Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Studi #150740 üzenetére
Egy napig szar, ket hetig fura az automata, utana az a legkrialyabb dolog a foldon
at kell allni ra fejben, ha az megvan, onnantol meg a kezi valtoval torteno felesleges bohockodas lesz fura.
ha mindenkepp bele akarsz nyulni, ott a valtoful vagy a karon a +/-, nagy meneshez meg a kickdown. Mi kell meg?
-
válasz
Studi #150262 üzenetére
No, ez hasznos infó, köszönöm!
Igen, úgy gondolom, hogy kényelmes haladáshoz talán ez is megfelel, ráadásul a 308-ban/Focus-ban talán 1 generációval újabb konstrukció dohog.
(#150263) footy
Nyilván egy 1.6-ost nem kell annyira pörgetni, ha haladni akar az ember...
Mo. a bilibe lógó kezek országa. -
lenko
aktív tag
válasz
Studi #150096 üzenetére
Azzal a különbséggel, hogy belül prémium anyagok vannak a 7esben a 3-assal szemben.
A vitara anyaghasználat 100% ugyanaz, mint a swift.(#150093) m3tr0
Ti ennyire síkok vagytok?
Ki a k*rva anyja mondta, hogy ugyanaz? Az alap jegyek ugyan azok! Értetek magyarul? Nem hiszem....
Írjam németül vagy angolul? Más nyelvet sajnos nem tudok. -
Termi16
őstag
válasz
Studi #150004 üzenetére
Köszönöm a megerősitést mindenkinek.
Tudom, hogy a hirdetésben szereplő garancia egy plussz tétel, nem erről beszélek, de papiron minden autóra, használtra is kötelesek szavatolni, talán 1 évig? Magánszemély is. Én erre gondolok elsősorban.
Qru:
Értem én, de most ha egy alap képet akarok kapni a kocsiról, és én semennyire sem értek hozzá, akkor hova vigyem? Nekem ez egy jó kiindulási alap, aztán meglátjuk.BigBlackDog:
A Lineát is úgy vettem, hogy már az árral át akartak verni utólag, de nem hagytam magam.
Aztán véletlen első napon cserés lett a kuplung, de azt is megcsinálták, ingyen, meg a fék se volt tökéletes ,az is meg lett oldva. Nem volt egyszerű és a végén már a hátam középre sem kivántam őket, de végülis minden oké lett és egész jól jöttem ki belőle. -
Termi16
őstag
válasz
Studi #149997 üzenetére
Igen de ilyenkor mi van a fél\egy éves (?) garanciával?
Nyilván nem fogom tudni behajtani a külföldi tulajon, akitől papiron veszem, nekem az kellene, hogy adott esetben az itthoni kereskedőnél tudjak reklamálni.De lehet hogy félreértek valamit...
Azt mondták, hogy messzire nem hajlandóak elvinni átvizsgáltatni, de a környéken lehet. Mit ad isten, pont van Szigetszentmiklóson egy VW márkaszerviz... nem tudom, hogy emiatt is aggódjak, vagy végülis onnantól hogy van róla egy papirom, hogy milyen állapotban van, én jó vagyok? -
dj79
senior tag
válasz
Studi #145577 üzenetére
Nekem is keletkezett egy szép repedés kb egy hete a 14 éves autón. Örültem is neki, főként hogy azután lett rajta, hogy eladásra meghirdettem, de benne van az árban az új szélvédő. Ha egy ideig nem megy el, majd kicseréltetem, nem egy nagy összeg, viszont tuti lefotózom a régit a csere oka miatt. Amúgy láttam már olyat, hogy 100e alatt majdnem fátyolos lett a szélvédő, a tulaj sokat járt földúton és nem volt túl okos ablakmosások alkalmával.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Studi #145476 üzenetére
Ennek a közelében egyet sem látok...
És nem, akkor sem lesz körülötte több, ha a közelébe megyek
Ejj engem az érdekel, hogy vállalhatóan szar, vagy vállalhatatlanul?! Ha abból indulunk ki hogy ez tönkre tud menni az tönkre tud menni, akkor senki ne vegyen semmit, mert minden tönkre megy csak idő kérdése.
Esetleg egy kovács üllő amit tudok ajánlani...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest