- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
nonames #15392 üzenetére
sms, mms: mybackup pro
névjegyek: gmail fiók szinkornizáció
appokra (hogy milyeneket használsz illetve mik vannak telepítve): appmonster. belépsz szinkronizálsz és utána az új romnál csak ezt az egy appot kell felraknod és tudja mik voltak fenn előzőleg és sorban telepítheted. hamar végez.
launcher: általában a launcherek beállításait és magát a desktop kinézetér is el lehet menteni. én pl az adw ex-nél csináltam ezt. telót cseréltem, előtte elmentettem az adw ex beállításainál az sd kártyára mind a launcher beállításait mind a "kinézetét". utána csak letöltöttem az appot újra, betölöttem az elmentett beállításokat és olyan volt minden mint régen
ezt a három appot töltöttem le az új telón és a beállításokkal kb félóra alatt kész is voltam
-
r4z
nagyúr
válasz
nonames #14564 üzenetére
Talán csak a Galaxy SII tudja, de asszem' van még egy készülék - de a Blade biztos nem tudja. Lényegében egy olyan egyszerű fájlküldési metódusról van szó, mint a Bluetooth esetén, csak ugye sokkal gyorsabb.
Nyugodtan letörölheted az Astro-t, ha kéne később valamire, le tudod szedni a Marketből.
-
lvnt
őstag
válasz
nonames #14560 üzenetére
Másodikhoz: Bluetooth File Transfer.
-
aggleány
addikt
válasz
nonames #14372 üzenetére
Általában az emberek akkorára szeretnek konvertálni, amekkora a kijelző felbontása. Én a 480x800-on nézem a 240x320-asra konvertált filmet, úgy, hogy a telefonon teljes kijelzőre teszem. Ha gondolod, felteszek Neked egy ilyen filmet valahova, ahonnan le tudod szedni, és próbáld ki, hogy jó-e. Így sokkal több film elfér.
A progi neve Format Factory. Ingyen letölthető, és van benne magyar nyelv is.
kaller1
Format Factory 2?
Mi az a kettő? Egy új verzió?
-
Mr X
veterán
válasz
nonames #14273 üzenetére
Mentés: legegyszerűbb, ha z4root-al ideiglenesen rootolod a telefont, feldobsz egy Titanium Backup-ot és azzal mented le. Az új romon a Titanium Backup telepítése után az appokat beállításokkal együt vissza tudod állítani.
ext: arra jó, hogy a telepített appok ne a belső tárhelyet egyék. Így sokkal több appot tudsz felrakni.
-
lvnt
őstag
válasz
nonames #14138 üzenetére
Alapból nincs, de RootRulez magyarította.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest