- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Há olyat mondtam.
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)
Van gmail mélcímed? Van. Van wifid vagy mobilneted? Na ezt nem tudom egyelőre, de ha van, akkor az előzőekben vázolt megoldás a legegyszerűbb, legbiztosabb... (haladj szépen sorban ahogy leírtam, és minden tiszta lesz. Ha fel tudsz venni 1 hívást telefonon, akkor nem vagy öreg hozzá
)
De ha nem akarod a tuti, akkor használj pl. MyPhoneExplorer programot pc-n, és hozzá telefonon az androidos klienst.
-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
atillaahun
veterán
Erősen kétlem, ez teljesen szokványos hiba. Duplán mutatja a telefonkönyv, mert egyszer felmásoltad az Android belső telefonkönyvébe, másszor meg ott vannak a SIM-en, és alapbeállításon az összes elérhető számot kijelzi a telefonkönyv. Állítsd át és máris jólesz.
Vagy ha végképp nem erre vagy kíváncsi akkor tényleg fogalmam sincs mit kérdezel. -
atillaahun
veterán
A kapcsolatkezelő programod beállításaiban ki kell kapcsolni, hogy mutassa a SIM számokat is, és nagyjából ennyi.
Egyébként inkább javasolni szoktam másoknak, hogy másolják fel, de legalábbis tartsák meg a számaikat a SIM-en, mert igaz ritkán de előfordulhat olyan eset, hogy lemerültél, viszont nagyon sürgősen fel kéne valakit hívni de nem tudod a számát. Töltőt valszeg nem hordanak az emberek maguknál, de valakinek a telefonját még mindig elkérheted, hogy belerakd a kártyád.Utolsó kérdésed viszont nem értem, mért akarod a telefonkönyvbe felvinni a kontaktokat, mikor azzal kezdted, hogy már egyszer felvitted, ezért duplázódtak meg.
Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest