- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Melyik most a legjobb Londoni olimpia alkalmazás?
-
neo-geo
senior tag
Valahogy el lehet tüntetni vagy kiiktatni a feloldó képernyőt? Nem is értem mire jó ha a képernyő ki van kapcsolva hiába nyomod nem történik semmi, ha meg felébresztem mindig tologatni kell azt a szart felfele ezt kellen megszüntetni ha lehet. A teló rootolt.
-
neo-geo
senior tag
Bedöglött a a play áruház a telefonomon, nem tudok semmilyen programot letölteni, elkezdi a letöltést de nem történik semmi. A play gyorsítótárát már töröltem de nem javult meg. Hogy tudnám helyrehozni újra hogy jó legyen?
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy jegyzettömb widgettet, amit ki tudok tenni a kijelzőre 2x2 vagy 2x3-as méretben.
-
neo-geo
senior tag
Létezik olyan alkalmazás amivel lehet az M1 adását követni teloról? Vagy hogy lehetne ezt kivitelezni?
-
neo-geo
senior tag
Ha készítettem biztonsági mentést a PC suittal a 2.3.4 elötti droidról, és visszakarom a mentést rakni akkor a droid rendszer is visszaáll 2.2-re? Vagy marad a mostani 2.3.4-en?
-
neo-geo
senior tag
válasz
idegenufo #29236 üzenetére
Nem tudom hagy milyen telód van, de nekem mióta megvan az LG optimus black, lassan két hónapja ezen a legjobb az sms írás a többi telómhoz mérve. Állítva írok a gyári LG billentyűzettel és a prdektív bekapcsolva, és egyszerűen nem tudok rontani vagy hibázni max. ha nincs a szótáramba még az a szó amit leszeretnék írni. De gyorsan mentem és legközelebb már azt is tudja. Az elöző Samsungom is érintősön volt de predektív az nem tette ilyen jól a dolgát mint az LG.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest