- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.
-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...
nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
[w]
őstag
válasz
atillaahun #37686 üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
[w]
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem. nemrégen költöztem Nokia-ról androidra és hát ilyenkor jön az, hogy a meglévő számokat át kellene tenni az új telóba.
első körben a nokiáról sim-re másoltam a számokat, majd be androidba.igen ám, de így minden számból kettő lett, ráadásul a SIM-ről szeretném majd a sok szarságot törölni, hogy kizárólag a telefonban legyenek az infók.
na mármost erre önerőből képtelen vagyok. nem találok megoldást az adatok átmozgatására vagy akármi.
keresek olyan pc-s programot is, amivel a gépre csatlakoztatott telefon belső, saját telefonkönyvét elérhetem, hogy rosszabb esetben direktben oda vigyem fel a kontaktokat.
van valami ötletetek, javaslatotok?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest