- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
-
Kulinger
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb Android böngésző?
Köszönöm a válaszotokat! -
tvamos
nagyúr
Androidon van olyan film lejatszo progi, ami az ISO-ba lementett DVD filmeket lejatsza? (Lehetoleg kozvetlen az ISO-bol.)
-
bok92
addikt
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy mi akkor a teendő,ha egy kifizetett app nem akar települni..
Azt írja ki,hogy hiba, nincs elég tárhely...
Valami ötlet esetleg?a 15 perc már lejárt, reboot,market cache törlés,wipe cache már megvolt
-
hl225
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel FM rádiós androidos telefonnal (Samsung Galaxy II) lehet az FM rádió adást felvenni. Ha van valami javaslatotok merre érdemes keresgélni légyszíves írjátok meg.
-
atillaahun
veterán
válasz
#68216320 #44164 üzenetére
Pontosan ezért gondolom hogy egy FosHalmaz a BetterbatteryStats, mert ezt az alapvető kérdést nem tudja megválaszolni.
A SystemPanel fizetős változata viszont igen. Ott mutatja grafikonban akár 2 hétre visszamenőleg melyik app, mikor és hány %-on pörgette a procit.
Amiért viszont nem szerettem az az, hogy a fogyasztási %-okat ott sem lehet egyáltalán kikövetkeztetni, hogy mihez képest annyi, amennyi.
Így wakelock-ok kinyomozására alkalmas, csak arra nem igazán, hogy megmondja melyik ébrenlét milyen súllyal befolyásolta a fogyasztást. -
törölt tag
-
jegenye77
addikt
Csak én nem találom a google play-en a PayPal fizetési lehetőséget?
Vagy nincs is? -
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44161 üzenetére
Nem ajánlja fel, de a Play-en alul a beállításoknál, majd a megjelenő ablakban a Beállítások fülön láthatod a készülékeidet és ott elnevezheted őket és beállíthatod a láthatóságukat is.
A telepített alkalmazásoknál sajna nem látszik, hogy az melyik készülékre vonatkozik... -
St3ven
addikt
Köszi, ez jó hír, semmi kedvem nem lett volna hard resetelni a régi telómat, vagy éppen mást megadni email címnek az újon.
Külön-külön elnevezheted őket
Ezt úgy érted, hogy felajánlja majd a rendszer, hogy pl. elnevezzem azt a telót, amin másodikként regisztrálom ugyanazt a google account-ot? Vagy a netes Play-en tudom ezt majd csak megtenni?
-
atala
addikt
válasz
tomy86 #44156 üzenetére
Most már igen.
Nem tudta exportálni az OVI-ból az üzeneteket.Egyetlen módszer sikerült. Nokia PC Suite- szinkronizálás, és az üzenetek elmentése (sajnos egyesével) vmg formátumban.
Utána a MyPhoneExplorer programmal rá tölteni az sms-eket az új androidra.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
-
St3ven
addikt
válasz
stefi68 #44151 üzenetére
Tudom, néztem ezeket a beállításokat, de ugyanaz volt a jelenség, akár be-, akár kikapcsolva voltak ezek az opciók.
Ha nem használtam volna közben hónapokon keresztül egy S40-es Nokiát, azt mondanám, hogy a szolgáltatóm lehet a ludas, de arra érdekes módon mindig csak egy példányban érkeztek meg az üzenetek.
A GO már ment önállóan a telómon, pont azért, mert azt javasolták a beállításokban, hogy ha duplán jönnek az sms-ek, töröljem a másikat.
(#44150) atillaahun
Valószínűleg, ha beválik az új teló (ilyen szempontból is), akkor hagyom a fenébe.
-
Balinov
titán
Hatha vkit erdekel.
-
A G Data Mobile Security nem engedi bekapcsolni a lopásvédelmet a Go SMS Pro miatt. Azt írja, hogy kompromittáló alkalmazás...hmhm.
-
stefi68
addikt
válasz
St3ven #44144 üzenetére
Érdekes, mert ezekben az SMS kezelőkben mindben van megoldás a dupla üzenetek ellen.
A Handcent és Go SMS-ben már nem emlékszem mi a pontos beállítás, de most a Pansi-t használom és ott a varázsló indításával megadható hogy az legyen a kizárólagos üzenetkezelő.
Ki kellene próbálni a gyárit (először csak) lefagyasztani, hogy úgy képesek-e működni.
A GO biztosan tud önállóan is működni, a többit nem tudom. -
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44146 üzenetére
Sajnos ezen már túlvagyok.
Azért is kértem itt inkább valami automatikus sms-törlő appot, vagy ha nincs is ilyen, ami elég valószínű, valamit, amit be lehet idomítani rá, hogy az ugyanolyan tartalmú sms-eket azonnal törölje.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Az appnak tudnia kell, a legtöbb systemui módosítás pl. azt hiszem rootolt telón tudja kapcsolni (de lehet hogy rosszul emlékszem, passz, 2g-ben használom a telót, nem kapcsolgatom).
(#44146) atillaahun: Attól még az sms-t magát nem kéne kétszer megkapnia, csak az értesítést.
-
atillaahun
veterán
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44141 üzenetére
A gyáriban ki van kapcsolva az értesítés.
Sőt, egy időben az mms.apk-t át is neveztem mms.ap-ra, így gátolva meg a működését, de az sem segített.
Még egyszer mondom: egymás után kapom meg "fizikailag" ugyanazt az sms-t, 10-15 mp, van amikor 1 perc eltéréssel.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Csak a Handcent van fent a gyári mellett. De ugyanezt csinálta a GO SMS-sel, majd a GO SMS Pro-val, meg a Pansi-val is.
Hard reset végülis nem egyszer volt, mert megjárta jó pár rom a telót a közel két év alatt.
Másik SIM-mel nem tudom kipróbálni. Viszont a T-Mobile-t hívtam már fel ezzel, ott tételesen megnézettem vagy 5 duplikált sms-t, hogy az üzenetközpontjuk hányszor küldte el, hosszas várakozás után mindegyikre azt mondták, hogy csak egyszer, bár nem tudom, nem csak leráztak-e, és addig mondjuk ittak egy kávét vagy neteztek egy jót, majd bekamuzták, hogy átnézték a logot.
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #44131 üzenetére
Szerintem system app sem kapcsolhatja. Legalábbis nálam az Elixir kiegészítője be van téve a /system/app-ba, de attól még nem tudja.
A második mondattal egyébként én is egyetértek. Nem sok logika van ezekbe a változtatásokba.
(#44137) vinikorn
1 hétig ingyen lehet kipróbálni. Bár már fogalmam sincs honnan szedtem azt a verziót.(#44136) St3ven
Biztosan nincs felrakva 2 sms app? Factory reset után is csinálja? Másik SIM kártyával esetleg? -
rjg
őstag
Net kordában tartására a Droidwall-t javaslom, ha a telefonod root-olva van. Ha beállítod, akkor csak az a program fogja használni, aminek megengeded.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Biztonsági okokból már csak system app kapcsolhatja. Mondjuk én inkább az adattal csináltam volna ezt, az nagyobb kárt tud okozni, nem igazán értem a Googlet, de ez van.
-
R19
senior tag
válasz
#68216320 #44119 üzenetére
Próbáld ki ezt: BetterBatteryStats.
Igaz nem ingyenes, de nálam egyből fülön csípte a háttérben akksi zabáló progikat! -
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44125 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Hát még Blade-n, Skate-n meg SGS-en, én is CM-el toltam, de erre az LG-re sajnos baromira nem haladnak a fejlesztéssel. Már vagy fél éve ugyanazok a hibák vannak.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44120 üzenetére
Azért CM7-ből a nightlyk/RC-k is használhatók napi szinten (DEFY-nél legalábbis)
-
atala
addikt
Sziasztok!
Van egy Nokia C5 telefon amiről át kellene vinnem a szöveges üzeneteket (sms) az új Sony Ericsson Live With walkman-re.
Tudnátok valami javasolni rá?
Próbáltam bluetooth-on, de nem lehet. -
atillaahun
veterán
... és (#44118) RootRulez
LG Optimus Black-em van egy custom (Zeus 6.11) GB rom-mal, dehát elég szutyok szegény. Erre a telefonra nem nagyon van support se itt, se XDA-n, se Modaco-n, se sehol.
De végülis megkaptam akkor a választ, nem app, hanem rom függő a dolog.
Úgyhogy majd teszek rá CM-et, amint lesz belőle stabil változat (jelenlegi állás szerint ez soha napján fog bekövetkezni). -
törölt tag
Tudtok valami programot arra, hogy kiderítsem mi ébreszti fel a telefont 5-10 percenként? Nem merül vészesen csak CM9 alatt az akkuhasználat csíkon látom, h olyankor is ébren van, mikor a kijelző nem aktív.
-
xSide
őstag
válasz
Lehet más rom alatt is amiben benne van ez az opció
Blade-n Swedish Snow (stock romra épült 2.3.5) is tudta kezdetektől a fix váltást csak 2g, csak 3g és 2g/3g.
Mikor hosszan tartottam nyomva akkor vitt a beállításokhoz...
Módositott romod van nézd meg nincs-e olyan kiegészítő hozzá ami Power Widget névre hallgat!ui. milyen telód van és milyen romod?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Akkor nem értem, hogy mit szeretnél. 2G/3G között váltani? Az nálam is csak úgy működik, hogy bevisz a menübe a kapcsoló.
-
RootRulez
félisten
válasz
Extended Controlls-zal is lehet, az ingyenes alternatívája pedig a Widgetsoid2.x (ha a ROM támogatja a 2G/3G kapcsolást, egyéb esetben a kapcsolóval csak bemész a beállításokba és "pipálnod" kell)
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
CyanogenMod-ok tudják alapból...
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
Android 2.3.5 / Sense 3.0 (gyári rom), az Elixir közvetlenül tudja ki-bekapcsolni a mobilnetet. Rábökök a widgetre és nem jön elő plusz menü, hanem egyből kapcsolja. És nem az apn-t rontja el, hanem valóban kapcsolgatja.
-
atillaahun
veterán
Van akinek az Elixir (vagy más app) tud Közvetlenül 2G/3G-t kapcsolni?
Milyen rom-ot/telefon-t használ? -
stvnppp
senior tag
Nike+ Running:
Jött egy frissítés, és működik magyar nyelvi beállításokkal is! -
Ronyn
senior tag
Frissült az időkép ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged