- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
barnam_ #44366 üzenetére
Én kb. másfél éve használom a slideit billentyűzetet, még akkor vettem meg, amikor még nem is lehetett vásárolni a marketen, így paypal-lal vettem meg. Mégis számomra nem volt kérdés, hogy lecseréljem swype-ra, nekem annyival jobb. Gyorsabban jön fel a billentyűzet, és a magyar szótár sokkal jobb, ez elég gyatra a slideit-ban. abc módban is könnyebb vele gépelni. szóval lehet hogy csak megszoktad...
-
aminat
tag
Az Alarm Clock Xtreme-ben. hogy lehet azt beállítani, hogy egy idő után magától kikapcsoljon az ébresztő hang? Pl. ha ottfelejtem az éjjeli szekrényen akkor nem zörögjön egész nap.
-
Adamis
őstag
kérdés: letöltöttem a swype telepítőjét, de mikor az elején ellenőriz, nem hajlandó tovább menni. ennyire akadozós másnak is?
-
gatto_
senior tag
Na, jó hát persze nem ebbe kell bediktálni a doktoridat, de amire ki van találva, sms, rövidebb email, 2 sor a twitter-re, facebook-ra, arra kiváló. És ha hibázik is néha, egyszerűbb kijavítani két szót, mint bepötyögni harmincat. Főleg egy telefon érintős kijelzőjén. (Tableten lehet jobb a helyzet, nagyobbak a betűk.)
-
petipetya
nagyúr
-
Prien
addikt
Nagyon tuti ez a Swype béta, nálam is szuper SGS 2-esen!
-
gyuszmó
őstag
válasz
stefi68 #44364 üzenetére
Nekem is pont ez volt irigyeltem a szifont.
Tényleg furcsa,hogy semmi hangot nem lehetett hallani róla,amikor felraktam a linket gondoltam páran irtok,hogy már ezer éve kint van,vak vagyok!
tők jó,hogy ennyi embernek bejön
Bár néha nekem elég baromságokat ir,máskor meg pontos kiérti?
Komolyabb írásokat is műveltetek már vele? -
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #44378 üzenetére
Pedig működnie kell mindenhol, ahol szövegmező található (email, sms, stb.)
- Feltelepítettem, majd a telefon beállítások / nyelvek és billentyűzet / részben bepipáltam a swype-ot.
- Utána ugyanitt swype beta / nyelvek / nyelvek letöltése részben telepítettem a magyart és egyedül azt hagytam bepipálva.
- Végül bementem a Gmailbe / szövegmezőbe beleböksz hogy villogjon a kurzor / hosszan böksz ugyanott / beviteli mód / swype beta kiválasztása.
- Ekkor már bejött a swype billentyűzete. itt a tűz(?) jelű gombra bökök (az enter mellett balra van) majd beszélek, mire az pár mp elteltével megjelenik a szövegmezőben.Hol akadsz el?
-
zho-lee
addikt
Más kérdés a swype miatt:
csak telepítem, ha tudom, és használom?
Azért ez a kérdés, mert a felolvasónál elakadtam, ugyanis én a tts service-t törlöm alapból ha új romot teszek fel.
(mert eddig nem voltak ilyen jó dolgok!)A hangfelismerőhöz kellene a tts service?
-
punky10
addikt
Mi lehet az oka,hogy hiába reggelek be erre a swype-s oldalra,nem fogad el.Már 3x 3 emailcimmel probáltam,de hiába jön meg a visszaigazolo email,ha be akarok lépni,akkor azt irja ki hogy nem jo a jelszo,vagy nncs benne a rendszerben...
Már kettő esetben töröltem a jelszot,megadtam ugyanazt,másikat,sehogy sem enged be...
Pedig már in is kiprobálnám... -
Jadro
veterán
válasz
HollyBoni #44367 üzenetére
Egy szavazat az MX playerre.
-
gatto_
senior tag
A Google Translate-el kombinálva ez a swype billentyűzet röptében fordít. Isteni!
-
HollyBoni
veterán
Melyik a legjobb videólejátszó? Csak annyi lenne a lényeg, hogy kezeljen feliratot és a lehető leggördülékenyebben menjen vele a film.
-
barnam_
nagyúr
Valóban egész jó a hangfelismerés az új Swype-ban, de mint billentyűzet, szerintem még mindig inkább SlideIt. Vagy csak túlságosan megszoktam.
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #44362 üzenetére
Hát hogy ne fogott volna meg!
Amikor iPhone-ra bemutatták a hangfelismerőt, majd meg evett a fene, hogy Androidra mért nincs ilyen. És tessék van!És ráadásul milyen jól működik.
Nem mondom, hogy nem téveszt amikor bizonytalanul mondok ki 1-2 szót, de ha figyelek a tagolt kiejtésre, teljesen jól értelmezi.Nem tudom mi lehetett tegnap amikor kipróbáltam. Olyan "zöldségeket" is írt amit nem is diktáltam neki. Mintha más szövegét kaptam volna meg...
És egy ilyen "csoda" csak így csendben vonul be az Android történetébe..., semmi hírverés?
(#44363) gatto_: Vesszőt nem. Felkiáltójelet (3x ismételve is), pontot, kérdőjelet, "újsor"-t (ismételve is). Majd később, most léptem....
-
-
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44355 üzenetére
Nekem nincs ilyen. Nálam a különböző billentyűzetek alatt van egy külön beállító sor és mikor abba belépek akkor feldob egy ablakot ahol kiválaszthatom, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ugyanazt az ablakot amit a beviteli mező hosszan nyomására is feldob. Csak itt a beállításoknál hiába nyomkodtam.
-
(jan)
őstag
Komolyan mondom kipróbálom énis, kérdés hogy honnan lehet letölteni ?
-
Balinov
titán
sracok, hogy lehet egy, a hivas kozben bepotyogott telszamot, elmenteni?
-
myke01
senior tag
Remélem jó helyre írom a hsz-t. Egy gyári Android alkalmazásról kérdezek:
Hogyan lehet "munkára fogni" az E-mail parancsikon alatt 'megbúvó' alkalmazást a freemail.hu-val ? Mindent úgy állítok be ,ahogy a nagykönyv írja : POP3 , stb. , (a biztonsági beállításoknál a portszámot automatikusan adja meg) . (Android verzió: 2.3.6 ,és Vodafone a szolgáltatóm,ha ez számít valamit , bár szerintem nem , mivel mindig Wi-Fi-vel csatlakozok a netre.) -
S e t h
nagyúr
válasz
gatto_ #44348 üzenetére
Ott ahol kijelölöd, ott feljebb van egy menüpont, hogy mi az alapértelmezett, na én arra nem figyeltem, viszont nekem nem ment a szövegbeviteli mezőben hosszanti lenyomásra a váltás, isten tudja miért, pedig korábban ment.
Ha jól értem akkor most neked működik ahogy leszedted a swiftkeyt? -
gatto_
senior tag
Amúgy ez a swype fizetős program volt a marketen amíg fönn volt? Beleszeretek, aztán meg majd egy vagyonba fog kerülni ha már nem lesz béta. :-)
-
S e t h
nagyúr
válasz
iguana #44341 üzenetére
Ennyi a történet nálam, semmit nem csinál.
[link]gatto:én szintén átmentem ezen mint te, de aztán alapértelmezetté tettem a swypeot és onnan már nem a gyárit engedte csak.
Hiába jelölöd ki a swypeot, én is így csináltam, de addig nem lett jó, amíg nem tettem alapértelmezetté, csak sajnos még így sem akar működni. -
gatto_
senior tag
Mondjuk a Swype telepítése nekem is fejtörést okozott. HTC Desire S-em van és valamiért szarakodott. Illetve nem is a telepítése, hanem az aktívvá tétele. Fent volt nekem a Swiftkey3, azt használom a kezdetek óta. Feltettem a Swype-ot, erre behülyült a telefon és csak a gyári billentyűzet alkalmazást engedte. Ott voltak a menüben, és fel is ugrott a kiválasztó ablak, hogy melyiket akarom, de mégis csak a gyári ment, bármelyiket választottam. Újraindítgattam a telefont de nem segített. Aztán leszedtem a Swiftkey-t de akkor sem ment a Swype. Aztán visszatettem a Swiftkeyt erre elindult mind. Aztán ma gondoltam, leszedem a Swiftkeyt, minek foglalja a helyet, erre kinyírta a Swype-ot is. Kezdhettem elölről az egész projektet.
Szóval vannak fura dolgok.
-
dokee78
félisten
Olyan widgetet keresek amelyik aktiválja illetve inaktivalja az alakzatos kepernyofeloldast.
-
iguana
őstag
válasz
S e t h #44338 üzenetére
engedélyezve van maga a swype beta? nincs letiltva?
nincs valami tűzfal app-od, és az blokkol?
android settings language&input-nál be van pipálva a swype beta?
a swype beta beállításain belül language option, le van töltve a magyar nyelv?
aktívként be van pipálva a magyar?esetleg egy swype beta uninstall/reinstall?
-
atike
nagyúr
Üdv!
Tudtok valami ilyen jellegű programot ami tud magyarul de több eszközről is elérhető az adatbázisa? Ergo nem csak én használnám, hanem az asszonyt is rávenném
, hogy "vezesse"... Bár akkor látszana minden kiadás, lehet esélytelen lesz elérni...
-
iguana
őstag
válasz
Victoryus94 #44336 üzenetére
azért kérdeztem, mert az autostarts használatához kell.
-
iguana
őstag
válasz
Victoryus94 #44334 üzenetére
root-od is van az autostarts-hoz?
nálam semmi se indul el, amit ott beállítottam.
én még annyival megfejeltem, hogy tianium-mal még fagyasztottam minden vackot, ami nem kell nekem. (52 db app/process) szóval eléggé lecsupaszítottam. -
Victoryus94
őstag
válasz
iguana #44332 üzenetére
Köszi, ilyen auto start programom van, nem vált be.. ugyanúgy elindulnak ezek a szarok :/
(#44333) zho-lee
Köszi a programot. Várok 1-2 napot, a root kérdés miatt, utána felteszem. Tetszik ez a "progi". Most System Panel-t tettem fel, az jobban kijelzi, mi mennyire eszi az akksit és a CPU-t, hátha sikerül rájönni, mivel van(volt?) a gond. -
zho-lee
addikt
válasz
iguana #44332 üzenetére
Üdv!
Én is az autostartot használtam, de rájöttem, hogy a más miatt telepítettGemini megteszi ezt.
Akinek van ilyene, hosszan nyomjon az alkalmazás ikonjára, majd "config autorun", a többi adja magát..
(root kell hozzá)
Nekem az egy napos akkuból így (kis odafigyeléssel) lett 2 + egy pici napos akku.szerk: a gemini appmanager tud "fagyasztani" is, (block app)
-
iguana
őstag
válasz
Victoryus94 #44329 üzenetére
én ezt használom:
autostarts.
root kell hozzá.
[link] -
gatto_
senior tag
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Nekem azt írja, hogy "feldolgozás" és kiírja a szöveget. Nem tapasztaltam eddig semmilyen működési anomáliát. Esetleg nem lehet, hogy lassú a neted? Gondolom az befolyásolja a feldolgozás sebességét, mivel elküldi valami messzi helyre a hangodat.
Net nélkül el sem indul. Nekem az írásjeleket is egész jól veszi, kivéve a vesszőt. Azt nem sikerült még egyszer sem.
-
fatal`
titán
válasz
Victoryus94 #44329 üzenetére
Csak ROOTolva tudsz tiltani.
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Röviden a problémám az akku merülésével van. És nem tudom, mitől merül készenlétben pár óra alatt 10%-ot, míg 2 napja alig merült 1%-ot egész éjjel.Bővebben: Samsung Galaxy Mini 2
Még 1 kérdés. Android 2.3 alatt hogy lehet letiltani bizonyos programokat?(olyasmi, mint 4.0 alatt.) A lényeg hogy magától ne induljon el, illetve bizonyos rendszeralkalmazások (yahoo widgetek)-et szeretnék tiltani(illetve pl a gmailt, hogy ne automatikusan induljon, hanem amikor "én akarom"), mert csak felesleges RAMzabálók, és törölni nem engedi őket a gép(root még nincs hozzá.. bár elvileg a Galaxy Ace2-é jó hozzá, angol fórumokon még vitáznak erről..)
-
stefi68
addikt
válasz
S e t h #44327 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan működik, de csinál érdekességeket.
Tegnap próbálgattam és volt, hogy teljesen más szövegeket adott be, mintha más diktálását nekem írta volna ki. Némikor meg teljesen jól működött, persze a "!; ?; ." karaktereket nem mindig vette be, pedig a "help"-je szerint alkalmas erre -
S e t h
nagyúr
van aki vâgja vki hogy működik a swype ?Nálam írja hogy rögzîtés,kész,de nem csinál semmit.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #44322 üzenetére
Egy készülék akkor van kikapcsolva, ha nincs áram alatt semmilyen alkatrésze. Ha ébreszt mikor a user "kikapcsolja", akkor áram alatt van, tehát nincs kikapcsolva.
(Nyilvánvalóan nem a tápegység készenléti módjáról beszélek, az mindig áram alatt van, ha be van dugva a konnektorba (PC))
-
Deck
titán
Milyen iránytű appot ajánlotok?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44312 üzenetére
Ne is próbáld megérteni.
(#44314) darvinya:
"Ha SIM nélkül tudod tárcsázni a 112 akkor repülő módban nem?"
Nem. Ugyanis repülőmódban le van tiltva maga a telefon funkció. Azt el tudom képzelni, hogy a segélyhívás miatt az android (wp7, etc. bármilyen telefon behelyettesíthető) visszakapcsolja a telefon funkciót, ha a segélyhívót tárcsázod.
A 112-t azért tudod kártya nélkül hívni, mert törvény írja elő, még terhelt hálózatnál is azonnal kapcsolják és mindenkit kitakarít a toronyról, érthető okokból.
Kikapcsolt állapotban pedig nem tudsz hívni fizikai billentyűzettel sem, mert ki van kapcsolva. A régi Ericsson, Nokia telefonokon azért tudtad kikapcsolva hívni, mert nem volt kikapcsolva (pl. az ébresztő is működött).
-
darvinya
titán
válasz
ng0ofy #44310 üzenetére
Meghalt a átvitt értelemben a BIOS.
atillaahun
Szerinted a repülő mód magasabb szint mint a SIM nélküli?
Ha SIM nélkül tudod tárcsázni a 112 akkor repülő módban nem?
És igen ez az „suspend” már a neve mutatja ez fut olyankor.
Sőt ha lenne hw billentyűzete akkor még kikapcsolt telonál is tudsz 112 hívni.
pl: Ericsson GA628 -
törölt tag
válasz
atillaahun #44311 üzenetére
Nemsokára készülhet olyan csaj/pasi helyettesítő app a telefonra a magányosaknak, ami a Tamagochi felturbózott változata lehet. Beszélhetsz hozzá (szöveg felismerő), visszabeszél (szöveg felolvasó), simogathatod (touchscreen), vásárolgathatsz vele (NFC).
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #44309 üzenetére
Hát ha így állunk ezt nagyon gyorsan ki kellene nyerni (lopni) a programból, és sokkal jobb dolgokra használni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lefőtt a telefonom. Ez a képernyő fogadott reggel, ébresztő helyett, vélhetően az ébresztés helyett produkálta ezt, mert előtte már egyszer csekkoltam rajta az időt. Telefon: huawei u8500, egyedi ROM. Eddig semmi baja nem volt. Plussz info: 15 napja járt le a garancia
Megérezte?
Valaki, ötlet? Semmire sem reagál. ADB mód, recovery mód semmi nem jön be, csak a linkelt ábrát látom. A sz.gép sem ismeri fel, bármit csinálok vele.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44304 üzenetére
Nagy frappáns.
Mobil eszköz a mobil hálózaton 112-es segélyhívó miatt mindig a hálózaton van.
Csak abban az esetben nincs, ha az energia forrást kiveszük.A többi meg számítástechnikai ismeret.
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
-
nimfas
addikt
Swype.... Feltettem a progit, de hol lehet beállítani hogy a hangfelismerés menjen? Beállítottam alap billnek, de nem sumerul a dumás rész...
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest