Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
AlexDaywalkr #229918 üzenetére
Én simán rámennék ezekkel a feltételekkel egy Capturra/Kadjarra, dehát az előíteletek...
Ha a VAG kis suvjai (T-Roc/Arona/Kamiq), kielégítik a méretre vetített igényeket (katalógusadat szerint tudja a 400 litert pl, de azért élőben nem tűnik nagynak egy Kamiq csomagtere), akkor egy 1.0 TSI-vel szerintem nem lősz nagyon mellé.
Esetleg egy ASX, bár az nem tudom mennyire fogja tudni a 7 litert.
-
szebe
addikt
válasz
Sirandrish #229913 üzenetére
Gyorsvonat nem leszel, meg a klíma-elektromos ablak vonalon túl minden extrát meg kell becsülni, de ha nem rohad, annyira talán nem vész.
De én is inkább a fentebbi felsorolás felé húzok, nálunk Megane 3 lett.
-
szebe
addikt
válasz
Sirandrish #229905 üzenetére
Golf6 esetében nem lesz gond a rádióval, standard 1-2 DIN belemegy.
-
szebe
addikt
válasz
ParmaBoy #229597 üzenetére
Szerintem a 100 ló nem vészes, főleg hogy van valami 170nm 1500-tól, azzal a hétköznapokban bőven el lehet lenni. Gyorsvonat nyilván nem lesz, dehát melyik alsóközép volt az mondjuk 1.6 szívóval (amiket váltottak a literes turbók).
Azért a K-ban elférne egy ülésfűtés.
-
szebe
addikt
válasz
gyenesmartin #229588 üzenetére
6-os Golftól én azért egy picit fáznék.
Gyakorlatilag egy facelift 5-ös. Figyelni kell a rozsdára, emellett a motorpaletta se fest túl rózsás képet, és akkor ki tudja az akkori DSG-knek milyen a hírük.
Keretet nem írtál, de amennyiért egy épkézláb(nak tűnő) mk6 Golf megy, én valamelyik Toyota hibridre lőnék. -
szebe
addikt
válasz
gordonfreemN #229527 üzenetére
1. Sehogy
2. Hitel/lízing, esetleg céges is volt, majd onnan megvette magának -
szebe
addikt
válasz
Stylewars_kp #229331 üzenetére
Plusz infláció, tehát bőven többet. De az (új) autó sosem volt jó befektetés. Van akinek megér ennyit néhány (remélhetőleg) problémamentes év
-
szebe
addikt
válasz
lockdown90 #228867 üzenetére
Amíg nem az adblue-s, addig jó. Olajat kapjon időben (10k a 30k helyett). Beltér minőségre szoktak a csoportban leginkább panaszkodni (zörgések, nyöszörgések).
Renault topikban több infó lesz azért. -
szebe
addikt
válasz
hobizoli #228851 üzenetére
de ilyen melo mashol az ugy nez ki, hogy hagyd itt az autot es majd ranezunk...
Ezt "mezei" autószerelők is el tudják játszani. Odaviszed hogy kopog valami jobb elöl, aztán 2-3 hét. Az udvarban meg van 20 autó.
Meg asszem Berhidán állt rá egy szerviz a "legendás" pug/citrom hátsó hídra. Mész időpontra, régi ki, felújított be, mehetsz. Pár óra alatt megvannak.
-
szebe
addikt
válasz
gabro0 #228798 üzenetére
sok hirdetésben Executive-ként tüntetik fel, az amúgy alacsonyabb felszerelésű kocsit
Csak a szokásos.
Hirdetésben az összes Renauilt "Intens", az összes Opel "Cosmo" (és lehetne sorolni a többieket is), a valóságban meg...
Jobb esetben alvázszámról látható/lekérdezhető, rosszabb esetben legyél tisztában, hogy melyik felszereltséget mi "árulja el" (és nem alsóbb szint, rendelt extrával). -
szebe
addikt
válasz
z123456789 #228793 üzenetére
FR-V-re +1
Ebben a méretben és árban ami eszembe jut még (aztán majd a többiek írják ha ne) Multipla, Scenic2, Xsara Picasso
-
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #228531 üzenetére
Képesben sincs köszönet sokszor. Alaprajz néhány ritka esetet leszámítva luxus.
Autóról is olyan képeket raknak fel egyesek, hogy sírni támad kedvem. 45 fokban döntött kamera, utazásokon készült képek (ahol inkább a háttér a lényeg, meg belóg a fél család) amikkel a csoportban vagiznak stb. Aztán elmész megnézed, és mintha a kutya szájából rángatták volna elő.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #228507 üzenetére
Újra felrakott hirdetéssel újraindul vajon?
Vagy hirtelen megnő majd a regisztrációk száma -
szebe
addikt
válasz
Eugene Roe #228086 üzenetére
1-2 kivételtől eltekintve a közvetlen befecsit se kell démonizálni, bele kell kalkulálni a ~100 ezrenkénti tisztítást.
Attól még a levegő bejuttatásának módját nem tartom szerencsésnek keverni az üzemanyag bejuttatásának módjával.
-
szebe
addikt
válasz
Eugene Roe #228081 üzenetére
közvetlen befecskendezéses, nem szívó
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #227580 üzenetére
Mennyire kell az emelt hasmagasság?
Grand Scenic/Touran?Hátul 3 fő miatt elég szűk a választék, szerintem valamiből engedni kell
-
szebe
addikt
válasz
lockdown90 #227532 üzenetére
Nemtom', csak a szín miatt hoztam. Bár elvileg GR Sport csomagos, szóval magasabb felszereltségi szint.
-
szebe
addikt
válasz
realcamp #227313 üzenetére
Vannak AA kompatibilis, offline is használható navigációs appok.
Személy szerint vennék valami nagyon alap mobilnetes csomagot (ha még létezik olyan, ami a havi keret túllépése után csak lassít, az a legjobb), fillérekből megvan, és akkor kompromisszum nélkül használható. -
szebe
addikt
válasz
majnkopf #226998 üzenetére
Mehet a bmw, ha a vételárat még1x bármikor rá tudod locsolni
Keretbe beleférő Toyota hibrideken, meg mondjuk Jazz CVT-n kívül (ami szerintem némileg túlárazott) nem igazán jut eszembe semmi értelmes.
Accord esetleg(?), de ott is 20 éves autóról beszélünk, bármikor bármi előjöhet. -
szebe
addikt
válasz
hobizoli #226748 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy a tartalom, nem a “racionalitás” mentén készülnek.
Sturcz is beleül a szitává rohadt NC-be (meg ki tudja még mi baja lesz), de szépen lehet tolni kifele a videókat róla, pörög a nézettség, a kommentek, szponzorok…
Aztán hogy mennyi lesz a végösszeg, és abból miket lehetett volna venni, az más kérdés -
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #226705 üzenetére
Zoe ne akkubérlős konstrukció legyen. Nem tudom pontosan ez meddig tartott/hogy deríthető ki, de ezt szoktam még feljönni, mint negatívum
-
szebe
addikt
válasz
pepucs #226582 üzenetére
A nagyrésze bringaláncos CAXA, ami vagy rendbe van téve, vagy nem. Ha nincs, vagy nem igazolhatóan, akkor marad rád a dolog, és nem olcsó.
A szívó meg ritka, és általában fapad. Ha jön egy jobban felszerelt példány, az meg irreálisan drága. Na meg állítólag rozsdára is figyelni kell.
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz
OPiiPO #226370 üzenetére
Csak feltételezéseim vannak, de szerintem ez valami régebbi sztori lehet. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy esetleg a Ford mérnökök fejében is megfordulhatott ilyesmi az ezredforduló környékén, amiből aztán nem lett végül semmi.
Ez meg simán elterjedhet a közbeszédben úgy, ahogy. -
szebe
addikt
válasz
herrká #226361 üzenetére
A Ford fejlesztette ki, de valamiért félretette, a Toyota megvette, tökéletesítette, most a Ford vissza
Ez aranyos városi legenda lehet
Múltkor Winkler készített videót egy 1-es Priusról ( [link] ). Lassacskán 30 éve, hogy elindult a modell, akkor a fejlesztés ki tudja mióta mehetett... -
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #226291 üzenetére
Szerintem minél több pálcás 1gen Leaf
Hahu alapján ennyiért van még trio (ion, czero, miev), de kérdés hogy abba bele mered-e ültetni a családot
Meg van Zoe, ott nem tudom van-e még akkupara (akkubérléssel lehetett venni először), meg nem szereti az egyfázisú töltőt. -
szebe
addikt
válasz
Scofield007 #226264 üzenetére
Ár-évjárat-hengerűrtartalom elvárások kilőnek minden mást a Toyotán és a Mazdán kívül, pedig ahogy írják előttem, egy 1.5 TSI bőven jobb erre a felhasználásra.
A legjobb meg igazából egy dízel lenne.
-
szebe
addikt
válasz
TTAnonymous #226213 üzenetére
Ott az igényekből értelem szerűen vissza kell venni (vezetéstámogatás terén leginkább), de nagyjából ez a választék (valamit tuti kihagyok).
1.6 szívó - Focus3, Megane3, Auris/Corolla, Lancer
Civic 8/9gen 1.4/1.8
Olasz vonal - Bravo/Giulietta T-JetEzekből többnyire a dízel is vállalható, de az nyilván másik vonal.
-
szebe
addikt
válasz
BigBlackDog #226127 üzenetére
Trollkodik, már mióta
-
szebe
addikt
válasz
zolnagy #226053 üzenetére
Nem a konnektorosra gondolok, hanem a "simára".
Amúgy a konnektoros se rossz ötlet ha tudod tölteni, és a napi kisebb távokra kiadja. A 70 forintossal számolva is jobb számokat adhat, mint a belsőégésű, de erre érdemesebb felcsapni egy excel-t, ha komolyan gondolja az ember. -
szebe
addikt
válasz
dellfanboy #225892 üzenetére
számlát nem tudnak adni, nincs most náluk..
Vettem egy szett felnit, még haza se értem, a csávó már írt hogy küldjem az adataimat, mert küldené a számlát. Rendesen meglepődtem, hogy ezt így is lehet (vagy kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest