- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Telekom chat.
Vandát hogy lehet kiiktatni a képből? -
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy iphone 6-os amiben multisim figyel, bevan kapcsolva a volte meg a vowifi is szolgáltató oldalról, de a 6-os nem dobja fel a menüben a wifi hívást, pedig támogatott készülék. Van erre valami megoldás?
-
válasz
Kicsirics77 #129293 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #129291 üzenetére
Pont ezért lehet megoldás, legalábbis rövidtávon, amit írtam: ha szerdán akarod használni, akkor kedd éjfél előtt kapcsolod be, így éjfél előtt is jár le...
-
Úgy tűnik hogy végleg lekapcsolták a 3G frekvenciát Örs vezér téren, napok óta nem elérhető a 3G, előtte többször felváltva 3G és 900Mhz GSM között volt, most véglegesen 900MHz GSM van elérhető.
Elég korábban kapcsolták le, nem kéne június végén?
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #129289 üzenetére
Akkor ez az, amit érdemes inkább éjfél előtt max pár perccel aktiválni?
-
-
törölt tag
Nem szeretem a trét, sok gondot okozott már, de azért ma kapott egy jópontot:
Megint elfelejtettem feltölteni a pótkártyát. Tegnapig kellett volna, de aztán jól kiment a fejemből, és csak ma jutott eszembe véletlen. Különben se történt volna katasztrófa, jobb is lenne, ha egy hónappal később kéne tölteni, h a másikkal együtt legyen, de kár lett volna az elveszett netért, és jólesett, h ma még full működött a kártya, mikor elővettem, hívásra is, meg még megvolt a net. Mondjuk, fura is volt, h mindig úgy írta ki, h tegnap lejár, de máig érvényes rajta a net
Ezt amúgy mindig így csinálják, h +1 nap? Ez tök barátságos -
barnibooo
aktív tag
Külföldre?
kb. mennyiért
1 hónapra kellene csak -
barnibooo
aktív tag
Domino kártyára a legmagasabb EU-s adatkeret mennyi?
(30 napos megújuló csomagoknál, ha nincs elegendő összeg akkor nem fognak megújúlni? Értem úgy, hogy a kártya mehet-e mínuszba?) -
kchris78
veterán
válasz
domper2015 #129261 üzenetére
itthon legalább van 2G-n HD a Telekomnál, az egész elfogadható.
-
totron
addikt
válasz
Tompika777 #129275 üzenetére
Ok, ez elvileg és emlékeim szerint is műkődő. 1 kézen megszámolható hányszor láttam 4G-t Telekommal, így itt ez a szűk keresztmetszet, de nekem is elég az Edge.
-
w751230
tag
Én kaptam egy "utolsó figyelmeztetés" sms hogy hónap végén le kapcs...
Semmi gond mert már előtte két napja (hétfőn, mert a szerdai akció sem ment csak a beszéd)
Edge van. És működik ki és bejövő is. Melóra jó.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#76055552 #129267 üzenetére
Szerintem attól is függ melyik mennyire van leterhelve az adott helyen.
3 szolgáltatótól is van sim-em és net rajtuk.
Valószínűleg itt a Voda a legkevésbé terhelt, 50mbit körül majdnem mindig.
Telekom ha nincs terhelve akkor 80mbit is, de késő délutántól már pár mbit csak.
Yettel hasonló mint a telekom, sőt legterheltebb, örülök ha megy a yettel tv és böngészés egyidőben este fele, de szerintem azért mert sok mindenkinek megy a yettel tv is.Nekem ezekből úgy jön le hogy egyik sem jobb a másiknál. sokszor fordul a kocka, egyszer ez jobb egyszer az attól függ melyik hol mennyire terhelt.
-
totron
addikt
válasz
Tompika777 #129272 üzenetére
Az megfelelő. Mitől függ, hogy 4G-komatibilis-e? Annyira nem.lényeg, csak kíváncsiság. Néhányszor kijelzett 4G ikont, az már azt jelenti, hogy forgalmazni is tudna rajta?
-
totron
addikt
-
törölt tag
válasz
domper2015 #129261 üzenetére
Sokat vagyok kint, innen a tapasztalat. VOLTE roaming nélkül ez nem csak olaszban lesz így egyenlőre.
-
totron
addikt
Jött az SMS megint, hogy cserélj SIM-et, 3G over leszen, 4G-n lehet csak netelni. EDGE esetén is kell SIM-csere vagy az működik ugyanúgy? Ha igen, az új kártyára is hordozódik a már lezárt net csomag?
-
törölt tag
A Wind pár éve egyesült a Tre (3) szolgáltatóval, de a hálózat minőségük egyáltalán nem olyan jó, olyan magyar Vodafone színvonalon működnek. 5G szinte mindenhol van nekik, de 95%-ban dss csak. A TIM és a Vodafone közösen csináljak kint már az 5G hálózat kiépítését és nem dss alapon szerencsére. Magyar számokkal az a gond kint, hogy nincs 3G, VOLTE roaming meg egyenlőre nem működik. Sajnos kuka a hangminőség sokszor. Az adatkapcsolat viszont jobb mint Magyarországon. Zsúfolt tengerparton is hozta a 100 feletti értékeket a TIM simán. Jelenleg 29 EUR-t fizetek korlátlan adat, hívás, 5G, 33 giga roaming+5giga Svájc, USA, Kanada roaming és 250 perc bármilyen nemzetközi hívásért mint mezei prepaid ügyfél.
-
törölt tag
válasz
domper2015 #129252 üzenetére
A Wind évek óta nem enged adatot a Telekomnak. Telecom Italia Mobile a legnagyobb szolgaltató, mint nálunk a Telekom. A Magyar Telekom legfőbb roaming partnere is egyben. Teljesen jó a hálózatuk, míg a Wind a harmadik szolgáltató csak. A Wind volt régen a Telenor legfőbb roaming partnere. A Vodafone meg adott. A TIM hálózatán soha semmi gondom nem volt még, minden működött. Később tőlük vettem az olasz számom is.
-
4Grider
nagyúr
válasz
domper2015 #129255 üzenetére
150 GB-os olcsó csomagokkal nem csodálkoznék rajta.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Simán előfordulhat, hogy a WindTre hálózata az adott helyen túlterhelt. Nyáron az ilyesmi egyáltalán nem ritka.
-
kchris78
veterán
válasz
Amikor látod hogy a melletted lévő turista sereg (vagy strand bármi) simán nyomkodja a telefont a tiéd meg alig tud megnyikkanni és fontos lenne valamit elküldeni, akkor kb felrobbansz.. Egyszerűen a Telekom irányába szar a sebesség valami gerincen. És azóta hogy olcsósitottak a roamingon azóta van 1 talán 2 szolgáltató ahol megy az adatkapcsolat a többin nem, max a hanghívások.. (gondolom kiemelt partnerek vannak minden országban ahol megvan a kölcsönös szerződés adatra)
-
domper2015
senior tag
Olaszországban a Telekom előfizetés számmal történő roaming nem túl acélos. A TIM hálózatán van 5G is, de a WindTre hálózatán nincs adatkapcsolat. A honlap szerint 2G/3G/4G, ebből a 2G a valós.
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest