- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
barnam_ #44797 üzenetére
ezt nem mondod komolyan! ez a rohelyes, akkor az egesz az ertelmet veszti. tegnap kiprobaltam a navfree-t, ma reggel unalomig begyakorolt utvonalon szepen, pontosan elvezetett, ETA-t is 2perc diffivel eltalalta. igaz, utvonaltervezesnel picit megallt a tudomany, de ugy 4-5mp utan rendben volt az is. One S-en, gyari FW-vel, S4-es procival
-
barnam_
nagyúr
válasz
Balinov #44793 üzenetére
Működik, csak pl. ha keresel egy utcát, nem írhatod be a keresőbe, hanem szépen átnézed az egész várost...
(#44785) TRob1: bocsánat hogy leszólom, de csak azért, mert nem tudja azt, amit elvárnék egy offline térképtől
(#44798) HollyBoni: Földutakra Navitel, benne van az összes turista út, és valószínűleg földutak is.
-
gatto_
senior tag
A forgatás úgy lenne a legjobb, ha felülbírálná a hardver kapcsolót mint a Quickpic. Ugyanis nekem le van tiltva az elforgatás, mert nem szeretem ha magától forog. Viszont ebben az esetben jó lenne. Vagy mondjuk álló módban adhatna kisebb képet ami elfér, fektetve meg nagyobbat. De határozattan javul, már-már tökéletes. És a webkamerák is egyből bejönnek, nem kell a kérdőjelre böködni.
-
xSide
őstag
válasz
gatto_ #44788 üzenetére
Na ez így már príma
Szinte minden javításra illetve kiegészítésre került, amit javasoltunk...
A legnagyobb probléma eddig az accelerometer beragadása volt.
Most már a lokalizáció is jobbnak mondható, bár az állóképes (mert már ez is forgatás függő) radar lehetne alapból az aktuális helyre optimalizált -
gatto_
senior tag
Megint frissült az időkép. Egyre jobb lesz. Már mozog a radar, és lehet állítgatni egy csomó dolgot.
-
HollyBoni
veterán
Locus-ban van turistatérkép, de átláthatatlan!
Pedig ez jelöli az utakat amerre menni akarok.
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44783 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy számodra, mert nekem pl. tökéletesen megfelel.
(#44784) Balinov :
A Maps-ról, a Locus-ról és a Navitel-ről egybegyúrva.(#44786) Aggregátor:
És persze az se igaz hogy úgy, ahogy eddig is... Legalábbis én nem tudtam elnevezni, 6ot menteni, ilyen jól átlátni...stb.
Itt az a legnagyobb gond hogy Neked nem jön be, ezért folyamat leszólod... Sztem meg jó, és jóval jobb mint volt a Labs részen (sokan mások is örülnek ennek a lehetőségnek, ami valszeg a későbbiekben még jobb lesz) -
HollyBoni
veterán
válasz
LordRajZoL #44774 üzenetére
Ebben segíthetnél, hogy tudok letölteni műholdas képeket? Elég bonyolult egy program.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #44770 üzenetére
Kérdés: Ki milyen sms-eket ment állandóan? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs (nekem nincsenek családi/baráti körben olyan emberek akik smseket mentenek)
Nekem az sms mindig arról szólt, hogy adott pillanatban akarok valamit közölni, vagy velem akarnak vmit, tehát x nap/hét/hónap/év elteltével teljesen aktualitásukat vesztették. Pl: Légyszi hozz 1 tejet meg 1 kenyeret... vagy: Boldog 30. szülinapot..., vagy vmi baromság szilveszterre... Meg hogy: ..csába, még mindig itt ülök, már több mint 1 órája várok erre a hülére... ilyesmik.
Amúgy pl. GoBackup is le tudja menteni az sms-eket, illetve van egy millió sms backup app a playen, de sztem mind max. időzítve tud, nem a "kapás" pillanatában.
(#44772) HollyBoni :
Csak felét?Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: #44661, #44677, #44690
Lehet jó lenne neked a Navitel navigáció is.
-
HollyBoni
veterán
Sikerült fél Budapest és környéke egyelőre.
Egyszer már kérdeztem, de akkor nem jött válasz. Valami olyan térkép kéne nekem, ami offline is tud műholdas nézetet. Fontos lenne, mert olyan helyen kéne navigálni ahol csak földutak vannak, térképen nincs jelölve egyik sem. Létezik ilyen andoridra?
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Olyat lehet állítani ICS alatt, hogy az app-ok automatikusan a 2., tehát bővítő SD kártyára menjenek, vagy ha nem, akkor a kézi áthelyezés történhet egyáltalán rá, vagy az is csak a gyárilag beépítettre?
Előre is köszi! -
gatto_
senior tag
Kérdés hogy a Nuance milyen stratégiát választ. Mivel a Swype a Nuance [tulajdonában] van, így nem tudhatjuk, hogy ezt a hangfelismerős dolgot házon belül akarja e tartani, vagy eladja másoknak is. Ebbe mi nem látunk bele, hogy melyik stratégiával tud nagyobbat szakítani. Személy szerint én jobban örülnék, ha bekerülne a Swiftkey-be a cucc.
-
HollyBoni
veterán
Most vettem észre, hogy a Maps-be "hivatalosan" is bekerült ez az offline térkép dolog. Eddig simán le tudtam menteni bármit, most csomó területre azt írja hogy nem érhető el.
Pl ha kijelölöm egész Budapestet azt írja nem érhető el... Ez miért van?
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #44760 üzenetére
Én össze is vetettem ezeket a dolgokat keleten, szabolcs megyében és érdekes eredmény született. A navteq térképek egyes települések esetében részletesebb mellékutakkal rendelkezik mint a topmap
sőt ha még a "fontosabb" földutakat is belevesszük akkor még jobban billen a mérleg a navteq irányába, topmap pl nem is nagyon tartalmazza azokat.
A főváros környéke már más tészta, ott a navteqben hiányzott körforgalom ami a topmapban megvolt.
(És újra megtapasztalom a főváros másik "ország" mint a keleti része szindrómát - még a navi térképekben is)
-
S e t h
nagyúr
Nem néztem, hogy az android 4.1-ben miként működik a hangfelismerés, magyar nyelv még nincs a támogatottak között, viszont a nuance már jó ideje készíti, fejleszti a maga programjait, nem is a goggle play alatt dobja piacra, hanem önállóan, szóval innen nekem kissé kérdéses, hogy más alkalmazásokkal más készítők képesek-e ezt valamilyen formában szintén megvalósítani, szkeptikus vagyok, pedig a swiftkey ütős lenne vele.
-
fatal`
titán
Az iGOt azért istenítik annyira, mert egyedül ahhoz van TopMap térkép, a TeleAtlas meg a Navteq Kelet-EUban hulladék.
-
S e t h
nagyúr
Hát én várom mikor lépnek a nuance részéről a hiba orvoslása végett, de addig a swiftkeyt használom, vhogy jobbnak tűnik nekem a prediktív "előrejelzése".
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nekem egy olyan alkalmazás kéne, ami biztonsági mentés készít az SMS-ekről. Az lenne a legjobb, ha mindezt automatikusan, de ne időközönként, mert lehet akkor is elbukok néhány SMS-t, az lenne a legjobb, ha új üzenet küldéskor és érkezéskor is mentene egyet, akkor tuti nem veszne el semmi. NEm hátrány, ha a korábbi mentéseket lehetne importálni, de az annyira nem szempont csak menteni tudjon üzenetenként...
-
cris78
őstag
Sziasztok! Hogy tudom úgy szinkronizálni a google naptáramat a telefon naptárommal, hogy muttasa telefonon a névnapokat és az ünnepnapokat a telefon naptár?
-
Deck
titán
Tudtok olyan appot, hogy ha ismeretlen szám hív akkor is kiírja a számát?
-
porse
őstag
Fent van pár napja a swype beta tényleg király, bár a swype része inkább, nem nagyon diktálok bele, csak kipróbáltam. Előtte slideit volt, de nagyon hiányos a swypehoz képest. De örülnék pár skinnek rá.
-
zozyk
addikt
Megvettem a Titanium Backup PRO Key ★ root programot,de az SGS 3 helyhiányra panaszkodik,ha telepíteném magát a programot : Titanium Backup ★ root
Valami ötlet?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Van olyan PC-s program amivel egy sms backup&restore állomány sms-eit emberi formában .txt formátumban ki tudom menteni mondjuk adott szám/név(jegy)enként egyben, vagy akár külön küldött-fogadott thread-eket?
-
draco31
veterán
Van olyan program, ami kezeli a jelszóval védett .rar fájlokat?
-
ncc1701
veterán
válasz
gipsztigris #44730 üzenetére
Részemről 5 éve vettem egy garmint,igaz anno volt 50-60e. Jól tervez, és mai napig van hozzá térkép frissítés.
-
csmat
senior tag
válasz
zho-lee #44731 üzenetére
Hát a motonavot még egy régebbi telefonnal próbáltam, nem tudom most honnanlehetne megszerezni, meg szerintem warez téma, ami itt ugye tilos
Azt hiszem sygic-nek van írva, de a play keresőben megtalálod, illetve ha beírod h navi, egy csómót fel fog adni, legtöbbnek van próbaverziója, lehet próbálgatni
Egyébként én szeretem, a sygic-et, de egy időben itthon mindig lefagyasztotta a telefont, külföldön semmi baja nem volt. -
harcikoca
senior tag
Lett egy androidos telóm. Beléptem a g-mailes címemmel, és mikor elkakartam küldeni egy sms-t, a névlistám televolt e-mail címekkel amik a g-mailomban is megtalálhatók. Miért kerülnek oda, és hogy tudom beállítani, hogy ne tegye be őket, és hogy lehetne egyáltalán kijelentkezni a g-mailomból?
-
zho-lee
addikt
Bocsi, de sygnic, vagy sygic?
Nem okoskodni szeretnék, csak nem ismerem..
Pl a motonav-ot honnan lehet beszerezni?
A route66-ot is megtaláltam, free a marketen, de az első vélemény szerint megéri azt az 50 eurót, mert élettertam frissítés..
Elkezdett érdekelni a navi telefonnal, tudsz segíteni?Ami egyszerű, gyors, magyar..
Zoli
-
gipsztigris
addikt
Arról, hogy miért istenítik, nem tudok beszélni! Nagyon sok negatív tapasztalatom van az iGO különböző változataival is, de a többiekkel még több.
Itt nem a külső jegyeket kell vizsgálni, (hogy melyik néz ki jobban, vagy rosszabbul) hanem az alapvető tervezési képességeit a programnak. A kezelhetőséget, a használt térkép állományt, a testre szabhatóságot, a kiegészítő funkciókat.
És ezek tekintetében messze lekörözi még a Navigont is, nem hogy a Sygic-et. Ettől függetlenül biztosan vannak akik ellenvéleménnyel vannak, de ez az én véleményem. -
SG3rg0
őstag
Ha valakinek vírusirtó kell.
G Data MobileSecurity for Android Free 1 Year
[link] -
csmat
senior tag
válasz
gipsztigris #44725 üzenetére
Én szerettem az igo-t, de nem értem, miért istenítik annyian.. (nem akarok senkit megsérteni)
annyi sok jó navi van már, amik szerintem lekőrözik az igo-t. (sygnic, navigon route66, stb)
Egyébként ha jól tudom a motonav az igo egyik változata nem? -
gipsztigris
addikt
válasz
Tesztelo.hu #44724 üzenetére
Ha még vagy száz évig fogja a Google fejleszteni a navi alkalmazását, (és eközben az NNG pedig semmit sem csinál) akkor talán meg fogja közelíteni az GoogleMaps az iGO képességeit.....szerintem.
Most nem konkrétan az Androidos iGO-ra gondolok (bár az is a maga butított formájában is fényévekkel jobb, mint a GMaps), hanem a Primo képességeire gondolok. -
Tesztelo.hu
senior tag
Valamikor kora tavasszal olvastam itt, hogy elvileg tesztelik az Igo androidos, később majd hivatalosan is megjelenő verzióját. Azóta sehol semmi... Most, hogy a Google Maps egyre jobban támogatja az offline használatot, egyre kisebb esélyt látok arra, hogy valaha lesz megvehető Igo Androidra, de ne legyen igazam...
-
VD
őstag
Mai játék ajánló:
Strikefleet Omega
Ingyenes (De van lehetőség vásárolni extrákat, ergó inkább Freemium)
[link]Űrhajós Tower Defense. Eszméletlen látványos és addiktív cucc!
-
mr.nagy
tag
Valaki árulja el, mi ebben a jó a felhasználónak?
Adatforgalmat generál a program, hogy elküldje a szerverre az adatokat ez pedig pénzbe kerül. Bele mentem egy kátyúba ami tönkreteheti a kocsit. És mit kapok érte?
A program készítő persze az adatbázist feltudja használni több mindenre.
-
chab7
addikt
Egy full magyar alkalmazás. Nem csak a fejlesztő, de a felhasználási terület is kishazánk terméke
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #44714 üzenetére
Mire gondolsz? A webes maps-on lévő térképrészletre??? Balra ott a kis láncszem (link) arra katt, majd az ott lévő linket illeszted be (vagy küldd el vkinek)
Vagy az új funkcióra a droidos mapson? Menü gomb majd Legyen elérhető offline.(Gondolom az előbbit szeretted volna tudni
)
-
Viper26
nagyúr
-
randras
veterán
Helló,
SMS-ek kezelésére tudtok valami alternatívát? Rengeteg SMS-t fogadok és küldök, fontos lenne a rendszerezés, akár címkézés és mappába rendezés szintjén is, keresővel, ilyesmik.
-
xSide
őstag
válasz
draco31 #44700 üzenetére
Attól függ mit takarítottál
Programok tisztitása, Rendszer tisztítás, Hibakeresés szóval mindent...
Ha nem új a romod és nem szoktál cleaner progikkal takaritani akkor csak a play miatt kellett volna több 10 megányi lomot találni és ez csak egy progi!
Kéthetente használom igaz a fizetőset (400 ft) ilyenkor összesen 40-50 megát szabadít fel!
A Sd elnevezés ne tévesszen meg, mert nem csak ott van segítségre -
CHIPman
nagyúr
Nem pécsi vagyok, de a körforgalmakat ismerem, viszont most nem ugrik be sehogy.
Más:
Valaki próbálta már, hogy 10-nél több részletet is lehet-e menteni? 5mbites nettel megőszülök, míg sikerülne, akkorák ezek a részletek.(#44699) TRob1: Ez az, hogy nem lehet, mert amekkora nagyításon engedné a mentést, azon vagy belelóg boszniába, vagy a 90-95%-a a területnek megegyezik a már lementett négyzetével...
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44704 üzenetére
Pedig nem sok Lidl van körforgalom mellett.
Úgy meg főleg nem ha az is oda van írva hogy Maléter Pál u. meg Lahti u.
-
csmat
senior tag
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Fenn van a sygnic, az is jelez a fix traffipaxnál, windos-os alapokon nyugvó igo-t is ismerem, de olyan kéne mint pl: trafipax jelző ami a hivatalos oldalakról szedi le a listát hogy hol van /lesz trafi.
Ezt találtam még, csak nehezen tudom frissíteni az adatbázisát.
Erre meg kíváncsi vagyok h lesz e Magyarországra is és hogy fog mukodni
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest