Hirdetés
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz zelikocc #136142 üzenetére
Mennyi idővel a lejárat előtt? Gondolkoztam én is rajta, de nekem még október 29-ig volt a hűségidőm a Telekomnál meg most volt extra kedvezmény Samsung készülékekre. Amúgy Vodafone-nál rendszeresen ügyfélmegtartóval nyomtam, szóval van az ilyesmiben tapasztalatom, sőt vagy 10 éve rezes hálózaton Telekom speciális kedvezményben voltam.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz zelikocc #136152 üzenetére
Ja, félreértettem, mert úgy hittem ,hogy x nappal a lejárat előtt mgkerestek valami bombasztikus ajánlattal, és kötöttél velük, vagy most kötsz új hűséget. Erre írtam, hogy eredetileg ki akartam én is húzni az utolsó pillanatig, de aztán nem akartam úgy járni mint a Samsung S8+szal:
Mert akkor cseszhetem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kl122
tag
válasz Cs1csó #136110 üzenetére
Felhívnám figyelmedet az "többségében" szóra és annak jelentésére.
Evidens, hogy van olyan hely, több is ahol a Yettel hálózat a legrosszabb, leglassabb, esetleg lefedettsége sincs, de ettől még többségében most az övéké a legjobb, leggyorsabb. Nemcsak szerintam, a Speedtest, az Opensignal és az NMHH mérései szerint is.
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Eztmost nemigazan ertem, befizettem 237 ezret, mikor kihoztam a telefont, akkor hogyhogy 432 ezer maradt a befizetni valo?
Nem frissult volna a rendszer?
Vasarnap van ugyintezes online? -
Årpi
őstag
válasz BUZZLGHTYR #136155 üzenetére
"Amennyiben az előlegfizetési kötelezettségnek eleget teszel, úgy az előleget befizetésként kezeljük, és a befizetést követően kiállított havi számlákon folyamatosan beszámítjuk az azon szereplő szolgáltatási díjak kiegyenlítésére. A készülékrészletekből az előleget levonni nem tudjuk, így kérünk, a készülék törlesztő részletét minden hónapban egyenlítsd ki."
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #136157 üzenetére
A dokumentumok digitálisan keszülnek el, a Telekom Fiókban meg tudod tekinteni őket.
-
jani071
csendes tag
Mit jelent az , hogy kihoztad? Valaki magyarázza már el miért használunk ilyen szavakat? Az auchanbol sem hozod ki a kenyeret hanem megveszed. Nem értem honnan indultak ezek a szóösszetételek.
Megvásároltad, megvetted, részletre.
előleget fizettél, ami egy havi számla előleg. Nem a készülék árát csökkenti.[ Szerkesztve ]
-
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/magenta1-kijelzovedo-folia
Ezt most látom. Akkor az A54-hez kérhetem? Pl azt írja, hogy a Telekom saját üzletében. Most ez Hajdúszoboszlón a Tesco partnerre vonatkozik? Személyesen az ügyfélnek kell bemennie vagy pl lehet családtag is, aki beviszi a készüléket meg a szerződést?
-
válasz Zsolt,72 #136162 üzenetére
1414 azt mondta, hogy Telekom partnernél is, de személyesen annak kell akinek a nevén van.
-
válasz bohoc71 #136164 üzenetére
Akkor lehet, hogy az ügyfélszolgálat mondott rosszat, ma vagy holnap megkérdezem szerintem itt Szoboszlón, csak a honlapon lévő számuk nem kapcsolható, tehát személyesen kell.
Debrecenbe kell akkor menni érte. Vajon úgyis kérhető, ha már felrakom a SAMSUNG-ot előtte, hogy csak adják ide a fóliát tartalékba?
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
Befizettél előleget, de ez nem a készülék részletbe íródok bele azonnal.
Csak ott van a pénz a folyószámládon, biztosítékként, hogy minden egyes számlázás alkalmával a befizetett előlegből vonnak le pénzt.
De ez ténylegesen nem könyvelődik le, hogy te befizetted volna a készülék részleteket.
Ez 10 évvel ezelőtt is így volt.. -
gabor9991
őstag
válasz jani071 #136159 üzenetére
Régen még nulla forinttal lehetett telefont kihozni nem fizettél semmit így nem mondhattad hogy vetted.
Autószerelők is a csavarokat lehúzzák mostanában pedig felénk meghúzni szokták a csavart, lehúzni mást szoktak.
Vagy vannak helyek ahol a rajta szóból lemarad az utólsó a-hang és simán annyit mondanak hogy nincs rajt semmi -
szalai112
senior tag
Szia
Amikor újonnan vettem a Z Fold 3 telót, tőlem nem kértek előleget lista ára akkor 730ezerFt volt. -
Az jelenhet gondot ha a lakcímkártya azonosítója időközben megváltozott?
Mert arról van szó, hogy az átvevőnek a személyi azonosító száma ugyanaz mint 2021-ben volt, viszont azóta lett egy új tartózkodási címe is, ezért cserélte az okmányiroda... persze új azonosítót kapott a lakcímkártya...
-
válasz simpley #136172 üzenetére
Köszi, az nem változott
-
szalai112
senior tag
válasz Öcsielvtárs #136170 üzenetére
Igen
-
gabor9991
őstag
válasz jani071 #136175 üzenetére
Én nem hoztam ki semmit Csak válaszoltam a kérdésedre hogy szerintem honnan ered a kihoztam kifejezés.
Egyébként a példa is rossz mert a telefont a szolgáltató adta gyakorlatilag nulla kezdőrészlettel és valóban az üzletből kihozod a bankok pedig csak hitelt nyújtanak egy ingatlan megvásárlásához de magához az ingatlanhoz a banknak a legritkább esetben van köze.[ Szerkesztve ]
-
jani071
csendes tag
válasz gabor9991 #136176 üzenetére
Értem, ha a Media Markt-ban a bank adja nulla kezdővel, akkor is kihoztad? Tudom, ezek csak szavak, de ez a kihoztam, felvettem… hideg kiráz tőle, attól mert részletre vetted még a tied és megvetted, nem megfogtad és elloptad ( az én értelmezésemben inkább ezt jelenti a kihoztam, szerintem gáz)
-
p2pp
őstag
válasz gabor9991 #136176 üzenetére
Kollega Médiából 17% THM sima 14.
Nekem TréMobil 0% THM 14 pro.
A végösszeg forintra ugyanannyi lesz majd.
(Csak a sima 14-en van 90.000 Ft haszon a Banknak)
Ez 1,5 hónapja volt kb.
Most a 15 pro nekem 570.000 lenne a Trénél!
De olcsóbb lett, mint tavaly!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Ez a Trézés annyira gáz
-
pamesz
tag
Sziasztok!
Jelenleg Magenta 1-ben van 3 mobil, 1 otthoni internet, 1 telefon előfizetésem. A két éves hűségidő felénél járok, elromlott az asszony telefonja, készüléket szeretnék venni. Ezt ugye hűségidő újra 2 év hosszabbítással tehetem meg. Olyat lehet a Telekomnál, hogy ne mind az 5 szolgáltatás hosszabbodjon, kivennék belőle 1 mobilt, így 2 mobil plusz 2 otthonira menne az újabb 2 év hűség. Azt az 1 mobilt, ki szeretném majd venni a csomagból 1 év múlva, amikor lejár a hűség, most nem lenne szerencsés újabb 2 évvel meghosszabbítani. Lehetséges ilyen? -
Devilstudio
tag
Mikor lesz újra Iphone 15 Pro Max 256gb teló mert most azt írja hogy ez a termék jelenleg nem elérhető. Tud valaki valami jóságot hogy mikor lesz újra raktáron?
Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Devilstudio #136185 üzenetére
Októbert írogattak az iPhone fórumon.
-
pamesz
tag
válasz Zsolt,72 #136186 üzenetére
Akkor a kiscsaj nagyon nem volt képben amikor ezt szerettem volna. Valószínű újonc lehetett, még a névkártyája is filctollal írt volt. Szerencsém volt, hogy pont nem volt olyan készülék a boltban, mint ami kellett volna, így eljöttem. Legközelebb akkor ilyen esetben akár kérhetek egy vezetőt is az asztalhoz, ha mindenre akar hosszabbítani?
-
aktív tag
válasz pamesz #136188 üzenetére
Tavaly intéztem ilyet, telefonon keresztül és minden további nélkül volt rá lehetőség (nyilván az elérhető kedvezmény mértéke így valamivel kisebb).
Igen, legközelebb érdemes másik ügyintézőhöz vagy inkább egy feletteshez fordulni.Amúgy nálam is pont az volt a helyzet, mint nálad, azaz tudtam, hogy a bevonni nem kívánt előfizetést hamarosan meg fogom szüntetni (persze ezt nem kell elmondani nekik, mert magánügy, hogy miért nem vonod be a kedvezmény igénybevételéhez).
[ Szerkesztve ]
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Devilstudio #136185 üzenetére
Tud valaki valami jóságot hogy mikor lesz újra raktáron?
Szerintem ebbe a céltopikba látogass el!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Ace Ventura
addikt
válasz pamesz #136183 üzenetére
Ha kifizeted az előző szerződéskor igénybevett készülékkedvezményt, akkor kiveheted. Ha nem, akkor csak együtt hosszabbodik. Az ügyintéző jó infót mondott.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136191 üzenetére
Ó, figyelmetlen voltam, neked van igazad. Ez: „A két éves hűségidő felénél járok” elkerülte a figyelmemet, természetesen meglévő hűség esetén úgy van, ahogy írtad.
Pamesz, tőled is elnézést kérek emiatt. -
pamesz
tag
válasz Ace Ventura #136191 üzenetére
Akkor tehát, ha a meglévő (egyébként legkisebb csomag, minimális kedvezmény járt érte) mobil előfizetés kötbérét kifizetem, kivehető a csomagból, majd maradékkal hosszabbíthatok így készüléket is vehetek vele?
-
-
pamesz
tag
válasz Ace Ventura #136194 üzenetére
Igen, Magenta 1-ben lett kötve az 5 előfizetés. De a lényeg, hogy megoldható, még ha kötbért is kell fizetni.
-
Aaron14
őstag
A kedvezmények miatt Édesanyám nevén van az összes előfizetés, amivel addig nem is volt gond, míg engedtek online intézni vagy telefonon. Most ugye ezekről már le vagyunk tiltva, amit az ő elmondásuk szerint az ÁSZF miatt nem is kötelesek megindokolni. Ok.
Szerintetek mi a legjobb megoldás, hogy ne kelljen állandóan őt zaklatnom, hogy menjen be személyesen ügyet intézni nekem az, ha
- átiratjuk az összes szolgáltatást az én nevemre vagy
- ha iratunk egy közjegyző által hitelesített meghatalmazást?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
válasz GoodSpeed #136165 üzenetére
No voltam bent a Tescóban.
1. Kérdésre a válasz, ők csak partner, ingyen fólia, Debrecen Fórum, vagy Gambrinus köz.
2. eSIM témakör. Kártyacserének minősül, ők is meg tudják csinálni, de csak akkor ha kártya tulajdonosa személyesen ott van (édesanyám). Na most a kérdés - ezt ott elfelejtettem, és ugye telefonon nem lehet őket felhívni - , hogy oké az előfizetés és a készülék az anyukám nevén van, de a kettőből az egyik SIM kártya az én nevemen. Azt meg lehet e csinálni, hogy ott van a személyim + lakcímkártya + kártya és a Telefon, a két dolgot pedig összepárosíthatják e úgy, hogy az eSIM az én nevemen van a készülék meg nem?Tipp: nem. De inkább megkérdezem.
Az a baj, hogy a Telekom előfizetés az elmúlt 20+ évben, sosem volt az én nevemen. Volt, hogy Nagypapám nevén volt, aztán a másik előfizetés Anyukám nevén van, mert mindig ot volt, ha átkerülne az én nevemre, akkor az csak az aktuális két éves szerződés végén, de akkor meg mindig az volt, hogy találtam valami akciós telefont, TV-t táblagépet, ami miatt nem tudtam kivárni 6 hónapot, mert átírás után új előfizetőnek minősültem volna... most már egyébként 12 hónap kellene ha jól tudom, az ilyen előfizetői kedvezményekhez, ezért alakult így, hogy volt a nevemen Invitel, DIGI, UPC, Vodafone, megint DIGI... de sosem vettem egyiktől sem semmilyen készüléket A DIGI most is a nevemen van
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen