- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
Deck
titán
Megtudná valaki mondani ez mire jó? [link]
-
szildavid
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna erről az időjárás programról valami információt?
Magyar e?
Ez olyan mint ami az iphon-on is van alapból?
Ez is tudja a magyar településeket?
Köszi a válaszokat!
[link] -
atila4
senior tag
Masnak nincs olyan problema, hogy a play letolti az alkalmazast, de nem telepiti...
-
zho-lee
addikt
Bocsi a kérdésért, nagyon régen volt már szó erről, csak hátha van új tapasztalat:
olyan vicces alkalmazást keresek, ami elváltoztatja a hangot hívásközben..
Általában eléggé viccesre, öregembernek, vagy kislánynak modulálja valamilyen szinten..
Meg esetleg betesz hívás közben valamilyen háttérzajt, strand, focimeccs..
Poén lenne, ha keres a főnök munkaközben, és én mondjuk a "strandról" válaszolnék..Kizárólag ilyen humoros alkalmazás van androidra?
A playon csak olyanokat találok, amik szimplán felveszik ezeket a hangokat, de hívás közben nem funkcionál.
Ismer esetleg ilyet valaki?Köszi a segítséget!
-
JulesC
tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45380 üzenetére
Ha bemész az alkalmazások kezelésébe (legalábbis CM7-en), és megnyitsz egy alkalmazásnak a rendszer adatait, akkor legörgetve látod a jogosultságait. Ha szimplán ráböksz a szövegre, akkor azt látod, h áthúzza azt. Így megvonja az adott jogot. Ezt eddig sehol nem láttam leírva, véletlenül jöttem rá, h tud ilyet (vagyis a CM menüben láttam, h lehet aktiválni a jogosultság kezelést, de egy árva szóval nem írta senki sehol, hogy hogyan lehet ténylegesen menedzselni).
-
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45371 üzenetére
PDroid.
Cyanogen romokhoz elérhető (adott romhoz keresd a rom topikjában a patch-et), teljes jogosultság kezelést tud, bizonyos adatoknál elérhető az is, h nem csak szimplán letiltja, hanem random adatokkal "böki ki az app szemét".
Viszont ezt saját tapasztalatból mondva csak friss romra tudod felrakni minden más app telepítése előtt. Különben FC-zik az összes app.
Meg amúgy ha már cyanogen alatt vagy, akkor azok a romok alapból is tudnak jogosultságot kezelni, talán még részletesebben - olyan jogokra is kiterjedően, ami a PDroid-ban meg se jelenik (vagy csak csoportosítva talán?). PDroid előnye továbbá a random és előre beállított fake adatok közlése, a CM primitív megoldása csak deaktiválni tud.(#45372) Polllen
Tűzfal nem megoldás.
És ha továbbra is szeretném használni a programot, ha mondjuk nem csak egy sima offline programról van szó? Akkor a tűzfal pont nem segít. -
VD
őstag
Napi játékajánló:
Dead Trigger
Fizetős, de kemény 225ft most
[link]A Shadowgun készítőinek új FPS játéka. Zombi mészárlás eszméletlen grafikával!
-
St3ven
addikt
válasz
vgyuri #45352 üzenetére
Köszi, de ezeket a fagyasztásos megoldásokat csak a rootolt telómon tudom alkalmazni (amelyiket már nem is igen használom), és én inkább app nélkül szoktam megoldani, úgy, hogy Root Explorer-ben átnevezem a kérdéses alkalmazás apk-ját ap-ra.
Az igazán lényeges az lenne, hogy az új, rootolatlan telómon is megoldjam a Maps-problémát, de szerintem ez nem fog menni root nélkül.
Mondjuk most pl. az 5. teljes napot bírta végig az Y200-om (és még 15%-on áll), szóval egyelőre azt hiszem, nincs miért aggódnom.
-
Sziasztok!
CS 1.6, Quake 3 és hasonlók vannak Androidra? CS-ből csak egy nagyon régi próbálkozást találtam, ami nem az igazi.
-
bence007
tag
darvinya és Polllen köszönöm a segítségetek!Remélem megoldódik a probléma!
-
Nincs valami app ami a játékok által kért jogosultságokat mégsem adja meg neki, csak úgy "lebegtetni" neki, hogy adtam, de mégsem, mert kétlem, hogy 1-1 játékhoz nagyon kellenének contactok, meg sms és társai...
-
bence007
tag
Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő topikba írok de nem találtam sehol megoldást a problémámra!
A következő a hiba:
A telefont ébren tartja egy bizonyos NetworkLocationLocator nevű google szolgáltatás!Ezt a betterbatterystat program mutatta meg!
Vkinek esetleg tippje mit lehetne ezzel kezdeni?Honnan tudom meg melyik program használja ezt?
A készülék egy Galaxy Note! -
tbalint3
tag
Hello,
[Ez] az alkalmazás rendesen működik Samsung Galaxy S2-n? És ez az engedély mihez kell: Read phone state and identity ?
Köszönöm. -
Viper26
nagyúr
Valaki használja a Lapse it appot?Nálam pár perc után leáll a képek készítése vele.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
-
Deck
titán
Létezik olyan app androidon ami minden féle fórumot kezel? Gondolok arra, hogy a prohardvert is meg xda-t stb..
Vagy nincs ilyen?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
desirehd #45336 üzenetére
Nem csak a magok száma és az órajel számít. Egészen más felépítésű proc. van egy netbookban és egy mobilban... Ettől függetlenül én sem látom lehetetlennek, hogy van ilyen app vagy megcsinálják. Víruskereső is van Androidra, egy ilyen app pedig ehhez hasonlóan működik. Max. eltart egy ideig az első indexelés.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
cintula187 #45349 üzenetére
Az egyik a kártyának a regisztrációs sms-e
Google mindig küld egy ilyet új kártyánál. Gondolom igy teszteli kártyát hogy valós e -
air
nagyúr
-
Cartman023
aktív tag
válasz
_stick_ #45348 üzenetére
A fentebb említett badass battery moitor elég jó.
-
cintula187
addikt
Megvolt első bankkártyás vásárlásom playről. Badass icon pack 225huf
De két sms jött a banktól. 0,98USD -ről
Olvastam hogy van kártya reg díjuk de ez más lesz.Az egyik üzenetben:
0,98USD
google.com/ch
google +gsam labs
google.com/chmásik üzenet
1usd
google.com/ch
google.google.com/ch -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami kiírja, hogy a legutóbbi töltés óta, melyik alkalmazás mennyit evett az aksiból? Olyasmire gondolok, mint a gyári, csak részletesebb. -
rap1983
csendes tag
válasz
KaiotEch #45346 üzenetére
..nem romot hanem maga 2.3.3-ra visszatenni, mert azt hittem abba a normál fekvő vastag akkukijelző van és reálisat mutat, mert ez a vékony magas álló szart mutat és jópár widgettel ellenőriztem ezt, de mivel nem akarok widgetet használni ami nézi az aksit (mert fogyasztja az akkumulátort egyfolytába) igy visszatenném a 2.3.6-ot mert az többet tud, ennyi
-
St3ven
addikt
válasz
stefi68 #45338 üzenetére
Mondjuk olyan szempontból érdekes a kérdés, hogy ugyan a szóban forgó telót kb. csak és kizárólag wifi-hotspotként használom, így 1-2 óra alatt lemerül amúgy is, viszont az új, rootolatlan Huawei Ascend Y200-omon gyárilag fent van a Maps, amit még egyszer sem indítottam el, mégis folyamatosan fut a háttérben, szóval talán jó lenne valamit kezdeni vele.
szerk.:
Egyébként nekem nem is a felélesztésekért felelős a Maps - a TV24-gyel elentétben, ami egy óra alatt 51x ébresztette fel a telót, a Maps egyszer sem -, hanem a szenzorhasználatnak csap oda az uptime 100%-ában, ami gondolom elég sokat fogyaszthat. -
rap1983
csendes tag
cseréltem a barátommal, neki is ace van csak kártya függelten, azt mondta odaadja nyugodtan, na mondom akkor kezdjünk telepiteni rá, erre ezt irja ki, felrobbanok: a telefon biztonsági okokból úgy van beállitva hogy blokkolja a nem az android marketről származó alkalmazások telepitését! EZ mi ez?? Ez meg hogy? Ezzel mit lehet ilyenkor csinálni???
-
-HajTömeg-
őstag
Milyen chat alkalmazást ajánlanátok?
-
St3ven
addikt
A múlt héten (nyaralás miatt) feltettem a Google Maps-et.
Azóta a beépített akkuhasználati statisztika szerint és a Badass Battery Monitor szerint is 98-100%-ban (!) a Maps felelős az akksimerülésért, úgy, hogy egy hete nem volt elindítva.
Ez most komoly?!
-
xSide
őstag
válasz
jackbacsi87 #45325 üzenetére
Persze, ugye mielőtt felrakok egy új romot backup-ot csinálok az utolsó használtról...
Mikor felrakom az újat reboot system, bogarászok benne, újraindítom recoveryből a restore résznél kiválasztom csak a data-t és kész is
Általában romot tesztelés miatt cserélek mikor kijön valami új, de megvan a bevált és annak teljes visszaállítása reco-ból történik szintén pár perc alatt... -
cris78
őstag
Ha már rádió akkor itt az én kedvencem.
[link] -
dokee78
félisten
Hát ez a Tume in Radio jól nyomja,hamar lekapta a 200MB-os netem.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
darvinya #45324 üzenetére
"Csak" Taskert ismerem kicsit közelebbről, "csodafegyvert" én se tudok.
De Tasker biztosan tudja ezt, főleg, h ezeknél a progiknál nem elég akkor bekapcsolni a netet, mikor elindítod. Még előtte kell. Vagyis alternatív parancsikon kell hozzá, ami egy scriptet futtat és csak utolsó lépésben indítja a programot.
Én arra hívtam fel a figyelmet, h Taskert én drágálom, ha amúgy más funkcionalitása nem érdekes. -
Teasüti
nagyúr
válasz
KaiotEch #45321 üzenetére
Avast Mobile Security-nek az Anti-Theft része ugyan nem számítógépen, hanem sms-ben kommunikál, de a legjobb ilyen program.
Amúgy amelyik proginak ilyen jogosultságai vannak már, h telefont töröl (többek közt), ott vagy szemet hunysz az ilyen aggályaid felett és elhiszed a Privacy Policy-ban és a Terms of Service-ben foglaltakat, vagy veszel egy érzéken búcsút ettől az ötlettől.
(#45318) darvinya
Tasker ágyúval verébre, ha csak erre kell.Főleg hogy nem a budget árú app-ok közé tartozik.
-
válasz
#40993792 #45316 üzenetére
Aha ez jónak tűnik csak 1 bibi van. Mivel netes, és kér minden jogosultságot, így a fejlesztők is hozzáférhetnek mindenhez a te tudtod nélkül és azért szerintem ahhoz szerintem semmi köze egyiküknek sem, hogy sms-t kaptál a fizetésedről.
És ehhez gondolom állandó wifi kell. Vagy küldhető rá sms ami bekapcsolja?
-
dokee78
félisten
válasz
atila4 #45306 üzenetére
Az Instagram,nem képvágásra és szerkesztésre lett kitalálva.
Ráadásul a méretből is sokat levesz.Olvasd át az első hozzászólásában található cikkeket.
-
defymoto
senior tag
Üdv! tudtok olyan programot, amivel számítógépen keresztül meg lehet nézni hogy merre van a telefon és le is lehet törölni róla az adatokat?
előre is köszönöm a választ -
hercsi
tag
válasz
hercsi #45198 üzenetére
Erre továbbra sincs senkinek ötlete
?
"Sziasztok!
Létezik olyan szoft 'droidra, mint a Symbianra volt a SmartConnect?
(Fel lehet venni kül. internetre kapcsolódási módokat (wi-fi hálózatok, mobilnet) amiknek prioritást adva a szoft végigcsekkolja, hogy mi elérhető majd az első elérhetőhöz csatlakozik ha vmilyen alkalmazás azt igényli.)
Üdv és előre is köszi az infót ,
hercsi"Más: milyen app-al lehet az alkalmazások adat- és GPS kapcsolatát intelligens működésre bírni? Gondolok ez alatt arra, hogy ne kelljen mindig ki-be kapcsolagatni a 3G-t / Wi-Fi-t / GPS-t, ha éppen netezni szeretnék v. útvonalat tervezni.
Létezik erre vmi jóféle app?
-
cintula187
addikt
Hi!
Hogy lehet ill. be lehet e állítani youtube on, hogy kikapcsolt képernyővel is folytatódjon a lejátszás?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #45301 üzenetére
Köszi, ezt is megnézem, ha jó áron van, meg is veszem.
Mióta új romra költöztem, azóta Tasker és a Minimalistic Text csak vergődik vmiért (igaz belefutottam egy-két végtelen ciklusba is időközben) és az egész telefont visszafogják. Néha még a hívást is alig tudom felvenni.
-
válasz
atila4 #45302 üzenetére
Nincs abszolút győztes, képvágásra nekem elég a ES File Explorer, ha a színekkel és a kontraszton is változtatni szeretnék, akkor a PicSay.
A komolyabbak internet kapcsolatot igényelnek, mert egy szerveren végzik el az átalakításokat. Az Adobe Photoshop Express se rossz, csak az a bajom vele, hogy csak a kamera mappából hajlandó dolgozni.
Igényesebb fénykép korrigálásokat továbbra is PC kell megoldani. -
R19
senior tag
Ha valakinek gondja van a GPS kapcsolódási sebességével - lassúságával - annak ajánlom a FasterFix appot.
Mindenféle net elérés nélkül kb. 30 másodperc alatt talál fixet, a korábbi 4,5-5 perc helyett!Root szükséges a használatához.
-
atila4
senior tag
Melyik a legjobb képszerkesztő app?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest