg esélyes valami jó akció...
köszi
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van egy haverom a telenornál kötött előfizetést 5-éve és nem fizetés miatt feketelistára kerűlt.Most tmobilnál szetetne előfizut.Szerintetek öt év alatt elévül ez a dolog kaphat a t-nél előfizetést?
-
-
1430
senior tag
válasz
Bailey #31806 üzenetére
Ritka, hogy a neten nincs fent minden - Telekom által forgalmazott - színben a készülék. Utoljára ilyet az Xperia Ray-nél tapasztaltam (arany szín esetén), és igen, az Desire X-ből csak fekete van üzletben is.
slice14
Próbálj meg böngészőt frissíteni.hadogabi1
Nem fognak előleget kérni.erdoke
Mozik XL-ről is válthatsz, mert azonos tarifacsoportban vannak, de ha nem vállalsz külön hűséget a Next L-re vagy XL-re, akkor a havidíj eléggé drága lesz. Ha pedig hűséget vállalsz a Next-re is, akkor egy ideig párhuzamosan mennek a hűségek (és a kötbérek).savoo
Arany szinthez a féléves pontszámnak 340-nek kell lennie. Ehhez havi átlag 57 pont kell gyűjteni. A Mozaik XS bruttó 3200 Ft = nettó 2519 Ft. Mivel nettó 500 Ft-onként 10 pont jár, ez 50 pont. 18 hónap alatt legalább 6 hónapja jár a +5 pont a betöltött évért, tehát 55 pont alapból megvan. Jó eséllyel fogad 20 perc hívást hálózaton kívülről, akkor meglesz a +2 pont. Szóval szűkösen, de Mozaik XS-sel megvan az arany szint másfél év alatt.
Azt írod: "...szerintem a legalapabb előfizetéses csomaggal is ellehet érni addigra." illetve "...ha valaki 1 forinttal sem költ többet mint a legolcsóbb előfizetéses csomag havidíja, akkor is eléri az aranyszintet 18 hónap alatt."
Szerintem meg a 3000 Ft alatti havidíjas díjcsomagosoknak izzadniuk kell az arany szintért, a "legolcsóbb előfizetéses csomag"-osoknak meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest