-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky25
tag
Sziasztok! Tegnap fizettem Távszámlában, bankártyás fizetés, MasterCard bankártya. Néztem ma a My T-Mobile-ban nincs lekönyvelve a számlám, ügyf. felhív, felvettek egy panaszt, mert ők sem látják az összeget. Közben a NetBankban látom ,hogy lekönyvelődött, Távszámla/T-Mobile kártyás vásárlás. Most egy kicsit ideges vagyok, nem akarok 2x fizetni
Valaki fizetett már így, és tapasztalt-e hasonlót? Köszi.
-
Gigi01
őstag
válasz
szabogabor10 #14147 üzenetére
-
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Médiamánia XS csomagban vagyok.A kérdés,hogy ha én elérem a benne foglalt internet,tv adatforgalmat,azt jelzik-e felém?
-
StLui
veterán
válasz
timea1991 #14138 üzenetére
Áfa-t nem felejted el levonni, a működési költségeket, pl üzletek fenntartása, adótornyok rendszeres karbantartása, akciósan adott telefonok költsége ? Persze nyilván jó üzlet, de ennyire nem kell leegyszerűsíteni szerintem. nekem 24Ft körül van a percdíjam bruttó, abból á a nettó kb 19Ft tehát 7Ft marad nálam a fent felsoroltakra, ha van ez a 12ft, de ezt nem tudom pontosan mi és hogy
kali: tényleg nem tudtam biztosan mit szeretni írni, engem nem szokott zavarni ha nem ír valaki helyesen
-
StLui
veterán
T-nél szerintem a küldőnek drágább az sms, viszont a küldő nem tudja, hogy külföldre küldi, máshol nem tudom hogy van. Míg a külföldön fogadott hívásért fizetni kell, de ott el tudja a fogadó dönteni, hogy vállalja e a költséget, vagy nem fogadja a hívást, sms-t gondolom ezen logika alapján nem terhelik a külföldön fogadóra, mert az megjön és kész. Viszont sokan nem tudják, hogy olcsóbb külföldön fogadni a hívást, mint onnan hívni, még akkor is ha hozzáadjuk annak a költségét aki Magyarországról hívott minket, mert ugye a magyar részt olyankor is ő fizeti.
-
válasz
dedike #14130 üzenetére
"nem kötelező..."
Elég vicces dolog ez. Egy elhíresült kijelentés jut erről eszembe: "Nem kötelező itt élni".
Ki szeretné, ha csak ismeretlen szám hívná? És miért pont a legkisebb pénzűeket csesztetik ezzel? És miért jár ez automatikusan az egyáltalán nem biztos ügyfél kártyásoknak? Ezek nem hozzád intézett kérdések, viszont elég nehéz megmagyarázni azt a 203 Ft-ot értelmesen, így marad a "nem kötelező".
Ha egy öntudatosabb fogyasztói társadalom lennénk, nem lenne ilyenhez bőr a képükön.
Persze minden szolgáltatónál megvannak a piszkos kis trükkök, de például a külföldön fogadott SMS díja nem annyira fáj, mert azt elég ritkán venném igénybe. Mindegy, ezen nem lovagolok tovább, birkák vagyunk mi itt, akik elfogadjuk a helyzeteket.
-
djculture
félisten
Nem vagyunk egyformák. Én pl eleve hülyeségnek tartom a számkijelzést mert 90% ban aki hív annak kivan kapcsolva a számelküldés. Ilyen helyzetek mellett értelme nulla.
-
domerator
veterán
válasz
stevve #14123 üzenetére
... és még hány bőr van...
Megjegyezném, hogy a szolgáltatói "sírások"-at hallva, hogy melyik fejlesztés micsoda sok pénzbe került, stb. stb... vegyük már azt is figyelembe, hogy az ügyfelek nagyon keményen meg is fizetik ennek az árát (lásd ezt a példát is, ahol a SEMMIÉRT fizet soktízezer ügyfél), úgyhogy a hozzáálláson kicsit lehetne finomítani szolgáltatói oldalról.
(nem írok neveket, el lehet gondolkodni) -
válasz
stevve #14123 üzenetére
Azért Eco, mert ez egy csupasz, fapados díjcsomag. Ezért ennyi az ára. Különböző extrákkal tetszőlegesen bővíthető. Attól még Eco marad. Akinek ez nem felel meg, vásároljon drágább, jobban felszerelt díjcsomagot! Akinek meg így is kell, annak valószínűleg így is megéri!
Bár nem hinném, hogy nekem kellene érvelnem bármi mellett, csupán a véleményemet írtam le.
(Pedig de: akár tetszik, akár nem terelnek bennünket... mindig, mindenhol.
)
tjb007:
Úgyis tudja rólad mindenki..
-
válasz
domerator #14119 üzenetére
Jogosak, csak nem szépek.
dedike:
"Szerintem pedig ezzel is próbálják terelni az előfizetőket a "modernebb", sokkal többet nyújtó, és persze nominálisan drágább díjcsomagok irányába."Egyébként engem ne tereljenek, mint egy birkát. Vagy ne legyen akkor Eco a neve a legolcsóbbnak, ha egyáltalán nem Eco vagy szüntessék meg a francba és legyen csak 10K/hó a legkisebb csomag és akkor benne is lehet - jóval kevesebb ügyféllel.
Miért is kell a kisebb pénzűeket szívatni megint? Egy Mániákus L csomagos miért nem tudná ezt könnyebben kifizetni? Ez az érved (és a szolgáltató érvei is) sajnos hamvába holt.
Telefonon és levélben is megérdeklődtem a kijelzésért fizetésnek az okát, de csak pattintás volt minden esetben a válasz, úgyhogy ez szimplán csak plusz egy bőr.
-
djculture
félisten
Ez a számkijelzési hülyeség már a westel idejében is így volt.
-
lindermen
senior tag
Köszönöm a segítséged!!!
Már a 40%-os kedvezményem volt most is, így csak ~3000 Ft volt a 8GB-os mobilnet havidíja, ami ugye nagyon baráti. Viszont az 5000-es havidíj már több mint amit erre szánnék havonta, ezért akartam a kisebbre váltani, ha beosztja az ember a 2GB is elég. -
blueye
veterán
Az a Galaxy SII-é.
A Galaxy S-nek 1500 mAh kapacitású aksija van. -
1430
senior tag
válasz
lindermen #14105 üzenetére
Nos, az való igaz, hogy a régi (-2000 Ft) Duplanet már nem újítható meg, csak az új (-40%). Viszont az újjal jobban is jársz egy AT RelaxNet L-nél, mert a 40% kedvezmény 2020 Ft.
Ugyanakkor ha az új Duplanet 40 is megfelel, akkor nem válthatsz 3GB-nál kevesebb adatot tartalmazó csomagba (illetve válthatsz, de megszűnik a Duplanet 40 kedvezmény), így az AT RelaxNet M kiesik.
A vezetékes dolgokat részemről jótékony homály fedi, vagyis addig igyekszem nem foglalkozni vele, míg ki nem találják, hogy T-Home ügyfeleket is kezelnem kell.
Tény, hogy a régi palettát lezárták, és egy új Paletta konstrukció jött be, de tudtommal (és ezt a csomag bemutató oldalának alján is leírják) nem kötelező hűséget vállalni, így viszont nem lesz olyan kedvező a havidíj. Azért én azt mondom, kérdezz rá telefonon a 1412-őn, hátha meg tudják oldani a mostani Palettában is a net hűségvállalást és a Duplanet 40 aktiválást. Csak akkor ne akarjál AT RelaxNet M-re váltani, különben nincs Duplanet 40 kedvezmény, hiába vállalsz vezetékes net hűséget.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Something_ #14085 üzenetére
Lejárt a 2 év hűségem decemberben. Most csak vacilálgatok, hogy mi a bánat legyen. Ezek a díjszabások elég kreténül vannak kitalálva.
-
lindermen
senior tag
Köszönöm a gyors segítséget.
Nem, az alternatív megoldásra én gondoltam...
Tehát akkor nyugodtan válthatok Aranytárskártya Relaxnet L-ről Aranytárskártya Relaxnet M-re, és aztán 1 hónap múlva akár vissza is. Köszönöm. Akkor ezek szerint nem voltak kompetensek az üzletben. Sajnos máskor is tapasztaltam ilyet. Főleg (jelen esetben is) az alvállalkozói üzletekre jellemző, hogy ha valami "bonyolultabb" szolgáltatással kapcsolatban szeretnék ügyintézni, akkor így járok. Egyébként van még egy problémám, bár nem egészen ide tartozik, de akkor kifejtem, hátha tudsz segíteni ebben is:
Adott egy Paletta szolgáltatáscsomag, még a régebbi verzió (Paletta S talán). Azért választottam anno, mert hűség nélkül is kedvezőek voltak a díjak. A DSL internetre viszont kötöttem 1 év hűséget tavaly ilyenkor, mivel így kaptam csak duplanet kedvezményt a mobilnetre (a fent említett AK Relaxnet L). Viszont most lejárt a hűség a vezetékes netről, így küldtek is egy sms-t (hogy ne csak panaszkodjak: megjegyzem ez korrekt), hogy már nem él a duplanet kedvezmény. Mondom segond, bemegyek, újrakötöm az 1 év hűséget, kizárólag csak a netre, és már működik is minden tovább ugyanúgy. Viszont ehhez fel kell bontania paletta csomagot, viszont ha újra szeretném kötni, elvileg csak az újabb verzióra lehetséges, amelynek keretében a korábbi (hűség nélküli) árakat csak 2 év hűséggel érhetem el. Így most ugortt a duplanet kedvezményem, ezért váltanám kisebb csomagra a mobilnetet.
Köszönöm, ha egyáltalán elolvasod a soraimat.
-
1430
senior tag
válasz
lindermen #14103 üzenetére
Esetleg a megszüntetést és egy új mobilinternet vásárlását javasolták az üzletben is? Csak kérdezem.
Amúgy havonta válthatsz díjcsomagot, és amennyiben nincs érvényes tarifahűséged, nincs akadálya a kisebb havidíjú csomagra váltásnak sem. Telefonon is intézheted jelszó ellenében.
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi a kérdésem:
Adott egy Aranytárskártya Relaxnet L-es mobilinternet előfizetés. Szeretném átváltani M-re (szintén az aranytárskártyás verzióra), de az egyik üzletben azt mondták, hogy csak 2 évente lehet társkártyás csomagra váltani (?!), és mivel még nem telt el annyi az utolsó váltás óta, nem lehetséges a dolog. Ez tényleg így van? Illetve amennyiben igen, meg lehet e ezt kerülni? Pl.:
lemondom a mostanit, majd veszek egy új internet előfizetést, de azt már az M-es csomaggal rendelem meg.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SONY LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Politika
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest