Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hm, valóban eltűnt a rendezési lehetőség a friss verzióban, ez fura. Fogalmam sincs hogy kell mozgatni.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nekem állandóan megy a wifi és a Skype a háttérben, mind2 működésre van kényszerítve alvó módban, nem vettem észre, hogy sokat enne. Más dolog amikor egy órát csetelek rajta, akkor zabál, a háttérben viszont szépen visszafogja magát.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ha offline mentve van (Mapsben) az odavonatkozó térképszelet, akkor kb. mennyi mobilforgalmat generál a Google Navigáció?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tomi0816 #50033 üzenetére
A Mort Player Music mindent tud, beleértve widgeteket bármilyen launcher alatt, mindkettőt tedd föl.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Android telefonok egyszer, vagy az összes töltést és fogyasztást figyelembevéve alakítják ki az akkumulátor fájlt?
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hívásazonosítót bárki használ, és bejövő hívásnál már jelzi is ki hív?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mekkora a biztonsági kockázata egy számítógépet Androidról irányító appnak, mint pl. a PocketCloud Remote RDP / VNC, ezek ált. a google accounton keresztül kapcsolódnak. Van app, amivel pusztán a távoli számítóképek fájljait lehet elérni, ill. fájlokat eszközök között mozgatni, nem egyszer hirdetik ezeket "otthon hagytad a pdf-t? sebaj, nyisd meg távolról" dumával. De izé... (nem röhög!) mégis hogy érem el a fájlokat/desktopot, ha mint minden áramszámlát fizető ember, elmenetelkor kikapcsolatam ezeket az eszközöket?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Rákerestem a képre, valszeg az Optimus 3D UI része, ebben a ROM-ban benne van: MokeeOS-v1.10.398-Optimus 3D-test
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Olyan app van, amivel StreetView-szerű teljes panorámafotót lehet készítani, és hasonló módon nézegetni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Bone123 #49785 üzenetére
A 4,9-es értékeléssel a planétacsomag amúgy a legmagasabban értékelt app amit eddig láttam.
A hétvégi beszerményeim közül ajánlom kipróbálásra az 1Weathert, aminek a menüje és widgetje is egyedi (és az időjárása pontos), az F1LiveStream live timing appot, a Satellit AR-t amely az élőképre vetíti rá mindenféle műhold és űrobjektum elemeit (nem tudom mennyire firss az adatbázis), hozzá csillagép is társul, illetve csillagképek megfejtéséhez a Sky Mapet, amit szintén csak az ég adott szelete felé tartunk, és megmutatja az ottani csillagképeket, valamint a Naprendszer bolygóinak aktuális helyzetét. Emellett a Power Toggles váltotta a GO Switch Widgetet, átlátszóság for president!
Ha már GO: valaki tud linkelni egy alap GO Ikon pakkot, amiben a eredeti GO ikonstílus meg van csinálva sokkal több apphoz és fukcióhoz is? A rajolt átlászó ikon pakkra gondolok.
Teasüti: itt.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ha már play kedvezmények, nagyon belejöttem az appvadászatba, Virtua Tennist (kitűnő játék remek árban, jó hardver kell neki), Beautiful Widgetset (senkinek nem kell bemutatni), és a Galactic Core élő háttereket megvettem, és mivel úgy rendeztem, hogy a nap/hold az időjárás widgetben pont a galaxis fényes közepén helyezkedik el, elképesztően dögös hátteret kaptam. Viszont kifejezetten idegesít, hogy noha a telefonon elvileg fut, a Max Payne-t a Play nem engedi feltenni.
Ha már Phonearena és elő hátterek, az általam beírt cikk szerint ezek az eye-candyk csak az aku ~2%át eszik (nyilván azért háttértől függően), és Maxelus boltjában néhány egészen döbbenetes live wallpaperre akadtam. A remek ingyenesek mellett van egy szintén kiemelkedő Galaxiscsomag, egy időjárási effektekkel felturbózott bolygócsomag, 3D hullámzó szőr és egy igen látványos élő levél háttér, amit sajnos nem tudtam megvenni valszeg mert túlléptem a tranzakciós keretet.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Techmesterek: igaz a Phonearena állítása, miszerint aktív kapcsolatok, mint pl. a GPS, önmagukban nem használnak erőforrást, csak ha a rendszer/applikáció használja őket? Vagyis ha egy program sem használja a GPS-t adott időintervallumban, nyugodtan bekapcsolva maradhat az értesítési sávban, mert ilyenkor nem használ egy szikra energiát sem?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Értesítési sávot valahogy átlátszóvá lehet tenni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kipróbáltam a swiftkeyt, de nekem a swype jobban bejön. Az a gond az angol kiosztású, javítós móddal, hogy sokszor nem ismeri a célszót és valami másra változtatja, az ékezetet meg előcsalni majd a szót "leokézni" hogy ne javítsa mizéria, persze mindenbe bele lehet jönni. A swype magyar kiosztása persze jó sűrű, fekvő módban azonban tökéletesen használható plusz a hangfelismerése is jobb. Azt gondolom hogy tökéletes billentyű tapira soha nem lesz, és persze sok múlik a kijelző méretén, érzékenységén, én 4"-on használom lapátkézzel, valszeg a Note II-vel ideálisabb lenne a pötyögés.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Fancy Widgetnek csak a fizetős változatában van előrejelzés widget, vagy csak én nem tudom a free-ből előcsalni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Látványorgiamentes, letisztult, kevés erőforrást zabáló, gyors fényképnézegetőt tudnátok ajánlani GB-re?
club1: speciel én az accuweathert meglehetősen pontosnak tartom, az időkép infója persze a legjobb, de pl. az időkép widgetje fura módon pontatlan. De azért ajánlhatnál 1-2 olyan appot ami az általad javasolt időjárásszervert használja, szívesen kipróbálok 1-2-t.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Látványorgiamentes, letisztult, kevés erőforrást zabáló, gyors fényképnézegetőt tudnátok ajánlani GB-re?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
barnam_ #49657 üzenetére
Megtörtént, köszönöm. Most már magyar módban is elérhető a rajzolás és egész jó kézírás-felismerés. Egy logikus dolog azonban hiányzik: a billentyűzet lecsukása és csak a fő Swype ikonok megjelenítése hangbevitel módhoz, ha ugyanis diktálok Skype-ban, böngészőben stb. minek a billentyűzet vagy hangfelismerő doboz, feles teret vesz el a képernyőből. Mintha régebben angol módban el lehetett volna ezt tüntetni, most ezt az opciót nem találom. Ezt leszámítva kitűnő app.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hogy kell a Swype billentyűzetet frissíteni, és aki az újat feltette: mi változott?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Chrome hivatalos kiadása vajon mikorra várható? A playen fennlévő azt hiszem a béta, és nem frissült június óta. Mire vár a gugli?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Magyar hívásazonosítót használja valaki? Valóban képes bejövő ismeretlen hívásnál kiírni a hívó felet? (ha nem titkos)
Antilhu: én csak szabályokat exportáltam emailben, ez rendben ment. Nem tudom mi lehet a gond.
Vasinger: BS Player (csak azért mert sokan az MX Playert fogják ajánlani). A kettő kb. ugyanolyan jó, de mkv-t, mp4-et a BS jobban jásztik le nálam (Divx avit viszont az MX).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
meridaharcos #49468 üzenetére
Hasonló csomagot még át tudok írni (pl. Djuice Extra), de az Okos180 már alapjaiban más. Nálad lebeszélhető percek és nem összeg van, ráadásul az internetelosztás egész érdekes, külön van korlátlan "böngészés", "facebook" és "guglinavi", míg korlátolt "multimédia" csomag, ember legyen a talpán aki érti és be tudja állítani a Telenor különleges internettételeit. De hátha importálás és online adatbázis alatt fent van...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Djuice Számlás 20 csomag beállítása Call Meter 3G-ben
Finecsa segítségével és leírásával- töltsd le majd Call Meter 3G-ben Importáld az alábbi fájlt.
- a Haladó beállítások / Díjcsomagok, tarifák menüjében a Számlázási időszak első napját állítsd a számládon szereplő első naphoz
- ha szoktál hívni vidéki vezetékest, akkor a körzetszámot be kell írni a Haladó beállítások / Számcsoportok / 30-70-vonalas menüjébe mindkét formátumban. Tehát pl. 52-es körzetnél: +3652% és 0652%
- FONTOS!!! A Díjcsomagok, tarifák menüpontban az egyes tételek a következő sorrendbe legyenek rendezve (sorok jobb szélére tapizva lehet azokat fel-le tologatni):Ez remélhetőleg viszonylag pontos képet fog adni havidíjadról helyzetjelentést hol állsz a hálózaton belüli és kívüli lebeszélhetőségben.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa #49454 üzenetére
Remek, beállíottam még 1x THX!
A lényeg h összesen 2590Ft felhasználható, ebből bármennyi SMS-re, 1554Ft 20-as és 1036Ft nem 20-asra, ha ennek a beállítások megfelelnek (és úgy látom igen), akkor meg is vagyunk, ha engedélyezed, megosztom a módosított beállításokat a többiekkel és összefoglalom a teendőket.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa #49446 üzenetére
Fantasztikus, nagyon köszönöm, és ajánlom DJUICE SZÁMLÁS 20 előfizetőnek! Hozzáadtam a 061-es számokat a 30-70-vonalas csoportokhoz, úgy tűnik minden rendben.
2 dolog: az SMS költség végülis honnan vonódik le? Ill. mivel a kapcsolási díjat a Telenor a lebeszélhetőségen felül számlázza, hol lehet beállítani, hogy a végösszeghez egyszrűen minden hívás után hozzáadjon 2,5 forintot? ( ha ezt "1554Ft-ból felhasználva" opcióban, "Egység ára kereten belült" állítom be, akkor a 2,5Ft-t a keretből és nem a kereten felül intézi).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tomy86 #49375 üzenetére
Majdnem megvagyok, beállítottam kétféle tarifát, egyiket hálózaton belüli, másikat kívüli hívásokra, mindkettőnél megadtam havidíjat (1554 ill. 1036Ft, a 2590 60% ill. 40%-a) ami ugye lebeszélhető, viszont az SMS-t sehogy sem tudom a hálón belüli hívás (1554) keretéhez hozzárendelni.
Ez azért lenne praktikus, mert a hálózaton kívül keret (1036) gyorsan le fog fogyni, így az SMS-eket a telenor nyilván az 1554-es keretből fogja levonni. Magyarul nem tudod hogy kell az SMS és hálón belüli lebeszélhetőséget egy közös keret (1554Ft) alá vonni?
Többiek: ha megvan a végleges változat, megosztom a beállítást vagy feltöltöm a CallMeter szerverére.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Odáig legalább eljutott bárki Call Meter 3G-ben, hogy az app külön listázza a hálózaton belüli (legyen minden 20-as) és hálózaton kívüli (az összes többi) kimenő hívások költségét? Ilyen szűrést sehogy se tudok belőni...
Eddig volt az egyszerű, íme a feladvány haladóknak:
Adott a Djucie számlás20 előfizetése (2590ft), ennek 60% használható fel hálózaton belül (1554ft), 40%-a kívül (1036ft) + SMS az egészből bárhova. Azt kellene az appal elérni, hogy külön figyelje a 20-as számok hívását (díját 1554ft-os keretből levonva) és az összes többiét (1036-as keret). Az SMS esetleg hozzácsapható hálózaton belülhöz egyszerűség kedvéért. A lényeg hogy monitorozni tudjam a kétféle rendszert a keret függvényében, aztán vagy a progi, vagy én kiszámolom a végösszeget, a lényeg hogy a 20-as és nem 20-as számok költségét valahogy külön listázhassam... nagyon megköszönnénk mi Telenor által megfingatott előfizetők a segítséget...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Teasüti #49327 üzenetére
Sorry az offért emberek.
És ha Djuice Extrára váltok? Itt az áll, hogy havi 2590 (mint a számlás 20) percdíj bárhova 26ft és 100%-ig lebeszélhető, nem szól arról hogy HOL, minden belföldi hálózatban.
Szerk: de, apró betűben elrejtve PDF-ben itt is az áll.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Teasüti #49320 üzenetére
"A tarifacsomagban foglalt havidíj-lebeszélhetőség 60%-ban használható fel hálózaton belüli, illetve 40%-ban belföldi vezetékes és más mobil irányba indított belföldi hívásokra"
Na várjunk csak, MI VAN?
Ez eddig nem így volt, a szerződést 100% lebeszélhetőség BÁRMELY belföldi vonalas- vagy mobilhálózatra kötöttem, egyoldalúan ezt ugye nem módosíthatják "kapd be a lompos f.-t, 60% hálón belül, 40% kívül"-re igaz?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
KaiotEch #49317 üzenetére
Egy dolgot nem találtam csak meg: hol lehet a számlaösszeg minimumát belőni, ami ugye havidíj (lebeszélhető ezért az appban 0FT) + számla szintű szolgáltatás + csekkadó összege (ez a postán minimum 2846 forint becsengetését jelenti), és ehhez viszonyítani a havi forgalmat.
Pontosan kiszámolja a hívás, SMS és netdíjakat, sőt, a számla- és adótételek is hozzáadhatók, csak az nem, hol állok a havi 2846 forinthoz képest, ezt az összeget pedig nem akarom megjegyezni, írja ki szépen h ez mindenképpen a minimum, és hol állok a hónapban ehhez képest.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Hurkafej #49296 üzenetére
Mit szeretnél, autós navit, ami ismeri és ezáltal navigálni is tud földutakon is (nem tudok segíteni, de sztem ez a térkép adatbázisától függ, nem a programtól), vagy turistaútvonalakat (is) kezelő appot, ebben az esetben a Locus kitűnő ingyenes választás, online elérhető a turistautak.hu grafikus térképe, részletek offlineba menthetők, illetve vektoros változat tartalmazza az egész ország túratérképét, installálás után ezt a fájt be kell másolni az applikáció maps könyvtárjába, majd az appból vektoros térképeknél kiválasztani.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #49289 üzenetére
A "milyen idő lesz holnap" pont annak a néhány száz egyszerű és gyakori parancsnak az egyike, amire ugye a JB rávágja a holnapi időt (angolul persze). Az ICS vajon (az általad említett hangtárcsázáson felül) már tud direkt választ adni? A guglinav valóban egész jól érti a címet, nem is tudtam h van magyar hangja. A keresőnek viszont van hova fejlődnie.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #49285 üzenetére
A Voice Search a 2.3-as Androidomon ért magyarul, de elérhető a Jelly Bean összevont, válaszolós hangszolgáltatása is? (akár angol nyelvhez) Egyelőre ugyanis a voice search annyiban kimerül, hogy amit bemondok, szépen beírja a böngésző google keresőjébe és kiadja a találatait, nem túl hatékony. Pl. ha megkérdezem "milyen idő lesz holnap" mindenféle marhaságot felhoz, pedig egyből a gugli szervereire navigálhatna. A térkép alatt is meg van kötve az ember keze, nem érti, hogy "navigálj" ide meg oda, noha olyat, hogy "Dob utca 17" megtalál, pl. "Déli Pályaudvart" már nem.
Az a JB-s válaszolós voice cucc marhajó, mezei Android verziókhoz is létezik ilyen?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tomi0816 #49272 üzenetére
He? A díjcsomaghoz tartozó mobilnet általában attól a naptól számol, amitől maga a telefoncsomag, nálam a Djuice-nál ez minden hónap ötödike. Ha mérni akarod a havi / egyszeri adatforgalmat, a My Data Manager az egyik legjobb app, nemcsak az addigi forgalmat tudod nyomonkövetni, hanem a napi átlagot is (100MB-os csomag esetén pl. 100/30 azaz kb. 3MB-ot javasol) és az egyes applikációk adatforgalmát is. A számlán lesz rajta, hogy a mobilcsomag a hónap melyik napjától kezd újraszámolni, illetve ha fix adatcsomagot veszel, értesítést a szolgáltató ad, hogy a csomag mikortól aktív, az applikáció minden mást intéz, pl. beállíthatod h figyelmeztessen a felhasználható adat 60, 80, 90 stb %-nál.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
SG3rg0 #49259 üzenetére
Nekünk már tesztperiódusban van a rajongói Jelly Bean update is.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Valaki meg tudná osztani a legutolsó, eredeti, működő Flash Player apk-t?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
werszomjas #48151 üzenetére
Szerintem ezt mindegyik használható navi tudja, pl. Google és a Locus amik nálam fent vannak.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hogy lehet a Skype csengőhangját valami értelmesre és hallhatóra lecserélni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nagyon tetszik a GO Launcher, pár kérdés azért akad: hogy lehet tálcaikonhoz rajzolt ikont rendelni, értem Opera Minihez GO böngésző alapikont, Névjegyekhez a GO telefonikont? Ehhez a kettőhöz nem engedi az alapikonokat hozzárendelni. Emellett ha a Home gombot alapértelmezetten GO főképernyőre teszem, utána hol tudom majd a különböző launchereket indítani?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a válaszokat.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A GO-nál van gyorsabb, felhasználóbarátabb launcher?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem alkalmazás, de az is jöhet
Van valahol megbízható gyűjtemény hogy Budapesten melyik helyeken van nyílt Wifi elérés?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
markymango #47350 üzenetére
Az AGPS egyfelől letölti a GPS pozíciókat pár napra előre (megy WiFi-n is), másfelől a közeli adótornyok segítségével gyorsabban, pontosabban meghatározza a helyedet. Ez nyilván mozgás közben többször is megtörténik, ~15kb/darab viszont igen alacsony forgalom.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az AGPS hozzávetőleg mennyi adatforgalmat generál pozícióbelövésnél?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Legjobb olimpiai app? (vagy legjobb mobil honlap magyarokra koncentrálva)
Illetve segítségeteket kérném lehetőleg egységes 3G & lebeszélhetőségfigyelő appra (különkülön is jó, 3G-nél My Data Managerre gondoltam, és a hívásokat is szeretném monitorozni percdíjszámlálóval).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az továbbra is 6.000 ft.
A Locus szépen leszedte Pilist, 5000 kocka a napi letölthető limit az appban, ami 16-os nagyíton erre el is ment, Mobile Atlas Creatorral azonban 15-ös nagyításig akár egész Magyarországot el lehet készíteni, OruxMaps formátumot (kis méret) és Big Planet Tracks-t (jó minőség) a Locus rendben felismerte, a mellékelt Hungary_Openmaps_EU_Europe.map-t azonban nem, de az előbbi változat számomra tökéletes. G:hu-t le is szedtem.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Valaki g:hu alatt le tudta valaha sikeresen tölteni a turistautak.hu térképrészleteit offline módhoz? Hiába mentem a pozícióm vagy egy adott pont környékét mondjuk 2 km-es körzetben, kilépés után úgy tűnik a cache könyvtár kiürül, így internetkapcsolat nélkül nem jelenik meg a térképrészlet, pedig a szeleteket percekig mentette.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Bone123 #47023 üzenetére
Problémásabb ez a térképmentés mint kellene, ezerszámra menti a térképcsempkéket és kétszer is kifagyott az app, mert a képernyő (vagy 10 perc után) lezárult. At 1 km2-es kockánál is ezerszámra szedi a szeleteket. Valahol fellelhető már lementett cache vagy tömörített tuhu térképfájl?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm a térképtippeket, a g:hu szépen betölti a remek tuhu online térképet (csan nagyon aprók a betűk), és engedélyezi az offline mentést is, amit ki is jelöltem 15km-es saját körzetre, kíváncsi vok mennyi idő lesz mire leszedi és milyen méretben.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm, utánaolvasok a dolgoknak. Ezek közül offline használható is akad?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Létezik jól használható turistatérkép Androidra? Jómagam csak tájékozódásra használnám térkép helyett, pozíciót, magasságot, északot a teló belövi.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Van ötlet offline póker játkra, amely nem balf. "vásárolj chipet pénzért" elven alapszik?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46505 üzenetére
Valóban ott van. Köszönöm!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Elképzelhető, ám állítani ezt nem lehet, legalábbis Wifi beállításoknál nem találtam idevonatkozó opciót, még körbenézek máshol is.
Hunfatal: Skype-ot csak hanghívásra használom, aki fent van azzal ingyen megy a telefonálás, kb. ennyi, különben fut a háttérben és így nem sok akkut eszik. Az IMO (béta) viszont pont nem tud hívni...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Lehet az ellen tenni Skype-ban, h a telóképernyőt feloldva ne jelenjen meg "Bone elérhető" üzenet az ismerősöknél minden egyes alkalommal? Eddig lezárt képernyőnél is tudtak hívni, azaz a kapcsolat aktív, jó lenne tehát ha nem küldene minden feloldáskor "elérhető" üzenetet. Tudtok erre megoldást?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Tudtok olyan zenelejátszót ajánlani, amelynek widget módban is van állapotsávja és időszámlálója?
Amúgy a Huawei G300-hoz már a hálózati adapterbe is az USB kábelt kell dugni. Bármely microUSB rádugható töléshez, vagy használjam a sajátját? (amit így mindig ki kell húznom a számítógépből)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hello! Van tipp hogy lehet megoldani, h a Google Maps offline módba ne csak az adott régió utcaneveit, hanem látnivalókat is lementse, mint étterem, buszmegálló, múzeum stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged