- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed #136165 üzenetére
No voltam bent a Tescóban.
1. Kérdésre a válasz, ők csak partner, ingyen fólia, Debrecen Fórum, vagy Gambrinus köz.
2. eSIM témakör. Kártyacserének minősül, ők is meg tudják csinálni, de csak akkor ha kártya tulajdonosa személyesen ott van (édesanyám). Na most a kérdés - ezt ott elfelejtettem, és ugye telefonon nem lehet őket felhívni - , hogy oké az előfizetés és a készülék az anyukám nevén van, de a kettőből az egyik SIM kártya az én nevemen. Azt meg lehet e csinálni, hogy ott van a személyim + lakcímkártya + kártya és a Telefon, a két dolgot pedig összepárosíthatják e úgy, hogy az eSIM az én nevemen van a készülék meg nem?Tipp: nem. De inkább megkérdezem.
Az a baj, hogy a Telekom előfizetés az elmúlt 20+ évben, sosem volt az én nevemen. Volt, hogy Nagypapám nevén volt, aztán a másik előfizetés Anyukám nevén van, mert mindig ot volt, ha átkerülne az én nevemre, akkor az csak az aktuális két éves szerződés végén, de akkor meg mindig az volt, hogy találtam valami akciós telefont, TV-t táblagépet, ami miatt nem tudtam kivárni 6 hónapot, mert átírás után új előfizetőnek minősültem volna... most már egyébként 12 hónap kellene ha jól tudom, az ilyen előfizetői kedvezményekhez, ezért alakult így, hogy volt a nevemen Invitel, DIGI, UPC, Vodafone, megint DIGI... de sosem vettem egyiktől sem semmilyen készüléket
A DIGI most is a nevemen van
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged