Aktív témák
-
kenny123
addikt
Létezik olyan program, (akár rootos is lehet) amivel be lehet állítani, hogy melyik alkalmazások forgathatják el a képernyőt?
Fontos lenne, köszi.
-
kenny123
addikt
Valaki valami jó kis adatforgalom mérő progit tud mondani, aminek nem kell folyamatosan futnia? Onavo countot próbáltam, de ha nincs elindítva, nem ér semmit.
-
kenny123
addikt
Sorry, lekéstem a szerkesztési időt.
Lehetséges, hogy olyan "rossz" routerem van, amit legyilkol az app? Akármit kezdek el másolni, eljut a feléig, majd a router hirtelen nem közvetíti a zinternetet'.
-
kenny123
addikt
Istencsászárok vagytok, köszönöm a gyors segítséget!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani adatkábel kiváltására? Gépről szeretnék zenéket a telefonra juttatni, ilyesmi. Wifi router adott, még azthiszem epöl cuccomra volt ilyesmi app.
-
kenny123
addikt
Milyen alternatívát ajanlanatok jó minőségű hívó képek beallitasahoz, akár facebook kapcsolassal?i
-
kenny123
addikt
válasz
Polllen #47378 üzenetére
Vazze, tudtam én hogy jól emlékszem. Sense-n a telefon app-ban a füleket úgy szerkesztettem anno, hogy a felesleget kivettem, tehát maradt egy "telefon" és egy "emberek", a híváslista meg a csoportok meg el voltak rejtve. Még jó hogy eszembejutott, ott is van a kérdéses időpontban egy rejtett szám. Már csak azt kellene megtudni, hogy mit mondtak.
-
kenny123
addikt
Hu, de hülye kérdés lesz, előre bocsi..
Az elmúlt 2 órát leszámítva nem aludtam ~34 órája, viszont most vártam egy fontos hívást. Elaludtam mint akit fejbevágtak, és írtóra úgy rémlik hogy jött az a bizonyos hívás, de a hváslistában nagyon nincs benn. Most akkor képzelődöm, vagy wtf?: D
-
kenny123
addikt
Valakinek ötlete, hogyan tudnám a status bart picit moddolni? Gondolok itt akksi százalék kijelzés, óra elrejtés, ilyesmi.
Htc one x, rootolt.
-
kenny123
addikt
Hogyan tudnék régiózáras programokat playről telepíteni?
Kipróbáltam az onlive-ot netbookon, elég fasza cucc, megnézném one x-en is, de nem engedi.Ötlet?
-
kenny123
addikt
Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám a kontaktok képeit facebookrol összeszinkronizalni, hogy ne a hanyadek 96x96 pixeles cuccot kelljen nezegetni?
-
kenny123
addikt
Mit ajánlotok a telefonon levő összes program/SMS/híváslista és beállítások lementésére?
-
kenny123
addikt
Valaki tudna írni pár játékot, amivel tudok haverokkal multiplayerben akár lan-akár neten keresztül játszani?
Köszi
-
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a Minimalistic textben lehet-e olyat, hogy egy widgettel rakok ki minden infót, nem 3-4ele külön-külön? Ha igen, hogy?
Köszi
-
kenny123
addikt
Akad itt valaki, aki nagyon hardcore android user?
Tettem fel app protector pro-t, mert ez király, nem zárja be a feladatkezelő, és van neki widget módja. Van valami módja, hogy a widgetét (1x1) valahogy külsőre átszabjam, vagy esetlegesen "láthatatlanná" tegyem?
Össze rondítja a screen-t, és mappába sem tudom betenni..
Köszi
-
kenny123
addikt
Valamelyik nap kérdeztem, hogy tudnátok-e ajánlani egy appot, amivel le tudnék zárni bizonyos másik appokat? Kaptam is választ, de most picit továbbmennék.
Létezik ilyen app, azzal az apropóval hogy a gyári task-killer nem lövi le, és lehet valamiféle gesztussal/1x1 widgettel aktiválni/deaktiválni?
Köszönöm!
-
kenny123
addikt
Valaki valami jegyzetet tudna ajánlani, aminek widgetjét ki tudom tenni főoldalra, és ott is mutatja, amit kell?
Köszi
-
kenny123
addikt
Valakinek nincs valami ötlete, hogyan tudnám személyreszabni a lockscreent?
Widgetlockert próbáltam, ami jó is, de másikoldalról meg iszonyat gáz, hogy onex-en akad..
Köszi
-
kenny123
addikt
Valami programot, amivel 360 fokban tudok fényképeket készíteni, nem tudna mondani valaki?
Még másik platformon volt egy király megoldás, csak már nem emlékszem rá.
Köszi
-
kenny123
addikt
Akkor már triplázok.
Feltettem a gyári mellé egy anysoft keyboardot, mert az tetszik, de mindig amikor billentyűzet a képernyőn van, a bal felső sarokba bejön valami kis ikon, amivel billentyűzetet tudok váltani. Ezt hogyan tudnám lelőni onnan?
-
kenny123
addikt
Androidra tértem vissza ismét, one x személyében.
A telefonnak nyitott a bootloadere, azt szeretném kérdezni, hogy a sense-n kívül milyen jó launchert tudtok ajánlani?
Továbbá, a fentről lehúzható redönyre, hogyan tudnék rakni ilyen Wifi/BT/Fényerő/stb dolgok egyszerű gombos kapcsolóját kipakolni?Továbbá, IOS-on volt egy progi, amivel le lehettett kódolni bizonyos appok nyitását. Ilyen létezik androidra is?
Köszi -
kenny123
addikt
Úgynézki megint visszatérek Androidra, Isten tudja meddig. A másik vezető platformra volt egy snapseed nevű app, amivel rohadtszép 360 fokos panorámákat lehetett lőni. Hasonló kategóriában melyik a legjobb ilyen program androidra?
-
kenny123
addikt
Adott egy teljesen szűz SE X8. Legegyszerűbben hogy kaphatok rá root jogot? Net miatt kellene droidwall, barátnőmnek mindig leszedi a pénzét.
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Régebben HTC Hero-ra volt egy program, amihez bár root kellett, de tudtam vele szabályozni hogy mi érhesse el az internetet (így elkerülvén a magas számlát). Érdeklődni szeretnék hogy körülbelül 1 évvel utána létezik-e valami megoldás, hasonló problémára sony x8-on?
Köszi előre is!
-
kenny123
addikt
Sziasztok srácok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy fontos ügyben!Barátnőmnek van egy se x8-a, nemrég aktiváltuk, és szedtünk le jó pár játékot rá. A probléma az, hogy a játékok frankón elindulnak, viszont pár perc után már csak textúrahibásan hozza be, és azután nem sokkal ki is lép.
Játékok: pl fruit slice(fruit ninja occsó' verzió).A telefon nem berhelt, teljesen szűz.
Légyszi segítsetek, fontos lenne. -
kenny123
addikt
Hát, még "régebbi" androidoknál volt az, hogy ha megvetted, syncelni kellett egy google akkounttal, hogy tudj marketezni. Ezt próbáltuk már több simkártya, és több e-mail cím kombóval, de nem akar összejönni. 3g is jól van összelőve, mert pl 0.facebook.com-ot gond nélkül viszi.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kellene 1 kis segítség. Baratnomnek van egy Sony x8-asa, Es érdeklődni szeretnek, hogyan tudom aktiválni? Mar ezerszer próbálkoztam saját kártyával ami elofizus, az overol is, ami nullkredites, de egyszerűen nem jön össze. Van valami módja, hogy kártya nélkül aktivaljuk?
Koszi előre is!
-
kenny123
addikt
Kedves mindenki!
Igaz, hogy minden android 2.2vel ellátott készülék tud már 3g netet osztani wifin keresztül?
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Napokban cserélem telefont nokiára, valhogy megoldható hogy a Hősről nagyjából 2-300sms-emet gond nélkül átvigyem arra?
-
-
kenny123
addikt
Hm..
Hát nemtudom, tippelhetek? Facebook Zéróhoz kellene?
Maximum azt tudom javasolni, hogy beállítja kezdőoldalnak a weboldalt amit nézni akar, és miközben tiltani kellene mindent, az accounts&sync menüben kiszedi mindkettő mellől a pipát, aztán amikor hazaér és wifiről akar netelni, visszatolja.
De mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy valami nem termel így adatforgalmat, és eléggé macerás is..Szerk.:
Olvastam valami programról errefele, hogy csak lazán felrakod telóra, és azzal mindenféle mókolás nélkül meg lehet rootolni, persze azért előbb megkellene nézni a támogatott telók listáját, onnantól már gond nemigazán lehet. Talán valami instant root volt a neve, fene tudja már, de valaki biztosan elolvassa ezt a hozzászólást, és beírja. ()
-
kenny123
addikt
Szia!
DroidWall kell Neked WiFi-re mindent bepipálsz, 3g-re csak a browsert, és apply rules. Root kell hozzá, de nálam tökéletesen bevált.
-
kenny123
addikt
Hali!
Launcherpro-t hogy tudok uninstallálni cf.1.7.3ról?
Köszi -
kenny123
addikt
Hali!
Szeretnék egy amolyan fullos hard resetet, esetleg valaki megtudná mondani, hogy úgy ahogy van, hogyan tudom lementeni google sync-el az
-smseket
-telefonkönyvet\képekkel, minden egyéb adattal együtt\
-és a naptárat?
Valamint ezt hogy állítom vissza, ha megvagyok?
Köszi -
kenny123
addikt
válasz
NoMagix #5830 üzenetére
Ha nagyon nem jön össze sehogy, használd a Tone Picker nevű appot, azzal lőttem én is be..
-
kenny123
addikt
Hali!
Bocsi a kérdésért, még valahol láttam, hogyha egy telefon nincs wifi közelben, és egyáltalán nincs fájlkezelő a telefonon, akkor memóriakártyáról úgy lehet telepíteni, hogy browserbe beírjuk az elérési utat a .apk fájlhoz.
Valaki mondana nekem egy alap elérési utat, illetve csak az írásmódjában nem vagyok biztos.
Köszi -
kenny123
addikt
Cronos Froyo alatt hogyan lehet a notification bart átlátszóvá tenni? Légyszi valaki írja meg!
-
kenny123
addikt
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Advanced Task Killerrel is be lehet állítani, hogy mit lőjön, mit ne.
Program megnyit, pipát berakod ahhoz amit ki akarsz lőni, amit meg nem értelemszerűen kiveszed. Nyomsz egy kill selected appsot, utána meg kirakod a widgetjét képernyőre, és onnantól ez az egész csak egy "gombnyomás". Én így használom, semmi gáz nincs vele.. -
kenny123
addikt
Hali!
Ismerősöm most vett x8at, és szeretné tolni ingyen a facebookot \0.facebook.com\, de nem szeretné ha az android lerántaná a lóvéját, ezért tudnátok valami alternatívát a droidwall nevű programra, amihez nem kell root?
Köszi előre is és
Minden kedves fórumozónak kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok!
Találkozunk majd jövőre is -
kenny123
addikt
Hali!
Ötlet nincs esetleg hogy miért nem tudom feltenni Hero-ra az új Marketet?
-
kenny123
addikt
CronosFroyo 1.6nál ha az "5 icon rows in homescreen" be van pipálva, és berakok egy akármilyen widgetet, ami 1 kockánál vastagabb, az aljából le van vágva egy rész, mármint a widgetnek. Valami megoldás létezik?
Köszi
-
kenny123
addikt
Bocsi a dupláért, a multiple wallpaper nevű programmal sikerült úgy megcsinálnom, ahogy szerettem volna. Azért köszönöm szépen!
-
kenny123
addikt
Hali!
Találtam frankó hátteret, ami megegyezik a hero kijelzőméretével, de amikor be akarom állítani háttérnek, saccra kb felét engedi kijelölni. Légyszi, valaki segítsen, köszi! -
kenny123
addikt
Hali!
Használom az origi facebook appot androidon, notification bar-on üzi, hogy jött új üzeneted, rámegyek, és egyszerűen nem mutatja meg. Behozza az üzeneteimet, de nem mutatja az újat, csak a régieket egy adott személyen belül. Valami megoldás? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Másik fórumban is feltettem a kérdést, de hátha itt hamarabb jön válasz.
Telefonkönyben szinkronizáltam minden kontaktot FB adatlappal, tök frankó ahogy mutatja képet, de a sajátomat hol tudom beállítani?
Smseknél zavaró pl hogy az én helyemen szürke kocka van, stb..Köszi
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha droidwallban wifin engedéjezek mindent, 3g-n viszont csak a böngészőt (ingyen facebookra) és a szinkronizálás be van kapcsolva, akkor a szinkronizálás generálhat adatforgalmat annak ellenére, hogy nincs droidwallban bepipálva? -
kenny123
addikt
Telefonból-webkamerát című hsz.-emhez senki semmi?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bármiféle Webkamera progit tudtok mondani?
Olyasmi érdekelne, amit rádugok gépre(jobb esetben wifiről megy..) és pl msn megismeri, és könnyű beállítani?
Köszi.. -
kenny123
addikt
MixZing full-t honnan tudom beszerezni?
Csak a hirdetések zavarnak.. -
kenny123
addikt
Hali!
Valami program, aminek van frankó widgetje, és megmondja nekem milyen névnap van?
Tudom, hogy naptárral szinkronizálva vad, de lusta dög vagyok naponta megnézni..Köszi előre is.
-
kenny123
addikt
Elnézést a duplázásért, a fentebb említett játékot letöltöttem, de valamiért a képernyőméret nem stimmel, az is lehet attól hogy béta? Picit néha laggzik is, de az érthető.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bluetooth fájlküldés hogy működik?2.1-em van, heron fogadni tudok cuccokat, de küldeni már nem. Astroval próbálkozok, hibát ír már az elején. Valaki tudna segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest