- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rap1983
csendes tag
Mondjuk az elég idegesítő hogy fent az aksikijelző azt mutatja hogy háromnegyedig még töltve van, azt egy akkumulátor widget amit letöltöttem (kettőt is kipróbáltam) az meg azt irja hogy 45 százalékon van az aksi, bravo! Meg tele töltést mutatott a telefon akku ikonja miközben a widget meg már 65 százalékot, ez meg hogy?!
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
ncc1701 #45075 üzenetére
Springpadit Webes, Androidos kliens
Evernote webes, Pc-s, Andorid, Ipad meg minden fajta kliens. Az ingyenes az nem tárolja a telón a cuccokat hanem mindig leszedi. A prémium már igen.
Böngészö pluginokkal együtt félelmetes, most hoszabitottam meg a prémiumot, már 3-ik telón használom, Tabbal együtt gond nélkül -
Deck
titán
Elérhető Playen a VLC Player Béta verziója: [link]
-
Melack
veterán
Nem tudom, hogy warez e, de ha nem, akkor valaki fel tudná nekem tenni az alábbi programok .apk fájljait:
- Google Talk
- Google Calendar
- Adobe Flash Player (10.1 vagy 11.1)
- alap Mail alkalmazás
Még nem töröltem le őket, csak szeretném elmenteni őket, ha már lehetőség van rá. Köszönöm előre is! -
-
Tegnap lettem figyelmes rá, hogy a Swype Beta for Android, saját rádióból is felismeri a beszédet.
Rádiózás közben ép használtam ezt a hangból szöveg átalakító funkciót, amikor a hírek ment a rádióba. Először azt hittem megbolondult az alkalmazás, hogy milyen szöveget kreált nekem, mire rájöttem, hogy a híreket alakította szöveggé.
Ha valakit felizgat ez a lehetőség, akkor csak annyi a teendő, hogy rádiózás közben megnyit egy szöveges fájlt, majd a tűzre kattintva elindítja a felvételt, és láss csodát!
Ha a háttérben zene is van, akkor azt már nem tudja értelmezni, hibát ír ki.
Most jutott eszemben, gyorsan ki is próbáltam, a telefon beszélgetést is átalakítja szöveggé!
Nem elég, hogy fel lehet venni a beszélgetéseket különböző alkalmazásokkal, most már egyből el is lehet küldeni a szöveges változatot e-mailben. -
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek, amivel lassítva lehet lejátszani a zenét, lehetőleg minél finomabb lépésekben állítva. A többi funkcionalitás egyáltalán nem fontos, csak ez az egy. Ismertek ilyet? (videólejátszó is megfelel)
szerk.: úgy tűnik megvan: Audio Speed Changer. Már csak videólejátszóból kéne találnom ilyet, de ha tudtok jobbat ennél, ne tartsátok vissza
-
rap1983
csendes tag
válasz
#40993792 #45086 üzenetére
.....köszönöm!! ....még egy apró kérdés...a telefon beállításainál nem mutatja hány százaléknál tart az aksi, mint az előző 2.3.3-nál, 2.3.6-nál nem mutatja röhej...azt irja akkumulátor állapota lemerités, gratula, ezzel ki vagyok segitve, egyel több gond hogy az ember találjon egy külön akkumulátor info widgetet amit kikell raknia a kijelzőre..nekem egy nagyon pici aksizabáló akkumulátor kiíró app kellene, tudtok ilyet? Thanks!
-
jackbacsi87
senior tag
Jól értelmeztem, hogy a titanium backup free verziója le tudja menteni az appokat, viszont nem lehet frissíteni őket marketen keresztül, mert ahhoz màr a fizetős kell?
-
gatto_
senior tag
Tud valaki egy olyan csengőhang buheráló programot, ami root nélkül be tudja helyezni a rendszerbe a kívánt hangokat. Tehát nem az sd kártyára menti a media... akármilyen mappákba, hanem a gyári hangok közé a telefonba. Már ha ez lehetséges.
Az a problémám, hogy lecseréltem a telefonomat, létrehoztam a kártyán a megfelelő könyvtárstruktúrát, látszanak is a hangok a csengőhangok közt, be is állítom, működik. Aztán ha csatlakoztatom a telefont USB-n a laptophoz, majd lehúzom akkor legtöbbször ezek az SD-n lévő beállított hangok visszaállnak a gyáriakra, illetve időnkén random módon a zenekönyvtárból beállít magának valami zenét.Fura.. (Volt, hogy egy sima újraindítás után is visszaálltak) A régi telóm rootolva volt, ott csak simán bemásoltam, de ez most S-on meg nagyon garis is, szóval más alternatíva kéne.
-
rap1983
csendes tag
..köszönöm mindenkinek a segítséget, már csak egy apró dolog tényleg, azért kell a recovery mód, mert rootolni akarom a telót és 2.3.6 van rajta, na már most neten sok update fájl van, de találtam 2.3.6-hoz, bemásoltam a gyökérbe az update.zip-et, elindítottam recovery módba, elég gyorsan kész lett és mecsinálta aztán reebootolt, DE itt jön a lényeg, semmi nem változott, ugyanúgy nem enged átmásolni semmit az sd kártyára a telefon, mintha nem is rootolta volna..igen van a menüben ilyen superuser de ott semmit nem lehet csinálni van egy apps amiben nincs semmi, van egy log amiben szintén nincs semmi, aztán egy settings ahol pár dolgot lehet állitani de csak általános dolgokat..ezért csináltam az egészet, de semmit nem tudok átmozgani sd-re nem aktiv az az ablak, még move2 sd vagy app2sd vagy ilyen progikat is kipróbáltam de nem engedi áttenni a kártyára a dolgokat, lehet hogy megkéne formáznom elötte az sd kártyát..?...megtörtént, megformáztam, mindent letöröltem az sd kártyáról...újrakezdtem a storyt, aztán root megvolt, újraindult okésan a teló, és aztán inditom az app2sd-t, mutatja hogy telefonon van idokep meg facebook stb. mondom rámegyek hogy akkor kezdjük az áthelyezést sd-re, erre INAKTIV ugyanúgy az áthelyezés ikon az sd-re az app2sd-ben, mi az isten van ????
-
g0dl
addikt
Nem tudjátok, a Google earth miért van nálunk letiltva? És hogyan lehet mégis hozzájutni?
-
válasz
ncc1701 #45075 üzenetére
Pl. a MyPhoneExplorer Client és a hozzátartozó PC MyPhoneExplorer
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudom, hülye kérdés lesz, de a melegtől tud jobban merülni az akku? Azóta megoldottam a korábban felvetődött problémát, kikapcsoltam a 3g-t.
Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget.
-
ncc1701
veterán
Keresek olyan sticky notes progit, ami android-pc között tud szinkronizálni. Azaz pc-n ráírok vmit a sárga lapra, oszt az frissül a telón neten keresztül, és ugyanez fordítva.
-
atillaahun
veterán
válasz
Jarod1 #45068 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá, az Avast elég komoly cuccnak tűnt mikor én próbáltam - legalábbis a theft aware részét - de egyébként én sem használok semmit. Még PC-n se. Szerintem csak feleslegesen lassítja a rendszert, és vagyok már elég tapasztalt, hogy ne szedjek össze minden szemetet a netről. Úgyhogy nincs is baja a gépnek évek óta.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Tud valaki olyan programot, amivel webkamerát lehet csinálni a telefonból úgy, hogy adatkábelen keresztül van csatlakozva a gépre nem wifin keresztül? Tehát mintha webakmera lenne a mobil, nem IP kamera.
Nem baj ha fizetős.
-
Jarod1
veterán
víruskeresőnek mit javasoltok?
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Kár, hogy nem a Smart Office-t
Ez az egyetlen ami minden számomra fontos dolgot úgy jelenít meg, ahogyan kell.... -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #45059 üzenetére
Bocs, a Swype-val szórakoztam, és elküldtem véletlenül.
-
atillaahun
veterán
Ez az új-zélandi Időjárástól tökéletesnek államokat. Asszem. Jaja, Ó pedig azért nem szerepelt a németek ellen gyalázatosan jár
-
snecizero
senior tag
Sziasztok ! Létezik olyan program androidra ,hogy ha én tárcsázok valakit. Amikor felveszi a hívott fél akkor megrezzen a telefon. Jó lenne ha volna ilyen ,mert akkor addig nem kell a fülemhez tartani addig a telefont. Amikor ZTE skate telefonom volt abban volt ilyen.
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45053 üzenetére
Szuper, kész is!
Kipróbáltam az eddig problémás mentésű nevekből 1-et, elsőre elmentette, tehát akkor valóban a SIM-en tárolás volt a gebasz.
Köszönöm!
Más, előző tulajnak volt egy fiókja rajta, gmail-es. Fiókok és szinkronizálás menüben van olyan hogy fiókok kezelése, ott tudnám törölni, de ezt írja:
"Bizonyos alkalmazásoknak szükségük van erre a fiókra. Csak úgy távolíthatja el a fiókot, ha visszaállítja a telefon gyári beállításait (minden személyes adatát törölve). Ezt a Beállítások menü Adatvédelem pontjában teheti meg"Nem lehet máshogy?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45048 üzenetére
Ace. Eddig egy SE V630-am volt, azon voltak a sim-re mentve a nevek. Most úgy néz ki hogy ha egyhez több név is volt hogy:
pl. Bernadett/1
Bernadett/3
Bernadett/5(mégcsak a számok sem sorban jönnek... 1, 3, 5)
Valamint ha volt két szavas lementve pl Németh Csaba, akkor most ez így néz ki:
Csaba;Németh/1Hát felakasztom magam ha át kell írni, és a végén kiderül hogy el se engedi menteni a fenti üzenetre hivatkozva.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Először is:
Ugye nem akarjátok nekem azt mondani, hogy 1 név 1 telefonszám (2.3.3-ban)?És miért írja ki azt a teló név módosításkor, hogy "Nem lehet létrehozni vagy szerkeszteni a névjegyet. A név túl hosszú".
De ilyen 6-8 karakteres névnél. Valamint azt vettem észre, hogy mintha ez összefüggne azzal, hogy a névben van-e ékezetes karakter.És másodszor:
-
atillaahun
veterán
válasz
Dunbar #45041 üzenetére
Nem, nincs egységes felület.
Tudom viszont ajánlani az MX Video Player-t, lejátszás közben a képernyő megfelelő részét simogatva tudsz mindent állítani. Tekerés előre/hátra, kicsit/sokat, fényerő, hangerő. Adott videók beállításait megjegyzi, megfelelő helyről folytatja legközelebb, és tud H/W kódolást, és stream-elést is. -
rap1983
csendes tag
íEgy utolsó kérdés, magyart kiválasztva 70 karaktert enged írni a 160 helyett és sehol nem találok más egyébb beállítást..:-/
-
Vikt0r
aktív tag
Hali
Tudtok ajánlani egy olyan akkumulátor appot ami csak annyit tud, hogy kiírja mennyit bír az aku tabra.
-
Dunbar
senior tag
Most jöttem át WP7-ről droidra, és van egy kérdésem.
WP7-nél mindig ugyanolyan volt a videólejátszó, mindegy, hogy a videó a telefonon volt, youtube-on, vagy indavideón játszottam le, a felület maradt. Droidon ezt nem lehet valahogy megoldani, custom ROM-mal, vagy valamilyen beállítással? Mert az asztali módon szenvedés navigálni. Pl. egy openinget át akarok tekerni, akkor ott tudtam, hogy 3 kattintás a next-re, ami 81 másodperc, itt meg a kijelzőn kell szórakozni, ráadásul sokszor behal ha piszkálom és újrakezdi a töltést.
(Desire HD)
-
-
melan
senior tag
Van olyan alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy melyik app mennyit energiát emészt el az aksiból? Valami sztem igencsak meríti a telómat... vagy maga a go launcer 3... vagy a 2.3.6ra rakott stocklite 6 ennyire merülős.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #45024 üzenetére
Aláirni asszem a zipsignerrel lehet...
-
kengyel
nagyúr
válasz
atillaahun #45030 üzenetére
Jó semmi gond
én korrekten megkérdeztem mert az OB topicban ezzel offoltam
-
rap1983
csendes tag
HELP!
Frissitette egyik barátom 2.3.6-ra a telefont, azt nem tudom hogy főzött rom meg más kernel stb. mi kellett hozzá, de mondta macerás volt de rárakta, nem hivatalos de megy..
Kérdés:
A régebbi androidon a legutolsó menüből legördülő ikon az a HÁLÓZAT volt, hogy ha akarok netezni bekapcsolom ha nem akkor NEM akarok!Erre most meg a legördülő menü utolsó ikonja egy totál felesleges automatikus elforgatás ki be, amikor ezt simán a beállitásokban amúgy is be van állitva és ennyi, mi az istennek van a legördülő menü utolsó ikonjakén is ez totál feleslegesen?? MIkor én ugyanúgy a hálózat ki be kapcsolását akarom, mert ahogy látom ez a hülye teleton folyamatosan ott lóg a neten a hálózaton! Ezzel mit lehet kezdeni?
-
kengyel
nagyúr
válasz
atillaahun #45027 üzenetére
Nem azért írtam ide hogy a többi kolléga hazudott volna bocsi !! Csak azért mert ez a megfelelő topic rá ! Csak kérdés volt
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Van valami hasonló program androidra a microsoft silverlight- helyett ? Lenne olyan videó de nem tudom megnyitni ! Előre is köszönöm.
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45024 üzenetére
Sd-re csak azért tettem, mert wifi transfer csak azt látja
PC-n cseréltem.
Köszi az infókat, körbejárok még 1-2 fórumot !havri
-
atillaahun
veterán
válasz
havri1 #45020 üzenetére
Van abba valami amit hunfatal mond, én eddig csak kis buta programokat matattam.
Esetleg még annyit próbálnék meg, hogy nem az SD-re, hanem a PC-re téve cseréled ki benne a fájlt.
De ha így sem megy, akkor biza ki kell kutatnod melyik programmal lehet másokat aláírni. Mert természetesen ez is lehetséges egyébként. Bár ebbe nem tudok ennél többet segíteni, valami rom főző mestert kellene megkérdezned. -
fdisk
őstag
Létezik olyan app, ami megjegyzi h melyik alk. mit hagyott hátra a telón? És uninstall után le tudja szedni ezeket a felesleges helyet foglaló szemeteket?
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45019 üzenetére
- Playről telepítem a vibert
- RootExplorerrel a /data/app könyvtárból kimásolom /sdcard -ra a com.viber.voip-1.apk -t
- 7zip-el kicserélem a kérdéses .mp3 -at
- A módosított com.viber.voip-1.apk - t visszamásolom, felülírom az /data/app könyvtárba lévővel
- "jobb klikk" (nyomva tart) , premission, és visszaállítottam az eredeti jogokat : rw-r--r-- (friss telepítés után csekkolta, ez volt neki)Restart, és az app nem elérhető
-
havri1
félisten
válasz
Full jogot adtam neki, restart, és eltűnt az app
-
fatal`
titán
válasz
Ja tényleg, már keverem a szezont a fazonnal
-
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #45013 üzenetére
Passz. Próbáld ki
Nagyon egyszerű xls-t, xlsx-et megnyitott, szerkeszthető és képletezhető is. Megnyitottam egy 1.1MB-os doc formátumú e-könyvet, 1-2 percig töltötte, majd szerkesztésnél további 2-5 másodperc volt egy karakter, de az alapvető formázást visszaadta (cím középre, bekezdés, stb.) -
havri1
félisten
válasz
Jobb klikk, premission, pipa mind? nem
-
atillaahun
veterán
-
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #45009 üzenetére
Mindig kell valamit a következő frissítésre is hagyni és akkor majd szenzációként bejelenteni, hogy már lehet kattintani az oszlopfejlécre és azzal rendezni a listát (pl. árra kattintva).
szerk.: nézegettem az AppBraint is, mert emlékszem régebben a megvásárolt, de éppen telepített alkalmazásaim egy lista végén voltak egy kupacban. Market vagy AppBrain már nem emlékszem, de most egyiknél sincs így, viszont az OfficeSuite Pro 6 akciós 225Ft!
-
Kakumix
senior tag
Látom kaptál már hasonló megoldást, de a webes play-en is megnézheted, ott talán egyszerűbb. Szóval play.google.com -> MY ANDROID APPS -> My Orders & Settings és itt fel vannak sorolva, de a megvásároltak vegyesen vannak az ingyenesekkel, hasonlóan a telefonoshoz.
-
havri1
félisten
Köszönöm! Már kész is. Megpróbálom apk-ba belevarázsolni
Szerk.: Nem jó..eddig itt módosítgattam az apkt : data/app
De ha módosítom, és visszamásolom, restartkor nem látom a vibert, eltűnik az ikon.
Gyanítom a szűz apk-t kellene módosítanom. AZt hol találom? Playről szedem a cuccokat, csak nem tudom hova rakja.. -
aminat
tag
Az exDialer alkalmazásban nem lehet azt beállítani, hogy a híváslistában ne összesítse az egy számhoz tartozó adatokat? Pl. egy számról van egy nem fogadott hívás és később visszahívom akkor már csak akkor látom a nem fogadott hívást a listában ha rábökök a számra. A gyáriban be lehet állítani, hogy külön-külön mutassa az összes eseményt.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest