- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Üdv, szerintetek mi a nyavaja baja lehet Facebook for Android alkalmazásnak (1.9.6)?
Csak az üzenőfal jön be, de az is képek nélkül, ha bármi másra megyek Connection lost ezt irja ki.. Mit lehet ilyenkor kezdeni?
Előre is köszi -
Deck
titán
Aki használ Cyanogenmod-ot elmondaná a véleményét róla?
-
Tosee
őstag
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
Szia!
Megoldható!
Nekem az egyetlen bajom a freemail-el, hogy nincs smtp szervere! Nekem viszont szükségem lett volna rá, mert a szolgáltatóm smtp szerveréhez csak saját hálózatáról férek hozzá (mobilnettel már nem)! Így arra a döntésre jutottam, hogy csinálok magamnak egy gmailes címet majd a levelezésemet átköltöztetem arra!1. Regisztráltam magamnak egy gmail-es fiókot
2. PC-n elindítottam a Thunderbird levelezőklienst és beállítottam a freemail-es mellé az újonan regisztrált gmailes címet is, IMAP kapcsolattal!
3. Thunderbirden belül navigálj a freemailes fiók beérkezett üzeneteihez, majd shift+end el jelöld ki az összes levelet, ezek után jobb klikk az egyik mail-en, és válaszd az áthelyezés menüpontot, majd add meg melyik fiók melyik mappájába helyezze át a leveleket (értelem szerűen az új gmailes cím beérkezett üzenetek mappájába)!Ha mindent jól csináltál (tehát imap kapcsolatra állítottad a gmail bejövő kiszolgálóját) akkor az áthelyezés után az összes freemail-es levelet feltölti a google szerverére, és így már a gmail weboldaláról is elérhetőek a levelek! A szinkronizálás / feltöltés eltarthat egy ideig a levelek nagyságától és a feltöltési sebességedtől függően! Személy szerint nem bántam meg a váltást, nagyon jól testre szabható, és a spam szűrő is kiváló!
-
oli.98
tag
Sziasztok!
Cseh turistautak térképeket honnan tudok letölteni a locushoz?
-
Oldman2
nagyúr
Egy ismerősömnek van egy kb. 30e HUF értékű Androidos Tabletje (csak érzékeltetvén, hogy nem egy Galaxy Tab-ról van szó).
Anno a készüléken keresztül hozott létre egy új Google fiókot, aminek a jelszavát mostanra simán elfelejtette. Mivel nem a webes felületen csinálta ezt meg, a különféle biztonsági beállítások elmaradtak (másodlagos emailcím, telefonszám, biztonsági kérdés stb).
A készülék és az applikációk mennek simán, mert azok a jelszót megjegyezték, de most feltelepítette a Google Reader-t és mivel jelszó ohne, nem tudta azt beüzemelni.
Hogy a fenébe tudnánk kideríteni a fiókja jelszavát? Állítólag sehová nincs se felírva, se böngészőben elmentve a jelszó. Fő a biztonság. :-)
A Google Support (vélhetően amiatt, hogy ők úgy látják simán használja a fiókot, eddig nemigen segített)... :-(
Valami ötlet esetleg?
-
válasz
petakpa1 #45682 üzenetére
A készülékeden van más email alkalmazás is, ha nincs, akkor is van más alternatíva, töltesz le egyet és beállítod a freemail fiókodat. Nem kell feltétlenül nélkülözni! Vagy a bejövő leveleidet átirányítod az új fiókodba, a címjegyzéket is ki lehet menteni (exportálni) a freemailből.
-
petakpa1
őstag
nincs rossz véleményem a google-ről, csak szimplán nem akarom használni a google.com os mailcímet mert nekem jó a freemail-es is
ezt a szinkronizálást is szeretném elkerülni, valahogy azt szeretném, hogyha a kontaktjaim (nevek, számok, email címek) magában a telómban lennének eltárolva.
amúgy már csináltam egy gmail-es emailt, és amióta beállítottam a telóban működik a Play illetve a térkép is. Play-ből már le is töltöttem a viber-t
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
-
válasz
Polllen #45680 üzenetére
Google, Chrome, Gmail, Goole Play, Android ezek szerelmesek egymásba!
Persze, hogy más multicég levelező rendszere is működik, de ha nem akar az ember bonyodalmakat, akkor célszerű a google alkalmazásokat előnybe részesíteni. Nem kötelező, de, Gmail fiók nélkül nem tudod használni a Goole Play áruházat.
Sajnos ez van! -
stefi68
addikt
Más....
Dolphin Browser HD-t (v8.5.1) használ valaki?
Nem működik a gesztusvezérlés. Régebbi verzióban jó volt. Próbáltam a RootRulez által magyarítottat és az eredetit is de ugyanaz.
Konfigurálásnál elfogadja a gesztust, ellenőrzésnél is rendben találja, de éles használatkor nem csinál rá semmit, azaz kiírja hogy próbáljam újraPedig ez tetszett benne a legjobban: ugrás az oldal aljára, tetejére, stb.
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #45662 üzenetére
Hát igen, de a közelségérzékelőnek abban van szerepe ez esetben, ha tokba rakod v. lefordítod akkor engedi alvóba menni.
Egyébként most nézve felületesen olvastam el az eredeti kérést. A kolléga azt írta, hogy olyan programot keres ami érzékeli hogy nézed a telefont.
Ez meg egy olyan ami érzékeli hogy a kezedben van. Tehát asztalra lerakva nem működik a dolog, ha csak nem mozog az asztal, pl. járművön utazva. -
cettlee
őstag
üdv!
emlitett itt vki bizonyos Air droid alkalmazást, ez mennyivel tud többet a Kies Air-nél?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45673 üzenetére
Csak OperaMobil tudja használni a FP-t, de csak akkor ha be van kapcsolva.
-
válasz
petakpa1 #45671 üzenetére
"max nem használom majd semmire"
Ezzel tudod majd szinkronizálni a telefonkönyvet, naptáradat ill. a Google Playnek is szüksége lesz rá.
Ha ennyire rossz véleménnyel vagy a Google-ról, akkor kár volt androidos készüléket venned.
A leveleidet valóban átirányíthatod a gmailre.atillaahun
Na ezt nem tudom! -
Draken
őstag
sziasztok
olyan programot keresnék amivel tudom hallgatni 1-2kedvenc netrádiómat
-
Bavid
senior tag
válasz
petakpa1 #45667 üzenetére
Mert az android mögött 90%-ban a google áll.
Mindenképp kelleni fog egy gmail fiók, nélküle kb használhatatlan a teló, nem tudsz letölteni a marketból stb. De hidd el megéri gmail-freemail köszönőviszonyban nincs egymással. (Nem is értem hogy bírják ki egyesek a freemail-el-no offense.)
-
petakpa1
őstag
Most üzemelem be első okostelefonomat (Experia S). Mindeáron egy gmail fiókot akar regisztráltatni vele, de nekem nincs olyan. emailezéshze beállítottam a jó öreg freemailes fiókomat, az tökéletesen működik.
Számos alkalmazás pl google térkép sípul, hogy min 1 gmail-es fiókot be kell állítanom? Miért van ez, ha nincs gmail-es fiókom, nem fog teljeskörűen működni a teló???
-
benfolds
őstag
Sziasztok! Nem tudja valaki, megoldható call meter 3g-ben valahogy, hogy ne számolja a viberes hívásokat, vagy marad a hívás utáni törlés?
-
válasz
atillaahun #45649 üzenetére
A legutóbbi Adobe Falsh Player 11.1.111.10-el nekem viszi az Opera Mobil az Indavideókat, igaz, hogy brutál sok memóriát emészt fel, de lejátssza. ( SE Xperia Mini Gingerbread )
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #45663 üzenetére
Én ha megnyitok egy Flashvideót az Opera Mobile-ban akkor kilép az Opera.
-
petipetya
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #45658 üzenetére
youtube videót elsősorban nem flash playerrel játssza le, és asszem az indavideót is viszi anélkül, meg a vimeo-n is.
-
darvinya
titán
válasz
Mp4-es szabvány a lapokon (pl: Youtobe).
Ha ilyen formátumba lett feltöltve azt közvetlenül lehet lejátszani.
Ha mondjuk avi -ban lett feltöltve azt nem lehet annélkül lejátszani a lapon, hogy le ne töltsük egyett lejátszónak vagy nem konvertáljuk.
És itt jön a képbe a flashplayer ami a konvertáló szerepet játsza.r3dsnake
Total Commander + FTP vagy LAN plugin
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kipróbáltam, de nagyon csúnyán néz ki táblán. Most airdroidolok, amíg nem találok kényelmesebb/jobb megoldást. Lehet hogy belövök egy samba klienst a táblán és nasról lehúzom, ami kell.
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #45656 üzenetére
Ezt most sajnos nem értem. Igazából már az előzőt se értettem, azért írtam a nem mondod komolyan-t.
Szóval akkor neked megy Opera-val az Indavideo?
Mert nekem egyik se, viszont kolléga írta előbb, hogy neki meg igen.
Bár közbe néztem én is más portálokat, pl Youtube, meg Yahoo, azokat vitte.
Nem értem mi lehet a gond.(#45657) r3dsnake
ES Explorer sem vált be akkor? -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #45653 üzenetére
Akkor mivel magyarázod, hogy felül megjelenik a felírat a flashplayer-re és ami mp4-el töltenek fel annál nincs és lejátsza.
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #45633 üzenetére
Ezzel egyetértek, könnyű használni, gyors, és mivel nem csúcs-androidom volt, hanem olyan, amivel sakkozni kellett állandóan, hogy maradjon memória..
De a mostanin is szerintem jobb (SE LWW)Bármikor kiüritem az előzményeket, a letöltéseket, bezárom a felesleges további lapokat..
A Chrome-ban még nem találtam ezeket, a lapok bezárása meg vagy sikerül, vagy nem.Nem beszélve arról, hogy a címsorban a sárga csillagra bökve a cím menthető gyorsindítónak, vagy az asztalra kiteszi a next. Onnantól kezdve csak rákatt, és az oldal nyílik..
+1 Opera mini next
szerk: (#45647) blackgabi: nekem ilyen nincs (kilépés, ürítés)... tegnap töltöttem le a marketből, de ez még nem 2.2.1, hanem 1.8 meg egy csomó szám még..
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
K9 mailben exchange-n keresztul lehet naptarat es nevjegyeket szinkronizalni?
Sajnos samu a note ICS-ben kivette azt az opciot, h nev beallitasa&igy a levelek az ID-val mennek el:/
Persze, ha van k9-n kivul is vmi jo mail app, az is johet!
-
darvinya
titán
válasz
Valamelyik video flash alapú avval van gond.
-
fdisk
őstag
válasz
Nekem lejátssza.
Retro reklámok 1972-1976-ot próbáltam,és ok. -
atillaahun
veterán
Nektek az Opera Mobile Flash-el viszi Most az Indavideókat?
Legutóbb még ment, de most el se kezdi őket. Matattak rajta valamit az utolsó frissítéssel, vagy nálam van a hiba? -
blackgabi
csendes tag
google chrome 2.2.1. en
-
blackgabi
csendes tag
Google Chrome apk
mükszik és nem csak a legfrissebb androidon [link]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az állandó kérdés: Időjárás alkalmazások.
http://divany.hu/eletmod/2012/07/07/12_1_alkalmazas_ami_megjosolja_az_idojarast/ -
Deck
titán
Tudtok olyat ICS-re, hogy mutassa az ismeretlen hívók számát? [link] Itt mintha a 9.képen meglenne oldva a romban.
-
porse
őstag
Én is nextet használom.. ugyan azok a gondok megvannak mint a sima minivel, pár óra után nem akar betölteni semmit ha csak háttérbe volt, keresi ezen a fórumon vele vagy lehet vagy nem.. apróságok. De nem találtam kevesebb ram/net/akku fogyasztásút. Amit meg nem nyit meg arra jó a gyári.
__
Ismer valaki screen lock alkalmazást ami minden bizonnyal jól működik ics n?, és cserélhető az iconja.... Screenoffandlock al néha felvillan egyből miután lezártam vele a képernyőt.
-
darvinya
titán
válasz
Richee11 #45625 üzenetére
Kicsit az emberek összekeverik az OperaMobil-t a Mini-vel.
Pedig a kettő nem ugyan az.
OperaNext az tényleg rakás sz@r.
OperaMobil előnye a sebessége és egy lappal elhasznált megjelenítéshez szükséges memória.Mobilaréna fórum kezdőlapja megnyitva mindegyiken.
Dolphin Mini 60MB
Opera Mobil 25MB
Chrome 43MB -
Navigon nem tud magyarul?
-
stefi68
addikt
Én a BetterSleep-et használom a kezdetektől erre a célra. Teljesen jól működik és nem aksievő.
-
zozyk
addikt
válasz
Richee11 #45619 üzenetére
Ha asztalin a Chrome-ot használod,akkor a Google Chrome a szinkron miatt...
Office appnak nekem az OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) jött be,de ez fizetős (akcióban vettem)
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb web browser? meg esetleg a legjobb office app?
-
noxon
őstag
Hello, van olyan progi ami nem kapcsolja ki a képernyőt amig érzékeli, hogy nézem vagy hasonló ... az iseeyou az szart se ér, nem az igazi
-
atila4
senior tag
Glaxy S-hez HDR camera app létezik? Ha igen akkor valaki be tudja linkelni a legjobbat?
-
kenny123
addikt
Úgynézki megint visszatérek Androidra, Isten tudja meddig. A másik vezető platformra volt egy snapseed nevű app, amivel rohadtszép 360 fokos panorámákat lehetett lőni. Hasonló kategóriában melyik a legjobb ilyen program androidra?
-
xSide
őstag
válasz
Cartman023 #45600 üzenetére
A badass is bontja, mutatja a részleteket csak rá kell bökni adott alkalmazás nevére, folyamatra
-
törölt tag
Aki használ itt GO Launcher-t, tudna ajánlani valami jó kis futurisztikus, sci-fi témát?
-
válasz
atillaahun #45610 üzenetére
-
Hogy van az, hogy Root Explorer-el nézem a /data/app mappát és nincsenek benne a gyári appok?(Talk, Search)
-
darvinya
titán
-
dokee78
félisten
Mikor lesz elérhető a Google Music?
-
kopaszraszta
csendes tag
sziasztok!
én aban kérnék gyors segítséget, hogy van egy alcatel ot-995 öm 2.3 android..
hogy hol lehet élő háttérképet beállítani rajta?csk azért kérdem itt mert egyes élő háttereket köülön proginak lát.. de ott abban nem tom beállítani.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest