- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44688 üzenetére
Nem mondanám hogy felesleges, sőt... Most sétáltam is egyet próbaképp:
Az első képen pont ott voltam, mielőtt leléptem a járdáról az útra. A másodikon mikor átmentem a 2 úttesten, fel a járdára. A harmadikon meg mielőtt beléptem a Lidlibe. (Pécs)
Tehát mindhárom helyen elég jól mutatta az aktuális pozíciómat, vagyis nem kell olyannak többé előfordulnia hogy: Hol a csába vagyok? (Főleg ha részegen/másnaposan ébredek valahol
)
Meg ugye anno a normál papíralapú térképek is nagyon jól jöttek a többségnek (sőt, még manapság is sokan használják), ahhoz képest ez meg azért jobb.
És gondolom hamarosan elérhető lesz a navigáció is offline, csak ugye fokozatos a fejlesztés/fejlődés, nem mindent egyszerre.
ui: Horváto. autópályát meg ne egybe akard lekapni, hanem több kisebb részletbe.
-
draco31
veterán
Van androidra olyan program, mint a windows-on a ccleaner? Csak mert hallottam olyat, hogy a programok törlése után marad némi szemét. Az meg nálam van most rendesen, mert még most ismerkedem a rendszerrel.
-
fatal`
titán
Az új maps az offline térképeket az sd kártyára menti ugye?
-
CHIPman
nagyúr
iGO-ban lehet trafi fájlokat feltölteni, de ugyebár az nincs hivatalosan Androidra, és nem szabad róla beszélni.
(#44677) TRob1: Annyit tennék még hozzá, hogy ha azt írja, hogy "ezen a területen nem érhető el térkép", akkor kicsinyíteni kell, ha pedig "a kiválasztott terület túl nagy", akkor nagyítani.
Mondjuk elég felesleges, mert max utcanevet tudsz rajta nézni, ha megtalálod valahogy, tehát egy térképnél többet nem ér. GPS pozíciót írhatna legalább.
Ráadásként pl Horvátország autópálya térképet le se lehet tölteni, mert belelóg a négyzet Boszniába, ahol meg nem elérhető az offline térkép. -
kymco
veterán
Tudtok esetleg olyan alkalmazást, ami hasonló a 360 white spot-hoz?
-
törölt tag
Igazán nincs mit. Végül is jegeled majd? Az Android Assistant sok funkciója között van startup manager is, amivel a betöltést lehet meggátolni induláskor. Persze azért később betöltheted, ha szükség van rá. Tud backup-ot is az appokról.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
tud valaki trafipax jelző alkalmazást, ami Európa többi országában is működik?
amiket én találtam (radardroid, speedcam) nem vagyok velük megelégedve.. -
törölt tag
Le is jegelheted, de meg is gátolhatod a betöltését. Amúgy nem gond, ha be van töltve valami, mert ha nem dolgozik (számol, frissít, másol, stb.) akkor nem használ CPU-t, ergó nem meríti az aksit. Viszont, ha betöltöd folyton, jobb ha az elején be van, mert gyorsabban indul majd.
Androidon a win-el ellentétben egy alkalmazásnak nem 2, hanem 3 állapota van:
1. Regisztrált (nincs betöltve csak a rendszer tud róla, hogy van, ergó a nem futás állapota)
2. Inaktív (be van töltve, de nem fut. bármikor indítható, kéznél van. ilyen nincs win-en, az előtöltés próbálja utánozni ezt)
3. Aktív (be is van töltve és dolgozik is)
Ezért, ha nem szinkronizál egy app a háttérben folyton, amit mondjuk nem tudsz leállítani, akkor szerintem felesleges jegelni. De ez magánvélemény. Ha a memóriahasználat miatt aggódsz, azt is megoldja. Bezárja a régen használtat és felszabadítja mikor kell.
-
kymco
veterán
Mostanában rászoktam a 360 launcherre, tetszik a white spot-ja, de a legutóbbi frissítés után (mai) meghülyült. Folyamatosan töltögeti az aktuális lapot. Le kellett szednem, ment vissza a qq. Remélem hamar javítják.
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44674 üzenetére
Ööö Én úgy vettem észre hogy egyelőre csak nálad nem működött.
És pont az offline miatt jobb, ugyanis elmenthetsz akármennyit, külön tetszés szerint elnevezve, amit aztán látsz is...Sztem ne rázoomolj, hanem inkább kicsit távolítsd.
És mozgasd is a négyzetet, mert lehet hogy egy kicsit arrébb lesz csak jó.
Ha az első képen katt a Budapestre, akkor --> Második kép (mutatja mit mentettem le)
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #44674 üzenetére
Működik, csak úgy kell zoomolni. Sokkal nagyobb területet ment le most, viszont el kell találni azt a nagyítást, mert túl kicsit és túl nagyot se enged. Két ujjal kell nagyítani ugye, és ha elengeded, és már kék, akkor lehet menteni.
rgyorgy: Offline navi még mindig nincs. -
rgyorgy
tag
Sziasztok akinek nem működik a Googlen offline navigációja anak egy kis segítség.[link]
-
gatto_
senior tag
Feltettem ezt az új Play Store-t, de semmi változást nem veszek észre. Az újdonság részeket gondolom megint nem lehet elérni nálunk, így nem is aktiválódik a felületen. De legalább nyugodt a lelkem, hogy a legfrissebb van fent.
-
Deck
titán
Érdemes lejegeltem sok programot? Amiket nem mindig használok, menetrendek, youtube, és még jó pár program. Vagy ha le is vannak jegelve vagy nincsenek akkor sem visznek az akksiból többet? Erről van tapasztalata valakinek?
-
Melack
veterán
Nekem azért fura, mert előzőleg úgy mentette le, hogy az aktuális helyzet +16 km sugarú kör. Mostmeg igazából többet ment le, de nem azt - és annyit, amennyit szeretnék. Szerintem ez benne a fura.
Ha wifi közelben leszek, lementek én is pár helyet (Nyíregyháza, Miskolc - Hangács, Kiskunhalas, Budapest), aztán nem kell mindig netre mennie.
Ezeket egyébként hova menti le? SD kártyára?
-
gatto_
senior tag
válasz
Melack #44654 üzenetére
Nekem olyan megyényi területeket enged, és azt írja, hogy bizonyos területek nem lesznek elmentve, de 30-40-50 mb-okat ír, szóval elég nagy darabok. Ha Budapestre telibe viszem, ez nem engedi, de ha alatta felette, belelógva úgy igen. Fura ez így. Jobb lenne ha rendesen le lehetne tölteni országokat, mint a normál navikban.
-
gatto_
senior tag
válasz
Magnat #44651 üzenetére
És tényleg...
Más... Elvileg innen tölthető az új Play Store app
És akciós az Endomondo Pro -
Magnat
veterán
-
R19
senior tag
válasz
Zsombe #44637 üzenetére
A Camera ZOOM FX-el csak annyi gondom van, hogy nincs saját videó felvevő funkciója, hanem a gyárit használja!
Nem egyszerű valóban jó alkalmazást találni, az lgCameraPro az lenne ( jó képminőség, videó közben folyamatos autófókusz ), azzal az a gond, hogy vakus videónál a közeli felvételeket beégeti.
A legtöbb app-ból sajnos kihagyták a folyamatos fókuszt, anélkül a videók nem sokat érnek.
Én most ezzel próbálkozok: CameraMod for Xperia PLAY.
Sajnos nem tudja a WVGA módot sem fotóban, sem videóban - a többi része OK.Szóval nem egyszerű a választás, egyik sem tökéletes!
-
fdisk
őstag
Az LgCamera pro nekem hibásan működik ics alatt. Exponálás után nem tudom visszanézni a képeket, és nem tudok fényképezni. Ki kell lépnem mert nem reagál semmilyen gombra. Gb-vel nem volt semmi probléma. Ujratelepitettem,de ua az a helyzet. Volt vkinek hasonló gondja?
-
AMD Power
titán
Milyen progival érdemes felhúzni a telefon CPU-t? AnTuTu , CPU Tunerstb...?
-
törölt tag
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni, hogy funkciókban és (esetlegesen) képminőségben jobb a Camera ZOOM FX, mint a gyári (vagyis CM 7.2-es) kamera program? Érdemes rá beruházni 650 Ft-ot?
-
Melack
veterán
Azt tudja vki, hogy az új GMaps verzióban melyik város/tájegység menthető le offline térképként? Mert hogy Nyíregyháza nem, még hagyján - bár nyaralás miatt szarul jön -, de hogy Budapest sem, az már azért fura...
-
gatto_
senior tag
-
gatto_
senior tag
válasz
zho-lee #44627 üzenetére
De ha leszedem a frissítést akkor nem csak aktuális frissítést szedi le, hanem a gyári alap romra telepített, esetemben 2011 nyári állapotig. (persze ez csak elméleti okoskodás, mert nagy ívben leszarom az offline térképet, van mobil netem, plusz két offline navigációm telepítve.
)
-
csmat
senior tag
válasz
gipsztigris #44622 üzenetére
Köszi
Ezek szerint marad a rádió figyelése :vinikorn: bocs kimaradt hogy magyart keresel
-
gatto_
senior tag
Frissült a Google maps és az ígéretek szerint belekerült az offline térképletöltés. Részben ez eddig is működött a Labs menüpontban ugyebár, de most onnan kikerült a főmenübe.
Egy szépséghibáját találtam, hogy magyar térképet nem lehet lementeni. Azt írja "Offline térkép nem érhető el a kijelölt területen" . Fasza.
Bécs természetesen már megy.
-
csmat
senior tag
válasz
ronson88 #44614 üzenetére
Szerintem az összes navi tud köztes célpontba navigálni, csak neked kell megadni a sorrendet. (hova akarsz elsőre, másodikra, stb menni)
Ha fontos lenne, hogy ő kalkulálja ki, hogy melyik sorrend a legoptimálisabb, olyat sajnos nem tudok.gipsztigris
Van olyan, amit ha megveszek, akkor már jár hozzá az online forgalmi szolgáltatás?
vagy ha BlueTooth-os tmc GPS vevővel használnám, tudna működni bármelyik navi? -
fatal`
titán
válasz
Zirowe #44601 üzenetére
Nincs, ki kell pengetni. Nekem is hamarosan elkészül az első appom, sajnos ez van.
Esetleg megkérsz mást, hogy tegye fel, de akkor ugye ő jelenik meg fejlesztőként és nem te.
Maximum reklámokkal kompenzálhatsz (én ezt kerülöm), tőlünk fizetős appot nem is lehet feltenni.
-
doddencs
senior tag
milyen óra widgeteket tudtok, ami mutatja a következő ébresztés időpontját? lehet analóg is, digitális is. simi clockot, advanced clockot ismerem, de nem ez az elképzelésem.
-
ronson88
aktív tag
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, melyik hivatalos navigációs programmal tudnék pl. ilyen [link] útvonalat tervezni?
A lényeg, hogy ne csak A-ból B-be tervezzen, hanem A-B-C-D..., stb. célt meg lehessen adni.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a sygnic navigációban a forgalom szolgáltatást aktivvá tenni?Az IGO is tudna egyébként ilyet?
-
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #44561 üzenetére
Ezek nagyon jó emulátorok, és ingyenesek ráadásul. Leszámítva az N64-t, de ahhoz úgyis erősebb hardver kell (nem tudom milyen telefonod van).
A játékot viszont magadnak kell beszerezni... -
Arween
senior tag
360 launchert használja valaki?
Hogy lehet az óra vidgetnél várost beállítani,és élő háttérképet hogyan lehet alá fabrikálni? -
Ronyn
senior tag
Azt root nélkül nem is fogod még látni sem, és ha valami csoda folytán onnan tudnál menteni az oda íráshoz már mindenképpen root kell .
Root nélkül nem tudsz programadatokat menteni, nincs ilyen program ...A rejtett fájlok ,az a ponttal kezdődő fájlokat jelenti például: .nomedia, .xyz stb
Egyébként van is erre program a neve datasync, természetesen root kell hozzá
-
fdisk
őstag
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nincs közületek vki, aki alkalmazásokat fejleszt marketra?
Most készült el az első appom, szerettem volna feltölteni, de látom van egy egyszeri 25$-os díj.
Az appom amúgy ingyenes lenne, nem lehet vmi méltányossággal ezt a 25$-t kikerülni?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged